PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden full homoksárga? Vedd le a napszemüveged, miközben játszol!!!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Meg a videó minősége is förtelem,

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

DarkSector
Rájöttem mi a bajom az AC-vel, tökmindegy hogy hol játszódik az adott epizód, valamiért egyhangúak a páylák, Oké hogy az épületek nem egyformák, mégis egyhangú az egész, kevésbé változatos szerintem.
Minden részben mindig full homoksárga minden....ez zavar engem sokszor.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hallottunk ilyen kijelentéseket már sokszor.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

izé...
understand-oltatott velunk sony valami aprobetüset mostanaban? uk accom primary-kent van belöve, azzal töltöm a plus-os cuccokat, erre most nezem, hogy a frissiben leszedett ingyenes jatekok nemet acc-on belül (az a jaccos) csak demokent futnak... wattafakk?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
preload amúgy mikortól szokott lenni vagy ez csak US storeba szokás...?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Újratettem a játékot, most megy! LOL+++++

DarkSector
De ps4-en a nagy hardver baszik menni annyit mint xboxon, nesze neked gddr5.
Most megbaszhatom a 200% -ot.
Meg a CoD-ban is megbaszhatom, ott is sebességre sokszor x1-en jobb a helyzet.

20fps az már nevetséges télleg, fix 30 miatt szoktam nyugtatgatni az embereket, mert az oké de ez így egy vicc.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.11. 22:10:19

DarkSector
Nem.
Ez a poén, nálad megy magyarral is, én meg US-en is a pofámba kaptam hogy még 1 nap legalább számol vissza, holott a store-ban meg a nonifications-ban már elérhetőnek írja, store--ban a számláló helyett az van hogy start, nem értem.
Lehet nálad azért megy mert elsődleges profil?
De furcsa mert tegnap még jol számolt vissza US-en....ma hazaérek és nem megy, még US profillal sem. durva.

AntiHero
De US accon sem indul?
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.11. 21:59:03

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Itt jön elő az amikor a sok maxikonzolbúvár veri a mellkasát egy exkluzívra hogy a framerate és a látvány nemminden, a játékélmény és a hangulat feljebbvaló!!! Lásd Last of us fps zuhanásai...És lám egy multiplatformnál legyen akármilyen hangulat és játékélmény: Szarafrém,szarajáték...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
Csak nem értem nekem miért nem indul el.
Vagy most ps4-en? 😄

DarkSector
Levették 900p-re és lassabb mint boxon.
Tádááám.
Gratula.

AntiHero
Ja szar. Viszont annyira bevonz a játék, hogy hihetetlen. Változatosak eddig a küldetések!

Pl az időzavarból egy részlet 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lol...Mondtam...😄

Jaaa már nem követem nyomon...A kompenzációról is néma kuss van....Szépen elkussolnak és kihúzzák amíg nem tudnak kiadni valami más exkluzív szemetet amivel szarrá tudják hype-olni a gépüket.... Ez nagyjából jövőévben a Bloodborne lesz és pont...Hacsak nem lesz UC4 mert akkor kettőre nőhet a cím.... Ja igen és az Ordert is nyomni fogják mert kell a hype az ilyen szemetekből..

TDC Geronimo

Förtelem a frém. 19-23 fps most ez komoly? Boxon meg jobban fut ez is lol.

Ne csodálkozz rajta mert messze a legjobb AC rész...Amennyire dögvész volt a 2-t leszámítva az összes többi ebben kicsit kinőtték magukat és komolyabb a harc (tényleg 2-3 ellenfél is le tud darálni,4-5 ellen szinte nincs esély max trükközéssel), változatosabbak a küldetések,vannak újak ötletesek is (a nyomozásról nem tudok lekattanni). Mindehhez társul hogy az eddigi legtartalmasabb legszebb sandbox cím....Egyszerűen tényleg parádés élmény mászkálni az utcákon,nézegetni mivel foglalják el magukat az emberek.

Egyébként kíváncsi vagyok falami framerate tesztre mert nekem nagyon úgy tűnik hogy valamit nagyon elb*szarintott Ubi (vagy direktbe)...Amiket eddig PS4 videókat láttam mindben rendesen darabos ugrós szaggatás van...Ez One-on nincs, a legnagyobb tömegben sem érzem azt hogy leesne oda ahova anno a Last of Us Ps3-on....

n000rbi
2 hete jött az utolsó nyugtatós bullshit Shu-tól.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Két hete? Két HÓNAPJA...😄

n000rbi
Pedig de.

