PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Játékokról majd később 😊

Adversus solem ne loquitor

Moby
Halk mint a kurvaélet. A füleim csókolgatnak, ha csak az megy. A kontroller kurvajó. Az egész gép nagyon...finom. A ps4 mellett pláne. A ps4 anyagban, részleteiben ipari körfűrész, ezen a kábelek minősége is apple-like. A méretkülönbségnek irl a világon semmi jelentősége. A gui okádékszar, a legszarabb, amit valaha láttam, negyvenezer különböző méretű és tartalmú geci van a képernyőn, sokszor asse tudom min van a fókusz, stb. Tudjuk mekkota fos a metro. Na ez annak a kimaxolása. Alapvető dolgok hiányoznak, máshol meg szolgáltatás menyország. Félkész ez is máig mint a kurvaélet.
Az egész képet nézve az üzenete a világ felé sokkal kevésbé nyilvánvalóan spórolásgyanús mint a ps4 esetében, miközben tudjuk, hogy valójában meg az.

Moby
Így, hogy itt a két konzol facetoface, azonos kijelzőn, azonos körülmények között...a kép kuszább mint valaha, és jóval árnyaltabb, mint kívülről látszik. Amiben tökéletesen megegyeznek: olyan dolgokban gyenge mindkettő, amiben tuti nem várnád az adott platform múltjának és prioritásainak ismeretében. Mintha mindkét gyártó a mérnökeinek felét kicsérlte volna egymással random osztályokról 😊

TDC Geronimo
Mivan milyen a bone förszt impressön? :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
90ér nekem is vegyél má' egyet hazafelé! 😄

Forza.

TDC Geronimo
PS3 verzió alapján

"Pros
Gunplay is satisfying
Awesome architecture
Varied environments
Atmosphere - It feels like RE4's Village some point, at some another feels like Silent Hill's otherworld, at another Lovecraft"ish"
Some awesome lighting
Very mature story, characters and themes (of course compared to RE series not Planescape Torment😉
Upgrade mechanics ( character upgrades, weapon upgrades)
Agony Bow ( all in one, harpoons, explosives, shock and flash bolts)
Fewer supplies in some chapters
Randomized enemies and supplies
Length (so far it seems very good)
Replayability ( I will definitely replay it at least once)
Stealth ( while it doesn't works with some enemies, it is still very useful)
Melee weapons are satisfying to use
Creative bosses
It doesn't have any fillers, every part of the game is crafted well

Cons
Puzzles are not hard ( I never had to think about what to do, they are very straight)
Technical problems ( very rare texture streaming issues, some clipping issues, graphical inconsistency, minor/major lighting issues which one level is full of, cutscenes)
Only medium and easy difficulty is avaible at the start (you need to beat it once to unlock higher ones
Easy bosses

arty
ratchet 1x jovolt (tény, a második részt feléig (se?) bírtam utána)
killzone abszolut kellemes fps, a harmadik ráadásul kimondottan jól is néz ki
infémüszök
lbp nagyon szórakoztató, motorstormokat is bántam volna, ha nincsenek meg - és azért a fosgt is kell, ha valaki ótókabuzi ...

uc1-2-3, tlou pedig önmagában megér(t) egy ps3at

+ konzolexkluk, bár ezekért nagyon nem volt jó pisitulajnak lenni 😄

volt azért ott elég, itt egyelőre semmi (najo, infamous és dc)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.09. 20:44:38

Forza.

arty
"Ha csak 1 hangya fasznyival is szebb jobb már megérte"

ez a hangyafasznyi plusz az xbón -> ps4 viszonylatban már nem igaz, gondolom? 😄

Forza.

DarkSector
RE 4 2.0?
Mifasz? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Páran már tolják. RE4 2.0 sokak szerint. Jó kis survival horror jó kevés lőszerrel.

Kongy
Húha, nem tudom merek-e majd ezzel játszani. Engem a láncfűrész bőgése már amúgy is totál kikészít, hátha még egy őrült azzal kerget, meg az elől kell bujkálni... ez a gyengém. Fogadok ezen jobban fogok fosni, mint az Alien-en.

ÉS EZUTÁN JÖN CSAK A FŐCÍM. Kész. Hát ezzel tényleg játszanom KELL.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.09. 20:27:31

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nagyon beteg jelenetek vannak benne, azért nagyon látszik a Mikami mester fantáziája.... 😄 Elég két esélyes a dolog. Lehet, hogy nagyon szar lesz, vagy nagyon jó.... vagy abszolút középszerű... ja az már 3.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nálatok sem megy a gameinformer.com? Nálam hetek óta nem jön be ezzel a hibával:

Internal Server Error - Read

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Reference #3.63de6bd1.1412878564.1614982

PC-n, tableten, mobilon, mindenütt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
CEO Kaz Hirai ‏@KazHiraiCEO 2 p2 perccel ezelőtt
With Driveclub, Evolution Studios has managed to create a racing game that delivers the core Gran Turismo experience: delays

TDC Geronimo
Szépen dodgeolták a res kérdést. Van egy olyan érzésem ,hogy ez se 1080p lesz

TDC Geronimo
Én se akarom de meg fogom :y

Legalábbis beletekergetek 😄

Moby
Nem merem megnézni 😊

DarkSector
Irtad ja...Totti-nak. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Ez az az infó amit magadban hagyhattál volna.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Mondtam én hogy az?? 😄 Majd akkor mondok véleményt, ha kipróbáltam. Csak annyit jegyeztem meg, hogy eddig nem győzött meg videók alapján.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.09. 19:30:39

DarkSector
Evil Within nem szar.

