PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A chapter 5-6-ban már felesleges bújkálni,hentelés vanik...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

AntiHero
Átveszem tőled olcsóbban 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Szerintem belepróbálok 😊
De nem ps4-en. Elvitték, pedig nem akartam eladni. Pontosabban nem tudtam akarok-e vele valamit. Maradok, olvasok, figyelek, aztán majd történik egyszer valami (vagy nem). Kitudja. 😊

Adversus solem ne loquitor

balee4
The Evil Within-t nyomom, akit érdekel: http://www.twitch.tv/sandmandreamlord

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rage47
köszi, megnézegetem.
egyelőre csak informálódok, mert 360-ról 80%, hogy ps4-re váltok majd a jövőben.
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rage47
hol lehet megnézni, hogy milyen játékok jöttek ki ingyen a PSN Plus-osoknak? pl. xboxnál ott a majornelson.com, ps-re van ilyesmi oldal?
DarkSector
Én is remélem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Hát ez az Evil Within nem nekem való... Nem szeretem annyira a survival horrort. Amúgy maga a játék nem rossz, bár nekem ez az állandó bujkálás kicsit unalmas egy idő után. Szerintem nem fogom végigvinni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szuper. Remélem még lesznek olyan chapterek mint amilyen az első kettő de főként az első volt.😊

DarkSector
15 chapter van azt hallottam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Ez tegnap lemaradt

A látvány nem izgat ameddig a játékot élvezem,élvezni pedig élvezem (nemmelesleg szerintem nnics gond a látvánnyal,jó nem hűdecsilivili de baromi jól ki vannak dolgozva a pklok kínjait átélő ellenfelek például). Csak sajnos tényleg átmegy ez is akcióba ami elnyomja a hangulatot...
Az elején még lopakodtam,figyeltem nehogy észrevegyenek,bújkáltam, lesből gyilokoltam...Amióta meg lement ez a mindenkit ölj meg és a főganét is mert nem mehetsz tovább rész, gyakorlatilag besétálok és szarrálövök mindenkit aki csak felémjön / vagy csapdához csalom. Elmúlt a nyomasztó hangulat és a varázs....
Remélem nem végleg mert ha jól tudom a chapt 6 még a fele se.😊
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.15. 15:23:01

TDC Geronimo
Nekem hosszú végigjátszás lesz, mert minden apró zegzugot megnézek és csodálom az art stílust meg a helyszíneket. Lehet öreg motor, meg több sebből vérzik teknóba, de voltak nagyon ütős helyszínek, pedig még csak 2 chaptert toltam le.

Sajnos annyira nem rózsás mint ahogy az első 3 fejezet után hittem...
Chapter 6-nál vagyok és laposodik...
Oké,kevés lőszer van. De már most volt olyan terület ahol nem lehetett továbbjutni amíg le nem öltél mindenkit... Erre mg egy kisebb főganét is bead azt is gyapd le addig nem mész tovább.... Egy idő után megy át a játék a nyomasztó hangulatból egy lopakodós gyilkoprogramba ahol köteleznek rá hogy legyalulj mindenkit... Ráadásul fejlesztgetve meg a robbanós cuccokkal halomra ölhető az ellen,nem úgy mint az elején ahol 2-3 ellenfél már bajt jelentett....

TDC Geronimo
Első 2 chaptert letoltam evil withinbe. A többit majd holnap nyugodtan, mert nemsokára meló. Jó lesz ez...

DarkSector
Nem azt mondták hogy nem fog hasítani, pont ellenkezőleg a játék motorja probál utánadolgozni hogy inább 30 fps legyen legalább (Rage-nél meg Wolfinál ez 60 volt) de ha nem elkezdi magától a felbontást csökkenteni egy beállított minimumig, ha ezt eléri akkor lassul a játék vagy akad.

DarkSector
jaja.

Laza
Én PC-n tolom, és core i5 + 8GB RAM + GTX660 társaságában 1080p-ben minden feltolva tökéletesen hasít a játék ... e van 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az biztos hogy voltak...Konzolon iszonyatos popupolás, na az volt...Rage-ben legalábbis...Wolf pedig kb a medium-high beállítással futott a pc-hez képest (Ps4 inkább high,one inkább medium)....

DarkSector
1 biztos.
A Rage és Wolf-ban voltak gondok, és azokat nem ő találta ki.

DarkSector

Igen...Sokszor csak a hangokkal ment a paráztatás és nem történt semmi,majd mire megnyugodtál beindult mindig valami...Zseniális volt. Tökéletes arányban volt az akció (minimális) a parával és a mászkálással..

Laza
A SH 1-2-nek is volt egy brutális hanghatása, ami teljesen beparáztatta az embert ... mondom, a hangok baromi sokat jelentenek ... ha nincs meg a sejtelmes, paráztató, csilingelő, hang, akkor bhatod 😄

A SH2-ben pl mikor az elején letérsz a parkolóból az ösvényre és bazi nagy köd meg kutyahangok a fák között, meg az a morgó aláfestés, már ott beszrsz 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Csókolom! 😊

Hát. A Silent Hill első részének megjelenésekor már inkább 17 éves hülyepöcs voltam..😄

És nem nem azt akarom megélni. Csak jó lenne ha nem mai színvonalra húzott horrorokat kéne nyomni amikben a horrorelem kimerül abban hogy húdeborzalmas, esetleg 1-2szer rádhozzák a frászt,már ha sikerül.

A Silent Hillnek annó volt egy olyan nyomasztó hangulata ami miatt a mai napig sötétben fejesben tolva hülye érzés tölt el, és néha körülnézek..😄 Emlékszem az eldeformálódott késes nővérkékre akik között a sötétben kellett átlopakodni mert ha fényt láttak megindultak,ha hozzájuk értünk legyalultak. A menekülésekre, a lehetetlen helyzetekre..Ez manapság. Az Evil Withinben sincs meg ez, de legalább nem primitív akció az egész mint amilyen a RE4 és az utáni részek lettek (Az RE 4 még talán határeset volt). Van neki egy igen beteg hangulata, hangulatosak ezek a pokoli félember lények, és van hangulata. Itt ott nyomasztó is tud lenni. Napjaink horrorjátékaihoz képest nagyon nem rossz.

Japó horrorok...Fatal Frame meg a többi...Egynek nagyjából jók voltak,, volt hogy megugrottam bennük, de ahogyan a henteldét úgy ezeket a feketehajú kislányos kisfiús szellemes izéket sem tudom értékelni,egyszerűen hidegen hagy... Persze ez is ízlések és pofonok,ott van az egyik ismerősöm aki annyira fosik az ilyen tucatjapán horroroktól hogy rendesen fél a hosszú sötéthajú kislányoktól,és egyszer végigvisította a lakást mert vendégségbe voltak náluk és a kis unokahuga felébresztette éjjel nevetgélve..😄 😄

DarkSector
jah ez sem tetszett....😄

Laza
Tegyük hozzá, ennek a játéknak semmilyen bevezetője kvázi nincs az elején, nincs felépítve, csak kapásból berántanak az agyzsibbasztásba 😊

DarkSector
"De egy Fatal Frame szerű sokkal misztikusabb, igazi paráztatós horrortól tele lesz a gatyám."

Egyetértek, a japó stílus rengeteget segít, nekünk ez egy amolyan külön ad a félelemhez kicsit, mert ugye nekünk különleges az ő világuk, ez a filmeknél is az összes ilyen, a fekete hajú lányoktól kezdve végig minden.

Vnan egy egyedi stílusuk, nem olyan mint egy szokványos hollywoodi film, hogy előugrik egy maszkos szörny vagy faxomtudja.

Laza
Pedig lehet parás játékot csinálni ma is ... Evil Withinben a második chapter elején vagyok, de különösebben nem paráztam az elsőben ... ok, brutális, de hiányzik valami komoly paráztató hangulati elem ... most hogy ott vergődik a láncfűrészes, esetleg elkap és feldarabol az nem para ... annyira 😊

Viszont hétvégén a The Vanishing of Ethan Carter-ben nem egyszer paráztam, na annak brutális hangulata van, a zene, hangok, helyszínek ... pedig ott nem tud semmi sem feldarabolni 😊

A nyers erőszak ma már nem olyan para, mint régen, bármelyik B kategóriás Texasi lácfűrészesben ott van ugyanez 😄

De egy Fatal Frame szerű sokkal misztikusabb, igazi paráztatós horrortól tele lesz a gatyám.

Aztán lehet ez a játék is parásabb lesz később, eddig még nem akart kiesni a szívem a helyéről 😊

DarkSector
Kösz hogy ezeket utólag eme részletgazdag körítés mellett feltálalod nekem, úgy hogy vérbe forgó szemmel markolom a húsvágó bárdot. 😄

Kongy
Baromi olcsón adtam, amúgy az egyik küldetésnél agyfaszt kaptam, kikaptam a lemezt, és teljes erőből földhöz basztam. Aztán döntöttem úgy, hogy eladom 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Igen, akkor téged kell hogy felnyársallalk hogy el merted adni 😄DDDDDDDDD

Kongy
Tudom, tőlem vetted 😛

Mozgásanim. majdnem ugyan olyan 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.14. 22:07:18

DarkSector
Megvettem utólag Shadow-ot mert nekem meg a Dark Secto-ra eemlékeztetett, de egy lofasz idiota játék. 😄

DarkSector
Igen te arra gondolsz felnöttünk nem fogunk félni, nem. Én is kétpofára játszom horror-t, nézek horrorfilmet, semmitől nem félek, de attól még a hangulata ugyanaz mint régen. 😊

Kongy
Na mondom én... le se tagadhatná, hogy volt köze hozzá.

Totti5
Shadows of the Damned : Shinji Mikami (Creative producer)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Amúgy nekem ez az Evil Within 2. chapterben erősen Alan Wake, illetve Shadows of the Damned keveréknek tűnik. Utóbbiból a brutalitást, meg a szürreális látványvilágot, előbbiből meg a helyszín, hangulat most. Shinji Mikami nem dolgozott véletlenül a Shadows of the Damned-en is?

arty
Szeretnénk ebben hinni, de az van amit totti is idevetett 😊 A kor és a tapasztalat mindent elrontott, egyszerűen immunisak lettünk "mindenre".
Nekem a kispöcs-parám pl anno a forbidden forest volt, mert vén fax vagyok 😄 Kinek mi.

Viszont kb azóta se bírtam/mertem horrorral játszani, így én még bármikor átélhetném azt, amit ti az SH1-ben, csak nekem nem szórakozás pelenkában játszani 😄

Forza.

DarkSector
Csikok engem sem.
De a szemcseség sem annyira, szerintem sokszor dob is a játékon.
persze akkor pofás ha mögötte van tech, ha csúnya a játék akkor irritáló.

Totti5
A DOOM 1-től is rettegtem kispöcs koromban😊 ma meg... már kb semmi nem tud meglepetést okozni. Az biztos hogy pl az Resi 1, Sh1 anno hangulatban, horrorban, félelemben nagyon ütött. Azóta annyiszor és annyi mindent láttunk, kb szinte MINDENT, hogy már meglepit nagyon nehéz okozni ( s nem!!!!!, az egy szál faszban lámpával mászkálunk a folyosón és random az arcomba ilyeszt valamit az nem horror és nem is para, hiába lett felkapott a téma ).

DarkSector
Hát pénzéhesek az látszik, ipone-ra is lesz szerintem Ryse, és a játékosok megveszik az "interaktív filmet" mert crytek.

Kongy
Most minden játékban ez a menő, hogy szemcsés, meg "régi film-szerű"? Egy hónapon belül ez már a második ilyen produkció Alien után... Amúgy eddig bejön a játék, levettem a szemcsét, a két fekete csík nem zavar, meg lehet szokni.

DarkSector
Több volt az ettől amit írsz. 😊

arty
"régi Silent Hill szintű hangulat"

= kispöcs 12 éves összepisilte magát élete második horrorjátékától?

te komolyan ezt próbálod ujraélni? 😄DD

Forza.

Totti5
A Ryse-tól független padlón van a Crytek a sikkasztó, pénzt lenyúló, a céggel és a munkásokkal nem törődöm balfasz vezetőség miatt. Sok évnyi szenny amit a szőnyeg alá söpörtek 2014ben lett olyan nagy, hogy nem lehet ezt tovább csinálni.

grebber
Nem felhajtás ez ,kell nekik a pénz. Az elején így kellett volna ps4+ xbox one és nem lett volna sírás hogy nem lett sikeres.

Next PC upgrade: 2022

Nem te vagy az egyetlen, iszonyatos grain van benne...Amint megláttam levettem.😊

DarkSector
mondta bárki hogy ujonnan pre-orderbe kell mindent megvenni? 😊