121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#112988 Nekem a másik van, és teljesen hangtalan az is. -
#112987 PS5-höz ilyen nem kell. Veszel egy sima piros vagy arany alphát, és csókolom. A "hangkártya" neked nem kell. -
#112986 Nekem a 23 (ha jól szàmoltam) lapàtos van
Gondolom az a jobb. Mert nekem nem hangos. -
kulonbozo hutesei vannak a ps5nek
link -
#112984 Tuti van valahol csak nem ugyanott, de ha játszható, az azért van mert ha úgy lépsz be elsőre akkor ha jól tudom, automatán abba tezsi a profilokat, de igen ha a játék megy akkor minden megosztódik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.27. 18:18:27 -
#112983 Amúgy nekem az előrendelésem szeptember 23. volt.... -
#112982 Itt nincs olyan, hogy elsődleges gép. Én nem találtam ilyet a menüben. A játékok azok játszhatók a fiókok között, azt már kipróbáltam.
De addig nem vennék ps plust az US accra, amíg ezt valaki nem konfirmálja. :) -
#112981 Igen a megosztás nak vagyis a elsődleges ps gép aktiválásnak müködnie kell ps5-ön is!
-
#112980 Amúgy ez mennyiben más, mint az a Hyperix Cloud Gaming, amit te is vettél anno a VR-hoz, meg én is? A fehér. :) Az akkor 18 ropi volt, gondolom a kétszer akkora árért valami jár is cserébe...
Mert lehet vennék egy ilyet én is... -
#112979 Vágja valaki azt, hogy PS5-ön öröklődik-e a PS plus tagság fiókok között?
Azaz, ha van egy UK fiókom, amivel játszom, és van USA fiókom vásárlásra, akkor tudok multiplayerezni a UK fiókban, ha az USA-na van PS plus? -
#112978 oksa, köszönöm szépen!
ciccent is az alpha, jövő héten kiderül :) -
#112977 Egyébként minden headsetnek elég szarocska a mikije. Persze ebben is vannak azért szintek (az új playstation füles kritikán aluli), de egyik sem közelíti meg egy 50K-s asztali mikrofon szintjét. Nyilván nem. Egyébként az alpha árszintjén már van egy egész korrekt kínálat (audio-technika, Sennheiser, stb), de ezek zsinóros mikivel vannak főleg, szal mint füles hiába okések, maximum telefonálásra alkalmasak mikrofonilag. Szal ilyen gamer izénak még mindig letaszíthatatlanok a cloudok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.27. 17:37:24 -
#112976 Mindkettő tökéletes. Az alpha picit jobb, picit drágább, ha van rá keret azt vedd. De a cloud is fasza.
Nemtudom hol olvasol ilyen hülyeségeket, de mindkettő jó mindennel. Cloud2-höz viszont kapsz "hangkártyát". De nem muszáj azt használni. PS5-el is jó mindkettő. Nem fogja letépni a fejed a hangerő (relatíve nagy mindkettő impedanciája), ilyen szempontból nem a leg ideálisabb kontrollerbe dugósban, de ha nem akarod, hogy rárobbanjon a fejedre a füles, akkor elegendő a hangerő.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.27. 17:30:17 -
#112975 (DeS) Úgy veszem észre, hogy az NG+ sokkal keményebb a DeS-ben, mint amilyen a BB-ben meg a többi Das-ban.
Sima mob, akit két vágással levágtam, most négy vágás úgy, hogy lvl 90-en vagyok. Ha meg ő telibevág, instant halál.
Dex 45, Strength 35, és szopok mint a torkos borz. -
csgj #112974 Ja, igen. Abban az üzenetben volt szó arról, hogy ha érkezik következő szállítmány, értesítenek. -
#112973 Én se kaptam első körben és nem küldtek másik üzenetet érdekes.
-
#112972 Én Astro A50-et használok, és a mikrofonja nem tükrözi a szett árát. Elég ócska minőségű, de hát vezeték nélkül, mindegyik ilyen lesz sajnos. -
#112971 Azt jelenti, hogy amikor közölték veled, hogy első körben nem kapsz, kaptál utána egy emailt, hogy fenntartod-e a rendelésed, azaz, megerősíted-e. Ezek szerint így tettél. -
#112970 alpha-t igen és gecijó vele -
#112969 Igen, érdekes, nem tudom mik ezek a státuszok, semmi leirás nincs ezekhez, de nem túlzottan reménykedek én se. :D -
#112968 az a helyzet, hogy vezetéknélküli füleseknek iszonyat ratyi a mikrofonjuk, sajnos szomorúan konstatáltam ezt a napokban :\ nem fogsz nagyon jó mikrofonost találni 30-40k-ért sem, eléggé beleástam magamat a témába a napokban, mert én is szeretnék egy jót
vagy esetleg az van, hogy tényleg jobb a mikrofon, de viszont cserébe ratyibb maga a hangzás.. de ezek meg nem is gamingre vannak kitalálva nyilván
még egy 130k-s gamer fülesnek (nevesítve SteelSeries Arctis Pro Wireless) is olyan a mikije, mintha a 80-as évekből telefonálnának, egy 5-10k-s aliexpresses zsinóros fos megeszi reggelire mikrofon téren, engem ez sokkolt :D pedig laikusként azt hittem, hogy azért ott már elég über a cucc, dehát lófaszt..
rtings.com-on sok-sok teszt van, mikrofonos tesztfelvételekkel egyaránt, de youtube is tömve nyilván
én is úgy indultam hogy wireless kell, de valszeg maradok a zsinóros HyperX Cloud II/Alphánál.. esetleg Steelseries Arctis 3/5, vagy Arctis 1 wireless - utóbbitól mondjuk szintén nem várnék sokat
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.27. 12:17:43 -
#112967 Engem is érdekelne a füles témakör. A PS5 Pulse megoldása mindenképpen elvérzik nálam a gyenge mikrofon miatt, de jó az ára a kb 35k pénz.
Nekem szintén kellene a PC-s használat, vezetéknélküliség, és jó mikrofon a meló miatt is.
Minden tipp/tesztvideó érdekel. Köszi! -
#112966 őhhm..lehet kicsit off lesz, de próbálta valaki HyperX Cloud 2 és/vagy Alpha-t PS4/PS5-tel?
ez a kettő között vacillálok, PC-re is használnám, multira is főleg - de ugyanakkor adnám a jobb basszust.
Alphara azt olvastam, hogy külön hangkártyával ajánlott csak, Cloud2 meg akkor, ha csak alaplapid van...nemtom mennyire real? -
csgj #112965 Na, ezt nem tudtam. Engem nem tájékoztattak. Viszont akkor most elkezdtem reménykedni. :'D Lehet, nem kellene. -
#112964 Hétfőn kap új szállítmányt a KV. -
csgj #112963 Hali!
Nálam "megerősítve" állapotban van. Én se tudom, ez mit jelent. :-D Állítólag ha új szállítmány érkezik év végéig, abból esetleg kaphatok, ha nem, hát akkor jövőre. Szeptember 16-án rendeltem elő. -
#112962 -
#112961 Mármint a kérdés nem egy vicc első fele akart lenni. Kis komolyságot kérek szépen. :) -
#112960 Ha PC-re átnevezed, akkor van, de ott meg más baj jöhet elő (posterization), szóval én nem foglalkozok vele.
Amúgy igen, pláne az nem oké, amit Vincent is mond, hogy az SDR játékok is "HDR-ben" futnak. Nem tudom miért nem lehet úgy megoldani, mint ps4-en volt, hogy alapól SDR a dash, meg minden és ha egy játék valóban tud HDR-t, akkor átvált. -
LBandi77 #112959 Hát b+ most sütik,a következő email az lesz hogy véresen vagy átsütve kéred. -
#112958 Most néztem a Playstation 5 konzolom a Konzolvilágnál átállt "Nyers" állapotról "Előrendelt" állapotra, bárcsak tudnám mit jelentett ezelőtt a nyers állapot. :D -
#112957 Ha valaki végre szívni akar DeS-ben, akkor ajánlom neki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Második boss (Temple Knight) utáni pálya, ami az első run alatt zárva, és csak akkor nyílik meg, ha kinyírtál egy archdemont. Na, ott próbáljon el rögtön a boss lenyomása után elfutni a rövidítésig. Ma legalább két órát próbáltam, nem sikerült. Vért szartam, 81-es szinten nem tudtam csak a pálya feléig eljutni.
A mob instant kill hit, a kutya kettőt harap, vége, a kibaszott ninjáktól meg már agyfaszt kapok. Szóval ott egyelőre az istennek nem tudok átjutni úgy, hogy nem először vagyok ezen a pályán ugye...
Valószínű azért van ez, mert ezt a pályát ugye a játék végéhez közel szánták, így az enemyk HP-je extra magas, aránytalanul több, mint a játékosé.
-
#112956 Persze ezért is tettem be, hogy az árfolyam, + tartja az árát is. :) -
#112955 Mondjuk ami bénázás a HDMI2.1 körül megy, az lassan kabaré. Most épp a hibásnak kikiáltott pana csipes receiverekről derült ki, hogy csak XSX-el "hibásak", PS5-el és RTX-el nem, szóval egyáltalán nem olyan biztos már, hogy a pana(nuvoton) csip a hibás. -
#112954 Amúgy a C9-en nincs auto a Black Levelre, és nem is értem miért. Meg ez a minden HDR-esítés nekem annyira nem tetszik PS5-nél. Nem egy oled-friendly megoldás, és 2.1-en már gyorsan lehet váltogatni HDR és SDR között.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.26. 18:25:57 -
#112953 Igen, de a low black level épp azt csinálja, hogy a szűkített RGB tartományt kifeszíti a megjelenítő spektrumára. Ezért lesz black crush, mert full-t túlhúzza a két szélén. -
#112952 Ha nem egyezik a küldött jel és a beállított black level, akkor fátyolosak, szürkések lesznek a színek, mert a 0-255 komponensenkénti árnyalat tartományt összehúzza 16-235-re. (Ezáltal a kontraszt is csökken.)
Jó esetben, rossz esetben szimplán levágja a két végét.
Szerk.: Moby-nak igaza van. Fordítva.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.11.26. 18:14:49 -
#112951 Nem. A Full RGB-hez High Black level tartozik. (kivétel ha bluray mozit nézel, mert az mindeképp limitedben megy ki, ott meg nem jó a High Black level, ezt hosszan kifejti Vincent).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.26. 18:05:48 -
#112950 Azt vettem észre, hogy ha highra rakom a black levelt, mintha kicsit szarabb lenne a képminőség. Nem tudom miben, de úgy látom. Szóval visszateszem low-ra. -
#112949 De ne állítgasd már el az amúgy jó beállításaidat 1 másodperc miatt, amikor a hdr beállítja a fényerőt a hirtelen sötétbe érkezés miatt. Ugyanez van nálam is mondom és szerintem mindenkinél, csak észre se veszik.
Utoljára szerkesztette: deep, 2020.11.26. 16:04:45