PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
olvastam, h mérnököket csoportositottak az evolutionhoz, h megjelenhessen a driveclub psn edició.

ezexerint a förmverosztályról mehettek át páran...

sony=kabaré (ms is, csak másér')

Forza.

arsmarci89
Lehet többre mennènk ha az előző kerülne vissza ezen a foson meg dolgoznának.Nekem eddig csak olyan volt, hogy jatèk közben hibával kibaszott.

PSN: Nyuffi89

TDC Geronimo
Engem még szerencsére nem, de tényleg vicces. Meddig is ültek ezen az updaten? Fél évet? Miért nem csinál a pöcsöm sony preview programot, mint MS és akkor talán előjöttek volna olyan gondok, mint a rest mode bug is. Ja hogy tehetségtelenek ahhoz is?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.31. 14:26:29

Moby
Lóhalálában adták ki.
Ilyen hajmeresztő fejlesztési tempó mellett apróbb hibák bele kell, hogy férjenek! <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.31. 14:13:01

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Gondoltam felnézek a store-ba. A nyitóképernyőig el is jutottam, majd csonttáfagyott a gép és kikapcsolt. Utána kontrollerre nem reagált, de a bekapcsológombbal elindult, viszont 2 mp után megint leállt, majd checkdisk és csak ezután bootolt be. Ezután okoskodott egy sort, hogy nem megfelelően kapcsoltam ki és ne húzogassam ki a tápkábelt. Pedig eddig hibátlan volt a 2.0 után is, de csak elért a fostornádó.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.31. 14:05:30

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shaddam
<#eljen>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
<#vigyor1>
Moby
Még csak egy gyenge trailer láttatok abból mi szabadult rátok avval, hogy dark hozzájutott a ps4-hez

Adversus solem ne loquitor

Az a "mennyire gáz már" hogy ez a fórum még érzékel téged...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

arsmarci89
Nekem a klotyóból is sikerült játèkot indìtani.Ami a szobám mellett van😊

TDC Geronimo
Én is csak néztem miket beszél...

n000rbi
Ezeket magadtól találod ki? Ne terjeszd a hülyeséget légy szíves.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Úristen, most néztem mennyire gáz már, hogy a PS4 kontroller ha nem fordítod a lámpát a gép felé, nem érzékeli a gép.

OMG, az X360-nál kint a ház kertjéből tudnám irányítani a régi konzolt, miezmár? 😄
Atyaég, nextgen fícsör?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
ez az amikor tulzasba viszik a marketinget

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
Meglepődtem.

Janem 😄

Forza.

TDC Geronimo
Idióta ubi ilyet minek kell elspoilerezni????? Neogafon megláttam én is véletlen ezt 😞

Megint vagy 5 perce töltögetünk...😄

DarkSector
Jatekaim.hu-n van egy PS4 alapgép 85k-ért.
Azt írja a tulaj hogy sűrgősen eladó.

Akit érdekel, az vessen rá egy pillantást, kb 30-35k -val olcsóbb így mint a boltban. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lehet nézni a bénát...😄
Épp haver jön....😊

EVOLVEBIGALPHA

DarkSector
Hát most erre annyit tudok mondani, hogy saját magad levehetted volna, hogy ilyen 4 fős coop vadászatnál menny nyugis lopakodás lesz, max annyi hogy egy szikla mögé áll és bevárja az embereket, nem splinter cell. 😄

Én szerintem azt kapom amit vártam.
Monjuk ez a félelmetes dolog nekem új, nem emlékszem egy hype-ra sem amiben említették volna.
Én tudtam milyen lesz, más játék tapasztalatai, ezért fizetni nem fogok érte ez már biztos ennyire csak jó hogy ingyen belenézek. 😊

Egyvalamit meg kell tanulni, bármit mondanak, félelemkeltés és ijjesztésre maximum egyedül játszható lassabb nyugisabb játékmenet mellett van esély, a többi marketing maszlag.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 19:13:23

Annyit amennyit a hype videókban mutogattak...ne sok...Csak ne egy idióta ugrabugráló csapkodó szörnyet keljen halomra ölni...Legyen hatása annak ha elbújik és lesből támad...Stb...Ilyesmiről szó nincs a játékban pedig hatalmas ziccer,simán el lehet búzni a bokrokban,kövek közt úgy hogy elrohannak elötted és nem vesznek észre...Lesből instant halálos csapás...És máris nincs észnélküli rohangálás...Ésatöbbiésatöbbi.....

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Az úgy kemény 😮

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
Milyen félelmetes hangulatot vártál ettől az akció játéktól?
Ha coop, meg multi eleve nem beszélhetünk félelemről.

Hát emberek,nem akarok senkit lelombozni de ez így ebben a formában igen karcsú...
A hangulat az semmilyen...Nincs semmi feszültség vagy félelmetesség benne,....Futkározik valaki a szörnnyel (ha van egy kis esze bújkál,és kajál mert különben esélye sincs - egy átlagos csapattal szemben amúgy sincs) a többi meg kergeti...ha a trapper ledobja az "energia falat" a szörny X területen belül marad nem tud kimenni...Vagy futkározik körbe mint egy hülye és fedezékbe megy vagy esélye sincs...Ha esetleg fejlődött és szintet lépett akkor megvan az esélye hogy gyaluljon,de a medik semmi pillanat alatt újraéleszt bárkit...Ha a medic halna meg akkor sincs gáz mert XY idő elteltével ha él a szörny /a vadászok akkor utánpótlásként ledobják újra a halott játékost...
Ideig óráig szórakoztató lehet, esetleg haverokkal talán tövább is, de semmi extra...Mindehhez hozzájön az elég gyenge látványvilág, és gyenge mozgásanimáció....+ az olyan baromságok amikor felfejlesztem a szörnyet egybe lenyelhetnék egy huntert de nemlehet...Csapkodjak meg okádjak tüzet...Közben meg a pályán jóval kisebb AI által iránított nagypofájú életforma (amit fél perc szétszedni az alap lényikénkkel is) egyből kinyírja a huntert ha bekapja...

Tény még csak alfa a játék...De ez így ebben a formában tényleg, karcsú...

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hát...idáig nem egy durranás...1-1 meccset mentünk, abból a havernál egy idióta volt aki a szörnnyel volt és csak támadni volt képes,azt sem ésszel...Nálam meg ugyan elkezdett menekülni és a trapper nem végezte a dolgát de így sem volt esélye pedig az elején még bújkált és kajált..😊

DarkSector
😛

kb 5 perc töltőkép bámulás....Dehát ugye Alfa...

DarkSector
😄DD
Csak úgy elindult, mondjuk hazudnék ha azt mondanám meglepne, mikor a kulcsot is 2x-ra fogadta el holott tutira helyesen irtam be.
Valamint a letöltés is néha piszok lassú, és néha tudja csak normális sebeséggel tölteni a gépem.
Biztos X1-en is már most gondok vannak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 17:10:27

Közben elindult.😊
Magyar volt az alap, one-on meg ugye lehet váltogatni profilban. Nem értjük mi volt a gond, írtunk supportnak és egyszercsak indult...😊

DarkSector
Az fasza és magyaron, bár hülye kérdés, de megkérdezem. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:54:11

Egyik régióban sem megy, váltottunk usára, uk-re...nemmegy....

DarkSector
Akkor az érdekes, bocs azt hittem PS4-en akartál belépni....pedig 1-2 embert hallottam hogy már játszik vele.
Akkor lövésem sincs X1-en mi a hézag. 😄

Amúgy ha jól néztem, nálunk a 9 óra PDT az este 18-19 óra lesz majd.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:43:17

One-on nézzük.😊
Ahogy írtam leszedte, ráindítunk,behozza a leírást és balra ki van írva ahol a play-nek kéne lenni hogy "play it on 30/10/2014" és nem lehet rányomni.😊

DarkSector
Naná hogy nem megy, mivel ma csak xboxon megy, ps4 holnap délelőtt indul!
Gondolom a menüig enged csak be.

"Big Alpha begins Friday, October 31st at 9AM PDT and ends on all platforms Sunday, November 2nd at 8PM PST. "
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:36:54

Köszi!
Sajna még nem megy, "play it on 30/10/2014"...
Gondolom X órakor indul.

DarkSector
Pont azt néztem én is, már szóra sem érdemes, annyira bicskanyitogató, érted legalább valami kompenzálásképpen a sok faszságukért egy kicsit nagyobb cím, egy AAA címet belöknének, de nem.

Én ahogy GOLD-ot nem vettem PSN-t sem fogok, pláne ezért nem.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:28:43

Rage47
iratkozz le a többiek érdekében 😄
Laza
https://www.youtube.com/watch?v=ZcxxYwKiNyg

Ez a novemberi PS+ lista brutál szar ... legalább PS3-ra adnának valami ütőset ... bezzeg régen, mikor nem fizettem elő a PS+-ra PS3-on, akkor jöttek a jobbnál jobb gamek, most meg szeptember óta vagyok előfizető, és ömlik a hulladék 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

drop
neked is

drop
ment

A One kódot ha odaadod priviben megköszönném,megnéznénk haverral mi a helyzet.😊
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.30. 15:27:38

deep
Rest mode bug fix:
change "Supply Power to USB Ports" option to "Always" from Setting Menu.
arsmarci89
Nekem a ps4eset elküldhetnèd😊Előre is köszi😊

drop
köszi most engedte

DarkSector
Nekem is hibát írt, másodszorra elfogadta, próbálkozz többször, menni fog! 😊

drop
nekem van egy felesleges xone meg egy ps4 kodom egyébként ps4 re mikor lehet beregelni: redemp kodnál hibát ir ki irjón rá akinek kell
Utoljára szerkesztette: drop, 2014.10.30. 15:18:49