PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Final specs for Assassin's Creed Unity aren't cemented yet," a Ubisoft spokesperson explained, "but we can say we showed Assassin's Creed Unity at 900p during our hands-on preview event last week. We're confident that gamers will be thrilled with the gorgeous graphics and how Paris is brought to life in Assassin's Creed Unity.
"The development team has been hard at work delivering the best Assassin's Creed possible on next generation consoles. Regardless of which platform you're playing on, Assassin's Creed Unity will answer what an Assassin's Creed game built from the ground up for the next generation of gaming looks like and will be the best looking Assassin's Creed game ever developed."
Még mindig ott dögöljenek meg MSel karöltve.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Rendesen hangosan felröhögtem.😊
Szép volt.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
És nem hiszem,hogy nekem kevesebb jogom van ehhez itt x1 tulajként fröcsögésmentes normális hangvételben, mint annak akinek még nincs ps4e fikázva x1-et!<#kacsint>#kacsint>
Adversus solem ne loquitor
//A Forza és a FH az egyetlen ok amiért egyszer nyomott áron használtan szerzek egy Bone-t... Sony gépre értelmes autós játékot egyszerűen úgy néz ki képtelenek kiadni.
DC körül hatalmas a hype és valóban grafikai etalon. Csak mellette a játék egy nulla. Ha annó a Crysis-ra rásütötték hogy techdemó, akkor nyugodtan mellétehetik a DC-t is...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.07. 12:51:25
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Mindenestre akkora hülyét ezzel sem tudok csinálni magamból, mint amit te művelsz itt bármelyik randomposztoddal. Nem megy. Szándékosan sem.
Hát ennyire hihető az is, hogy ez az utolsó játék, amit veszel. :-D
Nincs mit várni. Tőlem mindenki úgy hypeolja be magát ahogy akarja, engem ez sosem zavart, meg biztos lesznek odabaszós gifek a drájvklábból, meg nyilván kurva szép lesz, csak játszani nem lesz vele jó. De fotóbuzulni mint az igenszar infamous, meg az összes eddigi ps4 ex játék tökéletese lesz. Majd egyszer ha belepeccselik azt is. Meh...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.07. 12:39:03
MÁS: valóban hülye az, aki Day 1 pénzt ad Ubisoft játékért. Már csak elvből sem. Én WD óta megfogadtam, hogy soha többet. Majd másodkézből, nyomott áron. A következő Ubisoft játék, amit előrendelek, és első nap megveszek az a Prince of Persia (semmi alcím) 2 lesz... bár kötve hiszem, hogy elkészül.
Amúgy nagyon fasza kis játék, ez az Alien Isolation, kár, hogy megijesztenie még nem sikerült másfél óra játék után (PT-től első percben befotam)... na de majd talán este.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.07. 12:42:14
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
en is igy latom / erre tippelek. de azert varjuk ki a hatralevo par orat a velemenyekig!
"az utolsó videojáték amit vettem"
HOGY-NE!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.10.07. 12:36:24
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
bar nyilvanvaloan szeretned azt a bonert (a popodba 😄). gyerünk, vedd meg! 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ne idegelj a FH2-vel, mert még a héten megveszem a gépet😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.07. 12:26:44
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Akkor mi a fenét keresel a ps4 topikban és osztod az észt? Nem dereng hogy innen bárki is átjárkának a Bone topikba Bone nélkül észt osztani.
vagyis pápá, és köszönjük.
Egyáltalán ki az az elmeháborodott balfasz, aki még ad pénzt BÁRMIÉRT az ubireteknek? Van ilyen? Nem kéne. Aki szarevőkkel hál, az előbb-utóbb maga is azzá válik<#ejnye1>#ejnye1>
Más.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó ötlet volt előrendelni, és beugrani érte hocira, az eladósrác szerint nem kaptak eleget (kv). Nemtudom mi igaz ebből, de így biztosan nem is érint.
Más2.
