PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
PS5 II PSVR
Úgy hallottam pro-n érdemes a hangerőt 80%ra tenni 😄
Cod
Most először csökkent érezhetően a csalók száma. Mindig nyomj pár shipet bemelegítésnek és rá érzel ki az igazi csaló .
Godfall
Kész vicc kb 15 alatti korosztályt biztosan leköti.
PS5
Állítólag vannak webshopok amik már vígan beharangozták ,hogy majd jövőre lesz készlet 😮
Karácsonykor az X One X (direkt ezt írom) jobban menni fog mint a PS5.
Megértettem a micro logikáját. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mafia 1 Remaster milyen lett, megvan valakinek? Felrepiti a konzolt? Idegesitö bugok vannak-e?
The Only One!
nincs bajom a hack 'n slashel, sőt, de nekem valahogy nagyon off az egész az eddig látottak alapján
COD MW meg kurvajó, szerintem BO3 vagy COD4 óta nem volt ennyire jó a multi része, Warzoneban meg már van 200+ órám <#idiota>#idiota>
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ahogy vártam a Tsushima-t úgy ebben is érzem hogy kurvajó lesz éss nem ér csalódás.... eddig legalábbis rohadtul tetszik amiket hallottam a játékról.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.01. 21:32:14
Why so serious?
De ami elképesztő, hogy 500 gigás a Slimem és ez az egy darab kicseszett játék lehet csak rajta, különben nem fért volna fel a tegnapi patch. Az egész konzolt elfoglalja ez a szar 😄 Azt hittem kettétöröm. Gondoltam eset leülök játszani egyet, erre másfél órát patchelt, előtte törölgettem persze még...
<#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.01. 14:28:04
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Ezen jót röhögtem most.
PS5 II PSVR
De amúgy tök igaz, amit írsz, én pl. még mindig ugyanolyan stílusban nyomom, mint eddig szinte mindig.
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Totál félreértelmezed. Pontosan ettől a mentalitástól járunk itt, hogy nem tudjuk, akarjuk megkülönböztetni a teljesítményt az élménytől. Ezt sulykolják, hogy sok "K", meg rettentő sok FPS (240 vagy hol járnak most a nagyot mondók) és ettől lesz majd valami ZUPÁ!...ehhh
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.01. 13:12:15
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez cakumpakk 15-30 ev kozott valamikor
'reggelt
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Leszarom, jó játékokat akarok,...meg mióta árul a játékipar teljesítményt, élmény helyett?
"nademajd a nextgenen jön a 4K120 úgyhogy HDMI 2.1-et mindenkinek"... és társai.. :'D
Épp ezért volt poén, hogy amikor újra elkezdtem majdhogynem "szűz" kézzel éppenhogy emlékezve a gombokra és trükkökre, sikerült a győzni.
-val a nagy múltú DaS játékosoknak is törik a bicskája, mert más technikával kell haladni.
Eltelt egy kis idő, a berögződések, a bevált formula eltűnt, a feszültség is enyhült és új stílussal, természetes, hogy beleverted őket a betonba.
Most a ahogy elkezdtem játszani, a második alkalommal sikerült is különösebb megerőltetés nélkül lenyomni őket. Csak néztem, hogy mi van. 😊
Az biztos, hogy tökéletes bevezetése az új érának.
De ez nem feltétlen arról szól hogy mit adhattak volna ki hová, de ezt így tuti nem mert használja a RT-et és már a szar minőségű videóban is látszik hogy a 60fps mellett is sokkal élesebb a kép mint PS4-en.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.30. 21:49:20