PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Úristen, ez a gyerek inkább aki játszik, erőlteti ezt a parasztos stílust, és azt hiszi vicces.

Voltam gyerek, de nem idióta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na gyerekek!😊
DarkSector
Reméljük ütni fog. 😄
De nem pofán. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Nemár bazki... bejártam az egész vidéket, de egyszer se találkoztam sárkánnyal.... :'(
Nekem év játéka eddig!!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.21. 15:49:15

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

a sok content nem hiba, ha jol van menedzselve. amirol fingom sincs, mert "sucker behind screen"-kedek megint.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Be lehet állítani aktív questet mindig, de a sok content mióta hiba? 😊 Ezek nagy része opcionális cucc.

Előbb mentem egy quest felé, de kiderült rossz irányba haladtam, mert ez történt pár perce...

Azt hiszem nem ez volt a helyes irány <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

2014-ben en ezt hibanak tartom. nyilvan utana tudsz nezni menuben, hogy mi volt a cel eredetileg, de hogy ennyire radzuditja a dolgokat, ezzel eterelve a figyelmedet, az minden, csak nem clever.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Amikor előre eltervezem hogy na megcsinálom azt a riftet északra, utána a mellette lévő questet meg a campet felfedezem, aztán útközben berak még 3 questet, rifteket, gyűjtögetnivalót stb és már azt se tudom mit akartam eredetileg... 😄

n000rbi
Karácsony, szabadság, most lesz csak idő ilyesmire 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Köszi, a vétel már megvolt (#18652), a kérdés, hogy megmarad-e 😄

"Azt se tudom komolyan mit csináljak"

na en ilyenkor szoktam kikapcsolni 😄

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.21. 15:00:02

TDC Geronimo
Akkor itt válaszolok 😊

Játék stabil 30 fps, nagy combatba mikor sok effekt repked érezni minimális esést, de ez nem zavaró. Átvezetőkbe meg nem az fps kicsi, hanem az animáció mintha néha akadna, de ezt bio az új ANT animációs rendszerrel magyarázta nem tudom pontosan hogy és miért csinálja, de szerintem nem annyira zavaró és nem is mindegyiknél jön elő. Az AC után ahol 19-23 fpsel ment az a trágyalé kész felüdülés ez a játék. Szerintem nyugodtan vedd meg, de készülj fel ez nem lesz gyors menet. ESZMÉLETLEN contentet dob eléd a játék. Ezer emberrel lehet beszélgetni, lépten nyomon quest, gyűjtögethető cucc, felfedeznivaló, inquisition küldetések. Azt se tudom komolyan mit csináljak. Most utaztam vissza havenbe a jelenlegi inquisition székhelyre és a companionokkal meg az advisorokkal már fél órája csak beszélgetek.

Tatyla
US acc a leg olcsóbb dobozos játékot nem kell beregisztralni és tudsz magyar boltban vett lemezessel is US accon játszani, sőt accot meg lehet osztani és akkor fele annyi a játék ha találsz egy megbízható barátot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

yesname
A hozzáértőket kérdezném:
Melyik store-ba érdemes leginkább accountot csinálni? Melyiket használja a legtöbb PS4 user itthon?
Dobozos játékot bármelyik accountra be lehet regisztrálni? Ha a játékot eladom (dobozost) akkor a vele kapcsolatos achievmentek, játékmentés stb. megmarad az accountomon? Vagy elég a magyar account és használt játékot beszerezni és regisztálni rajta?
Jó lenne egy a hasonló kérdésekre egy összefoglaló FAQ. Biztos sokan felteszik őket.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Rage47
Ezt a Bloodbourne-t a Darks Souls fejlesztői készítetik? Miért várják ennyire az emberek, szeretnek szenvedni? Vagy ez már kevésbé szivatós lesz? Én nem bírtam a Dark Soulst, még szerencse, hogy ingyen volt Golddal.
DarkSector
Tegnap megcsináltam a Destiny demo-t. 295 per volt hogy rányomtam a startra és tudtam játszani!!!!