Láttam a fh2-t. Hogy az mennyirekikúrtjóság te jó isten. Előre sajnálom a driveclubot. Még ha nem is összevethető, deee...szal fh2 gecijó minden porcikájában.A driveclub meg szép, éssss...hát szép, na.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.07. 12:20:59
Az MS - aki ezt nem ismeri be, az hülye - nyilvánvalóan hatalmas hátrányban van a Sony-val szemben az új konzol kapcsán, melyért nagy részben az barom felelős, akit azóta kirúgtak már, s aki a 2013-as (2012-es?) E3-on ájtatos pofával jelentette be, hogy az Xbox One a nappali szórakoztatóközpontja lesz, ilyen és ilyen televíziós adást lehet fogni vele, meg multimédiás alkalmazásokat, és magasabb szintre emeli a home entertainment-et. A játékosok meg csak néztek, hogy mi a szar, mi játszani akarunk, nem tévézni!
Ehhez jött hozzá az a sok apró geciség, amit az MS tervezett, végül látva a milliókat, akik elpártoltak tőlük, visszavonta (használt játékok elleni védelem, Kinect-kémkedés, stb.)
Időközben a Sony előjött egy erősebb hardverrel, lényegesen olcsóbban, gyakorlatilag megkötések nélkül, és elhúzott az eladásokban, mint a szélvész. A szakadék óriási, s mivel ezt tisztességes eszközökkel az MS nem lesz képes behozni, a zsebébe nyúl, és fizet...
Tökmindegy hogy hogy van, a lényeg, hogy a gyengébb hw-hez igazítják a játékot. Ez pedig nettó baromság.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
csak használni kéne, nem butitani... ergo jogos a gif
Forza.
Tehát szerinted MS azért fizette le ubit,hogy ne legyen különbség a játékok között és majd ez miatt az 1 vagy akár pár játék miatt fog valaki a 2 konzol között dönteni.Tehát értem ez alatt aki eddig a ps4 et akarta venni amibe erősebb a HW így már majd x1 et fog venni,hogy teljesen egyforma lesz a 2 konzolon a játék!????Vagy esetleg akinek már van x1 az gyorsan eladja,hogy ps4 et vegyen????Mert pár pixele többet kap,kizártnak tartom....És mellékesen MS lemond 1 kisebb vagyonról csak ezért,hogy nektek szarabb legyen és bukik még többet az egészen,ha már szerintetek így is szarban van...Ezt nem gondolhatod vagy nem gondolhatja senki komolyan...
Én nem tervezem PS4 beszerzését nem azért,mert utálom vagy bármi unszimpatikus dolog lenne vele kapcsolatba szimplán időm se lenne rá,hogy érdemben kihasználjam...
A x1 védőbeszéddel pedig nem kell jönnöd, mert egyrészt százszor leírtad már, másrészt semmi szükség rá, mert jómagam is tervezem a gép beszerzését, nálam ez nem érzelmi dolog. Ha van rá játék, ami érdekel, akkor lehetőség szerint megveszem. WiiU-t is vettem annak ellenére, hogy a nagy többség temeti és most is azt mondom, hogy talán a legjobb vétel volt az utóbbi években. (a 3ds mellett)
Nyilván nem ennyire sarkalatos a dolog, de simán kinézem belőlük. Na ez az amit nem vesz be a gyomrom.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.07. 08:46:54
Hogy a játékos mit tehet ezellen? Azt, hogy nem veszi meg a játékot. Ha világszerte 17 darab fogyna összesen a Unity-ből, akkor az Ubisoft elgondolkodna, hogy valami nagyon nincs rendben...
De sajnos nem így van, mert minden szart megvesztek...:-D
Nem elsősorban a 900p vs 1080p izgat (bár kapják be azért), hanem ha ez tendencia lesz a jövőben a multiplatformoknál. Na akkor elmehetnek mind a bús picsába.
Pont olyan szép lesz mint nektek!<#kacsint>#kacsint>