PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Konzol vásárlás előtt állok és egy tényező választ már csak el a választástól: a játék árak.
Nézegettem a https://store.sonyentertainmentnetwork.com weboldalt.
Itt például a Fifa 15 ára 59.99$ ~ 14500 ft. Boltokban ugyanez (lemezes verzióban) 16990 ft.
Shadow of Mordor szintén 60 dodó, de boltban már 18 ezer.
A kérdésem az lenne, hogy Magyarországról tudok vásárolni a playstation storeból $-os áron?
Illetve PC-re elég sok kulcsot vásároltam g2a.com-ról. Hasonló kedvező árú oldal van PS4-hez?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Visszatérve a PS4-re, 1,5 hónap után! bekapcsolom már, hogy leszedje a frissítést, aztán megy vissza a dobozba aludni még egy negyed évet... Rossz döntés volt ez 0 day megvenni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.20. 17:10:41
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
...és kb ennyi, lehet malmozni kb. megint 1 évet az Uncharted -ig
Egyébként ettől az exluzívitástól a falra tudok mászni, szerintem az lenne a legkorrektebb, ha minden csak timed ex. lenne, pl. 1-1,5 év, aztán mehetne más platformra is.
Én pl. nagyon szívesen oda adnám az Order -t vagy BB-t egy Quantum Break -ért....sőt..
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.20. 16:57:35
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem tudok betelni a látvánnyal.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Más:
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Az MS magasminőségű háttere az kimerül az online szolgáltatásban és a multimédia támogatásban.
Itta felvétel. 😄
DC gameplay (kicsit más kameraállásból. 😄)
"Normál minőséghez jobbra fent a DOWNLOAD felirat"
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 23:30:53
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gero, mikor lesz One-od? 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.19. 22:56:40
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.19. 22:49:57
Adversus solem ne loquitor
Majd mutatom, bohóckodtam azt lementem egy havas kört egyedi kameraállással. 😄
Meg lehet oldani ps4-en a DC alatt mondjuk példának okáért hogy saját zenét tudjak alátenni , de nem külső mp3 lejátszóval kérdem hanem ps4-játszaná le.
Lehetséges ilyen? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Most volt a paritys hír ugye erre tessék
Ubisoft GDC EU Presentation Shows Playstation 4 & Xbox One CPU & GPU Performance- RGT
In summary, Ubisoft using cloth simulation benchmarks on both systems CPU's + GPU's (graphs + data in article) shown:
- X1 Marginally faster CPU (due to higher clock speed, 1.6ghz vs 1.75ghz)
- PS4 - Has actually significantly more GPU benchmarking than thought compared to Xbox1, nearly 100% more.
- CPU + GPGPU management is essential and seems no where near optimal this early in the generation.
I’m sure the above is what you’re all waiting for – and it makes a lot of sense. But then, at the same time, the performance difference between the Xbox One’s GPU and Playstation 4′s GPU is actually slightly higher than what you might think. What Ubisoft do say is that “PS4 – 2 ms of GPU time – 640 dancers” – but no form of metric for the Xbox One, which is a bit of a shame. It’s clear however that for the benchmarking Ubisoft have used here, the PS4′s GPU is virtually double the speed.
With a little bit of guess work, it’s likely down to a few reasons. The first being the pure shader power. We’re left with 1.84 TFLOPS vs 1.32 TFLOPS. The second, the memory bandwidth equation, and the third – the more robust compute structure of the Playstation 4. The additional ACE buried inside the PS4′s GPU do help out a lot with task scheduling, and generally speed up the performance of the PS4′s compute / graphics commands which are issued to the shaders. Mostly the reason behind the improvement in ACE is Sony (so the story goes) knew the future of this generation of consoles was compute, and requested some changes to the GPU, thus there are many similarities to the PS4′s GPU and Volcanic Islands from AMD.
Another possibility for improvement is the PS4′s robust bus structure, or finally the so called ‘Volatile Bit’. Either way, it’s clearly a performance win in the GPU side for Sony. So parity in some ways could either be a PR effort, or in some cases, perhaps the relatively weak CPU in both machines is holding everything back.
It’s unfortunate Ubisoft were rather quiet on the Xbox One front – we do have a little information, for example Microsoft and AMD’s Developer Day Conference (Analysis here) but other than that, we’re left with precious little info. It remains to be seen how much DX12 will change the formula. But for right now, gamer’s are still going to want answers for the reasons of ‘parity’.
Topik meg a többi a linken.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
pées egyelőre megint itt tart - mint anno a hármas: sok sok év még, mire elad egyet a sony NEKEM
Forza.
Én őszintén mindkettőtől csak a nagy hardvert vártam és annyit hogy a live nem butul el, hanem tartja a szintet.
Hazudnék ha azt mondanám hogy a Sony-tól bármi elvárásom lenne , azokután hogy bejelentették a fizetős multit.
Semmi de semmi komolyságot, meg "igen mi a játékosokért vagyunk" hozzáállást nem vártam.
Nvidia supportja bitang jó, de picit talán elmarad teljesítményben, de kevesebb a baki és naprakészebb.
AMD a benchmarkok királya, de valahogy 2-3 esetet kivéve mégsem sikerül neki megmutatni azt amit elképzeltek vele. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 20:44:07
Online szolgáltatásban és multimédiában igen.
//mai napi DriveClub élményem (bocs klubtagok..😄 ) - Játék indít..Kb 2 perc volt mire konnektolt..További 4 perc mire multiba be tudtam lépni és elindult egy futam...Első kanyar én szépen íven előzőm a sok barom felkenődőt erre valaki hátulról rólam pattanva kanyart vett engem meg megpördített a francba...PS4 kikapcs. 😊