PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Inkább szomorú :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Ez jó volt 😊))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
De te voltál a felbujtó, én magamtól tuti nem veszem 😛 Félreértés ne essék, nem csalódtam a játékban. Grafika király, minden más... háááát szódával elmegy.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Ez nálam kimeríti a beta szoftver fogalmát

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.12. 20:02:10

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Moby a felét vette😊 És eddig úgy tűnik neked jutott a rosszabbik fele 😞

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nem viccelek: egyetlen promovideót se láttam. Csak egy 20 perces ingame sztrímot.

arty
ügyes kitérés 😄

(sajnos őt pár hete egy promovideónál elvesztettük)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.11.12. 19:32:21

Forza.

Kongy
nem én vettem, hanem Moby 😛 <#banplz>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
<#eljen><#eljen>

Forza.

arty
mondhatnád, ha pl nem vetted volna meg 😊

Forza.

arty
azt mondja meg, h 30 vagy 60 ill. hogy beesik-e 30 alá...

örülj, h te nem látod -> nem zavar

Forza.

arty
Krisztusúristen, ez nagyon jól néz ki <#wow2>

Forza.

Eladó nálam a Fifa 15, UFC ha valakit érdekel😊
Soldiers
Hello
Usa store-ból OTP mastercardal lehet fizetni?
Illetve ha ott megveszem a Watch Dogs DLC-t akkor menni fog ha én magyar store-ba vagyok regelve??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Végül lemondtam az ACU előrendelésem a francba.... pedig szeretem az AC sorozatot, de hogy PS4-en is egy ilyen trehány legyen a játék, ezt nem tűröm el! Nem baj, a jövő héten jön a GTA V!!!
Kismilliószor érdekesebb mint a karibi világ...Főként a forradalom idején.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fakók persze a kültéri színek, de hát milyen színe van a vályognak, meg a habarcsnak, vakolatnak? Huipilila és neonzöld felétek?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

shaddam
Valakit érdekelne egy second son? Special Editionös csomagban van, 7000 jó magyar forintért adnám is

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Hát figy most nem részletezem, vannak szinek, kék-piros-zöld, de anynira halványak, valszeg a napfény effekt végett vagy nemtudom, hogy főleg tetőkön mászkálva, körbenéz az ember és nem tudom hogy AC5-be vagyok vagy AC2-ben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
Már amennyire lehet véleménynek venni olyasvalamit, hogy "sárgásbarnás" 😄 Valami vagy az, vagy nem az, nem?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
1. Persze, eddig is egyéni véleményemet mondtam, ez nem közvélemény.
2. Látod neked az lett volna unalmas
3. Látod neked az sárgásbarnás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha valami igazán sárgásbarnás játék volt, az a CoD.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Szerintem is az lett volna.

Maradjunk annyiban, hogy neked nem az.

DarkSector
Ja megpróbálok valamit, a szineket mind3-at 100%-ra meg a brightness-t.

Érted Killzone és CoD után ez eléggé gyér látvány, azokban meg kifolyt a szemem annyira szép színek voltak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 14:16:10

AnuluWork
Más.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

DarkSector
Sőtt!!!!

Mondok egy jót neked.
Hallottam akartak szamurájos témát japán környezetben, néztem képeket, kb 10 ilyen ac unity-t cseréltem volna rá, és az szerintük unalmas lett volna.

Tatyla
Vedd lejjebb a fényerőt és lám?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Ja a benti területekkel nincs baj, nagyon. de kint, úristen.
Nem erre számítottam.

DarkSector
Tudom bazdmeg, ezt pofáztam hogy nem érdekel hogy franciaország.
Pont ez a baj válasszanak jobb területet, de nem.
Nem azt mondtam hogy nekem csoda hogy a sziget nem hasonlit franciaországra., ne nézz már ekkora hülyének.
Tudom mi az a franciaország, alapvetően ezt mondom hogy szar, nem elég érdekes.

Menj be a belső terekbe, ott olyan kárminvörös drapériákat találsz, mint a felizgult tinilány pinája!

Karibi környezet vs franciaország közepe,ráadásul más korban.
Köszönjük ezt a bődületes észrevételt,Nyílvánvaló kapitány!

DarkSector
Valamint AC-ről, IDEGESÍTŐ még mindig a mozgás, a tetőkön való mászás, Nemrég Mordor-al kapcsolatban jött elő ez hogy te mennél mondjuk üldöznél egy ember, de az a félautomata mászás, RT, egyet gondol kapsz egy gellert, és mondjuk elkanyarodik magától akár 90 fokot is, és olyan mintha nem tudnál arra menni amerre szeretnél, ez nagyon idegesítő tud lenni.

