PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Driveclub-bal nem tudom mennyit játszottál, de pont nem félkész... 😄 Attól, hogy nincs benne +2-3 effekt, attól még kész van a játék.
Skyline #16183
Engem felbasz az AI, akármit mondasz.
Egy Forza Horizon-ban hol csináltak ilyen böszmeségeket az ellenfelek......
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.10. 12:47:08
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lehet mire kiegészül teljesre 50% off lesz rá.
Kiábrándító, meg essek neki végigvinni, aztán ha megjön a játék másik fele kezdjem előről sak az időjárás végett. Na ne poénkodjunk már.
Nem a ti hibátok, nem nektek durrogok, hanem ezt a felfogást nem értem a fejlesztők részéről.
Ott a Mordor.
Mondanák hogy játsz vele, játszatok, azt fél év mulva majd peccsbe kapjátok az esőt a játékban.
Játszhatóak annélkül csak addig miért játszak vele?
Ha megveszem és előtte játszom végig nem tudok várni vagy nem akarok az eső peccsre, akkor utána basszák meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt ne keverjük bele az egészbe amikor azt hiszed hogy a gép mögötted van ráhúzod a kormányt és anyázunk mert "kilökött"....😊
Belső nézetből tolom az egészet és látom a tükrökben mit művelnek, abszolút pozitív az egész. 2-3 órányi játék alatt eddig egyetlen egyszer pördítettek ki, akkor is én voltam erőszakos és bevágtam szar ívről az ideális ívbe... Az meg hogy hibáznak, szuper.😊
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Gyakorlatilag nem löknek ki csak nagyon ritkán akkor is inkább te vagy a hunyó, nem taszigálnak és még azt is figyeli a gép hogy milyen íven mennyivel érkezel.😊
kedden (megjelenes elött 1 nappal) feladta Amazon, de meg ma se jött meg... örület!
na nem mintha ne lenne mivel jatszanom, de szerettem volna hetvegi ótókat... 😞
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Time trial, meg a drift menet a legjobb mert nincsenek gyökér AI versenyzők... -.- kiborító a viselkedésük. Remélem lesz majd peccs.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.10. 12:11:24
Se fotómód.
Se PSN+ verzió, sem semmi.
Pedig ez a poén semmi más nem volt a feladat, tartalom semmi, csak a látvány van a helyén, az a pár apró dolog amiket ígértek legyen meg.
De még ez is nehezükre esett.
Nem tudom minek örüljek.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.10. 12:10:08
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ez nekem nagyon furcsa lenne ha komoly versenyeken kéne így játszani.
Elbohóckodni jó lesz, ha kormányozni akarok akkor marad a GT6
Amit Tayla meg azur válaszolt arra voltam kíváncsi.
During the next 24hrs we are running essential diagnostics to help us improve the performance of the servers. This may disrupt online play for you when you do get connected.
Aka. fingjuk nincs mi az istent kéne csinálni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.10. 08:42:46
Ma kaptam meg a 458 Italia-t. Ez már autóként viselkedik.
Lehet több klub tagja is valaki?
Ebben mi a katyvasz, és mi az isten nem érthető? <#wilting>#wilting>
5 ehhez bő nyállal elég.
Az elmúlt 8 évben többet tanult a szakma a júzerinterfészekről, mint az azt megelőző harmincban. Ez a tudás a microsoftot tökéletesen hidegen hagyja. Lobotómiát kéne rajtam csinálni, hogy én ezt használhatónak tartsam
Tayla ezt leírta, azt hittem hogy azért mondta hogy még mindig nem értem, hogy másképpen kell.
Na Tayla amit elsőnek írt meg ez tökéletesen érthető, fasznak kell a netes blogon túlkomplikálni.
Fogsz egy primary profilt, megveszed a játékot majd ezt a profilt leválasztva átadod a másik ps4 gépre primary-nak és tudtok játszani.
Ennyi most ezekután a linkelt leírás egy katyvasz.
Biztos ezt írja le csak összevissza mesél a licensekrőr meg itt elsődleges, ott elsődleges.
Hidd el ha megszokod rájössz,hogy nagyon kezelhető és ésszerű...<#kacsint>#kacsint>
Akkora katyvasz az egész, kever itt a szövegben hogy egyik felhasználó másikról elsődleges, másodlagos összevissza nem tudom követni.
Szerintem ezt 1 mondatban lehetne leírni simán.
Csak úgy tűnik a magyarok nem tudnak érthetően fogalmazni. 😊
Elkerülted volna ezt az agybajt elmondtam volna mindent.testre tudod szabni a dasht ott a pin felület és máris nem lesz kaotikus.Szinte mindent mindenkor máshogy érsz el az adott körülmények között,de ez pont azért van,hogy egyszerű legyen.
Értem azt játékban vagy megállítod nyomsz guide gombot kilépsz snapre ott dvr és felveszed a bizonyos időt.de ugyan ez játékban gyorsan 2x guide és x és már nyomhatod is tovább a gamát.Valóban kaotikusnak hat a dolog elsőre számomra is az volt 11 hónapja és azóta a 3 szorosa került bele pluszba.Viszont ha megszokod,hogy mit milyen szisztéma alapján találsz meg már nagyon pöpec lesz...<#kacsint>#kacsint>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De nem ezen volt a lényeg továbbra sem hanem azon hogy a nextgeneken durván sarcolják a játékosokat.😊
FH2 nagyon bejön, de így hogy jópár versenyt beletoltam mindkettőbe, sebességélmény és versenyfíling szempontból a DC nyer. És ahogy haladok előre és váltom ki az egyre keményebb vasakat, egyre komolyabb az érzés. A FH2 a szó legszorosabb értelmében egy Paganival volt képes nyújtani azt az élményt amit a DC-ben egy szaros RS5-ös audival kaptam...És azt is csak akkor amikor nem 20 méter széles pályaszakaszokon kellett menni vagy idióta módon nevetséges fizikával a szántóföldön... A tartalomban nem kérdés hogy a DC elvérzik. De most hogy tolhattam a DC-t is már messze nem érzem azt amit napokkal ezelött és amit hetek óta hangoztatok, hogy nincs Sony gépre rendes autós cucc,mert lett, és adott egy olyan élményt ami miatt nem érzem szükségét jövőre a One vásárlásnak... Aztán hogy a bővítések milyenek lesznek,illetve mennyire tartja el a közösségi élmény, a klubozás az egészet és mennyire foltoznak rajta meglátjuk.