TDC Geronimo
Most mondom, hogy ez lesz a legtöbb példányszámban eladott AC. Figyeld csak a következő napokban a híreket ezt most borítékolom.

TDC Geronimo
pff. Online még mindig szar ott? 1 hónap után már csak nem.

n000rbi
DC...szerinted van refund? Hiába anyázik mindenki, lassan két hete kussol sony és evo is.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.11. 21:07:45

Kongy
nevetséges. Mondanám, hogy remélem leszerepel vele a Ubi, de nem fog, és jövőre jön az új rész.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Gyökerek 10 azaz TÍZ stúdióval csináltatják egyszerre a játékot. Szerinted mekkora baszás van azzal, hogy ezt összerakják egy játékká? Amíg ezen nem változtat ubi, márpedig nem fog mert évente fogja pumpálni továbbra is ACt, addig ez nem fog változni. Mindig is bughalmaz volt és az is lesz, de ahogy néztem ez rátesz még egy lapáttal. Ez a megjelenés utáni embargo is egy gerinctelen dolog volt. Kíváncsi vagyok van-e refund PSNen pl minőségre hivatkozva. MSnél már hallottam olyat, hogy ilyen miatt visszaadták pénzt. Sony supportba én nem bízom

Totti5
Jaja, EU-s volt a zagyamba most 😊

"Dragon Age: Inquisition will be available to EA Access subscribers on Nov. 13, five days prior to its public release on Nov. 18, publisher Electronic Arts announced today."

Már azt sem tudom mi mikor jön, annyi minden van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nos, bő két óra játék után a következő a véleményem Unity-ról.

A hangulat parádés. Ennél szebb, részletgazdagabb open world világot még nem láttunk, ami valós városban játszódik. A belső terek bámulatosak, elképesztő részletességgel, korhűen. Kívülről szintén. Ebből a szempontból csillagos ötös.

A harcrendszer egyszerű, mint a faék, kicsit nehezebb, mint korábban, de no para. Arno mozgása, apropó, arnó. Én csak pinaszájúnak hívom, nem igazán szimpatikus, de ízlés kérdése. Eziotól távol áll nagyon, de talán meg lehet majd szeretni. Szóval a mozgása. Az animáció sokat fejlődött csimpi során, klassz mozdulatok, de az irányítás az ratyadék. PAttog össze-vissza, mint a mérgezett egér, rittig nem arra megy, amerre akarod.

A küldetések (eddig), tűrhetőek, nem volt még hallgatózás! :-D A 3D térkép nagy ötlet volt, nagyon látványos, ez tényleg előrelépés.

Ami viszont gyalázatosan szar, az a technikai megvalósítás. Utoljára a Quake II akadt ennyire a Pentium MMX 233-as gépemen vagy 15 évvel ezelőtt. A framerate beszakad, mint szűzlány hártyája, de rendesen! A játék telis tele van bug-gal, gliccsel, komolyan mondom, a karakterek elképesztő önálló életet élnek (a földből másztak elő egy alkalommal, mint a zombik, egymás után).

TETVES KIBASZOTT UBISOFT! Amikor a szájbavert kollégák tesztelték a játékot, EZ SENKINEK NEM TŰNT FEL, HOGY A JÁTÉK EGY BUGHALMAZ? Ha meg igen, akkor hogy a kurva anyátokba van bőr a pofátokon kiadni egy ilyen technikai szemetet?

Egyelőre ennyi.

TDC Geronimo
13 nem? rohattak 😄

Totti5
Legyen már 16<#vigyor5>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Üdv Mindenkinek, valaki tolja itt esetleg a Fifa 15 és játszott már a Pes 15 demóval?😊 nagy dilemmába vagyok jelenleg Fifa 15-el játszom ha foci de ugye a napokban jön a Pes 15 is...játszottam is a demóval de egyszerűen nem tudom eldönteni melyik a jobb? a kérdés az hogy megéri becserélni a fifát a pes 15 re? tudom hogy nekem kell eldöntenem de hátha hozzám hasonló nagy focifan tud segíteni vmit😊 Pesben egyedül az nem tetszik hogy nem látom a játékosok között a méretbeli különbséget viszont látványra,játékmenetben eszméletlen...
TDC Geronimo
Pár review idézet DAról

Joystiq - 5/5

Dragon Age: Inquisition is BioWare's reaffirmation of what it's capable of delivering. It's a gorgeous game on an epic scale. Rich in character and story, it creates a fantasy world with plausible social rules you can get lost in. It makes you feel that you aren't just exploring a new world, but helping shape it at various levels of society. Inquisition sets the bar for what a blockbuster RPG should be.

