PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Az Amazon szerint az Xbox One X eladásai 747%-al nőttek, mióta elindult a Xbox Series X előrendelése. Tehát úgy tűnik, hogy sokan a ROSSZ Xboxot rendelték meg a nem túl szerencsés névválasztás miatt. Lesz itt majd meglepetés a karácsonyi ajándékbontásnál. 😊
Ezért is jó ha nem cifrázzák túl a generációk nevét. Mint például PS1-PS2-PS3-PS4-PS5. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.09.23. 13:07:58
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
És így bőven lefedi az érdeklődésem. Egyszer volt eddig csak, hogy az asszony miatt kifizettem a 4 ezret, mert Orizni akart. Ha ilyen van, akkor meg becsengetem egy hónapra. Én tuti nem szarakodnék állandóan kamu profilok létrehozásával. Minden hónapban.
PS5 II PSVR
Ugyan ez van a zenéknél.
Ha màr xboxt vàlasztanék (nem fogok) akkor kifizetném a teljes àrat szerintem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PS5 II PSVR
Nem fix, random hogy mikor, de nem csak egyszer élhetsz ezzel a lehetőséggel.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Röhögnék, ha ezek után megint az utolsó helyen végeznének. Én szurkolok, hogy így legyen. 😊
Háááát, a SEGA-é az Atlus is 😊
Az mekkora lenne, ha japánban az XBOX Sega konzolként jelenne meg, Persona5-el 😄DD
Adversus solem ne loquitor
Bár nemtom SEGA-val mire mennek, de állítólag a TGS-en jön a bejelentés...
Egy Capcom azért durvább lenne sokkal 😄
idéztem G365 fórumról, és ez is egy valós jelenség 😄 és valszeg nem kevesen vannak így ezzel mások is...
Szerintem az xbox-ból azért több darab lesz launch-ra.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Persze ez nem dönt el semmit, ettőlmék alakulhat később bármi.
De itt a virusos időszak, azt hinné az ember, hogy kicsit nehezebben ugranak az emberek pont ilyen időszakban erre.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És ha nekem pl nincs egy erős pc-m ezekhez, akkor gondolkodás nélkül PS5.
Xboxon azt hallom hogy kit vettek meg, stb.
De most egy éven bellül ezekből még nem látunk játékokat, a PS5-ön viszont MÁR most játszhatok jó játékokat, Cyber ugyanúgy lesz PS5-re is ugye....
Full megértem ha valaki most nem ugrik bele a PS5 pre-orderbe, de nekem az a bajom, hogy az olcsó GP-be semmi nem jön, ami felkeltette a figyelmem a bejelentett címekből.
Why so serious?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ráadásul 2021-től 2 év garisnak kell lennie a gépnek - akár még ez is még mellette szólhat, bár ez sztem nagyon senkit se érdekel különösképpen 😄
és ha nem lenne PC-m, még akkor SE biztos, hogy PS5-öt venném instant, nálam ide jutott az egész Xbox az elmúlt 1-2 hétben... 😄 nagy szó..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.22. 23:12:46
De 3x végigvittem, Normal, Survive, Grounded... 😊 Egyelőre elég volt. 😊
És kérdezlek ÉN téged!!!
A 300 dolláros gép és a GP volt előbb!!! vagy a PS5 árbejelentés és előrendelésbe elkapkodása!!!??? <#ravasz1>#ravasz1>
Gondolod géphiány lenne ha a PS5 nem lenne még ezek ellenére se vonzó?
Bárcsak igazad lenne és nem kellene félnem attól hogy nem kapok majd a boltokban megjelenéskor. 😄
@jasonschreier
·
22 h
The second-biggest news in Microsoft's announcement today was the massive leap in Xbox Game Pass subscribers, from 10m in April to 15m today. Microsoft didn't buy Zenimax to battle the PlayStation 5 -- Microsoft bought Zenimax to quadruple that number
azért ez is hard 😄
Én elkezdtem, Ellie 2. napjánál tartok, rohadt nehéz, de egyáltalán nem lehetetlen.
Azért kíváncsiak leszünk majd rá. 😉
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hát az exclusive-ok ezekután is be fognak jönni. Meg a gamepass se annyira friss dolog, az is már megy, szóval szerintem semmit nem fog változni ez már, max akkor ha a Sony nem tudja már ezeket az exclusive játékokat finanszírozni...
Amit most nehezen tudok elképzelni mert nem tervezne itt Horizon 2 meg GOW-ot évekre előre ha nem látna ebbe potenciált még.
Vagyis igaza van mindkettőnek, mert mindkettőnek van vásárlórétege, hiszen mind2 szemlélettel bevétel van eddig...
És pontosan, jól mondod.
Sony-nak nem a PS5 exclusive-ok acsak a fontosak.
Ott van amit nemrég írtam, azok a játékok, amik csak PS5/PC, azok is az ő javára hajtják a bevételt, mert xbox kimarad a gamepass-al belőlük....
Vagyis PS5 exclusive, lehet csak 10-12 cím lesz, ellenben PS5 Console exclusive, az vagy 30-40...ha nem több.
És ameddig ár/értékben a PS5 vonzó, addig jó ajánlat marad PC ellenében is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.22. 21:21:00
A sony nem csak az exkluzivokbol él 😊
Jó deal.
Viszont kizárt hogy a DeS rétegjáték legyen.
A DeS rétegjáték VOLT........... VOLT
Azóta mióta kijött a Dark Souls Sorozat, a BB Sekiro, NioH, Surge, Code Vein, stb!
Kis 2d-s souls játékok, annyira belefolyt ez a mainstream-be! és annyira trendi lett olyan gémerek körében is ez a stílus, akiknek valóban a Des kezdetben hardcore volt, hogy szerintem meglepődnél a számokon azóta hány olyan ember fogott kontrollert ezek miatt, akik amúgy lehet egész életükbe csak multiztak meg más stílussal töltötték az időt.
Én Twitchen az elmúlt években azt látom hogy a souls címek is ebbe mozdultak el, rettenetesen könnyűek lettek sok esetben a régi részekhez képest, egy mostani Mortal Shell például vicc kategória.
Az kb a Souls-ok easy fokozata.
Rengeteg olyan ismerős nyomta végig azóta a Dark Souls 3-at akinek fingja nem volt ezekről a játékokról. Volt egy csaj, aki a Das 3-at úgy vitte végig, hogy kb hack & Slash stílusba csak csapkodott.
Miért népszerűek?
Mert rengetegen streamelnek, és ez hozzá tartozik, megvezsik, mert menő streamelni egy olyannak akinek köze nincs a souls játékokhoz, hogy ez egy nehéz játék, a chat nézze ahogy szenvednek benne, csak a megmutogatás miatt játszanak manapság sokan ilyen játékokkal.
És igaz ebből sokan meg is kedvelték, mert előtte nem tudták mit kedveltek ezekben a rajongók, aztán amikor legyőzöl egy boss-t érzed azt a sikerélményt, ami miatt mész tovább és hajt a kiváncsíság, hogy képes vagy-e megcsinálni.
A Des ebben a generációban a souls játékstílus terjedésével sokkal nagyobb figyelmet kapott mint a maga idejében.
Részben mint egyik legrégebbi souls játék, másrészt az a különlegessége, hogy csakis egy darab platformra volt elérhető, egy olyanra, ami akkor is kevésbé volt elterjedt az X360 mellett és maga a játék is a ritka platformon egy rétegstílus volt, vagyis sokan a Dark Souls sorozatot tudták elsőnek megismerni....
Biztos vagyok abban, hogy a Des milliós eladásokat fog produkálni.....
