PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7500 HA ÚJONNAN , de nem beszéltünk a leértékelésekről!
Metal Gear GZ 3350ft ha jol számoltam, 1700ft fejenként!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.07. 15:34:31
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mindig szerettem okoskodó, ámde gecibuta barmokkal vitázni, szórakoztat: deffiniáld kérlek az "érték" szót! Mit ír erről a szakirodalom? Mi az "érték" főnév értelme?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.07. 15:15:39
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szerintem kicsit olvasgass a közgazdasági szakirodalomban, hogy mi az, hogy ár, tranzakciós ár, rezervációs ár, hasznosság, keresleti-kínálati görbe és társai, mielőtt az ilyen hozzászólásaiddal nyilvánosan hülyét csinálsz magadból a fórumon! XD XD XD
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ha te 18 ezret fizettél a Destiny-ért, akkor bizony neked az a játék egészen pontosan 18 ezer forintot ért, különben nem vetted volna meg.. Ezzel lehet ugyan vitatkozni, csak nem érdemes, a tények makacs dolgok.
Az, hogy utólag megbánod, és azt mondod, nem kellett volna ennyit fizetned érte, az teljesen más kérdés.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nem hittem volna, hogy van még ember, aki ezeket a bullshit lózungokat beveszi. Annyit fizetek érte, amennyinél kevesebbért adott körülmények között nem jutok hozzá, de ez sajnos nem rajtam múlik. Aztán majd én azt eldöntöm, hogy megérte-e a belefeccölt idő meg pénz. Sokszor nem. A videojátékok jelentős részénél igaz, hogy nem szórakoztat, vagy nem megfelelő minőségben.
Én 2 főre nem 3 ezret hagyok ott mozira, és ott sem tetszik, ha valami szart nézek. Nem a pénzért, hanem mert nincs végtelen időm szórakozni. Így nem árt, ha az arra szánt időben valóban szórakozok. Mármint ez lenne az elvárás.
"Akkor minek veszed meg?"
Mer másképp nem tudom meg milyen? Döbbenet igaz? Neked nem Adyt kéne venned helyette, hanem józan eszet. Abból nem vagyol eleresztve olyan jól, mnt kötekedési hajlammal.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.07. 15:06:24
Én sosem sírtam, ha eldöntöttem, hogy megveszek egy játékot. Minden annyit ér, amennyiért megveszik. Ha 18-ért vettem meg a Destiny-t, akkor az annyit ért. 12-ért eladtam, de nem azt mondom, hogy 6 ezret buktam rajta, hanem hogy 6 ezerért szórakoztam 16 órát.
Egy kétórás moziért is otthagysz 3 rugót két főre, mégsem azt mondod, hogy buktál 3 ezret rajta.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Példa: első nap megveszed az új AC-t boltban, 18-ért. Végigjátszod, majd egy hónap múlva jó esetben eladod 11-ért, tele lesz vele a piac, senkinek nem kell majd, így a 11 jó ár. Ha mondjuk csak pár hónap múlva adod el, még több a bukó (Watch Dogst 7 ezerért dobálják most utánad).
Azaz, a teljes játékon buktál 7 ezer forintot. Én megveszem 7,5 ezerért, és a nyakamon is marad utána. Ugyanott vagyunk, de cash flowban én jobban járok, plusz, nem kell fáradoznom az eladással sem. Plusz hamarabb jutok hozzá, mint te a boltihoz.
1. Csak néhány játékot vezsünk így.
2. Olyat veszünk ami megéri. A többit dobozossan.
3. Ami 2-3 k-t ér azt levarezoljuk .
Itt inkább PS4 exclusive-okra gondolj.
De igen van hátulütője a dobozossal szemben, de dobozzal is megcsináljuk, azt is lehet közössen, azt mondjuk havonta váltjuk elküldjük egymásnak. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Evil: azért játszom, hogy szórakozzak, nem azért, hogy emeljem a vérnyomásom, és kortizolt pumpáljak az ereimbe a sok parától. 😊
DriveClub: csak azért próbálom ki, mert ingyen van, fél óránál több nem lesz benne
CoD: meghagyom nektek
AC: féláron kipróbálom, de nincsenek illúzióim
Dragon Age: még kérdőjel, megvárom az első értékeléseket, lehet kimarad
Ellenben van egy csomó könyvem, amivel nem haladok..😊
Én először megnézem PSN+ verziót addig nem töltök 15gb-okat...majd ha megtetszik annyira. 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mi is Anti-val így teszünk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Dragon Age az egyetlen, ami érdekel idén, az összes többi kuka.
* a főküldetések unalmasak lesznek, mindegyik vagy követős, vagy kihallgatós lesz
* amikor új területre lépsz, a katonák egyből tudják majd, hogy téged kell keresni, bár fingjuk nincs róla, hogy nézel ki, bármilyen ruhában leszel felismernek. Ekkor jön majd az "on him!", "there he is!" és hasonló felkiáltás, s nyomodban lesz az egész ezred
* a mellékküldetések nagy része teljesen értelmetlen collectible szerzés lesz
* gyakorlatilag teljesen mindegy, milyen fegyvered lesz, a játékot egy pisztollyal és az alapkarddal ugyanúgy meg lehet majd csinálni
* a játék tele lesz glitch-csel, fába és falba belógó emberek, egy helyben pörgő, mérgezett katonák, stb.
* a követős küldetések során az NPC 20 méterenként megáll, rogyaszt mint a szaró galamb, és néz vissza, hogy vajon követik-e!
* attól véget ér majd egy küldetés, hogy észrevesznek (ezt sosem értettem, attól miért lesz vége egy küldinek????)
* maga a sztori egy kiszámítható, jellegtelen történet lesz
* Párizsban minden katona assassin lesz, ugyanolyan gyorsan futnak, ugyanolyan jól másznak házakra, háztetőkre, még nehéz páncélban is
* a térkép túlzsúfolt lesz, nem különülnek majd el jól színekkel az azonos típusú helyek
* tornyokat kell majd szinkronizálni benne, századjára is, unalomig-rogyásig
* erőltetik benne majd a jelenkort, valami Desmond-klónnal, teljesen feleslegesen
Még valaki?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Jött a Unity, s mivel NINCS MIVEL JÁTSZANI, úgyis megveszik az emberek, még ha szar, akkor is.
Bár én mostantól kezdve játékot csakis féláron, digitálisan veszek az USA Store-ból, így a Unity kemény 7500 forintomba kerül megjelenéskor. 😊 Ha annyiért lesz szar - márpedig az lesz -, akkor kevésbé bánom.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA