PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bőven elég. 😄 1 amivel épp játszom, 1 amivel utána fogok de letöltöm előre, hogy ne kelljen órákat várni.

Why so serious?

Rage47
marad olyan 400 giga 😄 3 játék 😄
Kandurex
Fazsa...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Persze, hogy bruttó méretet adott meg. El is mondta cerny, hogy fix 12 csatornás az SSD csatoló. 512 GBites-es modulok vannak benne (64G😎, abból 12 az 768GiB ami 824,6GB. Ebből jön le a rendszer még.

Adversus solem ne loquitor

mucsácsó
sztem a bruttó lesz, egy pillanatra se hidd, hogy nem 😄
Kandurex
Csak 800GB-os a Series X, ahogy várható volt, 200GB visz a rendszer. A kérdés az, hogy a Sony is a bruttó méretet adta meg, vagy a cigánykodás csak az MS hitvallása?

mucsácsó
már a XONE S-nek se sok hangja volt/van, úgyhogy para lehet ez 😄 néha el se hiszem, hogy be van kapcsolva egyáltalán..
Kandurex
Talán a drive-ban lesz pozitívabb, minden másban az X jobb.

Kandurex
Mondjuk elég nagy. Ha nincs benne hely hűtésnek, akkor semminek. Bizakodás van.

Ulthanito
darkSectorxxx
13fps az original verzióban, azt imádom. 😄

Amúgy oké hogy OW Zoly-nak nem kedvence ez a stílus, de egy nagy, nagy butaság elhangzott az utolsó adásukban, miszerint, az ő véleménye az, hogy ez a Remake így teljes egészében egy PS4 Pro-n is elfutna. Ehhez nem kellene új konzol.
Hogyne, simán elfutna..... 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.28. 17:14:20

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

davidka003
Én se. De sok olyan cim van amit még leakarok de most éppen van helyettük más amit lemezesen vettem és majd el akarom adni.
Plus-osok közül amit még mindenképp akarom majd az az Uncharted 4, Last of us remastered, Shadow of the Colossus remastered, Mad Max meg még van egy néhány.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ulthanito
Nálam ez úgy működik, hogy azért, mert Plusban van, még nem fogom letolni. 😊

PS5 II PSVR

davidka003
Még nem toltam le mindet. Van még vagy 10-15 amivel játszani kéne.
Attól még, hogy benne van valami plusban még nem fogom azonnal letolni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ulthanito
Nem a méret a lényeg.

PS5 II PSVR

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ulthanito
De miért akarnál 60 játékkal, vagy bármelyikkel is játszani, amiket már rég letoltál?

Biztos én működöm furán, de nekem egyetlen játék sincs, amivel játszani akarnék még ebből a generációból. Az előzőkből meg pláne nincs.

PS5 II PSVR

davidka003
Ja azt tudom. Szoktam is.
Azzal van most bajom, hogy UK accomra vettem anno plust és azon van vagy 60 plusos játék így arra kell plust is vennem.Hiába vennék a US accra plust attól még nem férek majd hozzá az UK-n lévő játékaimhoz.

Bár nem akkora tragédia, mert 12-13 körül úgyis lehet majd venni plust szerintem év vége felé UK-ra is.

Ulthanito
Attól, hogy angol profilod van, vásárolhatsz az usa store-ban, egy másik profillal. Aztán a megvett játékkal játszol a sajátodban.

PS5 II PSVR

davidka003
Én sajnálom, hogy anno nem us profilt csináltam hanem angolt.
Kb csomószor jobb árak vannak US-en. Nem egyszer volt jó pár játék 5 dollár.

Ulthanito
Akkor érdemes betárazni belőle vagy kettőt. 😊

Sose tudom, hogy az online multi öröklődik-e fiókok között, csak a vásárlási kedvezmény nem, vagy hogy van. De ez komolyan jó ár.

PS5 II PSVR

Tatyla
Cdkeys.com-on 8800 a US ps plusz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ulthanito
Szerintem arra, amire készült, hogy olyan élményt ad, ami semmi más nem, arra tökéletes. Lehet, hogy nem jár a mostani grafikai megjelenítés szintjén (nem is fog "soha"😉, de hogy élményben minden más csili-vili 120 fps 4k játékot torkonszar, az egészen biztos. Kivétel nélkül.

Nyilván ez is fog fejlődni, kell is neki, de soha nem fogja tudni, és nem is akarja kiváltani a hagyományos gaminget.

PS5 II PSVR

Moby
Szerintem alapvetően hibás elvárásokat támasztotok a VR-el szemben, és mivel azokat nem teljesíti, ezt felrójátok az eszköz hibájának. Nem a felbontásra gondolok, az teljesen valid elvárás, és hát ez az a pont, amiben pont fejlődik is viszonylag nagy ütemben a VR.
A VR soha nem készült a hagyományos megjelenítő kiváltására. Nem lesz rá alkalmas, mert nem is célja. Van egy jelentős átfedés a felhasználhatóságban, de a közös halmazon kívüli területeken egyik sem képes a másik konkurenciájává válni. Ez nem a felbontás, vagy egyéb műszaki jellemzők miatt van, hanem olyan egyszerű dolgok miatt, hogy az egyik teljesen elszeparál a külvilágtól, a másik nem, és hasonlók.

