121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #37057
    Még nyár van, 30 fok.
  • TDC Geronimo
    UC collection demot jól elsumákolták. Azt írták nyáron lesz, azóta semmi és mindjárt itt a megjelenés.
  • Kongy
    Igen, tudom, nem is arról volt szó :)
  • Moby
    Hát ez alapján tényleg kétesélyes :DD
  • Snexi
    dice csinálja a battlefrontot
  • Kongy
    Az 1 annyira nem tetszett, meg a 3 se, nekem a 2 jött be a legjobban :)
  • Moby
    Mér pont a 2? :D
  • Kongy
    Visceral elég kétesélyes. Eddig egyedül a Dead Space 2 volt jó játék azok közül amiket fejlesztettek. A többi meg bottal se kategória (ilyen Army of Two meg Godfather lol), mindegyiken érződött a gagyiság szaga valamiért. Bár nálam már félig nyert ügye van egy játéknak, ha Star Wars témájú, szóval én szurkolok nekik.
  • Moby
    Tudom, hogy vannak bűneik. De az EA istállóban tiszta lelkűek már nincsenek. Bennük még SP ügyekben tudok hinni is. Vagy - mivel érdfekelt vagyok a kérdésben - mondjuk inkább úgy, hogy bennük van reményem.
  • DanielT
    Szar sztori, béna szereplők, béna játékmenet, helyszínek, béna minden. Fillérre ugyanennyiből lehetett volna jó is, de nem lett.

Senki sem mindenható, a Decpéc fasza volt, de ennyi. Nincs ott olyan pedigré, hogy komolyan kéne venni a stúdiót, aki csak külső körülmények miatt tud gagyit kiadni.

Játékaik...
    Utoljára szerkesztette: DanielT, 2015.09.13. 16:20:37
  • Seth
    1-2 is ilyen vegyes felvágott volt. Működött
  • Moby
    Ott gondolom úgy szól a megrendelés, (ahogy minden BF-nél az utóbbi években), hogy a büdzsé 5%-át fordíthatják az sp részre. De nyilván ebben a kérdésben sokkal relevánsabb egy ismerten fos sp franchise rájuk eső része, mint mondjuk deccpéc részek, vagy a Dante's Inferno. A Dice éve óta mást se csinál csak multit.
  • Totti5
    És mi a te véleményed? azon kívül hogy állítólag el sem indítottad a nagy büdös semmi. Persze tudom, a külföldi fórumokon írják.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.13. 15:28:10
  • DanielT
    Jaja, nagyon értenek hozzá. A Hardline single kampány lett egyöntetű vélemény szerint a legszarabb, ami valaha Battlefieldbe került. Szép munka Visceral!
  • Totti5
    Egy dolgot látok ( nyilván nem értek a BFhez, nem is akarok a jövőben sem ). TPS nézetben egy FPSre írt játékot nézni
  • AntiHero
    Zsíír :)
    Nálam tuti vétel még ha dark nem is akarja közösbe.

A 2. Részt mist tolom, de alig tudom letenni.

Tegnapis egész délután ment. Este kikapcsoltam 8kor.
    Majd 10kor megint csak ott voltam előtte, hogy na még ezt..na még azt..kicsit farmolgatok...hopp fél 1 lett. :D
  • Moby
    Ami ebben jó, és sw azt egy moddercsapat 2 hét alatt összerántja.
    Vagyis "ná", ha nem kúrná meg érte a disney.
  • Kandurex
    Tudtam, úgy tudtam, hogy ez jön majd válasznak..:)
  • Moby
    Minden megvoooolt??? Ezek életükben nem csináltak egy értelmezhető sp játékot.
    Azt meg csinálja a visceral ugye. Várjuk meg, azok értenek hozzá.
  • Kandurex
    SW,... és SW -al bármekkora szemetet el lehet adni, legyen az bármennyire is trágyakupac.

Itt minden meg volt egy jó játékhoz, csak ott kellett volna főbe lőni azt barmot amelyik kiejtette a száján a csak multi mondat kombinációt.
  • TDC Geronimo
    tyű mekkora arcade szemét lesz ez

falábú, félkezű sw fanoknak készült, akik azt se tudják mi az a videojáték. Na mindegy majd jövőre BF5 talán.
  • Kandurex
    De azért beborítékolok egy 1-2 hónapos PC csúszást.
  • Kandurex
    Simán.
  • Moby
    Mert egyelőre csak a japáni reldate lett bejelntve. Ott meg a pécés verza senkit nem érdekel. Ha ez a logika, akkor az eu konzolos is "késhet".
  • Kandurex
    És miért lenne külön bejelentve? Egy jó ok is elég.
  • darkSectorxxx #37032
    Ne.
    Más a 2 játék.
    Nyugodtan próbálkozz.
  • Paranoia
    Ha nekem a BB is problémákat okoz(attól függetlenül élvezem),akkor az új souls-t inkább felejtsem el?
  • Moby
    Nem, ne kavarjál. A pc verza az eu megjelenéssel együtt lesz bejelentve később.
  • Kandurex
    DaS 3: A konzol verziók jelenhetnek meg márciusban. PC tólodik.

Én nem várok 1 hónapot se, PS-re veszem, ha így adódik.
  • TomStorm
    Ja egy Witcher 3 dupla dobozos(fém)+térképpel cserélnék GTA5-re ha valakit érdekel
  • TomStorm
    Idén még ami biztos:Fallout,PES16.
    Többi már nem hiszem,hogy érdekel.Esetleg Battlefront ha jó lesz
  • TomStorm
    Én szivesen váltok Mad Max-re gyakran.Tegnap 100% lett Jeet összes Régió+Stronghold.Valahogy hozzám nőtt az a játék is.
    Idei Q2-Q3 Until Dawn,Mad Max,MGS5 meg kell hagyni nagyon szuper lett!
  • darkSectorxxx #37025
    de akkor is hiányos, most nem mondta senki hogy fordulna a kocka, de kitudja a pc is hol lenne.
  • SlickAdam
    ize... jol remlik, hogy ps4 mar kezeli a media fajlokat (video)?
  • Totti5
    Nincs ezen semmi hüledezni való. Prevgennek vége pontosan, lassan 2 éve. Halott, pápá. Retró.
  • darkSectorxxx #37022
    Mivel nem tudok adatot, nem tudom megmondani, de az ellenkezőjét sem.
  • TDC Geronimo
    Ja gondolom digitálisan vitték prevgenre, mint a cukrot...NOT
  • SlickAdam
    japanban 3:1 aranyban ment a PS4 es PS3 verzio. eleg sokat eladtak arrafele.

konkretan:
    1. [PS4] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - 293,652 (ÚJ)
    2. [PS3] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - 117,547 (ÚJ)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.12. 22:01:10
  • darkSectorxxx #37019
    Nyomorék dobozos adatok, semmit nem jelent.
  • TDC Geronimo
    MGS V: The Phantom Pain Sales Breakdown: Sold 72% On PS4, 22% On Xbox One, 5% On PS3/Xbox 360

Minek jött ez prevgenre...