DarkSector
Ja és amit még hozzátennék a színek baromi fakóak, lehet a bevilágítás végett nekem nem tetszik,

Black Flag szigetei sokkal szebbek voltak.

miezviz
Köszönöm szépen!

n000rbi
Semmi, a nevén kívül 😊 Gold néven USA-ban forgalmazzák (valószínűleg az import miatt +8ezer😊), a másik az európai neve. Nyugodtan vedd a 2.0-t.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.12. 13:10:28

miezviz
Sziasztok!

Egy nagy kérdés,
mi a különbség a WIRELESS STEREO HEADSET 2.0 VIRTUAL 7.1 és a PLAYSTATION GOLD WIRELESS HEADSET között?
Mindenhol drágább a Gold ált 8 ezer ft körül, kinézetre 100% hasonlóság.
1 órás kutatás után feladtam hátha tudja valaki innen zsigerből😊
Előre is köszönöm a segítséget!

DarkSector
Pl egy normál játékban sokkal változatosabb, igaz ez a hátulötője ha csak egy adott helyen játszódik a történet.
Pl egy Uncharted más más területeken játszódik, egyik napsütötte, utána esik az eső, hull a hó, hegység, vagy erdő.

Itt meg attól hogy maga az épület nem csak sárga, ezt idézőjelesen értettem, pl egy magaslati ponton nézve akörnyezetet egyöntetű, kicsit fakó szinek vannak, ami nekem egyhangú.
Személyes vélemény.

zzeN
<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kaptam én már itt különbeket, de hidegen hagy. 😊

Moby
+1000

XO-n vannak Forzák, olcsóbban elérhetőek néha a multiplatform címek, olcsóbb a multi és a hozzá kötődő szolgáltatások plusz legalább működik is és színvonalasabb.
És nem szarnak a fejedre.
Messze nem ugyan ez a helyzet...

Kongy
Semmit sem veszek helyette, XOne-om már van. És ja, van mivel játszani most, kezdetnek Unity, Sunset Overdrive, meg 4 Halo játék elég király remaster kiadásban.

DriveClub egy vicc, ha tehetném az egész árát visszakövetelném. 500 ft-ot nem ér az a szar.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.12. 10:38:11

Itt a Dragon Age, a GTA V, februárban a Witcher, ezekkel több mint fél évig ellehetsz.

Ezzel nincs is gond, csak ha tovább húzzák eladom a ps-t a francba mert felesleges. UCC4-ig az egyetlen érdemi cím....
A PSN pedig sosem lesz elfogadható, ezt nyugodtan el lehet könyvelni. A SONY szarik ránk.

Apropó AC. Állítom hogy One-on akinek nem jön be és anyázik miatta simán refundol az MS ahogy tette a Destiny-nél legutóbb vagy a BF4-nél....A SONY a képedbe röhög, ahogy teszi máig a hibásan kiadott mai napi szar DriveClub-al.

Kongy
Order nem késik?
Lassan komolyan fontolóra veszem a PS4 eladását.

n000rbi
Dolgozzanak csak rajta és ha kész, akkor adják ki.

Na. A Bloodborne márciusra csúszott. Tovább rohad a ps a polcon.

Nekem nem az a bajom, hogy bugos a játék, nem az a bajom, hogy leesik a framerate állandóan. Hanem az a bajom, hogy az Ubisoft tudja, hogy ez így van (hiszen rommá tesztelték a játékot), és MÉGSEM TESZ SEMMIT! S úgy gondolja, hogy ez a minőség elég a parasztnak, vegye meg, köhögje ki a 60 dollárt, és ennyi. Ez a lényeg nekik.

Na, és pont ez az, ami felháborító.

Isten bizony életem küldetése léterhozni valami olyan szervezetet, mint a PEGI vagy az ESRB, de nem életkori besorolás lenne a cél, hanem minőségi besorolás. S ha egy játék nem éri el a megfelelő technikai színvonalat (értsd: bugos, mint a kurva élet, szaggat stb.), akkor azt nem engedni kiadni!!! Vagy ha kiadják, akkor kötelező lenne rá a garancia, mint bármilyen más termékere (autó, műszaki cikk stb.), és VISSZA KÉNE ADNI A PÉNZT annak, aki eláll a vásálrástól minőségi okokra hivatkozva!!

Mitől lenne szerinted változatos? Mondj egy-két példát, hogy te mivel dobnád fel!