És ebbe nincs benne a letöltési idő!!
Egy szaros demo. 😞

DarkSector
Te is tulaj leszel? Mert akkor gratula a kis géphez. 😉

Soldiers
Tegnap a futár elvitte a ps-t a boltból remélem na már megkapom 😊

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

TDC Geronimo
Na jó hát 5 óra úgy elrepült, hogy észre se vettem és kb semmit se csináltam még :y

Kongy
Hagyhatod a végére nyugodtan

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ezerrel tolom a gta-t..kerdesem h a kerdojeles kuldeteseket muszaj story kozben csinalnom vagy hagyhatom a vegere?
Kongy
Az tuti! Az majd valamennyire kárpótol. Rühellem a Disney-t azért ahogy bánik a SW-franchise-al (is)

TDC Geronimo
Új ME is nyitottabb lesz már és az ha jól tudom már csak currgen lesz FB enginen úgyhogy odabaszós lesz az is biztos 😊

Kongy
BioWare minőség. Szerencse, hogy nem baszták el ezt a franchise-t is, mint a KotOR-t! Pedig azt tervezték.... De örülnék egy ugyan ilyen mechanikájú KotOR 3-nak... csak képzeljétek el nagy bejárható területek... hmmm... Mai napig függöm az első részt, igaz már csak iOS-en, mert a PC-men nem indul...

TDC Geronimo
Aahhhhhhhhhhhhhh istenem de vártam már egy ilyen RPGre. Gyönyörűen néz ki, és ac unity után igazi felüdülés a fix fps. Na húzok is vissza :y

DarkSector
😄

n000rbi
Leszarom a US store-t 😊

DarkSector
US store-ban is 14k alapon egy új játék. 😊

Kandurex
Mi az ott a második képen? Remélem nem valami hordozható nagypapa fegyver.... könyörgöm csak ezt a játékot ne basszák el!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Hopp, zavvi-n happy hour van 21:00-ig, 15% off. Be is húztam egy DAI-t 14500-ért 😊

DarkSector
De nagyon gyorsan! 😄

TDC Geronimo
BB képek. Na most már tényleg lépek játszani :y

TDC Geronimo
Nájsz ahogy hallom a sorozatbéli színészek adják a hangukat és a grafika stílusa meg olyan, mint egy festmény. Tetszik!

TDC Geronimo
Now I would like to introduce Gyula, an old veteran hunter who is said to possess amazing skill. No one has seen him in many years, since he ventured into the old part of Yharnam, deserted and burned to the ground after the plague of the beast took its toll there long ago. You just may run into Gyula when you venture into the old part of the city.

Gyula a veterán hunter lol 😄

TDC Geronimo
MCV: Xbox One sells 1 million units in the UK; Out-selling PS4 for 3 weeks in a row

Na végre. Remélem USbe box nyeri az év végi hajrát is azt sony talán ébresztőt fúj.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Elején megállt bennem az ütő, mert elég furcsán telepítette. Elment csík feléig és megállt még a lemez pörgés is és vagy 1 percig semmi mondom wtf. Aztán hírtelem felpörgött és befejezte. Kaja megvolt, 3 napig otthon vagyok most úgyhogy azt hiszem eltűnök most DAni <3

DarkSector
DA stream
Nem tőlem.

DarkSector
GTA 5-ben ha átváltozol sirállyá. 😄

n000rbi
<#eljen>

TDC Geronimo
Na települ/patchel a DA. LECCDÚDISZ

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.20. 18:54:19

Kongy
Én sem értem, hogy erre miért vannak ráizgulva. Ugyan úgy lehet szar bármelyik szériás gép... Vicc kategória amit csináltok.

Nem teljesen mindegy melyik változat???? Az egyikre 1.X-es firmware van a másikon meg 1.Y (újabb) gyárilag dobozból kivéve....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hmm ez érdekes, mert a corvin konzolnál is CUH-1000A jelzi a Last of us bundlet...

elite
Először én is gumit húztam rá, de azt meg folyton lejött a nagy társas FIFA partik közben....

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

elite
Ez engem is érdekelne. Mondjuk én már megoldottam ebay-ről rendelt aluminium karokkal, de egyszerűen szégyen a minősége a gyárinak!

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

fogalmam sincs, rahuztam a kotont day1. meg amugyse nyuzom tul sokat a gepet.😊
de ugyanaz a modellszama, mint az elsöknek.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.20. 17:19:34

Köszi!
És a kontroller hogy bírja? Gondolok itt a gumira ami a analóg karokon van, ugyanaz a szar ami pár hónap után leválik, vagy azt is javították?

az ujat (az enyem legalabbis)

Vett valaki itt Last of Us bundlet? Az megtudná mondani, hogy melyik PS4 verziót tartalmazza? Az új CUH11xx vagy a régi CUH10xx?
Külföldi oldalakon azt írják, hogy már az újabb szériás, de a konzolstudión a régi van kiírva. Mindenképpen az újat akarnám venni, de amiről biztosan tudom hogy az pl. Destiny, GTAV, Far Cry 4, Driveclub bundle, azok a játékok nem érdekelnek.