PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De tudod mit? Forgasd az egészet ahogy akarod.😊
Megköszönném mind2 gép kapcsán a hasznos infokat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mármint a gépen lévőről? Vagy az accodon lévőkről? Mindkettőről van.
Adversus solem ne loquitor
Meg ahogy néztem ps4-en sem.
Ez pedig az hogy nincsen lista a tulajdonodban lévőtartalmakról.
Van x360-ra kb 30 játékom live-on, csak nagy részét nem tudom hogy mik azok, külön be kell mennem a játékokhoz, átlapozgatni és vagy beugrik, vagy sejtés alpján rányomok , hogy mit ír, árat vagy download again.
Engem ez idegesít nagyon.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hogy is volt?
...
ja igen! MINIORBÁN! Ismerős?
Meh...<#nevetes1>#nevetes1>
Szemben veled,aki kijelentette kipróbálás nélkül hogy a DC egy szar, és az FH2-be rögtön beleszerettél. meg a jött szokásos "tényt közlök" dumád... És persze én lettem a bunkó meg a személyeskedő miközben arra a szövegedre hogy nem lehetett tudni semmi kézzelfoghatót beírtam hogy most már lehet tudni azt hogy jó lett. Erre én lettem a topik tottija meg mittomén még mi. Szuper. Örülünk. "te szerencsétlen".
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.10. 14:25:18
Xboxon is akkor kavarás van, túlvan minden bonyolítva.
Nekem bejön a FH2 is, meg a DC is. Szeretem az autós játékokat? Nem annyira. Mégis el tudok/tudnék lenni mindkét címmel. Na csak ennyit fűznék hozzá a nagy vitához.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Viszont lehet találni normál videókat.
Youtube tömöritett videói se térnek el annyira a valóságtól hogy azt ne lehessen kikövetkeztetni.
És itt a ps4 ami mp4be 99 százalékig lerögzíti a gameplay-t. 😊
Részemről a veledvaló beszégletés újfent off, teljesen értelmetlen. A HG-t pedig kérem hogy ha folytatódik a Forza Horizon hűdecsodás és a DC egy szar téma akkor kezdje el tenni a dolgát,köszi. Ez nem a One topik.
Gondolom pár gépnél előfordult azt a média felfjta a dolgot vagy a korai szériára jellemző.
Nemmelesleg PsnId: HunKa1n.😉
De örülök hogy sikerült egyetlen szövegrészleten lovagolni egy szépet, miközben napok óta tőled is csak fikát lehet olvasni itt.
Lololo! Faszt szuper, az egész ps4 úgy szar, ahogy van. Persze én megértem, hogy a nehezen megvásárolt, kurva sok pénzbe kerülő gép valamilyen szinten érzelmileg is ködözik az emberhez, de ha nem látod, hogy milyen szintű hibái vannak az egész rendszernek, hálózatostul,, beépített berregő szar táptól, a lemezkiadásos bulival bezárólag, akkor az már a te bajod. Nekem is volt ps4-em, veled ellenben, aki egyértelműen nem rendelkezik semmilyen konzollal. Ha pedig igen van géped, akkor tegyél be képet, vagy postolj egy saját gameplay videót, aztán majd elballagok, hogy mennyire nem volt igazam(volt már rá példa), és meghajolok szentséged előtt.
Megszoktam a leáld topikban amikor annó is az észt osztottad.😊
Én sem járkálok át a One topikba irogatni ps4 exkluzívokról hogy milyen szuper és a one exkluzívja amit videón láttam milyen szar.
És igen a nextgen is fikázom a mai napig, exkluzívokon kívül egy értelmetlen túlárazott szemétnek gondolom. Ennyi.
Számtalan játéknál jött már be amiket láttam és amit írtam és számtalannál nem. Ez van. Mindenesetre látatlanba miután megjelent pusztán mert "a videjók nemvarázsoltakel" nem kezdem el fikázni a játékot, ahogy TE teszed.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.10. 13:42:53
mindenki azzal jatszik (legalabbis kellene, hogy azzal jatsszon), ami NEKI tetszik.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ez továbbra is egy ordító baromság főként egy autós játéknál. Egyébiránt ha innen indulunk ki az FH2 videókon egy paródia, főként ahogy bádogdobozként szó szerint lebeg az autó a szántóföldek felett 300-al és meg se rezdül..Meg az a dobzeffekt külsőnézetben és a számtalan parasztmegoldás...És lám amikor játszottam vele elvarázsolt mert van hangulata és tartalma. De mind1 befejeztem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.10. 13:39:37
De ahogy írtam, annyira pont elég volt hogy ne agyaljak 2015-ben a One vásárlásán a ps4 mellé.
Nevezz Tottinak meg aminek akarsz,én meg simán egy idiótának nevezlek aki úgy köpköd valamire hogy KI SE PRÓBÁLTA.😊
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.10. 13:37:12
de azé' aki játszott már valaha ótókával, el tudja képzelni kb azt a 2-3-4-5 játékmódot, amit ... s azt is tudtuk, h nem openworld, ergo eventletudás. hogy ezt mennyire élvezed.... nálam pl a fizika kérdése, elsősorban (meg persze AI, szal h élvezetes legyen a verseny, de ez utóbbi megint baromi szubjektiv) -> ki. kell. próbálni.
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.10. 13:35:19
Forza.
Mire? <#wilting>#wilting> A FH2-t meg a boxot nem azért vettem, mert a dc szar lett. Ez csak kurva véletlen együttállás, hogy pont a dc körül jelent meg az alien, és amikor azért a fosért mentem, ott szerettem bele a boltban végleg az fh2-be.
> A DC semmit nem változott olyanokban, amit ne tudtál volna előre 2 éve
Nem hogy két éve, két hónapja is még a bullshit videókat láttuk belőle. Konkrétan 1 héttel ezelőttig senki nem tudott róla semmi kézzelfoghatót. Gameplayileg.
Persze nem ad hozzá az időjárás a gameplayhez, az csak viccből teszik a játékokba.
Mondom ezt olyan játéknál ahol tartalom egy vicc , az ijekük nagy része a grafikára összpontosult.
Ezen tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy FH2-zni akartál, mostazonnal (megértem... hajaj, én ne érteném? 😄 ), aztán megy most az ideológiagyártás (de minek?). A DC semmit nem változott olyanokban, amit ne tudtál volna előre 2 éve ... márpedig előtte "előrendelted" (nem szó szerint, de bevallottan ezért is maradt a psn+), most meg okádod rá a savat.
Forza.
A tükrökben látszik ha oda is koccannak egyből félrehúzzák a kormányt. Nincs állandó tasziga főként nem hátulról. Mellesleg lévén a fizika komolyabb így érhető hogy itt ki is tudnak lökni,ugyanakkor te is meg tudod könnyedén pördíteni a gépet.
ÁLLANDÓAN tilitoli, még hátulról is szélárányékon tologatják....Igaz ezzel a fizikával nehéz lenne eldobni a vasat..😄
De jól látható egy pillanatra nem korigál vagy fékez a gép taszigál,tologat.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
DC-ben az esetek javában 2 sávos utak vannak ahol a két autó alig fér el.... FH-ban pedig nagyon ritkán van olyan kétsávos amire ez kimondható, a legtöbb helyen még a kétsávos úton is elfér 3-4 autó is egymás mellet....