PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Majd valaszolok ha megneztem, sose lattam meg Alienbol a Director's Cut-ot, viszont rosszat rola most hallok eloszor. 😊

deep
Most sikerült először nyomnom egy online race-t! Rajt cél győzelem, két emberkét leköröztem. A meccs végén kiírta, hogy Zonda-val mentem, holott Huayra-val (vagy mi a tökkel😄) utána pedig közölte, hogy connection to the server lost. Szóval szerintem simán csak szerverhibák azok az űridők. Továbbra is vicc a játék online része.
Utoljára szerkesztette: deep, 2014.10.18. 23:33:38
Köszönöm, megpróbálok csinálni akkor elvileg bármilyen EU-s acc megteszi nem kell feltétlen német ugye? nekem ez kínai de megpróbálom!
DarkSector
PSN PLUS.

Ha a PSN plus profilodat beállítod Primary-re, akkkor a többi account is fogja tudni használni, teszemazt multizni.

(konkrétan ezt én még egyszer sem használtam ki, de neten ezt írták)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.18. 23:13:49

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

igen ha csinálok, akkor hogy tudom összehangolni migrálni a két accot, hogy azon is meglegyen a ps plus előfizetés? vagy külön kell újat?
Utoljára szerkesztette: Legvar, 2014.10.18. 23:12:03
DarkSector
Ezt Legvar-nak szántam. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Régiók közt nem lesz gond, mert én tudtam használni.
Egy fontos, ehhez tedd Primary-re azt a profilodat amivel vásárolsz!

deep
Csinálsz egy német accot, és ahhoz. Az usa accoddal is fogod talán tudni használni a kód tartalmát.
DarkSector
Milyen Alien film volt idén a mozikban?

Sziasztok, ma vettem meg az Alien Isolation-t, de Németországaban, viszont USA accountom van, és nem engedi hozzáadni a kódot amit mellé kaptam, ezen az accounton van előfizetve a plus, hogy tudnám esetleg megoldani?
köszönöm előre
arty
"Alien director's cut Bluray-en,"

egyetlen rész, ahol a DC egyértelmüen egy hulladék (szemben az eredetivel)
és a baromállat forgalmazó is ezt a verziót küldte idén moziba!!!! 😞(( nem is mentünk el rá, pedig amugy ki nem hagytam volna.

Forza.

DarkSector
Mondjuk mentéseket lehet letölteni. 😄

Kíváncsi vagyok ezek a mentések profil nélkül hogy tudnak működni. 😄

Tuti...Van olyan pálya amin ilyen időket lehet menni.... Nem hiszem hogy tudnának csalni..Főként akkorát hogy 3perc 20 helyett 54 másodperces időt futnak lassabb autóval...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
Szerintem mentéseket nem nehéz manipulálni.

DarkSector
Gondolod csak adminisztrációs hiba? 😄

Nemhiszem...Neee... Inkább szarul szinkronizál összevissza és az 54-es idők más pályára vonatkoznak...

DarkSector
Lehet csalni gondolom.

arsmarci89
*max

PSN: Nyuffi89

arsmarci89
Köszi, annyit nem èr,mx fèláron

n000rbi
Hátööö, ez mindenképp érdekes 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ezaz...Egyik pályán Porsche CTR3 Clubsporttal kell menni 3:20-as időt...Erre a top50-ben olyanok vannak hogy Bac monoval meg Ruf RT12-vel 54 másodperces időt nyomtak ugyanitt.... WTF????

A szinkronizálást ma még nem néztem,most értem én is haza... Az legalább már megy rendesen vagy még mindig random? Nem beszélve a fura eredményekről...
Jópár pályán ahol fix autóval kell menni olyan idők vannak a top50-en belül az elsőknél hogy vicc...Ilyen 1 perces különbségek...Azt hogy? Mert az minden csak nem reális...A 10. hely idejét alig lehet összeszedni...De hogy még ahhoz képest is 1 percet hozz...Képtelenség..
valamelyik pályán valami 3:12-es időt mentem...Nézem az top50..3:20 kellett az első helyhez...Erre az első pár helyezett ugyan azzal az autóval 2 perc körülieket mentek..

n000rbi
+1

Mondjuk nekem még ott a Legendary trófea, azzal elleszek egy darabig.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

deep
Ez egyszerűen már tényleg röhej, hogy képtelenek rendbe tenni.
Nekem tegnap egyet sikerül, bevittem elsőre vagy 20 mp-el,mert a baromállatok lökdösték egymást én meg szépen kivárva amikor lökdösődtek előzgettem...Aztán amikor első vltam egy nagykanyarban a két pöcs mögöttem teligázzal akart nekemvágódni de jó íven voltam és gyorsabb voltam, ők meg falra kenődtek..😄
A meccs után meg kivágott....😊

Csibe001
Koszonom, de mar megvan, bementem HMV-be s pont csak az Alien kellett s 5 fontert megvettem. 😊

Tudom, végigtoltam kétszer,imádtam volt egy hangulata. Csak az nem jött be hogy egy idő után kiismerhető volt hogy aki velünk lesz társ az úgyis mindig a játék X pontján átalakul....És néha értelmetlen volt hogy 20 perce velünk van,simán kinyírhatna főként amikor ránkrontanak a lények, de nem,őket öli..Majd X ponton hirtelen átalakult és nekünkjött...😊

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

deep
Továbbra sem tudtam egyetlen online meccset sem lenyomni a 12 napja megjelent driveclub játékkal... Kivág a lobbyból minden alkalommal. Ügyes.
DarkSector
Ez zsir játék volt régen.