Oh, and after everything is said and done, make sure to stay following the credits.

Polygon - 9.5

DRAGON AGE: INQUISITION IS ONE OF THE BIGGEST GAMES I'VE EVER PLAYED, AND I STILL WANT MORE
This is the astounding scope I referred to above. It's no longer as simple as how your choices affect your small band of adventurers — though that can vary quite a lot as well. Dragon Age: Inquisition puts the fate of the world in your hands in a way that few role-playing games have done before. And even after another 80 hours devoted to it, it's a world I cannot wait to return to in whatever BioWare does next. I don't know what higher praise I could give.

Game Informer - 9.5

After two disparate entries with different philosophies, Dragon Age’s identity crisis is over. With a mixture of open-world exploration, entertaining combat, and top-tier characters, the team at BioWare has found a winning formula that isn’t shackled to either Dragon Age: Origins or Dragon Age II. Inquisition is not defined by the traditions it returns to, but by the new directions it forges for this magnificent fantasy universe.

Jájj legyen már 21 <3

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IGEN-t akartál írni...
Ejjha
Átjön a hangulata elég szépen!! PS4 gameplay.
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2014.11.11. 19:53:15
Ez az álláspont is igaz ugyanakkor.
Nagyot akartak. Sikerült is...Pc-n.
Nextgenre kivitelezhetetlen.

TDC Geronimo
És megérte atombugosan kiadni és tolni cinematic frémmel? Szerintem nem. Inkább legyen tized annyi npc de tartsa a 30at, mert ahogy olvasom technikai oldalról botrány a játék

Nem.
Mindenesetre én megvettem pedig nem akartam....Messze az utóbbi idők (ha nem az No1) legélvezetesebb AC-je...

Van jópár újféle küldetés, a nyomozás egész ötletes. És a lényeg amiben minden AC elvérzett, a harcrendszer, végre ér valamit, és van kihívás. A hangulat pedig páratlan.

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.11. 18:40:06

És ez elegendő ahhoz hogy pl. megvegyem az Unity-t? Most olvasva a kritikákat a story sem egy álom...
Szvsz a teljesítmény miatt inkább a két konzolt kéne szétszedni....
Nem igen van rájuk hasonló kaliberű (értsd ennyi objektum,npc ilyen látvány és full realtime fényárnyék hatások mellett) játék....

Az AC4 SEHOL sincs a Unity-hez képest....Tizedannyi NPC sincs a képen sem effekt sem objektum,semmi...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.11. 18:27:31

TDC Geronimo
Szedik szét szépen a teljesítmény miatt. Helyes.

Polygon - 6.5

"Assassin's Creed Unity buckles in other ways, making for the least stable, worst-performing major release I've played this year. Its moment-to-moment performance varies between acceptable and abysmal, falling toward the latter entirely too often with a framerate I'd ballpark in the teens somewhere or, rarely, the single digits."

DarkSector
Az fasza. Tudsz majd jönni chat? 😄

Nekem megy. Nem ertem miért 😄
DarkSector
Vagyis már magyarral is megy?

próbálom de nem megy...:S
egész pontosan account áltás, gyors rálépek de semmi.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.11. 17:55:49

Ramész éa inditod. Nekem is irta a napot, de gyorsan ranyomtam és elindult 2 profil valtas között.
DarkSector
Ez meg mi?
Belépek, kiírja hogy ACU használható.
De számol még mindig ugy vissza mintha magyar profillal lennék belépve.
Megosztott a profil, lehet ez a baj?

TDC Geronimo
Nem tudják mert anélkül még így se futna...

Kongy
embertelen mennyisegu tomeget kezel a jatek mindenkinek mas az arca es a ruhaja FELELMETES de megvan a hatulutoje az fps drop... ez van, majd kesobb talan sikerul megoldaniuk h jol is fusson

DarkSector
Basszus hogy indítottad el az AC-t? 😄
Nekem most US profillal is azt jelzi valamiért hogy még 1 nap 7 óra mintha magyar profillal lépnék be...:S

Gyere fel chat-re kicsit ha tudsz...😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.11. 17:12:15