PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PS5 II PSVR
Why so serious?
Adversus solem ne loquitor
Olyanok vagytok, mint ezek: semmiből nem tanultok.
Lehet továbbfáradni, ha nem tetszik.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Na ennyit a 825-ről, de nemtom ki van meglepődve 😄
Ez a jövőre valamikor majd érkező CP2077 upgrade egy vicc, valszeg hulladék lesz a PS4 verza (pláne a base) belőle... Marad a masterrace és RTX ON 😛
Pc fejlesztés meg meg ráér 22ben is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.04. 02:21:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azaz nem, nem BC-ben fog futni PS5-ön. Semmikor.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.04. 00:06:41
De itt már legalább HDR lesz😊
Amúgy sz.tem Ps5-ön jobban fog futni vagy a franc tudja miért gondolom ezt,majd meglátjuk
Addig meg fut majd ahogy tud.
Nem mintha nem lett volna idejük elkészíteni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Megjelenéskor a Ps4 Pro tech-et fogja használni Ps5.Jövő évben lesz az upgrade hozzá
PSN ID.: Beegabor
Azt tudtam, hogy fog futni rajta. Csak a day1-ba nem voltam biztos.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
és legalább szimmetrikus 😄 PS5-ből ez max a digit only verzáról elmondható - nem mintha nem lenne rohadt mindegy, hogy hogyan néznek ki, de hűtésnél azért igenis fontos tényező 😄 ja, és fekete is!!! <#idiota>#idiota>
DE basszameg:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.03. 16:40:53
Pár hónapja olyan hirekről olvastam, hogy a ps5-nél nagy gondok vannak a hűttésel, így már értem... 😄
Ha nem lenne pár exclusive, a FASZOM venne Sony-tól hadrvert.
Ha ez igaz, akkor valóban én se értem ezt a picsanagy külsőt....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.03. 16:38:30
A jó hűtéshez nem nagy ház kell, hanem szakértelem. Vagy egy tanulmányi túra az MS-hez.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.03. 15:31:59
tegnap benyomtam a Cusimát (base PS4) és pausen volt a menüben - és kint a konyhában azt hitte asszony, hogy a valemelyik szomszédban porszívóznak <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> #justpanelthings
XSX-nél azért rendesen ráfeküdtek, gyakorlatilag a konzol fél vastagságát a hűtőborda teszi ki 😄D persze majd gyakorlatban elválik, de én csöndesebbet várnék, mint a PS5..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Holnap 11-kor lesz pár japcsi youtubernél egy kis teszt
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.10.03. 13:45:05
PSN ID.: Beegabor