PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A qrva nagy az túlzàs,csak élvezem.
Nem lehet,és engem is qrvàra zavar,ahogy az is hogy szürkületkor még cseszik felkapcsolni a fényszòròt. Akkor a legzavaròbb amikor be van borulva,esteledik és fölfelé kaptatsz..Az ég még vilàgos a felhök mögött lemenö nap miatt de az út màr sötét..Baromi realisztikus,csak értelmes ember ilyenkor felbassza a fényszòròt...Szerencsére kevés ilyen verseny van. Apropò fényszòrò,az esti versenyek is sokszor idegesìtöek,szvsz nagyon gagyi a fényszòrò hatàsfoka...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

TDC Geronimo
??

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Halli te nagy DC fan vagy, mi van akkor amikor a felhők eltakarják a napot, és nem a szemedbe süt a nap, bár az is kurva irritáló, hanem besötétül minden de nem úgy hogy éjszaka lesz csak egy bizonyos szögben!

ÉS KURVÁRA NEM LÁTOM AZ UTAT.

Hát kb ez miatt hagytam abba egy versenyt mert így nem tudok normálisan menni.

Ezt ki leht iktatni valahogy vagy Brightness beállitás kell?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Lehet tenni ellene.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Driveclub azért fekete keretes,mert nincs a jàtékban képernyöhöz igazìtàs mint a legtöbb cìmben,hanem a playstation beàllìtàsàt hasznàlja. A ps menüjében ha belövitek a zònàt full képre,akkor a dc-ban nincs keret.😊

Totti5
Atom!!! Remélem maga a fotomod szerkesztő benne van a 700 megás X1 peccsben is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Neked is fekete keretes. Miért?!!!!

Totti5
Hát ez most nem adta be. Jó lesz hogy lesz demója.

TDC Geronimo
1 hónap...

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.17. 21:47:23

shaddam
Ha már driveclub. Nem papírmasék az emberek 😄

Saját screenshot, de szar twitteres

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
aham. 😄 de az alsó 2 is 😄

TDC Geronimo
belső fotómóddal lett csinálva

DarkSector
helyedben ezt PC-n tólnám, aránylag korrekt az optimalizáltsága.

DarkSector
Fasza köszönöm...a felső kép hogy hogy keretes? 😄

AntiHero
Az igen :o hangulatos. 😊 Ezt is be kellene szereznem végre. Csak jókat hallok róla.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo

deep
Sőt, már szombaton lesz netem, szóval már hétvégén jövök 😄
Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Ps3 vagy 4-en jol láttam van pár ea játék ami ingyen kipróbálhatom?

Úgy rémlik valahol store-on láttam.

Nem tudom,nekem napok òta online sem szinkronizàlt. Challenge tényleg úgy tünik meg,televàgta a pàlyàt userek kanyar és sebesség challengeivel.

DarkSector
Mordorból nem látok screenshotokat.

AntiHero
Szinkron nekem is jó volt tegnap este. Multi is ment úgy ahogy. Sőt mások idejét is láttam. Challangek viszont nem voltak :\

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hölgyek urak, nem akarom elszólni de úgy tűnik kezd alakulni a DC. Most toltam 2 órát, stabilnak tűnik (1szer vátgott le fél percre), és beindulni látszanak a challengek és a szinkronizálás...

TDC Geronimo
Az a világ gyökere. Nem tudom épp ésszel felfogni, hogy mit keres az még ott. MINDEN egyes jóslatának az ellenkezője válik valóra. Ezen a kijelentésén már akkor is röhögtem, amikor kijött.

DarkSector
😊

tomi890125

JÖN!

The Only One!

shaddam
Pont ezért irigylem. A gaf topik egy aranybánya

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Janey
Ráadásul ezért pénzt is kap, gondolom nem keveset :S
Utoljára szerkesztette: Janey, 2014.10.17. 10:13:18

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

shaddam
"Pachter Predicts: Xbox One outsold PS4 in September" <#banplz>
Irigylem a srácot a melója miatt

arty
ódehogynem 😊
beszéljünk majd félév mulva.