Megkockáztatom azt is, hogy SOKKAL többet adnak el belőle, mint a 4 másik launch címből, ami Sony játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.22. 21:14:25
Hányszor hallottuk, hogy majd nem lesz lemezes játék, meg nem lesznek normál értelemben konzolok, meg eltűnnek a story alapú játékok, meg a mobilok túlfejlődik a konzolokat, stb stb.... és még mindig ott tartunk hogy a Sony fenntartja magát a lemezes storyalapú exclusive-okból, amikben nincsen fizetős tartalom, és dlc.... 😄
Szóval én azért nem mernék arra megesküdni hogy ez a gen bármiben nagyobb fordulópont lenne a tech irányban mint eddig bármikor.
Tény hogy vannak változások és próbálnak alternatív dolgokat kitalálni arra ami előreláthatóan elég nagy gondokhoz fog vezetni.
Gondolok itt arra hogy ahogy látszik a Sony-nál is, hogy a játékok egyre lehetnek szebbek, nagyobbak, de megvan az ára....
És pénzben, időben egy idő után képtelenség lesz ezt tartani, vagy max megnövelni a létszámot, akik dolgoznak rajta....
Erre válasz a multi, amikor a játék szavatossága és tartalma nem feltétlen kell hogy több legyen.
Illetve az hogy a Vr-ban igazából ezt újrakezdhetik.
VR-ban ugye mindenkinek evidens, hogy a vr élmény miatt eltekintenek attól hogy minden kb 2-3 pixel.
Forza/Halo-val meg hosszabb távon is el lehet lehetne, főleg ha kicsit multizol is.
Ha azt nézzük kb egy AAA játék árából veszel egy éves game pass-t. Szoktam is mondani ismerősi körben ha valaki gondolkozik xbox one-ban, hogy nyugodtan vegye meg a gyereknek, mellé pár hónap game pass és tuti nem lesz vele egy darabig gondja.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy kezdetben mennyire lesz sikeres ez a 30 ezres játék ár nekik. Első évben tegyük fel lesz 10 millió eladott konzol és lehet, hogy mondjuk egy Demon Souls-t is mondjuk csak 400 ezren vesznek meg. Amúgyis rétegjáték.
Mikor majd 2-3 év múlva lesz több konzol meg több játék akkor esetleg bejöhet nekik a dolog de tuti, hogy az első 2 év szopó lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha így nézem akkor jogos a Sony döntése, hogy legyen 30 ezer egy játék, mert ha keveset nyernek magán a konzolon és azoknak is csak a 10%-a veszi majd meg a God of War 2-t, Last of Us 3-at stb-t akkor muszáj ennyiért adni a játékot, hogy legyen is valami hasznuk az egészen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sony pedig nem azért nem csinál GP-t mert abba veszteséges lenne, hanem azért, mert egyelőre úgy tűnik MÉG ezzel az exclusive gyártással is simán megélnek....
De az 5-10 dollár meg csak egy szuperakciós összeg, eleve 60-80 dollárral nézve ez egy fél éves Gamepass-al ér fel!!! játékonként!
És ha a Sony-nak nem érné meg az Exclusive 60-80 dolláros árakon, akkor tuti ő se csinálná. A Csizió ott van hogy a Sony-nak ez megéri, a Microsoft azért nem tudja ezt csinálni és azért kényszerül a GP-ra mert képelen volt ennyi jó címmel versenyezni.
A Sony se a maga ellensége és ha a mutató a végén nem lenne pluszba akkor nem ezt csinálná.
Microsoft meg tudta hogy:
3 Gears , 3 Forza meg 2 Halo =/= 1 Spiderman, 1 Last of Us, 1 God of War, 1 Tsushima, 1 Days Gone, 1 Bloodborne, és 1 Horizon-al....
Maximum darabszámban!!!
És nem említve, hogy csak a 8 talán legkiemelkedőbb címet említettem meg, amik nem felújítások PS4-re....