Moby
De te egy két generációval ezelelőttit próbáltál. Ahol ma tart, azt nem (mert az nem érdekel). De egyelőre gyerekcipő szerinted.
Rly? <#whatever>

mucsácsó
én leginkább a mobilgéming szintű atompixeles, fostextúrás recefice grafikát, ami nagyjából úgy 2 generációval elmaradva 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.26. 19:41:29
Moby
A motion sickness azt lehet kezdeni, hogy VR-t használsz. Meramúgy azzal javul. A VR meg sosem lesz az a fajta gaming, amit napi szinten lehet majd űzni. Akkor sem, ha kinövi a "gyerekcipőt", bár én nem igazán értem mi értetetek ez alatt, szerintem ti sem 😄

Ugyanez nálam is 😞

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

mucsácsó
azokhoz nem volt még szerencsém (nem is érdekelnek amúgy), szerintem is nagyon gyerekcipő még a VR egyelőre - mind látványban, mind megoldásokban.. vannak persze jó ötletek meg fun 1-2 alkalommal pár játék, de ez nem az a fajta gaming, amit űzni lehet napi szinten szerintem.. és nem is éri meg a pénzét se.. (habár ma már sztem szaré-húgyé hozzájut az ember PSVR-hoz használtan akár)

a motion sicknessel amúgysem tudom mit fognak tudni kezdeni, de valszeg nagyon semmit 😄
Kandurex
Én kvázi a jelenlegi high-end szemüvegeket is kipróbáltam, de a 2. alkalom után már kapufa volt mind. Majd 5 év múlva ránézek megint.

mucsácsó
én is így voltam vele, aztán inkább eladtam a francba 😄 porfogó, 1-2 játék miatt meg fölösnek láttam tartogatni (Beat Sabert toltam nagyon sokat), meg amúgy a sok kábellel szenvedés is nekem annyira körülményes volt...

egyedül Alyx érdekelne VR-ban, azt biztos letolnám még 1-2 hányást is bevállalva😄
Moby
Az elmúlt években vagy 3x kaptam tőlük ilyet, ezt nem most kezdték el. A PSVR jövője elég biztosnak látszik, a minap adtak be patentet az új kontrollerre..
Ha már VR: azt viszont lassan közzétehetnék, hogy hol, milyen módon kell igényelni az átalakítót a kameracsatlakozóra.

Érdekes dolog ez a VR tényleg. Amikor néha előveszem, akkor mindig az jár a fejemben, hogy úristen ez mekkora élmény, nem volt még semmi hozzá fogható, mindenkinek ki kellene próbálni, de aztán ha 1-2 óra után leveszem akkor semmi sem késztet rá, hogy újra elővegyem egy darabig.
Talán a hullámvasúthoz tudnám hasonlítani, az is egy nagyon jó, intenzív élmény. De nem akarsz minden nap felülni rá.
Ulthanito
A Sony küldött egy elég részletes kérdőívet, amivel szerintem a PS VR jövőjét igyekeznek eldönteni. Kitöltöttem végig, főleg a VR-ról szól, mit gondolsz róla, mennyit játszol, mivel, milyen a hardver, mik a hibái, mennyire szemrevaló stb.

Azt is megkérdezik benne, hogy mikor tervezel új konzolt venni, és melyiket, PS5, PS5 Digital, XSX, XSS stb.

PS5 II PSVR

AntiHero
Pro-n jàtszom.

Én is elkezdtem a mafiát, 4 chaptert lenyomtam, viszont nálam egyszerse kapcsolt porszívó módba a ps4.
Simán vagy prón játszod ? Nekem slim van.
AntiHero
Mafia Remake-nél is repülőgépeset jàtszik a PS. 😄

Rendesen zavaró.. ha nem fejhallgatóval jàtszok, rendesen elnyomja a jàték hangjàt.

Rage47
ezekre a dolgokra nagyon kíváncsi leszek. jöhetne már a hands-on
Tikal
Azert remelem a ps5-nek sikerul meglepni azt a mernoki bravurt hogy mikor a jatek menujeben vagyok akkor nem akar szetrobbani a ventilator...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tegnap a game.co.uk bereklámozta, hogy lesz egy kisebb készlet a PS5-ből ma reggel. 9től elkezdtem frissítgetni az oldalt, majd 10kor várakozó listára tett. 3 óra várakozás után pedig összeomlott az oldal. Pár perc után aztán valahogy sikerült kosárba tenni egyet.
Újabb crash 😄 Majd valahogy mégiscsak sikerült.
Facebook-on jelezték, hogy Sold out, a 600 kommentből 590 szídja őket mint az állat, mert nem sikerült nekik 😞

mucsácsó
én PC-n nyomtam reggel tesztként az első küldit, kurvajól nézett ki az az éjszakai taxis rész! 😊
majd megnézem azért OLED-en is, valszeg mégdurvább 😄
Ulthanito
Jó lesz majd az a winter sale-ben valamikor

PS5 II PSVR

Tisztességes felújjítás. De azért egy javítás ráfér.

AntiHero
Pöpec. Letoltam vagy 6 chaptert, eddig tetszik. Csak túl könnyű mediumon. Lehet àtvàltok classikra.

Amúgy kapja teszteken a 8 pontokat.

blackfire001
Mafiat próbáltátok? 😛
Egész jó árban jelent meg... 😮
Csak poén volt. 😊
Moby
Most lesz náluk annyi, mint máshol. Kicsit túl volt náluk árazva a S (33K vs 50K - X, most lesz 30K és 50K).

Vajon így is nyereséges az XS hardvere, mint ahogy Moby írta?
darkSectorxxx
Ezz valami vicc. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT