PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Far Cry 4 az igazi nextgen játék.

4 részt lehet végigjátszani. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja persze, de most nem úgy értem hogy ez új dolog, hanem azt hogy nem sivatagban fog játszódni a 4. része, meg nem esős részen, szigeten.
Hanem tuti lesz hó, most kíváncsi leszek hogy a havat hogy oldják meg ezene a generáción. 😊

Amúgy uncharted 2-ben nekem az tetszett a legjobban, az első részben a tengeralattjárós rész, a 3.-ban a sivatag.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 09:24:43

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Uncharted 2ben is volt havas táj.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ja és ez csak reklám vagy azt akarják sugallni hogy lesz folytatása, a Killzone és Knack-nek?
Vagy miért vannak beöltözve az emberek?

DarkSector
Kibaszott hangulatos videó, és ezek a zenék amiket a reklámokba tesznek. 😄

Uncharted 4-ből van 1 jelenet, vagyis lesz havas táj benne!!!!!!!!!!!!! 😄
Hacsak nem Alan Wake 2. 😄

Vagyis lesz Uncharted-ből gameplay. 😄

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 08:59:16

TDC Geronimo
Videó végén van fél másodpercnyi új Bloodborne rész!!4 :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arsmarci89
Ps plus nèlkül 26.5dollár nem 19.9😊 amugy ha regelek usa akkountot megadom a forint alapu kártyámat ugyanúgy lekapja a dollárt?

PSN: Nyuffi89

DarkSector
Vedd meg nem magyarra.
PC-n próbáltam idióta egy játék.

Kongy
Sunset Overdrive betűtípusú leárazás... lol<#fogmosas>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arsmarci89
Faszom hogy a Sale of the Dead leárazások nem érvényesek a "magyar" store-ra:S PVZ-t megvettem volna.

shaddam
Erről jut eszembe akciósak a house of the dead játékok ps3-ra. Move-os hadonászós móka

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Kipróbáltam a kontroller fényét használja a játék, azt a kék lámpát, vagy éppen amilyen színű. 😄
Nem analóggal. Jópofa játék.

Kongy
Nem azt mondja el mennyire szar a játék, hanem elemzi a végletekig menőleg a fontosabb dolgokat. Nem úgy mint az Ubiszar, aki még most is titkolja, hogy a Unity játékmenetben 0-t változik, csak jönnek a bullshittel évről-évre.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Azt hogy nekem nem kell eddig is láttam, nem kell le-tukmálnia róla a fejlesztőnek😊))

arsmarci89
Ennél rendesen mozgatni kell a joyt?Vagy analógokkal működik?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Sok a kérdés, amire sima guglival választ kapnál fél perc alatt.

Pár válasz. 2.0 bármikor jöhet, de ha tippelnem kéne akkor november első/második hetébe jön. USBről zenét fog csak lejátszani, filmeket majd egyszer talán. Amilyen ütemben frissítenek 2015 második felére jósolom. Blurayt visz természetesen. PS+ra csak ingyenjátékok miatt egyelőre nem érdemes előfizetni.

Üdv nektek ps 4 konzol tulajok! Pár kérdésem lenne hozzátok. 1.76 frissítés van a konzolomon. Mikor várható frissítés 2.0 magyarországon való elérése? Ezzel még csak az mp 3 zenéket fogja vinni,ha jól olvastam usb-ről. Filmek terén mi a helyzet, usb-ről mikor játszik majd le? Blu ray filmet visz a ps 4 alapjáraton? PS + megéri rá előfizetni, 3 hónapra 4500 ft, milyen játékokat dobnak ingyen? Főleg csak ingyen címek végett fizetnék rá elő,de ha nagyon gagyi a felhozatal,akkor hagyom a fenébe,multizni nem igazán szeretnék még egyenlőre,hogy csak ez miatt fizessek érte... Még egy fontos kérdés, hol lehet olcsón vagy viszonylag olcsón szerezni játékokat ps 4-re újakat,picit régebbieket,akár rendelésre is, vagy akár tőletek is elfogadok ajánlatokat privátba,posta is megoldható, de ha valami konzol boltot ajánlatok ahol van használt cucc,az is jó! Ilyen címek érdekelnének elsőre,hogy NFL 2015,NBA, Battlefield,Shadow of Mordor,NFS Rivals és hansonlók! Főleg győri vagy győr környéki ps4 konzol tulajok érdekelnek, ha van itt valaki akkor jelezze vagy dobjon üzenetet privátba. Köszönöm!
Ne is mond... osztottam szoroztam, és a november konkrétan anyagi csőd.
Valamit rosszul csináltam akkor 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Én 14 óra alatt letudtam, de persze van még 1 halom mellékküldetés, meg activity amit még nem csináltam meg. Majd uborkaszezonban...

Mennyit toltatok Mordorba? Én most járok 36 óránál, és most brandeltem meg a második warchief-et. Lassan már vége gondolom, még vagy 4 főküldi van hátra.

shaddam
Hát mostanában túlköltekeztem magam géming fronton, karácsonyra lehet meglepem magam vele

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Mocskos dolgokat kellene azért tennie, hogy finanszírozzam neki....nem akarja Ő azt hidd el... Akkor én verjem a pö..öm a csalánba? Sszép, mondhatom... összetartás, közösség, önfeláldozás... szomorú, hogy ezek a szavak már nem mondanak a mai fiataloknak semmit <#smile> jó bmeg... megrendelem valamikor...
Kongy
Ha finanszírozod neki, akkor mehet 😉

shaddam
Persze

TDC Geronimo
Mordorhoz jött ingyenes DLC. Black hand karakter skin meg pár rúna

Van egy remek ötletem... rendelt meg, próbáld ki, és mond el, milyen volt... a magyar PS4 társadalom örökké hálás lesz neked 😊
Hm... gondolod, hogy az támogatott eszköz... egér, bill megy, az világos, de a profilt be kell lőni hozzá....de hogy ez kormány...?
Kongy
Neki jó így. Nem értem miért kell belekötni. Értelme 0

Tatyla
Hogyan, leírnád?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

shaddam
Én is agyaltam/agyalok rajta. A driveclubhoz rá lehetne gányolni a Driving Force GT-t.

Kandurex
<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Te bajod, te csíkélményt kapsz én fullképet. Ég és föld ha zavar ha nem.😊

Nem azért játszok 46'-os tévén hogy akkora képet nézzek mint a 19'-os monitoromon....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Valaki próbált már közületek CronusMAX-ot? Tegnap vettem egy XBOX One controllert a PC-m hez, és sokkal kényelmesebb mint a DS4, konkrétan belesimul a kezembe... Érdekelne, hogy az emulátor használatakor van-e lag... néztem Youtube videókat, de jobban adnék olyan véleményére, aki már használt ilyet.
shaddam
Az Alien

TDC Geronimo
Engem nem zavart az első 10 perc után.

Én kicsit lejöttem róla, napi 1 chapter és annyi...
Hála égnek a képarány már kitehető fullképre fovcsökkenés nélkül (sőt még több fov-al is)...
Ezzel a csíkszemverzióval konzolon mehetnek a francba...Hogy tudták ezt kitalálni...Megint a moddereknek kellett rendbeszedni amit elszabdtak...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

TDC Geronimo
Napi evil within <3

DarkSector
PC-n mindent 20 fps-el játszom, nekem ez nem gáz. 😄

TDC Geronimo

Remélem nincs olyan szerencsétlen, aki ezt patch nélkül tolta le valami oknál fogva. Jogos a kérdés a DF cikkbe is. Ez hogy mehetett át Sony QAn? Úgy visszadobtam volna, mint a picsa

"What makes this issue somewhat worse is the fact that the PS4 patching system could result in some players spending time with the unpatched version of the game, negatively impacting their first impressions of the game. By design, the PlayStation 4 only triggers the download of a patch once a retail disc has been started for the first time."

Ezért is csinálom mindig azt, hogy elindítom játékot, kilépek egyből és megvárom, amíg leszedi a patchet hozzá és megáll a lemez pörgés, ami azt jelenti, hogy fullra felinstallálódott. Pont az ilyenek miatt.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.21. 22:00:22

DarkSector
Az roszabb,.................. ja hogy te a régire írtad, kabbe! 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 21:37:22

Kongy
Robotzsaru is B kategória 😛

DarkSector
Ja ebben nem májkül dudikoff játszik? 😊

DarkSector
Igen?
Kis embereknek is sikerülhet néha. 😄

/na jó akkor ne legyen b, de nem amolyan nagy költségvetésű film amibe dollármilliókat ölnek a látvány meg 3d miatt.
inkább egy Marvel film.

Amúgy szerintem a B kategória nem sértő, sok szuper B kategóriás film van, Elrabolva 1-2 stb. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 21:33:45

n000rbi
Lehet Dark azt hiszi ez az Amerikai nindzsa folytatása 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Amerikai gengszter többek közt Oscar díjas film...

DarkSector
Hát ezaz, mikor hallottam a film címát, hogy amerikai gengszterek, már leesett miért olyan amilyen. 😄
Én a 87-es Robotzsarut szerintem részletgazdagabban látom mint azt a B kategóriás filmet.

Amúgy a legtisztább talán egy animációs filmet betenni.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 21:22:33

Totti5
Film és film minőség közt nagy eltérések tudnak lenni.

Pl az említett film az első random google kidobott tesztnél:

"a kép nagyon életlen, elmosódott, túl sötét"

Szóval nem csoda. Ha szeretnéd demózni a minőséget akkor próbálkozz olyan filmekkel mint pl a Avatar, Star Trek rebút 1-2, Lord of The Rings 1-2-3, Hobbit 1-2, Tron Legacy, Planet Earth, Sin City, Nolan féle Batman trilógia és még megannyi film.

A film kora nem igazán van kihatással a minőségre, mert egy Star Wars 4-5-6 bheszarás jól fest, de lehet hogy egy elmúlt évek beli film meg nem. A blockbuster filmekkel viszont nem igen lehet mellényúlni azok kb mindig tisztességesen, vagy kiemelkedő formában kerülnek a lemezekre.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.21. 21:18:22