PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Ja tényleg... Na persze már be volt aktiválva úgyhogy inkább vettem 3 hó plust. Most a szerver nem megy... Megölök valakit 😄
DarkSector
Primary-ra aktiváld a profilt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

deep
Na én arra alapoztam a mai club csinálást, hogy egy cimbim accountját kölcsönkértem és bejeletkeztem vele a gépemen, mert neki van PS+a nekem viszont nincs. Ezek szerint nem elég ha van a gépen acc akinek van? Mert úgy rémlett hogy használhatja a plust minden user a gépen, de lehet hogy csak a letöltött játékokat? 😊
DarkSector
basszameg nekem 0.05-el tölt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
magról

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Nekem is bejönne hogy töltötted? pub torrent?
Linket tudsz adni?

Totti5
2011 még nem őskor.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Beteg.

OFF: nagyon bejön PC-n ez a Ryse, kár, hogy baromi ocsmány grafikán fut csak elfogadhatóan a gépemen.... 😊 Ebből One lesz, és nem csak emiatt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
IDtech 5 ősrégi engine, de azért 1-2 dolog elég jól néz ki evil withinbe. Egy ingame közeli sebastian arcáról

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
<#eljen>

Kongy
Idézőjeles unalmas. 😄 Amikor megláttam azt a prológust... hát már az meggyőzött, amit az a láncfűrészes elmebeteg művel. Az ilyet szeretem, amikor egy játékban instant death van. Akkor van tétje annak, hogy hogyan közelíted meg a dolgokat 😄 Ezt szerettem a Last of Us-ban is a clickereknél.

DarkSector
nekem sem tünt fel. Kongy mondja hogy neki unalmas. 😄

TDC Geronimo
Kiemelték azt is , hogy tökéletes a "pacing" Nem nagyon lesz szerintem unalmas rész.

DarkSector
Ja hogy unalmas, jo most lehet összevágták az akciós részeket, de attól még megkapod az unalmas tartalmakat is ezek közé. 😄

16271:

Pontosan, és inkább menekülés, mint harc.
RE Remastered előtt jó lesz 1-nek.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.10. 22:47:02

TDC Geronimo
Jó hosszú lesz és nagyon változatos az első benyomások alapján. Állandóan új helyszínek, ellenfelek.

Kongy
Amit én láttam az egy unalmas rész volt... rossz videót néztem már rájöttem. Graf terén nem vagyok elragadtatva amúgy, ez nagyon nem nextdzsen... vagyis currgen.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.10. 22:45:58

DarkSector
Eddig is ilyen volt...😄

Kongy
Visszavonom amit az Evil Within-ről mondtam. Imádom, már így videók alapján 😄 Most amik tegnap meg ma jöttek abszolút meggyőztek, hogy ezt játszanomkell 😊

AntiHero
Az tetszik, hogy valós a kormány rángatás meg a váltás. A kezét ha figyeled van mikor le sem veszi a váltóról.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Igen, kis apró kamerarángatások stb. Sok apróság miatt ez a része a játéknak nagyon rendben van már videók alapján is.

igen

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Laza
Basszus, nem emlékszem, hogy autós játékban éreztem volna még ilyen valóságos érzést, sebesség meg úgy összkép tekintetében ... néha érzem még levegőt sem veszek, pedig csak a videót nézem 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

gibson9
Sziasztok! Most olvastam egy másik hír kapcsán, hogy ps4en az AC4 egy patch segítségével 1080pben fut. Ezt a játék indításakor automatikusan letölti?

Moby
A rendszert nem tudja átmásolni, a mentéseket tudja kitenni pendrivera, vagy ha van psplus akkor mehet fel a felhőbe. A rendszert a sonytól kell letölteni, és kirakni pendrivera, az új vinyót arról fogja feltelepíteni. A letöltött tartalmakat meg újra lehúzza a haverod.
Bármilyen kettőfeles vinyó jó bele.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.10. 20:59:46

Adversus solem ne loquitor

AntiHero
Ez sebesség 😄 <#banplz>

Sziasztok! Lenne egy kérdésem pontosabban egyik jóbarátom kérdezi tőletek a következőt: Szeretne a PS4-ben winyót cserélni az 500-asat 1 terásra és ezen belül a kérdés: Ha kicserélné akkor a rendszert is át kéne másolni a másik winyóra vagy az megmarad gépen? A másik hogy tudnátok ajánlani milyen típusúakat lehetne bele venni, ami kompatibilis lenne vele? linkek-nek is örülnék milyen árban vannak! Előre is köszönöm a segítségeteket! <#vigyor3>

TDC Geronimo

Kegyetlen jó a sebességérzet. Kurva sony mit lámul már ezzel... Nézném a PS+ verziót már, de ahogy nézem örülhetek, ha jövő héten jönni fog.

TDC Geronimo
Dragon Age ‏@dragonage 4 p4 perccel ezelőtt
Confirmed: #DAI resolution is 1080p on PS4, and 900p on Xbox One. We maximized the current potential of each platform.

Na jólvan akkor bionak egy + pont.

Minden fejlesztő már hogy fosik ettől. Itt is érezni a megfogalmazáson.

samsung123
DriveClub, röviden tömören: Kib@szott jó így 25 szint tájékán.<#finom>
Csak egy 900fokos kormány kellene vagy egy advanced option, hogy azt a nyanvad speed sensivity segítséget ki lehessen kapcsolni, vagy csökkenteni a mértéket egy csúszkán, mert másodpecekben mérhető már, amit otthagyok a kanyarokban amiatt.<#falbav>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

arty
kellett volna ennek még egy év, ezekszerint.
vajon mennyire lehet finomhangolva minden részlet, ha egy sima join SE megy?!

Forza.

arty
így, hogy a logitech tecchalottasdit játszik, ki van csukva 😞

respektálom az elhatározásod, én nem bírnék ilyen erős lenni 😊

Forza.

deep
Nem megy nálam sem, és ez igenis a sony hibája is...
De most komolyan, már egy éve, hogy ki kellett volna adják, de "elnapolták", hogy ne félkészen adják ki. Megvolt a dátum és nem elég, hogy a funkcióük felét később kapjuk meg pachekben, de mintha senki sem tesztelte volna. Froza killerként rekizték és nem voltak felkészülve eléggé a szerverek terhelésére?
Moby
Ez nem a sony sara. Az evolutioné.

kedden? 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Jaaa. Akkor valòszìnü csak màzlim volt. Nekem is 2 nap utàn elöször jött be.
Természetesen van psnem is, de én még addig sem jutottam el, hogy karakterképet állítsak be vagy klubbhoz csatlakozzak
Ha psn-ed sincs,a hiba nàlad van..
Az..De legalàbb màr van..😄
A közepén nagy betükkel hogy servergondokkal küzdenek..😊
Kongy
Ja, látszólag. De mikor már klubba akarsz csatlakozni akkor error. Ízig-vérig Sony minőség.

Esetleg neked :S
Úgy tünik megy a social hub a Dc-ben.
nemcsak, hogy a DC-ben nincs multi, de én még mindig nem tudtam simán csatlakozni sem
TDC Geronimo
Mikor lesz már kedd?! :y

AntiHero
pfff..egy elbaszni egy közösségi játékon alapuló játékot.

Moby
😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
A gépen lévőt látod a "második szinten". Ezt gondolom nem kell részletezni. Ott sorakoznak.
Az accodon lévőt meg még weben is meg tudod nézni, bár ott meg túl részletes, minden addont látsz, szóval beyondból látszólag van vagy 40 darabom 😄 (amúgy a gépen a psn-be lépve valahol alul vannak a vásárolt itemek, látatlanban meg nem mondom mi a neve, de ottvan)

deep
Azt olvastam ma reggel, hogy akkor enged be ha van üres hely. Tehát ha mondjuk valaki épp abbahagyja akkor kell rányomnod a join-ra😊 Klassz rendszer.
AntiHero
Vicc, hogy a Drive Club-ban még mindig nincs multi..

Valaha kapok végre PS4re egy olyan játékot ahol, működik minden rendesen?
Kezdem nagyon unni. <#gonosz3>