Kongy
Te minden szarra rá vagy kattanva, inkább nem adok a véleményedre. Ne haragudj.

DarkSector
Kemény a kinti esős rész.

TDC Geronimo
Első fél óra PS4. Akit nem érdekel spoiler

TDC Geronimo
Negyed óra és DA:I livestream lesz itt

Karaktergenerálás meg gameplay.

szerk. wow PS4 verzió lesz. Először látjuk konzolverziót. Na kíváncsi leszek bár stream minőség miatt sok mindent nem lehet kivenni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.09. 18:46:53

DarkSector
Figy van egy profil, ami az egyik félnél Primary.
Én beléptem a bejelentkezésnél abba a profilba....mit kell még csinálni?

Mert nekem mindeni ezt monda.

Itt vagy 7x kérdeztelek titeket, akkor senki nem válaszolt.
Naná hogy lehet nem jól csináltuk.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.09. 18:11:05

DarkSector
Kell invite kod.

AntiHero
Mi az include code? (17 szám)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Nagyon, az utolsó videók bőségesen bemutatták hogy mennyire sokrétű és változatos lesz. Mestermű gyanús a dolog, abban az értelmben hogy jól fogja ötvözni a klasszikus Resident Elemeket a modern dolgokkal.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.09. 17:27:44

Totti5
Van már inszáder infó hogy mikor lesz DC plusban?!!! jó lett volna hétvégére tesztelni.

Kongy

Csibe001
En uj PS4 tulaj vagyok, szerintem jo jatek lesz Evil Within, szerintem valahol a Silent Hill es Resident Evil 4 kozott kell keresni ezt a jatekot. Az eddigi informaciok es kepek alapjan szerintem jo lesz, idovel biztos beszerzem.

TDC Geronimo
Én várom.

Hát annyira nem.Mikor megláttam,hogy 1 méteres falra szerelhető bombákat húzott ki a zsebéből kicsit elvette a kedvem.Túlélő horror játékba nem tudom minek ilyen.Másik,hogy lőszer mindenhol egy olyan házban/környéken aminek elvileg semmi köze nem lenne hozzá,hogy találj akár egyet is.
Kongy
Tényleg nekem is az ugrott be! Még a mozgásanimáció is olyan szögletes, mint ott volt 😄

Én egyre kevésbé...Amennyire annó felpörögtem rá hogy húú végre valami ami a Silent hill 1-2 nyomába léphet pont annyira nem hoz lázba mert amiket eddig láttam abban a RE4-re emlékeztető lövölde volt...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kongy
Ti várjátok az Evil Within-t? Engem nem győzött meg videók alapján....

Harlekin
De nem csak alaszka az ami tax mentes van még jó pár!
Harlekin
nekem elsőnek new york volt és vont elég sokat majd lett alaszka és még mindig vont de lényegesen kevesebbet,majd arrég költöztem 1 megyét alaszkában és már nem vont...
Moby
Nah, hireltech 2 perc alatt cserélte zsír újra a beteg ps4-em. Jóarcok. Zsírmány!

Tatyla
Florida van nekem és ugyan ez, nekem se von taxot

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Harlekin
A stor ár annyi csak fizetsz utánnna taxot is...hidd el Én 41 vásárláson vagyok túl és nem annyi mindenhol!.Sőt alaszkába is van olyan régió ami után szintén vonnak taxot.
Van az USA stor ott minden mindenkire vonatkozik azaz 60 dolcsi és fizetéskor plusz tax amikor küldik az értesítést.Viszont alaszka fairbanksben nincs tax azaz 0 tax van elszámolva tehát csak a 60 dolcsit fizeted máshol meg többet és nem mindenhol ugyan annyi a tax...
Ha még ezután is kételkedsz nagyon szivesen berakok képet a visszaigazoló emilekről első 2 játékomon volt tax pedig alaszka volt a kkor is a címem viszont nem ugyan az az irányító szám volt megadva és vontak 3.75 dolcsit pluszba,most az új címmel viszont nulla tax van azaz ami 60 dolcsi az annyi....
Moby
Erre is van esély 😊 Unatkozni biztos nem fogtok (remélem én sem) 😄

n000rbi
Háh. <#eljen> <#taps>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Ennyiért megérte... ha lenne 90k ajánlat magánszemélynél, én is vennék... szóval ha eladnád szólj 😄

Jövőképed: Pár hónap és megunod a Forzákat, más nagyon nincs, csak szarabb minőség..Aztán tavasszal visszatérsz ps4-re amit megunsz pár hónap alatt mert csalódsz...És megint fosbón...Majd megint sony....És így fog menni egy ideig.😄

Moby
Valahogy kifekszem azt is 😄

Moby
Én is 😊

TDC Geronimo
Kíváncsi leszek meddig lesz meg 😄

Meg fogsz.😊