Nekem még tetszett az Extermination. vagy mi.

Totti5
You'll be able to buy it via download or in shops, at a suggested retail price of $39.99 / £34.99, so a bit cheaper than most new boxed console games.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Csibe001
Gratula, en most vettem meg Alien director's cut Bluray-en, holnap estefele megnezem aztan vegre kibontom a Nostromo edition-t s remelhetoleg rettegve menekulok. 😊

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arsmarci89
Shadow Warrior teljes lemezes áron jön vagy 4-5ezer fotintos letölthető cìm kènt?

Ú,the thing jöhetne,olyan megoldàsokkal példàul hogy menekülsz egy jenci elöl tàrsakkal,bezàrkòztok,de ugye nem tudhatod ki idegen és ki nem,ergo be is szophatod a bezàrkòzàst tàrsakkal...Vagy ha valakit kizàrsz de nem idegen,és túléli,késöbb téged is ellenségként kezel...stbstb..Iszonyatkomoly jàtékot ki lehetne hozni a témàbòl.😊

shaddam
Végigvittem az alient meg a 2 bónusz dlc-t. Kellemesen hosszú, sok helyen fosatós és látványában zseniális módon a filmet idézi <#eljen> Ezután még egy hasonló the thing játékot néznék meg

DarkSector
Jó persze szerintem is gáz, de aranyos. 😄

Ez azért fényévekre van a LBP-től. Pont a legfontosabb rész hiányzik belőle...

shaken, not stirred

miezviz
Sziasztok!

Ha van itt sg-n olyan DriveClub csapat aki komolyan játszik nem csak mutatóban van a csapat az kérem vegyem fel engem amennyiben szüksége van egy igazán gyors játékosra 😊
Id: Daniel_Hun

DarkSector
Ha valakit érdekel, lehet alkotni. 😄
Spark (LBP multiplatform? 😄)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.18. 13:10:22

DarkSector
Ja bárcsak ez lenne a legnagyobb gond az új sg-vel. 😄

A spoiler válasz a spoileredre ment...Csak persze megint a csodás válasz gomb...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem azt írtam hogy soha,hanem hogy pár alkalommal éri maximum el. Mordor ultrán és highon szinte nincs különbség,csak ugrik a gépigény, highoz meg a 660ti elég konzolszinthez. Továbbá a youtube-os szarrátömörített összehasonlítások továbbra is hiteltelenek. És az AA továbbra is kevesebb még ott s ahol textúraminőségben legalább hozzák a pc szintet. EW például több tesztoldalon is kielemezve pc-n a legszebb ugyanakkor a nextgen szinthez egy i3-as processzor és egy 750ti is elég....
Nem megyek újra bele mert felesleges, szinte bármelyik multiplatform címből lehet nyomni rendes nem youtub videót/rendes képet amint egyértelműen látszik a különbség, az analíziseket készítő oldalak és fejlesztők nyilatkozatairól nem is beszélve. Teljesen felesleges téma.
Továbbra is elhiszem hogy megvetted a ps4-et és nagyon bejön de ettől még a tény az sajnos tény: a nextgenek a megjelenés óta lemaradásban vannak egy jobb pc-hez képest. R9-270/Gtx 660 + egy gyengébb amd/intel proci kell a szintjükhöz - már ez is kicsit felettük van jelenleg főként a One-hoz képest - ami kb 160-180K-ból megvan.
Befetéma.

DarkSector
Nekem mobilon tökéletes, csak hiányzik "Privát" és "Törlés" és "Szerkesztés" opció, csak az van hogy "VÁLASZ"
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.18. 12:49:40

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja meg most jut eszembe, nem kell megijjedni, csak mutatom, hogy írtad Evil Within-nél hogy a konzolok, PS4 pl nem éri el a PC szintet, és ugyanahoz a szinthez gyengébb PC elég.
Csak full érdekességképpen itt van pl egy felvétel a 2 Mordor-ból.
Nézd majd meg milyen config kell PC-n akár csak 1080p-be Ultrán.

Ebből is látszik, mint 2 tojás, ha felcserélnénk sem tudná senki megmondani hogy melyik fut pc-n melyik ps4.
😄

Nincs nagy jelentősége, nem akarok vitát, csak váltig erőltetted , hogy nem mondok igazat és hogy nem érheti el a PC-s max szintet egy játék konzolon.
Na? 😄

Mobilos fícsör...Mostanában baromira nem hajlandó mobilon a teljes felületet megjeleníteni csak a mobilost (hulladék), és sokszor hiába nyomok a válasz gombra, szarik tudomásul venni...Kb ahogy a váltás teljes oldalra gombot is ami jóesetben 4-5 rányomás után át is vált a mobiloldalról teljesre...😄

DarkSector
Jaj akkor elnézést, azt hittem hogy nem, miez egy új fícsőr sg-n? 😄

Bocs srácok, nincs kedvem most újra screenshotolni ... A lényeg, hogy akinek Dc-ben vagy más játékban nincs teljes képernyője annak itt a link a beállításra: http://prohardver.hu/tema/playstation_4_2/hsz_32733-32733.html
Rànyomtam..Sg szìnvonal..

DarkSector
Igen köszönöm vagyis viseljem el. 😄

Azért rányomhatsz majd a "Válasz" gombra, nem harapok, hogy tudjam nekem írt valaki. 😄

Igen jól fogalmaztad meg, lehet realisztikus csak játékban gáz.
Sok más ilyen dolog is szokott lenni.