PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA5? Mit nextgen változatot?
Meg tudod te is, vannak a játékok és fejlesztők közt eltérés, nem egyformák, de nem iis azt mondtam hogy üti a GTA 5-öt, hanem hoogy korához hű.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor ja, beregeli egy US accra, átjelentkezik a magyar-ba és onnan kell akkor játszani, megoldás van.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 15:57:45
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Biztos egy openwold játékban ilyen minősgű autók az prevgenhd....hát most nem értek egyet.
Összefosta magát a géppem pc-m a játék alatt. Jó mondjuk ez önnmagában semmit nem jelent.
Next PC upgrade: 2022
Us-ben minden preorder EGYFORMÁN 60dolár.
Azaz ~15000ft.
És lehet 2-en vásárolni.
Ha így nézem minden pre-order 7500ft fejenként. Amazon.com-ról tudsz venni pontokat.
Magyaron nem éri meg vásárolni.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem, nem csúnya, PS4-en sem.
Már bocs, de a fenti kép egyértelműen szebb, pláne hogy mozgásban egy játék sokkalta szebb mint kimerevítve.
Ugyanakkor Ps-nél mint mondtam ritkák,inkább akcióra jellemző a nagyobb árkülönbségek...+ eleve ps store drágább...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.08. 15:46:44
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Viszont az Usánál láttam jó akciókat, meg továbbra sem értik néha hogy a 30 dollár az rohadtul nem 30 euró..😄
Úgy néz ki,hogy egy egy örök és megoldhatatlan probléma a fejlesztőknek. Ez van sajnos tűrni kell még 2015-ben is ezt<#falbav>#falbav>
Köszi az igazolást...nevetséges...
Meg eleve..Ez hangulatos? Okádék az egész..A jobb oldali bokron rendesen felröhögtem...Mi történt vele? Ránőtt a járdára?😄
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.08. 14:31:11
De vannak ott képek, pl Central Park, iszonyat hangulatos körbejárni.
Az ellenfél pedig:
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azóta kijött a Horizon 2 és pechére a konzolos béta pont aznap jelent meg mint a Horizon 2 teljes. Mellette a CREW nagyon árkéd, nem is tetszett nem is nyomtam azt már, DE ne viccelkünk már, egy óriási térképet kell mozgatnia töltés nélkül forgalommal, környezeti elemekkel, 100 féle teljesen més helyszínnel, hatalmas metropoliszokkal!!! állatvilággal, animált objectekkel ( repülők a hátterekben és még nagyon sok minden ). Én értem hogy nem egy teknódemó, nem is lehet az, mert mint emíltettem valamit valamiért. De nem ronda, nem PS1-2, és nem szar. Ne vicceljünk... attól hogy att mondom nem ronda, nem jelenti azt hogy a legszebb. Nyilván nem az, nem is lehet az, de a Horizon 2 és a DC meg nem mozgat meg ennyi mindent, de nextgen és PCn igencsak jól fest.
De ez a kit érdekel kategória, felőlem ész nélkül szarozza aki akarja, amögött nincs semmi érdekes, azt mindenre rá lehet mondani, az a legkönnyebb... engem az érdekel hogy mennyire lesz kvázi bugmentes ez a hatalmas és tartalmas játék. A béta borzalmas volt, mind PCn, mind konzolon. Nagyon sokat kell még ezzel melózni.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nagyjából a Midtown Madness-ben ment el ez a szint.... Az meg hogy vannak állatok meg járókelők..Inkább ne lennének, ha az ember nem versenyez,nem száguld,csak rombolják az egészet....Szánalmasan gyatra animáció,gagyi kinézet...
Tele ps1-2 szintű megoldásokkal.
WTF? Repülőgéppel is lehet menni a DC-ben? <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 10:50:18
Akkor a pc-s bétát behalucináltam.
Legalább ne hazudozzál,mert láthatóan nem megy az sem.
Ez nem ronda, nem ps2, nem szar:
Pussz.
Neked kb minden konzolfos szép és befosol a látványtól<#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.08. 08:53:49
Maga az alapötlet nem rossz. Baromi jó ez a sandbox, hatalmas világ, király a tuning, a Most Wanted óta nem volt ennyire fasza tuningos játék. Tetszik az is, hogy szándékosan árkád a játék, az irányítás már kevésbé, mert ide-oda csúszkál a kocsi. Szerintem siker lesz a játék, tuti sokan fogják tolni, MW fanok imádni fogják szerintem. Kis Burnout - MW pótló sandbox cucc. Ami nem tetszik, az a grafika. Iszonyat recés, és nem olyan szépek az effektek sem. Értem én, hogy kompromisszumokat kellett kötniük a nagy világ miatt, de akkor ne raktak volna bele járókelőket, meg hasonló faszságokat, amik csak erőforrást zabálnak. Helyette minimális AA fasza lett volna... FH2-nél meg tudták oldani, egy gyengébb hardveren, akkor nem értem egy multiplat címnél miért nem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson