PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Fogd már fel le szarom kinek milyen konzolja van,NEM érdekel azt se,hogy melyik a jobb.A dark ezen témához való értelmetlenségét emeli ki a hszem!!!Mindenki legyen büszke arra konzolra amit választott.Téged miért írítál,ha Én ezzel kapcsolatba írok hiszen Te elvileg a jobbik konzolt választottad...<#kacsint>#kacsint>
Védőbeszéd...<#nevetes1>#nevetes1>Menyi időt töltesz azon a felületen amin zavarna ha ott esetleg semmi nem lenne mint ahogy eddig sem volt?Próbáld meg így átgondolni ezt...Nálunk is be lehet tenni képet tettem is,de rohadtul nem érdekel mit takar ki micsoda,mert vagy játszok tehát nem látom vagy,ha ott vagyok mást keresek így szintén érdektelen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy szar a műsorújság....
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.02. 01:29:31
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És talán igazán most belátták, nem mintha eddig azt hitték volna maguk a kitalálók hogy ez reális opció, hogy ez már fejben hülyeség, nemhogy a gyakorlatban.
és NEM tudnának tenni az ellen hogy ne a felhasználók szívjanak.
Ha csak egy kis ideig is, de megyugodtam.
Amúgy a megoldások érdekelnének, hogy most ők mit csinálnak a sony-nál, a szerverek terén, hogy képzelik el ezt az egészet, ha most nem bírják az iramot, jobb lesz ez majd a ps4 nagyobb számú elterjedésével?
Feltételezhetném, így lenne logikus, és gyakorlatban jelek utalnak rá, hogy a PS3-at kiszolgáló szervereket állítják csatasorba a nextgen érdekében, mert egyértelműen a prevgeneknél pl a letöltések botrányosan lasabban mennek mint akár 1 -2 éve.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 23:32:08
Remélem 2015be azt a zsák pénzt, amit bezsebelt idén sony bővítésre költik, mert nem tudom meddig lehet ezt még húzni. Ha egy játék nem 1080p már megy twitteren a kampány, bezzeg a sorozatos PSN behalások miatt még nem nagyon láttam semmiféle összefogást pedig éppen ideje lenne.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.01. 23:12:26
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez érdekes kérdés, hogy létezik egy platform úgy hívják PS3, mennyi mindent bevezetett, meg az X360 is, és az ember butamód azt hinné, hogy fejlődés jöhet csak, és maximum ettől több-jobb lezs, nem kevesebb illetve leserélnek régi dodlgokat újakra.
De nem, arra viszont volt eszük hogy fizetőssé tegyék a multit.
Csak akkor nem tudom kitalálni egy miképpen megy.
Megveszem a CoD AW-t, US-ben írja hogy megkapod PS3-4-re.
És akkor ha PS3-on lépek be ingyen multi a PS4-en meg kell fizetnem? Mennyire gáz ez már?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 23:09:03
No meg az appok kint be vannak szórva a játékok közé, amiket ugye használati időrendbe mutat.
Hát nem fogom a gépet ez végett száműzni, csak szerintem ez sok használat mellett irritáló, Tudva azt hogy sok ész nem kellett volna ezt úgy kitalálni, hogy picit rendezettebb legyen, másképpen felhasználóbarát.
Pl meddig tartott volna, egy második csík alá az App-oknak?
Vagy kiszedni a limitálást és berendezhetnéd magadnak milyen sorrendben jelenjenek meg a programok ikonja?
Nekem ez hiányzik.
Nem a gépet határozza meg ettől még jobb szerintem mint x360-on legalábbis ezek a fos csempék összevissza, de hát basszus néha látni hogy olyan aprónak tűni lehetőségeket kihagytak hogy sírni tudnék.
Ugye nem beszélve mikor láttam hogy avi-mp3 lejátszás még nem volt először....
Ez személyes vélemény nincsen mögöttem csoport lehet egyedül nekem tünik ez rossz megoldásnak.
Nem tudom. Annyi hogy ha vlemény, akkor azt mondom nm jó ez a megoldás.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 23:05:24
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A törlés. Semmi szükségem a demókra, trialokra, akármikre a library-ben.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.01. 22:56:55
HU-US-UK-JPN ezek a nagy "régiók" itt van a legfontosabb eltérés.
Játékdemók, meg sokféle tartalom. Néha, kb hetente felmegyek és csekkolom az akciókat-tartalmakat.
Hát nem véletlen.
De játékra-haverokra (mert nekem vannak barátaim amúgy. 😄) a magyart használom.
Live-on is hiába mondták hogy hú deszar a magyar live, a fő profilomat arra állítottam. Aztán a többi plusz dolgot leszedem más régióból és használom a magyarral.
MÁR HA LEHET. Demo-knál asszem nem tudsz átjelentkezve játszani.
Viszont theme-ek mennek értelemszerűen. <#eljen>#eljen>
"PS3 rendszer ettől sokkal rendezettebb, nem tökéletes, de legalább egy helyen vannak a játékok."
PS4en ott a library, 2.0 óta tudod rendezni is. Mi kell még?
Az sem baj hogy nem müködik normálisan a PSN, mert engem nem érdekel, nem fizetek a multiért, téged meg az foglalkoztat....ez ugyanaz.
Nem mondtam hogy nektek is legyen fontos, nekem ha kezdem is megszokni, nem feltétlen praktikus a kibaszok 30 kockát összevissza egy csikban téma.
Ősszekeveri a játékokat az appokkal és végig kell zongorázni hogy most az xy cucc hányadik a sorban.
Igen nekem ez kurva fontos ha már kismillió hibán nem tudnak változtatni, ezen lehetne, egy peccsel.
Ennyi a lényege a dolognak.
Ami nem számít az a hardver formája és kinézete a menübe kismilliószor barangolok, az nekem fontos.
PS3 rendszer ettől sokkal rendezettebb, nem tökéletes, de legalább egy helyen vannak a játékok.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 22:49:37
Te figyuzá mán Én ma idestova 9 óra játéknál tartok ebből KB nagyon sokat mondok 5 percet voltam ott ahol a csempe kitakar bár mit is!!! Ki a szart érdekel ez szerinted rajtad kívül vagy kit zavar?!!!
És eszement módon még örülsz annak,hogy a konzolodnak a kényelmi és kezelhetősége primitív azért,hogy a vizualitás amit kb semeddig nem látsz jó legyen!!!Téged bazz fordítva dajkáltak<#nevetes1>#nevetes1>
De ha neked a konzol arra van,hogy a kezelő felületet bámuld órákig akkor érthető!!!!Ja vagy értem ennyi idő alatt még nem sikerült rájönnöd,hogy indulnak a játék és még csak tanulod a kezelhetőséget.jó bocs nem szóltam!!!Ki-be kapcs megy már leírás nélkül<#vigyor0>#vigyor0>
Próbáltam ma belépni egy online körözésbe, de amikor kiírta, hogy 3 perc, elment a kedvem...
UK => US
Összevissza lépkedtem a profiljaimba és valóban, nem UK hanem US.
Nekem jobban tetszenek mint a másik 3 ....
Lehet túlértékelem, de kinézetben és hangok terén is sokkalta jobban tetszenek.
Destiny inkább, mert jobba a zene és ez a hang ahogy mozogsz a menüben az is fasza.
<#idiota>#idiota>
Szerintem meg gyenge lett mindkettő. "dinamikus" téma statikus háttérrel és a főmenün kívül a többinél maradt a sima kék hátteres megoldás. Remélem későbbi témáknál változik az is bár az gondolom fizetős lesz, mert ingyen csak a szar jár :p
DA:I témát akarok amúgy meg most azonnal a játékkal együtt. Úgy kell már nekem egy epic RPG, mint egy falat kenyér. Új gen első normálisabb, tartalmasabb RPGje lesz és ez már nagyon kell.
Destiny és COD AW theme!
Destiny fasza hangok-zene.
CoD AW ugyancsak a játék zenéjét használja a menüben.
állati kemény! 😊
Még több ilyet, hálisten ingyen van mindegyik. 😊
/// Ilyenkor áldom a PS4 buta primitiv menüjét, azért mert most a theme-eknél a hátterek csesezttül jól láthatóak, gondolom Live-on nem kicsit takarnák ki a csempék.
/// Menü ikonok izlésesen átlátszó hátteret kapnak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 22:28:29
2000 autó - mehet
Csináljuk meg hogy az önjáró Audi-ra ( katt ) saját nyomvonalakat tölthessünk fel, muszáj kiszolgálni a világ 0.01%át aki ezt az életben valaha is kipróbálná - awesome!
Teszkós kávédaráló audió engine lecserélése egy nextgen BOSCH MKM 6000 ipari darálóra! - valós hangok!
India már sikeresen küldött szondát a Marsra, Japán is küldjön a Marsa! World Premier exlusive Marsra szállás, száguldozz az Olympus Mons -on egy Roverrel!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hihetetlen, 1 mecs ha elhúzódik 5 percig akkor sokat mondtam.
Vagy csalnak vagy valami nem stimmel, ez a játék nemhogy nem félelmetes, de bujkálni sem lehet, mert azonnal odafutnak hozzád a hunterek.
Döbbenet. egy fos ez a játék.
Inkább max arra fogom használni hogy megmutassam valakinek annyi időre ha nem tudok valahol továbbmenni, vagy megcsinálni, de aszem kis hazánkban a nagyobb címeknél a multi lehetőséget elvethetem nyugodtan.
Most az hogy a neten egy videóban 2 külföldi bemutatja a funkciót 200gigás feltöltéssel és fazsán megy az itt paraszt magyaroknál kínszenvedés.
Onlive pc-n? Pedig ott szerverek-ről megy.
PSN: Nyuffi89
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Erre másik mondatban írod hogy holtidő van mind2 gép életében, meg persze pc-n is, az is ebből a konzolos játékokból zabál.
Szóval igen nehéz volt megítélni, hogy most mind3 gép életében hiány van vagy mind3 gép életében hiány van. 😊
Azért sugtam, hogy ennyi erővel játsz Andoidon, ott napi 20 játék jelenik meg.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 16:04:31
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.01. 15:58:40