PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek. Jó kis bolt az.

A használtért még mindig többet addnak, mint például a console corner, ahol eleve 1,000 forint a csere díja. Rengeteg a használt játék, pláne most PS4-ből, mindenki szabadul a szar, néhány eddig megjelent címtől. Nem csoda, hogy a néhány hónapja még 18 ezerbe került játékot (pl. Watchdogs) 5k-ért veszik be.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Abszolút. Személyesen ismerem a tulajt. Az egyik legjobb áron adják a konzolokat (is). Kis bolt, de korrektek. Egy perci se aggódj!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

S hogy jön ez most ide? Logikailag nem stimmel a válaszod.

AntiHero
Jó ez a Photo Mode 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lbp-ből két rész elégvolt, és ilyen unaloműzésre jó.
Order ugyan azt a full középszarságot fogja képviselni mint az Infamous és a Killzone. Látvány ötös, minden más átlag.
Az egyetlen remény hogy a bloodborne jó lesz és nem butul tovább mint a DS2 a DS1-hez képest...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

elite
Tegnap beszereztem a farcry4-et. Mivel ősidők óta elsősorban PC-n játszottam mindent, 40+ FPS-hez vagyok szokva, így eleinte kissé zavart hogy PS-en "csak" 30 FPS, de hamar megszoktam.
A játék ZSENIÁLIS! (számomra. mondjuk én az előző részeket is szerettem, még a 2-t is)
Este tolom tovább...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

arsmarci89
Little big planet

PSN: Nyuffi89

arsmarci89
Ott az order meg a littplle big planet is..

DarkSector
Bocs van közöm játszotam az első két résszel pc-n ha ez számít valamit. És most elég objektíven álltam a dologhoz, FF-ben meg az ilyen Star Ocean stb szarban konkrét szereplők vannak történettel, ezt a kreálj magadnak karaktert stílust nem szeretem, hacsaknem lényekről, szörnyekről van szó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
FF 13-ban nézd meg Snow-ot, az a kedvencem, vagy az anime fejű négert. Van legalább stílusuk. DA ban meg kreálsz egy sims bábut azt megpróbálsz gy játszani vele mintha lenne egyénisége. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
Jajj azért ezt ne légyszi. Egy icipicit eltúlzod ezt a dolgot és láthatóan fogalmad sincs arról, hogy mi van egy FF-ben. (Darknak se a DAI-ról, szóval hagyjátok ezt, mert nem vezet sehová😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Nem anime fejűek de mindegy, max a hajuk.
De még mindig keményebbek mint egy szőröslábú hobbit hegyes fülekkel, zöld hajjal, lila bőrrel, és robot mozgással egy igénytelen környezetben. 😊

Kongy
Hát igen a DAI-ben nincsenek animefejű buzigyerekek.... <#nyes> Se nagycsöcsű mangaribancok. Meg nem dugdosnak polipot egymás seggébe 😞
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.20. 13:29:14

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Amúgy nekem kapásból a karakterekkel van bajom a DA-nál ezért innentől a többi része is felejtős. 😊

DarkSector
Ja és miben felsőbbrendű egy DA? Mert neke szimpatikusabb egy FFnél? 😊

Kongy
De a FF-t igen. GG<#taps>

Kipróbáltam a DAI - egyszerűen minden megvan benne, amit egy RPG-ben imádok, és amit a BioWare játékokban imádtam. A taktikai nézet isteni, kicsit van egy KotOR feelingem közben, hogy szépen a játék megállításával tudom küldeni az embereimet arra, akire akarom. Skillek is faszák, grafika is jó.... szóval sajnos kurvajó a játék. Azért sajnos mert pénzem nem nagyon maradt...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szerintem viszont abszolút korrekt társaság. Én mindkét konzol tőlük vettem, az One-nál ráadásul olyan áron számították be a 2012-es X360-at, ami jócskán túlszárnyalta a várakozásaimat, kérdés sem volt, hoigy tőlük veszem-e. Ráadásul késő este mentem, amikor már nem volt készleten amit akartam, ezért másnap elhozák a nagykerből, és a fickó BEHOZTA a munkahelyemre. Nem látok ababn problémát, hogy olcsón veszik be a lemezes játékot, mivel valószinűleg millió példány van belőle használtan eladó, miután a tisztelt gémer megúnta és el akarja passzolni. Beviszed a millió egyediket, és megsértődsz, hogy fillérekért se kell nekik? Hát...
Az Order-t nem várom meg,annyira semmitmondó unalmas csőhentjáték, abszolút nem hoz lázba... A főszereplő meg...
Ha Kossuth Lajost akarom játékban látni akkor majd lekreálom valamelyik rpg editorában....
A Bloodborne az uccsó remény, utána majd csak az UC4, de az meg 2015 vége vagy 2016...Addig meg csak porosodik a gép, és zuhan az ára...

DarkSector
3 font asszem a posta, mondjuk még akkor is jó ár pláne ha nem egyet hozatok hanem összebeszélni több emberrel. 😊

DarkSector
Nem szeretem DA-t. 😊

Kandurex
"Ha a bloodborne nem mutat valamit lesz egy eladó ps4 jóárasítva, 1-2 játékal 2 gamepaddal kamerával."

...csatlakozok!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sok csalódott ember lesz itt...<#kuss>

//Ha a bloodborne nem mutat valamit lesz egy eladó ps4 jóárasítva, 1-2 játékal 2 gamepaddal kamerával.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.20. 12:00:59

En leirtam a gamertechrol a velemenyem madarnak nezik az embert de attol fuggetlenul lehetnek megbizhatok😄 en pl a corvin konzolnal vettem a playt semmi xtra ha gond van kicserelik...legalabbis ezt mondtak
Totti5
Pcn ugyan ilyen lesz vagy milyen lenne???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Minél várt többet mint amit 10 felé gameplay mutatott?????

Soldiers
na én is megrendeltem a PS4-t a gamertech-től 😊 megbízható bolt sztetek?
Utoljára szerkesztette: Soldiers, 2014.11.20. 10:27:53

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

arsmarci89
Ha bejön èn szìvesen eladom neked 8k ba a posta is bennevan😉

arsmarci89
Többet várt ennyi..

Laza
Én a streamek alapján nem vagyok elájulva a 'nextgen' verzióktól ... PS3-on jó volt úgy ahogy volt, itt meg azért néha lesek, hogy ez mitől jobb, mint a régi ... bár alapvetően ami zavar az megint a homályosítás.
Kivárom a PC-s verziót, aztán meglátjuk ott milyen lesz, max addigra a PS4-es használt ára is lemegy, és lehet választani ... amennyi idő van mostanság, úgyis DA fog pörögni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Totti5
Pedig csak megvetted csak azért mert Ps4ed van.

Tegnap elkezdtem a GTA V-t, háát, nem lett nedves a bugyim tőle. Nem hiszem, hogy végig fogom tolni így harmadjára, csak azért, mert PS4-en van.

shaddam
Innen is ingyen van a posta mint zavviról?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Laza
Destiny demo, mikor itt van a Dragon Age? Nagyon eltévelyedtél 😊
Mondjuk PC-re vettem meg, nagyon jól optimalizált, minden maxon fut, megabrutál ahogy kinéz 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
gyanítottam, ennyire nem lehet rossz, na mivel ez már drágább nem lesz, valszeg jövő év elején felírom a listámra. 😊

n000rbi
Meg.

DarkSector
Watch Dogs
Watch Dogs Special Edition
Call of Duty Ghosts
Thief
Murdered
NBA k 2014
Madden NFL 25
Lego Marvel SH

használtan 18 fontért (6850.-)

Kezd beindulni a ps4 használt részleg is ahogy nézem végre

DarkSector
Minecraft PS4

új ár 13 font (4953.-), használtan 10 font (3810.-)

Knack

használtan 14 font (5334.-)

Jó ez a Knack? Megér ennyit?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.19. 23:26:28

DarkSector
Nem tudom hogy ezt most komolyan gondolták-e, de vagy 4 órája megy 4.xxGb-ról és itt tart most közel este 22:00-kor. Holnap estig nem végez basszameg, egy fos demo.

DarkSector
Végigvittem ps3-on , és vannak nagyon apró eltérések, és nálam pc-n az mutatja, ahogy hasonlit amit ps3-on láttam, persze szép a játék, szebb mint ps3-on nem úgy értem, hanem érdekes hogy valamiért arra , vagy ahoz hasonlit.

Vannak a játékban generációk közt is eltérés, írtam is pl a vége felé. Hacsaknem több befejezése van a játéknak. 😄

ezt elmagyaraznad?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DarkSector

Totti5
Átvezetők frémje nem lesz "több", arra kár várni.

n000rbi
<#eljen>

n000rbi
Engem zavar, ha akadozik az átvezető, kizökkent. (egy sztori/karakterorientált játéknál, mint aDAI, meg pláne) Nekem így ne adjanak el semmit day1. A játékot magát próbáltam x1-en és tetszett is (az említett problémát leszámítva)
Eleget tanultam már a szaros DC-ből, felfogtam a leckét, hogy manapság nagyon óvatosan szabad preorderre nyomni, mert még hetekig foltozzák és ez nem a finomítós foltozás, hanem az, amit a kiadás előtt meg kellett volna tenni. Szomorú.

TDC Geronimo
Azt olvastam, hogy találhatsz a világban bard nótákat és ezeket a skyholdban énekli majd a bard :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Ja, ez nagyon tetszett az EA Access-es trialban is.

DarkSector
Destiny demo-t töltöttem a hszolás irása előtt, és most áll 34%-on!!!! <#wilting>

DarkSector
1080p felett? az fasza, mondjuk a demoban nem jött át annyira. 😄

TDC Geronimo
Nem csak az egyik legjobb képminőségük van PS4en mivel 1080p + felbontásban fut a legtöbb.

TDC Geronimo
ncymxcynxcmnyxc holnaaaaap este végre