PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
A kanadai VGP-től black friday keretében szállítással együtt 11000-ből megvan egy új DS4 (fekete, fehér, kék és camo).
Link

Vettem is egy feketét és egy fehéret 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Na megvan a Sale, agyfaszt kapok.

Diablo 3 - 35 dollár
Infamous - 20 dollár (jó hogy megvettük magyarba nemrég. 😄)
Shadow of Mordor Legion Edition - 30 dollár
Evil Wiithin - 30 dollár (BEST BUY)
Sniper Elitte 3 - 25 dollár
Több értelmeset nem találtam

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Meg lehet oldani hogy a játékban mikor videót rögzítek akkor felvegye a lejátszott mp3-at is?<#fejvakaras>

DarkSector
Amúgy ott is mondtam már valakinek hogy kibaszottbuták a játékosok.
Mert a sok faszságot ők terjesztik. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.28. 00:24:37

Ez szopás főként egy olyan platformon amin nem ismerik a refund fogalmát....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

TDC Geronimo
a PS4es verzió állandó sebessége 22-24 fps. Boxon 3-4 fpsel jobb, de PS4en KATASZTRÓFA. Ezen a mostani patch se változtatott.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ezt a sírást most szerintem épp a konzolosok fújták fel, tömve a net a konzolos videókkal a szaggatásról meg a bugokról, gyakorlatilag 5-ből 4 videóban ugyan azok a bugok/szaggatás helyszínek....

Kongy
Épp ezért jó a konzol, nem kell bűvészkedni a felbontással, grafikai beállításokkal, fut azt kész.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

AntiHero
Így van. Amúgy a sírást a pc-sek fújták fel, mert ott tényleg irgalmatlan gépigény kell neki. Azt elrontották ott nagyon. De hát ezért vettem én még jó régen az első konzolomat is. Itt nem kell fejlesztgetnem, úgy fut ahogy mindenkinek. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az erős szaggatás csak 1-2 bugos helyet érintett (pl templomabkal), a többi pedig csak a koop módot. Egyébként a játék áromnegyedénél járok én is és sem fps zuhanás nem volt komolyabban a pár helyet leszámítva,ott is csak X irányba nézve (a legnagyobb tömegben semmi gond), 1-szer föld alá zuhanás és 1-2 NPC-re jellemző bug (tömegben csúszás,egymásbalógás,levegőben ácsorgás,stb) volt. Ezeket leszámítva semmi komolyabb, én továbbra is azon vagyok hogy túllihegett gond, ennél kisebb játékokkal voltak annó jóval komolyabb gondok és még a kompenzációval is a pofánkba szartak.

tomi890125
Lehet hülye kérdés, de lehet játékokat megosztani baráttal? Arra lennék kíváncsi hogy mondjuk ha megvenném a driveclubot digitálisan, és pl valakivel felesbe akarnám mert úgy olcsóbb, utána van valami módja hogy meg osszuk a másikkal?

The Only One!

AntiHero
Érdekes én 2 nap alatt kijátszottam és nem idegesített semmi hiba! Sőt a fő küldetés során nem is találkoztam hibával (nem is szaggatott!). De lehet hogy akkor én vagyok a szerencsés. Minden esetre az, hogy aki season passt is vett az kap egy ÚJ játékot mellé az nagyon korrekt sőt!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.27. 22:34:16

Kongy
Bug az lehet, szaggatva viszont élvezhetetlen bármelyik játék.<#fejvakaras>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

De nem ennyi, és nem ilyenek. Nincs olyan, hogy nem tudom megkezdeni a coop missiont, mert a rendszer szar. Olyan sincs, hogy nem tudom játszani a group challengeket, ezáltal nem tudom a legerősebb felszereléseket megvásárolni, mert a funkció még nem elérhető. Akkor én meg MÉG nem fizetek 60 dollárt, csak 30-at, s ha full funkcionalitás lesz, kifizetem a másik felét.

Uplay - hányadék fos, nem megy rendesen, az acinitiates szintén rakat szar, minek erre fordítják az erőforrásokat, ha nem is működiik??

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nekem sem tetszik a hozzáállás, főként hogy kezd divat lenni a félkész címek kiadása. De mindenképp normálisabb mint más cégeknél ahol szó szerint a pofádba röhögnek.

Totti5
Akkor ne vegyél egyetlen játékot sem, mindegyikben számtalan bug van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát nem tudom, nekem ez a hozzáállás nem tetszik. Ha veszek egy autót 5 millió forintért, amiben nem működik az ABS, a hatból 3 légzsák, az egyik index, és az ülésfűtés meg a tempomat, attól még az autó ugye vezethető, és A-ból B-be elmegy.

Beérnéd ennyivel, vagy másnap habzó szájjal kiabálnál a kereskedésben?

Na ugye!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Lévén goldot vettem amiben van season pass így bizony van ingyen.😊

n000rbi
Megvetted előre a season passt Unity-hez? Ha nem, akkor csak a dlc-t kapod.

Nem emeltem. De ettől még maximálisan korrekt kárpótlás ahhoz képest hogy itt nem arról beszélünk hogy a játék fő eleme játszhatatlan,hanem bugokról és fps esésekről, amiktől függetlenül még SP módban simán végigtolható az amúgy igen tartalmas játék.
Ezzel szemben más cégek,lásd a DC esetében a pofádba hány egy olyan címnél ami ezredennyire sem tartalmas és a játék legfőbb része a mai napig jutott el a használható de még mindig nem hibátlan szintre....

