PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Nem csak azt, hanem felold bizonyos kocsikat is. Bár nem tudom mennyire jó az online, de kell, hogy menjenek a szerverek, hogy a klubos kocsikat tudd használni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
Kilépek majd a mostani nem aktívból holnap, aztán akkor betársulok hozzád. A club amúgy mire jó? Csak ilyen matricákat ad?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ha tolod, és gondolod felvehetlek, van egy külföldi arc a klubunkban nemtom mit keres itt belépett, ha van jelentkező kirakom.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

shaddam
2010 óta UK és US accom is van magyar ip-ről, netflix és társai figyelik ezt, de maga a PSN leszarja. Ha tervezel vitát venni akkor jól fontold meg melyik profil lesz ps+ és melyikre vásárolsz, mert ott macera a váltás

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Elnézést hogy sok a kérdésem, de biztosra akarok menni. Szeretném ha kijavítanátok az állításaimat amit sikerült összekapargatnom, ha nem validak. A régiózással kacsolatos lenne az agymenésem.

1.)
Az USA storeban a legolcsóbb vásárolni. Ezért kell egy usa profil.
Ha lemezes játékot veszek, és szeretnék hozzá DLC-ket is venni / letölteni, akkor szükségem lesz egy EU profilra is.
Az USA storeból letöltött játékokhoz pedig ugyanúgy csak az USA storeból letöltött DLC-k a jók.

Mindkettő profilból elérem az összes telepített játékot és dlc-t. Tehát USA a default, veszek egy korongot + hozzá töltök eu storeból egy dlc-t, akkor a default USA profilból is faszán tudom indítani a játékot a dlc-vel együtt.

2.)
Ha paypalos fizetést akarok alkalmazni és nem feltöltőkártyás bizbaszokat, akkor szükségem van arra, hogy létrehozzak egy USA-s paypalt, mert csak arról tudok fizetni USA storeban.
A sima PSN kártyáknál értem, hogy USA-s az USA storeba jó, a magyar a magyarba, uk az uk-ba.

3.)
Most pedig jöjjön a legkevésbé világos rész, sőt...a PlayStation Plus előfizetés.
Azt ha kártyával veszem meg, akkor hogy működik?
Ha feltételezem, hogy valid az az információm, hogy a telepített játékok az összes profilban futnak, akkor ha a magyar profilomra veszek egy egy éves kártyát, akkor is tudok az összes játékommal játszani neten keresztül.

Itt gondolom annyi lehet a hátrányom, hogy csak a magyar store ingyenes játékát tudom letölteni.
Ami még kérdésem, hogy amikor játszani akarok neten, akkor csak az adott profilom régiójában levő játékosokkal dob össze, vagy a világon bárkivel?

+1.)
Nem basznak meg azért, mert USA régiós profilt csinálok miközben európa szívében vagyok? (IP alapján csak megtudják lesni)
Ez azért érdekes számomra, mert a magyar store árak valami eszméletlen magasak...nem is éri meg ott vásárolni, mert a lemezes verziók olcsóbbak.

TDC Geronimo
Majd ha kijön egyszer ps+ edisön csinálhatunk 😊

Más...

Lords of the fallen első 1 óra ez már PS4 videó. Screen tearing a felvétel során keletkezett ezt kommenteknél írják. A játék közben szerencsére már nincsen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaddam
Tényleg van valakinek klubja ilyen magamfajta hétvégi gémernek?

TDC Geronimo

Szerintem ez már novemberig biztos nem jön. GG sony!

shaddam
6:30-nál ahogy pörgeti a kardot a melák mennyire menő 😄

Kandurex
Tényleg jó, grafika elég állat és látszik, hogy nem akarnak több lenni, mint a DS, ami itt, ebbe az esetben NAGYON jÓ! Meglátjuk, meglátjuk.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Ugye készítők miatt mindenki óvatosságra int. Nem is veszem meg ezt az elején, hanem megvárom véleményeket, mindenesetre videón szerintem kifejezetten jól néz ki. Ez kivárós mindenesetre.

