PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Microsoft letette a voksát végérvényesen a GamePass mellett, azaz, ne várjunk tőlük olyan minőségű exkluzívokat, mint a Sony-tól (bár eddig se nagyon volt nekik olyan). Ő megvesz stúdiókat, és a kész terméket beteszi majd 0 day GP-be. Pár év alatt fel fogja duzzasztani az előfizetői tábort annyira, ahol most jár a Sony (45 millió). És akkor csörög a rendszeres havidíj a sok embertől.
Nem baj, hogy két teljesen más utat követ a két cég, ezzel csak mi járunk jól.
PS5 II PSVR
mindegy, de CAPCOM is kintvan és elvileg jönnek Resi8 infók/videók
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
13:00 opening
14:00 Microsoft Japan
15:00 SquareEnix
Remélem lesz valami érdemleges
PSN ID.: Beegabor
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Multi is van benne.
Több féle story.
VR tàmogatàs.
Stb..
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
-Hívjuk One-nak
-De akkor mi lesz a következő gép neve? Two?
-Nem! Series!!
-Jaj hát persze, remek ötlet főnök!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
iszonyat tré, nyilván nem vagyok marketinges arc, de ezek nagyon ilyen balfasz színvonalt tükröző döntések eredményét sugallja... 😄
jobb lett volna szerintem még egy A-B-C is, vagy még akár mint anno az androidnál, hogy minden verzió egy ABC kövi betűjével kezdődő édesség volt 😊 de még az Xbox Scorpio / Lockhart is 1000x jobb lett volna 😄
de tényleg BÁRMI, csak legyen követhető és következetesség és kohézió, nade 360/One/Series... áh 😄
PS5/on letolom gadavót, meg egy kis BB-t. Valhallat meg Nem döntöttem el melyiken veretem, ha az upgrade ingyenes lesz, valószínű boxra veszem meg.
Mind a kettő használatban lesz 😊
Semmit nem kell szokni a kontrolleren 15 év konzolozas után. Egy másodpercig fura a fogása a váltás után és ennyi.
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Why so serious?
Ez azért elég demagóg duma, azt tegyük hozzá. A PS tábora legalább annyira fillérbaszó, mint az MS-é, az emberek kevés kivétellel nem szeretnek költeni, még a hobbijukra se.
Hát én erre rácáfoltam: pár napja a Media Marktban kifizettem a PS5-öt, most meg elutaltam a KV-nak az XSX foglalót.
Welcome to the new generation. :-D
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.23. 15:06:38
Olyan ez, mintha mondjuk neked kellene horgászbothoz orsót vásárolnod valakinek (nem tudom, szoktál-e pecázni, szerintem nem), téged is nagyon könnyen megvezetne adott esetben egy hirdetés, egy reklám, vagy egy termékadatlap.
PS5 II PSVR
A KV is megerősítette, hogy sokkal több Xboxot kapnak, mint PS5-öt, ott nem lesz ez a hiszti, mint a PS5 körül, mert van belőle elég készlet.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Mert eszerint a logika szerint akkor a One X is Series X, mert nem az S széria. Agyrém.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.09.23. 14:28:29
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
1. Aki nem nézi mi a faszt rendel, azt sajnálni se tudom
2. Microsoft nem kavart semmit, a One szó az kicsit se hasonlít a Series-re.
A gép kinézete, meg a doboz se ugyanaz.
Ez user fail, ha buta egy vásárló.
De nem ezt írtam, azt írtam, hogy ha gond lenne a játékosoknak a magas játékár, és mindenkinek az olcsó gamepass kellene, akkor nem fogyna még ennyi ps se mint most.
Nem mondtam darabszámokat.
Én azt írtam, hogy aki akarja megussza ennyiből is....
- Hello, I would like to buy an Xbox.
- An Xbox. One?
- Yes, One.
- Here you are, an Xbox One.
Hazaviszi, aztán jön a meglepetés...
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.23. 14:07:44
Volt már, hogy valaki több észre számított a a fogyasztóktól, csak aztán csúnyán benézte.
A HAMBURGER FIASKÓ azóta is az iskolapéldája annak, hogy hogyan lehet egy rossz névadással egy egész brandot gajra tenni.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.09.23. 13:59:09
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.09.23. 13:45:16
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Főleg mostanában, hogy orrba-szájba hírdetik az előző genes konzolokat is. Meg akarnak szabadulni (érthetően) a készletektől, hiszen amint megjelennek az újak jön egy viszonylag nagy értékcsökkenés az előzőekre. Pl PlayStation 4 Pro (PS4) 1TB + FIFA 21 + második DualShock 4 kontroller 169 999 Ft
Vagy, hogy egy Playstation 4 Pro 1TB + PS4 Sony Dualshock 4 Kontroller most 144 999 ?
Na nemár... Dobálják az emberek után a kontrollereket is. 😄
Viszonításképp:
1.) PlayStation®5 Digital Edition 149 999 Ft , hozzá EA Play és ott a FIFA 21 meg még sok más. 😄
2.) Xbox Series S 512GB 113 999 Ft , hozzá EA Play és ott a FIFA 21 meg még sok más. 😄
Ezért továbbra is csak a GP összehasonlítás marad!
Így következik, hogy a 300 ft GP meg ajándék 36 hónapra! És ugye a 300 ft csak jobb mint a 2700! Ráadásul nincs kompromisszum, hogy mikor tudom igénybe venni a kiszemelt cuccot GP-ben<#kacsint>#kacsint>
nyilván számozni nem tudtak és nem is akartak (gondolomén), mert 1-el mindig a PS mögött lennének, és az úgy elég szerencsétlen 😄
de ez hogy One meg Series...nem sokat gondolkozhattak rajta, az fix 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.23. 13:24:42