PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nem is az R1 a baj ps3-on, hanem úgy egészében a ps4 kontrollerével sokkalta szuperebb, könnyebb, kézreállóbb az irányítás.😊

X360 korrekt, de nekem multira a PS4 kontrollere még attól is gördülékenyebbnek érzem.
Xone-ról nem tudok mit mondani. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 22:37:07

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Na csak várjuk ki a végét.... 😊

ha már CoD, én PS3 kontrollerrel nem bírnék multizni! Állandóan elcseszném a lövéseket, lecsúszna az ujjam... stb. XOne-on is épp elvagyok a kontrollerrel, igaz nem túl érzékeny az se, nem tudok gyorsan ráfordulni az ellenségre, ez az egy problémám van. Amúgy precízen lehet ezzel is célozni, csak gyors reakciókra nem jó.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.09. 22:13:02

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
CoD-ban az az egy dolog zavar időnként hogy néha nem reagál a futásra....:S
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 22:07:38

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Fuck. :S

TDC Geronimo
Dobozos verzió is létezik a világon.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Na igen a jó öreg GoW vagy Uncharted 3.

Amúgy ACU videó végén azok az arcok a karaktereknek OMG. Kicsit Ryse szagú

DarkSector
Hogy tudnak már játszani vele? melyik régioban?

Kongy
AC Black Flag-ben sem volt semmi füst az ágyúk tüzelésénél, nextgenen meg elborította a hajót a füst. Ilyeneken ne akadj fenn, ez nem bug, csak a PS3 gyengesége

Amúgy mielőtt eladtam a PS3-at még toltam egy God of War 3-at, és a nextgenhez szokott szememmel is eszméletlen ahogy kinéz az a 2010-es (!!!!!!) játék. Kb semmit sem kéne rajta változtatni, csak felskálázni 1080p-be 60 fps-re, és mindenkinek tátva maradna a szája...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
ejj 13 percnél durván néz ki a global illumination belső tereknél. Fények gyönyörűek meg a karakterek is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.09. 21:50:23

DarkSector
És ezt nem azért mondom mert fizettem érte és elfogult lennék, nekem télleg bejött, annyira hogy Anti megengedte hogy letöltsem PS3-ra és a single-t ott is végigviszem hogy meglegyenek a serlegeim.
Érdekes, írtam PS3-on a látványt kivéve milyen különbségeket tapasztaltam.

De van egy érdekes dolog, vagy bug. Vagy csak a technika hibája.

Ugye emlékeztek arra mikor egy mertoba be kell menni, és kiszállni az oldalán, de a metro nál jönnek a folyosón katonák, megállnak a haverok és odabökik neked hogy dobj gránátot, ezt az "UAV"-os gránátot.
Na, nextgenben azért kell, mert befüstölnek és a füst annyira néz ki jol, hogy nem néz semmi más ki mögüle, nem látnád az ellenfelelekt.

Na most PS3-on ha van is füst effekt, KURVÁRA semmi, és tök full látszanak az ellenfelek, holott ugyanugy megvárják mig kibaszod a gránátot, azt mondván hogy nem látják őket, ez valszeg olyan mint a Silent hill 2 HD-ben mir x360-nál volt köd, PS3-on nem...kb ekkora eltérés volt, és ez vicces volt kicsit...vagy ha másnál nem így van ez a jelenet, akkor egy bug.
De szórakoztató.

DarkSector
Huh nekem marhára tetszett minden porcikája eddig, 2 mapot utálok csak multiban.

Az a függőhidas, aminél tiszta fehér minden, meg az egyik épületes nem tetszik.

De a többi map iszonyat jó, pedig féltem, mert eddig pont ellenkezőleg alakult a cod-okban a 10 mapból mondjuk 3 ha bejött, a többin szenvedés volt játszani.

DarkSector
Én is jókor vettem észre, de a PS3-hoz USB-n a sima pc-s kontroller is müködik. 😄
Csak PS gomb nincsen rajta.
Mert van egy kontrollerem a PS3-hoz de szerintem az aksija el van használódva hamar lemerül, most meg valamiért kifagyott a kontroller, csak ég a készenléti lámpa a ps3 kontrolleren, de nem tudom a ps-t irányítani vele. Csak játék közben kifagyott.

Tudnátom mondani valami trükköt hogy tudom áramtalanitani a ps3 kontrollert? <#bdead>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 21:36:42

TDC Geronimo
AC PS4 első 20 perc jó minőségben, akit nem érdekel annyira spoiler

Kongy
Black ops-ban még volt. Az egy fasza CoD volt amúgy is. Ez az AW meg nem rossz, elbarmulok vele multiban is, kampány szar volt ugyan, nekem nem tetszett.

TDC Geronimo
X-en ugyanolyan szutyok p2p. Dedikált szervereket behazudták itt is azt nem lett belőle semmi. Most meg már kitalálták, hogy há' má' mennek most is hybrid rendszer van. A lótúrót van az. Nem lesz itt dedikált szerver soha
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.09. 21:25:52

Kongy
XOne-on nincs problémám, pöccre bedob játékba, és nem tapasztaltam brutál laggot. Tény, hogy néha nem adja be a kill-t, pedig csak 1 lövés kéne még, de ezen felül lehet kerekedni, ha szépen megfontoltan haladsz előre.

DarkSector
Hát most vagy 3-4 óra alatt nekem ment minden nagyon durván, 1 hots kidobásom volt, hitelés nekem jó volt, akkor hitelt csak amikor valóban rácéloztam, semmi lagg, semmi, és mellette ment végig a stream és felvételt is csináltam néha, és meg sem reccent a játék.

Ilyen szar hitreg nekem a pc-s battlefield 3-ban volt csak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 21:18:51

TDC Geronimo
Nem lenne rossz a multi, de a p2p rendszertől hánynom kell. Eladnak minden évben 10+ milliót ebből a szarból és nem képesek alárakni rendes szervereket. Hitreg meg sebzés olyan random, hogy még a launch BF4 is csak jelenthet mellette.

DarkSector
Ja a gagyiságról elhiszem, a magasra ugró zombikkal. 😛

DarkSector
Köszönöm az infókat, DLC-t felejtsék el, nem fizetek dlc-ért.

Multi nagyon bejön az MW1-2-vel tóltam régen ennyire, hogy így lefoglalt volna.
Azóta játszottam Ghost kivéve minddel de valahogy annyira nem szippantott be, ez viszont sirály.

Csak haver átjött ma , és mondja van-e zombie mod, mondom asszem van.
Én rühelltem egész életemben.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 21:14:25

Kongy
Hát az már nem fért bele az árba. Exo Survival meg elég gagyi, ráadásul csak multi mapeken megy. Elég soványka.

TDC Geronimo
Csak egy bonus wave van survivalba a többi majd fizetős DLC...

DarkSector
Még az érdekelne hogy akkor hogy is van ez a Zombie mod?
AW-be? csak úgy külön jön majd hozzá vagy mi?

DarkSector
Ja oks, csak nem tudtam hirtelen hogy a profil megvásárlás után is válogat. 😄

Totti5
Mi a lol ebben?

Release date(s)
JP December 4, 2014<4>
NA November 11, 2014<5>
PAL November 13, 2014<5>
UK November 14, 2014<6>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Lol ha US profillal nézem az ACU-t, akkor 1 nap 12 óra, ha magyarral, akkor 3 nap 12 óra van vissza. 😄

DarkSector
Uh

TDC Geronimo
AC day 1 patch. Ahogy néztem videót még ezután is tiszta bug. Szokásos AC bugok, clipping, animációs bugok stb. Mint minden részben. Azt már nem is akarom tudni, hogy milyen lehet a patch nélkül -.-

DarkSector
igen az kemény, én meg multizom közben. 😄
na thx azt hittem vicceltek😊

Tatyla
én nem vicceltem el semmit már tölthető most a US storeból!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector

DarkSector
Délután? Melyik délután? 😄
Szép hogy a komoly kérdéseimet elviccelitek és sokan csodálkoznak miért irritáló a stílusom.

Tatyla
Délután

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Hol nincs fent?

CoD AW-nél kn 3-4 nappal előtte letöltötte.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 13:37:09

Totti5
Mert nincs fent.

DarkSector
Srácok az Assassins Creed Unity-t miért nem lehet előtölteni még?

Laza
Saját vélemény, de felveti annak az elvi létét, hogy van még más is a skála tökéletes és szar vége között 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sziasztok!

Na megtörtént nálam is a "generációváltás", beruháztam egy PS4-re.
Akinek van kedve majd egy kis Unityhez vagy GTA Onlinehoz (meg egyéb máshoz a közeljövőben) SnipHawk néven megtalál PSN-en.
Vagy addig egy kis Killzone multi ha nem túl lejárt lemez már. 😄
Totti5
Csak az eszetlen fikázásra reagáltam, próbáltam kicsit objektív irányt felvenni, mert amikor már PS1-2őzés jön előz elég vicces, nem gondolod? de nekem mindegy, mindenki a szemének higgyen, meg döntsön a pénztárca. Kapott 3 demót a Crew-ból, kipbórálhatta többször mindenki, minden platformon. Akinek nem tetszik felejtse el. Attól hogy okádja rá a szart, ami ráadásul inkább paródia mint sem bármi féle objektivitás, pedig elutasítandó, legalább is én ezt nem szeressem, aztán azt hogy emiatt hogy én pofázok pedig valakinek nem tetszik.. teszek rá. Nem én fikáztam vagy fikázok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.08. 21:43:08

"Nem egy nextgen grafika orgia a Crew, de ettől még nem néz ki szarul"

ez egy objektiv velemeny? <#fejvakaras>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Laza
Tedd már hozzá plz, hogy Neked nem tetszik, és kész. Ugyanazt a műsort csinálod, mint Totti ... Ti megmondjátok mi a jó meg mi nem, aztán ha valaki mégis mást mond, akkor az inkompetens ... szerintem meg a Tiétek is csak egy magánvélemény, semmi több .... sőt, többször szubjektív mint objektív.

Nem egy nextgen grafika orgia a Crew, de ettől még nem néz ki szarul, teljesen funkcionális, hangulatos és játszható. Ha grafika buzulás kell, akkor ott van a Driveclub vagy az XOne-os autókázás. Van akit a Crew nem elsősorban a grafikája miatt érdekel. Ha csak egy mezei szép grafikás autós gáma lenne, magam is kerülném messzire.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nálam is recés mint az állat ... amúgy sem vettem volna meg konzolra, ezek után főleg nem ... szerintem PC-n fullon nem volt ennyire fűrész ... már akkor is kiverte volna a szemem, és nem emlékszem rá.

najszos!
mostanaban akadnak jo OST-k
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
<3

DarkSector
Ne tagadd már vazze, irtad hogy a PS4 specifikációinál gyengébb pc-s hardveren sokkal jobban fut minden, baromság.
De azért, mert azt veszed alapul hogy minden létező játék full kihasználja a konzolokat. 😄

Nem kell elhinni minden faszságot.
A GTA 5 is 1080p-be fut x1-en, ha hinnék a fejlesztőknek ez egy valóságos X-akta ügy lehetne, de egyszerűen eddig balfaszok voltak ennyi.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 16:14:16

Ilyet se írtam sose,te a saját fejedben élsz...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Soldiers
nem pontokkal vásárolnék én hanem bankkártyával

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DarkSector
A te buksidban. 😊

Nem lep meg hogy így véled, szerinted a low pc-k hozzák azt amit egy ps4 hardver képes futtatni. Min lepődjek meg ezekután? 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 16:03:15

DarkSector
Amúgy meg kár hogy csak a LEGO van leértékelve!
Vennék játékot igy.

Omg...A szokásos. Újraleírom.
Egy nextgen játék képtelen hozni az előző gen játékainak látvánszintjét.

Ergó hű a korához a tökömet. Pont akkora igénytelen szemét mint a tdujuk volt
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.08. 16:05:32

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n