PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ezexerint a förmverosztályról mehettek át páran...
sony=kabaré (ms is, csak másér')
Forza.
PSN: Nyuffi89
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.31. 14:26:29
Ilyen hajmeresztő fejlesztési tempó mellett apróbb hibák bele kell, hogy férjenek! <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.31. 14:13:01
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.31. 14:05:30
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Adversus solem ne loquitor
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
OMG, az X360-nál kint a ház kertjéből tudnám irányítani a régi konzolt, miezmár? 😄
Atyaég, nextgen fícsör?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azt írja a tulaj hogy sűrgősen eladó.
Akit érdekel, az vessen rá egy pillantást, kb 30-35k -val olcsóbb így mint a boltban. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én szerintem azt kapom amit vártam.
Monjuk ez a félelmetes dolog nekem új, nem emlékszem egy hype-ra sem amiben említették volna.
Én tudtam milyen lesz, más játék tapasztalatai, ezért fizetni nem fogok érte ez már biztos ennyire csak jó hogy ingyen belenézek. 😊
Egyvalamit meg kell tanulni, bármit mondanak, félelemkeltés és ijjesztésre maximum egyedül játszható lassabb nyugisabb játékmenet mellett van esély, a többi marketing maszlag.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 19:13:23
Ha coop, meg multi eleve nem beszélhetünk félelemről.
A hangulat az semmilyen...Nincs semmi feszültség vagy félelmetesség benne,....Futkározik valaki a szörnnyel (ha van egy kis esze bújkál,és kajál mert különben esélye sincs - egy átlagos csapattal szemben amúgy sincs) a többi meg kergeti...ha a trapper ledobja az "energia falat" a szörny X területen belül marad nem tud kimenni...Vagy futkározik körbe mint egy hülye és fedezékbe megy vagy esélye sincs...Ha esetleg fejlődött és szintet lépett akkor megvan az esélye hogy gyaluljon,de a medik semmi pillanat alatt újraéleszt bárkit...Ha a medic halna meg akkor sincs gáz mert XY idő elteltével ha él a szörny /a vadászok akkor utánpótlásként ledobják újra a halott játékost...
Ideig óráig szórakoztató lehet, esetleg haverokkal talán tövább is, de semmi extra...Mindehhez hozzájön az elég gyenge látványvilág, és gyenge mozgásanimáció....+ az olyan baromságok amikor felfejlesztem a szörnyet egybe lenyelhetnék egy huntert de nemlehet...Csapkodjak meg okádjak tüzet...Közben meg a pályán jóval kisebb AI által iránított nagypofájú életforma (amit fél perc szétszedni az alap lényikénkkel is) egyből kinyírja a huntert ha bekapja...
Tény még csak alfa a játék...De ez így ebben a formában tényleg, karcsú...
Csak úgy elindult, mondjuk hazudnék ha azt mondanám meglepne, mikor a kulcsot is 2x-ra fogadta el holott tutira helyesen irtam be.
Valamint a letöltés is néha piszok lassú, és néha tudja csak normális sebeséggel tölteni a gépem.
Biztos X1-en is már most gondok vannak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 17:10:27
Magyar volt az alap, one-on meg ugye lehet váltogatni profilban. Nem értjük mi volt a gond, írtunk supportnak és egyszercsak indult...😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:54:11
Akkor lövésem sincs X1-en mi a hézag. 😄
Amúgy ha jól néztem, nálunk a 9 óra PDT az este 18-19 óra lesz majd.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:43:17
Ahogy írtam leszedte, ráindítunk,behozza a leírást és balra ki van írva ahol a play-nek kéne lenni hogy "play it on 30/10/2014" és nem lehet rányomni.😊
Gondolom a menüig enged csak be.
"Big Alpha begins Friday, October 31st at 9AM PDT and ends on all platforms Sunday, November 2nd at 8PM PST. "
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:36:54
Sajna még nem megy, "play it on 30/10/2014"...
Gondolom X órakor indul.
Én ahogy GOLD-ot nem vettem PSN-t sem fogok, pláne ezért nem.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:28:43
Ez a novemberi PS+ lista brutál szar ... legalább PS3-ra adnának valami ütőset ... bezzeg régen, mikor nem fizettem elő a PS+-ra PS3-on, akkor jöttek a jobbnál jobb gamek, most meg szeptember óta vagyok előfizető, és ömlik a hulladék 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.30. 15:27:38