Forza.

Egyedül a Forza 5 ami érdekel a One-on. És talán jövő év végén a Qantum Break, de azzal meg várok mert szerintem úgyis jön pc-re. A multiplat konzolexkluzívok meg gyengébb minőségben nem hoznak lázba...😊

Elég nekem egy szenny céget támogatni a pénzemből nemhogy még azt is támogassam akiknek nagyban köszönhetjük a fizetős multit,miegymást.😊

Kongy
Nem mondanám, hogy az, pedig én aztán nem vagyok elfogult, mert immár van PS4-em, és Xbox One-om is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Állítólag szeptemberbe megduplázódott a PS+ előfizetők száma. Ami rengeteg + online játékost jelent. Mondjuk ez még nem mentesíti őket.

Inkább küszködök tovább a szarral minthogy még nagyobb szarba dugjam a kezem. :-P

Kongy
Gyere át Xbox One-ra 😛

TDC Geronimo
Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 31 p31 perccel ezelőtt
Per PlayStation: PlayStation 4 won the month of September, nearly tripling August sales.

Csodálatos. Továbbra is ülhetnek a valagukon és kisujjukat se kell mozdítani. MSnek már nem tudom mit kéne kitalálnia mert már bevetettek mindent, árcsökkentést, ingyen játékokat, havi updatek stb. Sonynál meg PSN se megy most de azért köszönik szépen jól megvannak

"PlayStation ‏@PlayStation 17 p17 perccel ezelőtt
Breaking: PS4 was September's top-selling console, leading current-gen software sales including Madden NFL 15"

<#szomoru2>

TDC Geronimo
Várok a PS+ verzióra még mindig

TDC Geronimo
Én tudom a választ. Soon.

ha esetleg válaszolnak akkor légy oly bűbáj és kérdezd meg továbbá hogy mikor lesz:
- rendes médiatámogatás a filmeket beleértve
- olyan lehetőség hogy hálózaton át lejátszhassam a filmeket számítógépről mint a ps3-on
- olyan hét amikor nem szarik be a psn 1 másodpercre sem
- olyan pillanat amikor a PSN gyorsabb lesz mint az androidos playstation applikáció, ahogy illene
- és végül mikor akarják bekapni az összes plus előfizető f*szát....

Köszi.

Nah megkérdeztem tőlük hogy legalább a 'friend notification' mikor lesz beletéve a frissítésbe PS4-re, hátha válaszolnak! 😉

kurvara bejön a DC driveplay (gunplay utan szabadon <#idiota>)...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DarkSector
😄DDDDDDD

NOT WORK!

TDC Geronimo
Players You May Know: PS4 will now suggest players you may know in the ‘What’s New’ section, recommending gamers your friends frequently play with.

Hát ez csodálatos. KIT ÉRDEKEL EZ?! Inkább a friend notificationt raknátok már be végre...

TDC Geronimo

Totti5
Open world, sandbox velejárója.

Számomra az is az hogy gyakorlatilag MINDEN ubisoft játék ugyan arra épül...Adott egy terület amit a térképen nem látsz. Adott egy kilátó/radarállomás/rádiótorony amihez ha odamész akkor láthatóvá válik a térkép adott részén minden...És hogy ettől még a hulladék Crew-ban sem tudtak elvonatkoztatni..Vicc..😄

TDC Geronimo

Kongy
Egyetértek
Nevetséges amúgy, hogy még mindig szénakazalba ugrálunk a Notre Dame-ban....... 😄

Köszi srácok! 😊 Most már csak abban reménykedek, hogy holnap este jó lesz a psn mert pées partyt tartunk a haverokkal
Totti5
Azt nem teszik sehova már😊)) Marad ami eddig is volt, hisz a játékmechanika már rég kész. Nem láttam még róla olyat ami mást mutatott volna...