PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.07. 13:23:23
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Most érzem csak ha kiszedem az Aim Assist-ot, csak úgy érdemes játszani, mérföldekkkel jobb Dualshock 4 kontrollerrel, mint ezzel a PS3-on a DS3-al, valahogy annyira lágy a DS4 analog irányítása, hogy pillanatok alatt lehet célozni, durva, itt meg ratyi, de kurvára."
(Most úgy tűnik a ps3-at nem tisztelem , de nem így van, csak ezt érzem, nem a konzolt alacsonyítom, hanem csak a rá készült játékot, és annak működését.
Nehogy azt hidje valaki mert van pS4-em oda szarok, ahonnan régen ettem.)
Érdekes, mert visszagondolva ezt elmondhatom irányításban a Killzone 2+3 vs Killzone SF vonatkozásában is.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 23:50:34
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Első érdekes hiba:
Az elején 2 esetből 2x történt hogy mikor a kapszulában a négyzetet kell nyomkodni, hirtelen befagy a kontroller, elkezd rezegni, és a játék ledobja a kontrollert.
Egyedül az segít ha USB-vel rádugod a kontrollert a gépre, hiszen a kontroller még akkor is rezeg és fagy ha a gépet kihuzod a konnektorból! Durva.
Nálam legalábbis.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 22:12:59

(most nézem értem mire írod, a PS3-on befelé kanyarították, hogy az ember ujja lecsússzon róla, a PS4-nél meg kifelé mint az x360-nál....gondolom ez is egy probléma lehetett)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 20:43:44
Adversus solem ne loquitor
Miben különbek mondjuk egy X360 trigger-től?
Benyomni ugyanannyi idő meg müködésre sem érzek változást, csak annyi hogy x360-on teli, PS3-4-nél meg egy karom, akkor szar mikor rosszul rakom le az ágyra és beakad a pokrócba és benyomódik az R2 vagy L2.
Amúgy néztem a 40 gigás ps3 és SS ps3 kontrollerét, de látom a minőség és kivitelezés nem egyforma, kicsit a gombok festése is más, kicsit, nem anynira feltünő, csak így egymás mellé rakva.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 20:36:59
PS4-en hálisten R2-re váltottak, ami nekem pozitívum...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Orange Box ( HL 2 )
Doom 3 BFG
Bioshock 1-2-Inf
Far Cry 3
F.E.A.R 1-2
Condemed 1-2
Deus EX
Rainbox Six Vegas 1-2
Metro Redux
Bulletrstorm
Mirrors Edge
Borderlands 1-2-Pre
The Darkness
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Prey
Halo 4
Nem teljes a lista sok kimaradt...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vannak masszív és tartalmas storys, egyedi FPSek 10-15 vagy több óra játékidővel, amivel meg lehet kedvelni a műfajt. A COD-al nem tudom mit akarsz... run&gun katonásdi, abban a legjobb, amúgy meg nyilván a COD nem tükrözi az FPS műfajt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.11.06. 17:25:23
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.06. 17:19:42
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
That's buying any edition from any shop on any platform and at any point in time. No small print: buy the game and that's it.
In an open letter, CD Projekt co-founder Marcin Iwiński lambasted the current state of affairs, where DLC acts either as carrot dangling in front of certain shops, or as supplementary revenue-booster at launch.
😮
shaken, not stirred
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Adott 3 hardver -> SSPS3 , PS3(40G😎, PS4
Na most érdekes, mert ilyen értékeket mérek wifin -> 6-7 MB/s, 4-5 MB/s, 12-13 MB/s.
Miért vannak ilyen eltérések? Mindezt 23 megás neten mérem. Vagyis annyi megy kábelen.
Érdekes.
(NAT: Type 2 ha ez fontos, és UPnP not avaible)
A hardverek wifi vevőegysége végett vannak ekkora eltérések? <#help>#help>
Nem is volt csoda hogy lassan töltődtek a játékok.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 16:19:26
Na de ha nem 720p akkor mennyi volt eddig? 😄
Amúgy biztos, hogy nem 720p, mert ps3on sose volt cod 720p.
Amúgy kipróbáltad PS3-on is? 720p 60fps?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Végre normálisan kinéző és szóló cod, egy karakterre összpontosító story nem össze-vissza ugrálás 56 karakter között. Sokkal követhetőbb és érthetőbb volt a story is így. Nekem nagyon tetszett. Jöhet sledghammertől a folytatás majd 3 év múlva.
Amit lepokol látványba sokszor 1080p és 60 fps mellett az döbbenet főleg, hogy egy multiplatform cuccról van szó. Kevin spaceynek is olyan karaktermodellje volt ingame, hogy félelmetes. Ezek után NDtől én simán el tudom képzelni, hogy lehozzák az, amit láttunk az E3as videóba, akár 1080/60al is.
Ezt a műfajt nem lehet megszeretni, nincs benne semmi szeretnivaló. Amit ebből lehet szeretni (és eléggé addiktív, szóval mondhatjuk NAGYON) az a multi része. De azt egyedül a világ ellen borzalom. Én ezt toltam 10 hónapig a ps4-en a killzone-al. El lehet lenni, de blöe. Ahhoz haverok kellenek, akikkel partyban lehet ezt tolni, taktikázni, akármi. Az úgy zsivány. Úgy minden zsivány, még egy pvz garden warfare is, nemhogy egy military shooter.
De ha más analógiát akarsz: lehet, hogy nem a kedvenc ételed a paprikáskrumpli, de ha épp azt tol eléd az asszony, mert nincs más, megeszed.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A multi tegnap este úgy laggolt, meg megfagyott, mint a huzat. Játszhatatlan volt egyi deig. Ez persze nem a játék hibája, hanem a PSN-é.
Én nem igazán akarok beleszólni, de mi a fenének költesz közel 20 ezer forintot olyan játékra, ami tulajdonképpen nem is érdekel és pontosan tudod, hogy a multi a lényege amit eleve utálsz? Ha belegondolsz, ez olyan szint amire szerintem te sem lehetsz igazán büszke. Kizárólag azért játszani, költeni nehezen megkeresett valag pénzt, hogy aztán leírd, hogy 0day játszottál vele, de amúgy utálod a műfajt.. hát nem menő.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n