PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Igen van benne 2-4 "couch coop" 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nem lesz counter attack már azt tudom, úgyhogy nem lesz "i win" gomb.

Ps3-n lehetett szerintem 4-en sincs akadálya.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Diablót lehet egy ps4en 2 joy-al tolni?
Nyugodt vagyok, az már úgyis tuti hogy ubifost címet soha a büdös életbe többé nem veszek. Az Uplay miatt pc-n eladhatatlan, nextgenre meg a francnak se hiányzik duplaannyiért. Marad a virágbolt, úgyis kb annyit ér a """"munkájuk""""...

n000rbi
Szerintem beleteszik a mordorbatman-féle harcot és annyi. Mondjuk attól, ami eddig volt benne, az százszor jobb.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Elvileg változott harc is, de ez úgyis játék közben derül majd ki.

Kongy
Nyugodt lehetsz, hogy maradt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.16. 21:03:09

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Már épp reklamáltam volna hogy nem gyüjtöttél még klubpontot 😄

Szuper. Harcrendszer? küldetések? Játékmenet? Maradt a hulladék legalja szinten vagy valami ott is történt?

DarkSector
Jó hogy mondod, figyelmeztet a DC hogy nem tudta leszedni az Update-t, és kalibráljak el a Network menübe.

érdekes ott minden helyén van....sebaj, szopás az élet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
PSN most is szarakodik. HI-HE-TET-LEN, hogy szinte minden napra jut már egy ebből. Kibaszott Sony meg hallgat, mint a sír azt a PS nowot meg ilyen baromságokat erőltetik, amikor a tetves PSN se tud 24 órán át úgy menni, hogy legalább egyszer ne szarja össze magát.

2.0val meg jön a shareplay meg az "élő" whats new rész. Csodálatos lesz. Gondolom az is zökkenőmentesen fog menni.

TDC Geronimo
Nem hájpolom mert ubi bekaphatja csak ami jól néz ki az jól néz ki. Ez nem is konzolos videó mert tűéles a gamersydes link alatti videó, úgyhogy biztos nem 900p :p

Totti5
Prevgen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
900p

felejtsd el, ne hájpold! 😉 😄

Forza.

TDC Geronimo
Modellek meg arcmimika jó sokat fejlődött

Fallen earth-ről valakinek vélemény, egyéb infója van?
TDC Geronimo
Na ma elvittem evil withint 6os fejezet elejéig. Elég beteg játék, story egyelőre eléggé mindfuck kategória. Helyszínek brutál hangulatosak.

deep
Na hétfőn lesz netem, onnantól leszek DC-ben elérhető.
Annó ősz ígértek szóval még van rá másfél hónapjuk...A "Soon"-ból ítélve meg majd valamikor jövőév eleje...😄

AntiHero
nem még.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kongy
"Soon"

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Üdv,kijött már a 2.0 frissítés a ps4 hez?valahol mintha olvastam volna....
shaddam
Az alien szerintem elad nekem majd egy ps4 kamerát 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Én negyed órája köröztem párat és meg voltam lepődve, ahogy felbukkantak a face-offok más userektől a pályán. Ez eddig tuti nem volt.

Úgy tűnik (nappal sajnos eddig sem volt nagy gond, majd este amikor beszabadulnak az emberek) most a patch után stabilabb a DC server...Egyből belépett és nem vágott ki 1 óra alatt.
Ugyanakkor challange továbbra sincs és a szinkronizálás már annyira sem működik mint eddig, mostmár nemhogy azt nem nyomja fel amit offline csinálsz, fullos online kapcsolat mellett sem nyomja be a köridődet,pontjaid,semmid...

Kongy
hehe.. holnap, amikor megjön a One szépen megy is fel rá 😄

n000rbi
Nem.

TDC Geronimo
Jé nézem bonera megint jött egy combos FW update. "Soon" biztos jön nekünk is igaz sony...?

DarkSector
Nem időjárás?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ajánlom is 😊

n000rbi
Jött DC-hez patch (multis dolgokat javít, meglátjuk😛)
Valamint 19-én megint lesz egy alpha kör a Bloodborne-nal, ezúttal coop-teszt. (ugyanazoknak, akik a korábbiban is részt vettek)

Harlekin
tudom és az előző gen viszonyításhoz írtam,mert még 360 on istenes volt az a max 7 giga letöltés,de itt most 50 gigákat leszedni a megvásárlás után úgy ,hogy már játszanál na az sux lenne....
AntiHero
3. chapterig vittem 😄 Gyakorlatilag egy demó-nak fogom fel így, de tovább nem játszok Pc-n vele.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.16. 12:50:11

DarkSector
Csak nem tudod megállni míg meglesz ps4-re? 😄

AntiHero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csabdákba vezesd bele, meg pár shoti lövés.

Mr Manson
Én már el is akadtam ... Chapt 3 végét nem tudom megcsinálni ... 😞

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
atyaég. 😄ezis megosztós tartalom vagy csak nálad van? 😄

n000rbi
PS4-en is van pre-load.

Ja,csak a szokásos színvonal...😄

Harlekin
16613
ra ment volna ha az sg fórum is azt szerette volna...

"mondta bárki hogy ujonnan pre-orderbe kell mindent megvenni? 😊"

És közben változott a hsz sorszáma miközben ezt írtam looool!!!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.10.15. 21:38:41
#16614:

"Nem te vagy az egyetlen, iszonyatos grain van benne...Amint megláttam levettem.😊"

Heeeeee???? 😄

Harlekin
Pedig úgy jó,nem akkor amikor már mindenki unja!Minek várni,ha megkaphatod azonnal pluszba nézd és olvasd a sok nyomorék fikázását róla úgy,hogy ki se próbálta!!!Hála istennek hogy x1 en van a preorder store lehetőség még várni se kell a letöltéssel.Csak hazajövök a melóból és itt vár és nyomhatom!!!<#kacsint><#nevetes1>
AntiHero
Mert eddig a sony szarakodott, aztán ma küldte a kódokat amivel letudtam tölteni.
Special RUF RT12 R Pack
Special McLaren 12C Pack
Special Mercedes SLS AMG Coupe Black Series Pack

DarkSector
Hogy hogy csak ma? 😄

Milyen autók? 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.15. 20:45:48

AntiHero
Majd jön. Ma pl megkaptam végre a 3 pre-order kocsit. 😊

DarkSector
fuck Yeah.
Érdekes ez eddig ugy tudtam csak exclusive sony játékokban van. 😄

Képeket kérek! 😄
Jól beállítva, mintha profi fotós lennél, és beteszem háttérképnek.

Jöhetne DC-be is.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.15. 20:22:10

Kongy
Shadow of Mordor PS4 változatába bekerült a fotó mód! 😄 Lehet készíteni képeket a fejlevágásokról 😄

Kongy
Virágbolti PC-s :$

Tatyla
kicsit kitakarítottam továbbra is kéretik mellőzni a flame,troll,ésszemélyeskedő kommenteket...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA