PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mesét akkor hiszem el ha élőben látom és tapasztalom.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

lehet leállítottak minden ilyesmit a támadás után
Sziasztok. Amióta van magyar store használom és sosem volt gond a vásárlással. Tegnap óta viszont nem megy... "We've encountered an error while processing your order... Please try again later."

Ha pedig fel akarom tölteni a wallet-ot kártyáról, akkor: "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." Ami nonszensz.

Volt valakinek hasonló? Nem látom hogy magától megoldódna a dolog...
Soldiers
ezek magyar vagy usa store érvényesek?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

TDC Geronimo
dec 5én game awards 6án meg PS event úgyhogy lesz egy pár meglepetés most nemsokára.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Kíváncsi leszek pénteken lesz-e jó akció....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem, csak az idézőjel közti rész.😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Rákerestem, beletrafáltál 😄 GS cikk.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
miez valami GS cikk megint? 😄

Decemberi PS+ egész jó lesz most. PS4es Injustice meg secret ponchos is most jön.

DarkSector
Érdekes.

"PlayStation Plus - hamarosan még jobb lesz
A Sony előfizetéses szolgáltatását, a PlayStation Plust a PlayStation 4 megjelenése óta négyszer annyian használják, mint korábban, ezért a cég szeretné őket még jobban megjutalmazni - többek között ingyenes tartalmakkal."

Ingyen lesznek a PS+ -os flashjátékok?

DarkSector
Volt PS is.

Rage47
Neked nem boxod van?😄
DarkSector
Valami indok volt hogy miért?

Kongy
AZTAKURVA 😄 Dragon Age-ben random ÓRIÁS harcol SÁRKÁNNYAL 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Én tényleg kurva toleráns vagyok a játékokkal, meg a készítőkkel. Elfogadom még a szarabb fps-t is, ha cserébe odabasz a látvány. Elfogadom a kisebb hibákat, ha cserébe van egy nagy nyílt, elő, komplex világ. Mindent elfogadok. Egyet kivéve. A játékos szopatását ötlettelenségek okán.
Há itt azér mégiscsak én vagyok aki fizet, vagy miafasz.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nem, sőt, attól lesz izgalmas, hogy amúgy mindenhol elnyomhatóak a cutscenek, csak pont ebben nem.
Élve boncolnám aki ezeket kitalálja.

Moby
A 9. Küldiig egyetlen buggal találkoztam. Egyetlennel. Azzal a bizonyos ablakkal. Aztán 20 óra bugmentes játék követte.
Amúgy igen. Sajnos így ugrálnak fejest a játékok a szarosdézsába egyik percről a másikra, mert ugye akkor is még bele kell tolni valamibe még két küldit, amikor annyira elfogynak az ötletek, hogy semmi nem marad. És már a semmit is meg kell ismételni.

Totti5
Attól nem lesz fos, csak jobban kell figyelni mert simán el lehet bukni 15-20 percet is, igaz ez fura egy ACban, de kifizetődő hogy lassan megfontoltan előre😊 elvégre egy lopakodós játék, Spliner Cellben is voltak izzasztó részek. Azért egy AC pálya még mindig nem nagy.. persze az ember könnyen hozzászokik h kés a vajban, kettőt lépsz és save.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.25. 21:23:47

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Lehet mostani patchel raknak be azt is.

Kongy
Na majd ha elérsz a 9. fejezetig te is fosnak fogod találni. Mintha kifelejtették volna belőle a checkpointot.

TDC Geronimo
Neked olyan kilengéseid vannak ,hogy ember legyen a talpán aki megért 😄

fosbugos szar fps az AC és ez tény, de neked ezzel nem volt problémád és a világ játéka volt...egészen tegnapig. most meg a pokolba kívánod. Kezdesz kiégni :y

Kongy
Figyelmeztettelek, hogy óvatosan a játékkal... 😄 Én már az első 1-2 órában láttam, hogy ez nem valami jó játék.

Moby
Én ehhez már semmilyen körülmények között nem nyúlok.
Addig kellett volna abbahagynom amíg élveztem. Az úgy megérte volna az 5k-t. Most a tripláját adnám annak, aki kitörli a fejemből az emlékét, mert bekapcsolni sincs kedvem a gépet, pedig már nem szennyezi ez a fekália 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.25. 21:09:06

Kongy
JA, azt ma csináltam meg! Nagyon király volt, a belső terek is eszméletlen szépek! Épp ezért imádok dungeon-özni is, pedig azt általában utálom RPG-kben 😄

@Moby

Egyetértek... 😄 Én addig hozzá nem nyúlok. 10. fejezet is rémálom. Én ott letettem a lantot... vagyis a kontrollert 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.25. 21:04:03

Szuper lenne ha a HG nem törölgetné a HSZ-eimet indokolatlanul ok nélkül köszi.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Totti5
Frosbite eleve prevgenen szar most is és mindig is az volt. PCn és kurrens gépeken szemetgyönyörködtető.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Majd ha kipeccselik a végéről a bélsár kampányküldiket. Amire semmi esély. Az fps és minden más ehhez képest marginális probléma.

TDC Geronimo
Fixed specific framerate drops
Improved general Framerate on PS4 by lowering the priority of the online services thread

Na erre kíváncsi leszek..