TDC Geronimo

Csibe001
Na ezt csak most latom, kar. Koszi a valaszt.

Csibe001
Koszonom a valaszt, s jogos amit irsz, viszont szeretnek online jatszani plusz 40 font nem annyira veszes, bizom benne, hogy lassan psn is helyreall. Meg lassan csak loknek par komolyabb jatekot is. Meg UK accom van, mert itt elek s itt most 15 font az Outlast. Illetve van Vitam is s ugyan sony kb elkaszalta mar, azon szeretek ilyen egyszerubb jatekokkal jatszani, foleg "ingyen". 😊

DarkSector
Jah pici olcó laptop.
Akkor értem már. 😄

//viccen kívül fullhd-nál az alján még látható, gondolom ettől már egyel kisebbnél nem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Itthon csak laptop 15.6-os 1366x768
Azon 3 görgetésnél pont láttam hogy már PS vita és nem is néztem tovább 😄

DarkSector
Ja thx, hogy őszinte legyek elsőnek Killzone-al kéne végeznem, meg Infával, de dolgozom mint a barom, itthon is el-el kell ugrálni a gép elől, ezért kicsit nehéz rávennem magam hogy nekiálljak, met nem elég ehhez 20-30 perc összevissza megszakítva. 😄
De gyün a hosszú hétvége ugye.

Mondjuk Bloodborne demo jol jönne arar pont lenne időm.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.20. 22:11:59

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Outlast meg a dlct is letudod tölteni az accomról 😉
DarkSector
Kis képcsöves monitorod van? 😄

addig már nem görgettem 😄DD

DarkSector
Magadat zavartad össze, azzal hogy azt zavartad meg hogy mi azt zavartuk össze, hogy általad azt hittük hogy összezavartunk, annak elenére hogy összezavartad magad, és ez álltal összezavarodtál és összezavartál minket, akik tudják hogy nem zavartunk össze téged, de te mégis összezavarodtál. 😄

Nezavarjatokössze!!!!! 😄

DarkSector
"(A lista frissítve: 2014. február 6.) "

😄DDDDDDD

TDC Geronimo
Utólag nem tudod már letölteni, ha akkor nem voltál előfizető és nem raktad bele letöltések közé.

Kongy
Outlast már volt korábban, ha jól emlékszem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Nem tudom. 😄
Itt írtak róla.

Novemberben az outlast lesz az egyik ingyécím ps4-en?😊

innen másoltam pedig ki a listát 😄
http://hu.playstation.com/playstationstore/playstationplus-kezd-jatekgy-jtemeny.html

Ez a driveclub sem vonz jobban. Pár évig tényleg nem kell még ezekre alapozni ténylegesen. 😞

A Drivelclub ne tévesszen meg azt beígérték annó. Aztán késöbb már csak kisebb kurtításokkal ígérték..Mostanra meg gyakorlatilag a játék 80%-át kivették belőle..És még csak fel sem került a mai napig lévén a játék félkész és szopóág van vele..😊

TDC Geronimo
Hát. Ezen az eventen esélyes egy UC videó, de normális gameplayre én nem számítok csak 2015ös E3on. Remélem, ha lesz is UC videó, akkor mi is láthatjuk, nem csak a résztvevők.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.20. 21:52:38

Ezek januárban voltak kábé, most ez a felhozatal. KATT
DarkSector
Október 31-ig ráérsz.

Outlast már jobb mint 3 kis arcade.
Csak itt elgondolkozom nem-e ér 2xxxft-ot az Outlast, vagy mennyit megvenni, mintsem ugyanennyiért PSN+-ba megszerezni s utána csak akkor tudsz játszani vele ha megint előfizetsz.

Hát.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.20. 21:48:49

Csibe001
Sziasztok, bocsanat ha hulye kerdes, de ha most fizetek elo PS+ -t meg tolthetem ingyen az Outlast-ot vagy mar arrol lemaradtam?

Kongy
csak lássunk már UC4 gameplay-t....