Apropó bugok: Semmivel sincs több bug mint egy Elder Scrolls játék esetében megjelenéskor, vagy iderakhatjuk akár a Battlefield 3-4-et is.... van benne de bőven nem annyi ami ekkora hisztit kiváltott.

Totti5
Nincs ingyen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Azért piedesztálra (gyk ) ne emeljük őket! Ez a minimum, amit meg kellett tenniük azok után, hogy egy félkész játékot kiadtak úgy, hogy TUDTÁK, hogy hemzseg a hibáktól.

Far Cry 4 megvan viszont a crew jöhet ingyé.
Mikor ho hogyan lehet kérni?😊

// Na ezt nevezik kompenzációnak, ráadásul úgy hogy egy igen tartalmas játék fps és bugproblémái miatt adják. Nem azt amit a Driveclub-nál belehánytak a vásárlók pofájába (ami ráadásul rajta van a lemezen)...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.27. 12:35:38

n000rbi
Mindig ezt csinálom, de nem mindig jön be. Meg különben is, mi lenne, ha trükk nélkül is működne normálisan? 😊

DarkSector
Igen ez nekem is segített már, de nem mindig müködik sajnos.
Pause gomb majd play.

Nekem 500-as netem van és általában kihasználja, az a trükk, hogy amikor elindul a letöltés akkor leállítom, várok pár másodpercet és újraindítom, utána már közel max sebességgel robog.
arsmarci89
Detto..

PSN: Nyuffi89

arsmarci89
Detto..

PSN: Nyuffi89

Én is érzek némi javulást, bár még mindig bugos.

DarkSector
Ajjaj előtteis.

n000rbi
Másnak is ilyen hullámzó sebességgel tölt bármit psnről a gép 2.0 óta? 200kb/s és max sávszél között ugrál.

Kongy
Na igen, írtam is a topikban, hogy nagyon szimpatikus az EA mostani hozzáállása a dolgokhoz. Csak remélem, hogy a Ubisoft is észhez tér egyszer.

DarkSector
"Assassin's Creed Unity - ingyen DLC-vel és ingyen játékkal kárpótol a Ubisoft
A The Crew, a Far Cry 4 és a Watch Dogs közül is választhatnak azok, akik már megvették az Assassin's Creed Unity Season Passt - így kér bocsánatot a Ubisoft a problémás rajt miatt, de ingyen DLC a többieknek is jár."

FC4-et fogja szerintem mindenki választani. 😊

DarkSector
Majd pls szóljatok ha valahol lesz olcsó Evil Within. Köszönöm!

zzeN
AC Unity 3. patches helyzetjelentés:

Jobb lett a frém, a durván leesős helyeken még azért mindig le-leesik, de nem annyira vészes, "simán" élvezhető😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
MERT KI KELL JÖNNIE HOLIDAY SEASONRE!!!!444

Volt egy határidő és akárhogy is álltak arra ki kellett hozni. Meg lehet nézni DA2őt amit határidőre kellett bionak másfél év alatt összedobnia és meg lehet nézni DA:I-t, amivel 4+ évet dolgoztak és kaptak majdnem 1 év haladékot is, hogy befejezzék. Talán a mostani fiaskó utén Ubi is észhez tér, mert EA már megtette.

DarkSector
Driveclub-nál hogy gondolták? 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 19:30:42

Kongy
Amúgy esküszöm nem értem a Ubisoft-ot. Ha tudták, hogy ilyen szarul fut a játék -márpedig tudniuk kellett, hacsak nem volt tesztelve- akkor miért adták ki így? Hogy utána majd lehessen patchelni, meg magyarázkodni? Bőven elég lett volna akkor a Rogue, és jött volna egy normális Unity jövőre....

DarkSector
Zsir

TDC Geronimo
Ha igaz úgy néz ki eléggé megütötték a bokájukat a unityvel, amilyen állapotba kiadták

"A German website claims the Season Pass got cancelled. You get a Ubisoft game as a refund. All buyers of the console version will get the DLC "The Dead Kings" for free:"

DarkSector
2.76 GB-os AC Unity peccs. Fejlemények? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 18:27:24

AntiHero
Drviclub ps+ verzió minden hónapba 😄

Mézesmadtag (iránynak jó de gyenge)...Kíváncsi leszek a február márciusra..:-P

DarkSector
A PSN+ értéke csak akkor van ha ki kell fizetned, amúgy semmi.😊

DarkSector
Nem mondom hogy hiszek abban hogy a PSN annyira megváltozna, sőttén kérdőjelezem meg hogy mit jelenthet ez. 😊

AntiHero

Kar, hogy meg van mind kb 😊 De jó irány legalább 😊

Arnoux
Sziasztok!

Milyen felhasználót éri meg csinálni? Usa, uk, hun?
Amit én szeretnék: amazonról digital játékot venni, 365 napos előfizetést, ezekhez dlct is ha esetleg úgy alakul és jó akciókat a PS storeban, ezek a legolcsóbban, ezen kivúl természetesen a multiban eu játékosokkal játszani a ping miatt (nem tudom, h ha usa felhasznalom van akkor ez befolyásolja-e).

shaddam
Hallom lesz playit-en bloodborne meg the order 1886. Mondjuk nekem egyszer elég volt az ottani élmény, ha valaki menne kérek beszámolót

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ja, mert rá vannak kényszerítve a multi miatt. A PS Plus valódi értékét akkor lehetett lemérni, amikor tényleg azért adott valaki több pénzt, mert többet akart kapni. Így viszont sajnos almát körtével hasonlítunk össze.