TDC Geronimo
Nincs a lófaszt nincs. Okádék ahogy kinéz. Nem elég hogy recefice lowres, textúrák, fények, árnyékok, rakat tereptárgy hiányzik. Gyönyörű a DAI világa, de prevgenen ebből kb semmi se jön át, vétek ezt ott tolni.

TDC Geronimo
Hinteren jártál a mercenary erődbe délnyugaton? Ott kaptál egy questet a tó mellett egy törpe "barlangba" szól. Az a rész kegyetlen jól nézett ki.

DarkSector
Én is ezt mondanám , attól független hogy itt ott ebből abból kevesebb van olyan omg eltérések nincsenek, sőtt sok terüleen inkább bevilágításban látni eltérést.

Kongy
Óóóó hát akkor tezsvír, mert én is Qunari vagyok, csak én Mage 😄 Lehet akkor lecserélem Cassandrát. 😊 Dorian-t bírom, meg Solas-t, plusz még egy warrior-t szoktam vinni magammal. Dungeon-ökbe meg vagy Varric vagy Cole. Oda nem árt egy rogue.

TDC Geronimo
AC patch holnap

Elég nagy javításnak néz ki és lesz fps javítás is benne, de még majd fog jönni update 4be performance fix. Én jegeltem ezt a fos fps meg glitcháradat miatt, holnap meglesem mennyit javult, de szerintem majd patch 4 után, ha tényleg sokat javul fps, akkor tolom csak végig. DA mellett amúgy sincs rá idő

TDC Geronimo
Qunari warrior, de állítólag elég kemény szövegei vannak, főleg ha doriannal van egy partyba 😄

Kongy
Mindenki erről az Iron Bull-ról beszél, most már én is megnézem merre van.... 😄 Olyan nagy karakter? Nevéből ítélve egyszerű warrior, az meg van Cassandra személyében..

TDC Geronimo
9es vagyok csak, de hinterbe rengeteg mindent megcsináltam. Mondom én más területen még nem is jártam csak ahova storyquest vitt skyhold megszerzésig meg a hub városba azt ennyi. Majd holnap körbemegyek skyholdba beszélek mindenkivel az lesz vagy 1 óra 😄 Aztán irány storm coast iron bullért és elkezdem azt felfedezni. Ahogy beértem skyholdba mondanom sem kell megtöltődött megint questlog és elküld ezer helyre megint.

Kongy
Amúgy prevgenen is meglepően szép a játék, viccen kívül. Nagyon kitettek magukért a grafikusok, dizájnerek. Imádni való világot hoztak létre. Tényleg csak pozitívumot tudok mondani a játékról, annyira egybe van az egész.

TDC Geronimo
Sajnálom, aki ezt prevgenen tolja...

Kongy
Egyetértek. 😄 Év játéka lesz ez, ha meg nem akkor gyökerek azok az emberek, akik nem szavazzák meg 😄 Hányas szinten vagy 20 óra után? Én is kb 20 órát toltam 14-es vagyok, én arra fókuszáltam, hogy minél több területet oldjak fel. 😊 Hinterlands-nél nem érdemes leragadni, mert vannak olyan szörnyek, amik feltörlik veled a padlót 10-es szint alatt 😊 (többek között egy motherfuckin' sárkány, amit élvezet később visszamenni és ledarálni 😄 )
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.25. 20:02:21

TDC Geronimo
van 4 slotom, oda mentek felváltva nehogy megtörténjen.

es nem felsz, hogy elbaszodik a mentesed? vagy mar pöcsöltek?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Istenem DA. Most érkeztem skyholdba, az ezt megelőző fél óra meg a megérkezés, a zene, az a dal ahhhhhhhhhhhh. Kezemen 5 percig állt a szőr 😄 GOTY ettől már semmi se veszi el. Nagy területből, amiből van 7 vagy 8 még mindig csak 1 van unlockolva 20 óra játék után lol
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.25. 17:44:18

DarkSector
Szerintem sincs ebben gond.

Lehet ő nem tartozik abba a csoportba akik annyira szeretik a ps4 gépüket mint az -egérre klikkelő/görgető- nőket... van ilyen. Nem kell bántani, az ő véleménye is fontos.
Utoljára szerkesztette: vg, 2014.11.25. 11:30:25
Hát nem tudom. Talán nem kellene egy konzolt is már a szexszel eladni...

A következő reklám az lesz, hogy egy nőt deréktól felfelé mutatnak, ahogy a száját nyalja, vonaglik és nyög, láthatóan matatva a kezével, majd felvillantja a DualShock 4-et és felkiállt, hogy "Only vibrates if I want!!"?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

grebber
Mitől lenne gáz?

Végre nem a szokásos szarabbnál szarabb reklámok. Vagy most hirtelen prüd lett az egész világ. Meg amúgy is rossz az aki rosszra gondol.

Next PC upgrade: 2022

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

DarkSector
Ja egy tápcserét én sem kockáztatnék meg.
12v-ot ad le amugy a HDD-nek a táp? vagy 9-et?

Moby
Lehet, hogy az idők végezetéig elvinné, de az a foskavaró a tápon keresztül küldi a pokol tüzét hűtés gyanánt (á'lá ps3). Én biztos nem bántanám még ezzel is.

DarkSector
Meg öszintén az SSD ára sem éppen inspirál pár másodpercnyi időnyerésre.. (amit régen néztem videót, elenyésző különbség volt)