DarkSector
Volna, nyújtott volna, de a ps4 bármilyen erős hardver, egy ps3 vagy vita játék kifog rajta. 😄

Banyek, pedig egy BioShock Infinite vagy Borderlands 2 jó pár óra játékidőt nyújtott volna rögtön az elején. :/

szerk: Igen streamre gondoltam, kimaradt az r betű. Ez elég nagy negatív pont a sonynak. 😞
Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.10.20. 21:34:11

DarkSector
Osszad be ja.
Steam, ha a PSN stream-re gondolsz, az magyaroknak nem elérhető.
A PS3-as meg VITA játékok csak az adott platformmal használhatók.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.20. 21:33:10

köszönöm a válaszodat 😊 tehát kb semmit sem ér
értetlenkedve nézem hogy hova lett a kommentem o.O

Néztem, hogy most mik az ingyen letölthetők.

"Outlast (PS4)

Metro: Last Light (PS3)
BioShock Infinite (PS3)
Guacamelee! (PS3)
Borderlands 2 (PS3)
XCOM: Enemy Unknown (PS3)
LittleBigPlanet Karting (PS3)
Uncharted 3 Drake’s Deception – egyjátékos mód (PS3) "

Tehát van az Outlast és osszam be? Esetleg letölthetem a PS3-as játékot és azzal tudom tolni a PSN-es steamelős megoldással?
Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.10.20. 21:30:50

DarkSector
Magyarul még idén látjuk az Uncsi 4-et mozgás közben? 😄

DarkSector
Nem tudom. 😄

TDC Geronimo
Na már megy a hype...

"Sony's upcoming PlayStation Experience event--a two-day community-focused gathering in Las Vegas meant to celebrate all things PlayStation--is going be like nothing you've ever seen. That's according to PlayStation boss Scott Rohde, who labeled the event "unprecedented," and even teased that it will include some special announcements or reveals.

"This event that we're gonna hold; this is pretty unprecedented," Rohde said during the latest PlayStation Blogcast. "This is an event for the fans, and I am so incredibly geeked about it. We're gonna show you a bunch of stuff that maybe we shouldn't show you yet."

Overall, Rohde said PlayStation Experience aims to be a "celebration of the and all the fans that made it as great as it is today."

Sony announced PlayStation Experience earlier this month. Attendees will get to sit in on panels, meet developers, and go hands-on with upcoming PlayStation games. They'll also have a chance to get free swag and buy rare collectibles directly from game studios.

The show will also feature an "exclusive first look" at PlayStation's 2015 software slate, which includes games such as Uncharted 4: A Thief's End and Bloodborne, among others."

Megszünt a komment amire reagáltam,vagy át lett szerkesztve...Az volt a kérdés hogy valahol kapható ps4 +500gb + 365 napos live plus...Ami 24 letölthető játékot jelent vayis havi két ingyen játékot...És kérdés volt hogy honnan lehet tudni mik ezek a játékok...Stb...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.20. 21:24:12

n000rbi
Az egy dolog, de hová tűnt az eredeti kérdés? 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
"Egyrészt mindig hónap elején derül ki mi az aktuális havi ingyen játék."

Ez miért jelent átbaszást? 😄

Ez így ebben a formában átbaszás....
Egyrészt mindig hónap elején derül ki mi az aktuális havi ingyen játék. Ergo nem tudod meg előre. Másrészt az eddigiekből kiindulva az ingyen játékok szart sem érnek...Gyakorlatilag androidos játék színvonalon mozognak...Vagy még azalatt....

köszönöm szépen 😊

DarkSector
Igen, ezt nagyon meg kell fontolni vásárlás előtt, mert digitálisan olyan játékokat érdemes vásárolni, amikkel nem 1 végigjátszást tervezünk.

Most Anti-val van közös, DC, lesz Unity pre-order, ezekkel tuti játszunk többször, hosszútávon, egy Evil Within-t ha veszünk, egyértelműen dobozossan! 😊

n000rbi
Félkész DC Tour 225/225 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
Lehet. Es usa a legolcsobb.

De a lemezest meg el tudod adni.

Forza.

TDC Geronimo
Átvezetőket/beszélgetéseket én se nézem. Ez a skyhold baromi szép meg nagy lesz.