PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Gaming pricing is a super-complex thing to answer because in the old days, every game launched at one price and that was it. But we launched Ori and the Will of the Wisps for $30 and Gears Tactics is a new title launching this holiday and it’s launching at $60. State of Decay 2 launched at $40. So there’s not a simple answer to that except to say that Tactics we’re launching at $60”.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
/nem, hülyeséget írok. Ennek a másik oldalán van. De ugyanaz az alu tömb hűti.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.08. 12:59:15
Adversus solem ne loquitor
Én itt csak VRM-eket és memóriát látok az apu-n kívül. Esetleg a másik fél motherboardon van?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.10.08. 12:06:18
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Plusz most olvastam egy cikket, hogy a jövőben nem is fogják további tartalmakkal bővíteni.
Ebben ennyi van......
Illetve, az alulról felfelé történő hőelvezetés, mint az XSX-nél, az best in class, míg az előröl hátra, mint a PS5-nél az viszont nem.
Biztosan halkabb lesz, mint a jelenlegi generáció, de abban szinte biztos vagyok, hogy nem lesz "hangtalan", mint az XSX.
Amúgy kívánom, hogy ne legyen igazam, én szívből drukkolok a PS5-nek.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.08. 09:34:22
PS5 II PSVR
Engem érdekelne még az is, hogy jobb minőségben tolja-e kifelé a PS Remote Play-t mobilra vagy laptopra, mert a Slim szegény eléggé küzd sokszor és meg-megröccen a játék hálózaton.
btw
Journalist says Xbox Series X can get ‘hot like a fireplace’
mondjuk amíg elvezeti a hőt, és kifele fújja, addig semmi baj nincs vele... 😄 az lenne a fura, ha hideget fújna.. 😄
Szóval maximum ugyanilyen halk lehet, de kétlem azt is.
PS5 II PSVR
Fifa21 se sikerült,sehogy.Teljes áron,20 ezerért.Felhozhatnám példaként Japókat Pes21-el,fel is hozom mert megérdemlik!Féláron adják Pes21-et,nagyon jó ha csak arra is fogják hogy szezon frissítést kapott de nem,annál sokkal jobb lett 8ezer ft.-ért.Köszönöm Konami,ez igen!
Visszatérve EA.Anthem 2.0-val ezek már semmit nem fognak kezdeni.Loot rendszert lehet,kit érdekel.Kiadtak 1 árkád fos SW űrcsatát is(hogy került ezekhez amúgy???)
2 értékelhető játékuk van:Sims meg Madden NFL
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Naszal pont olyan, mint minden SW termék, amióta a Disney-EA automic duo viszo a boltot. Csodálatos lett ez is. Azthiszem nekem ebből a franchiseból elég is volt ennyi.
És akkor jönnek ezek a reviewk. Hogy mekkora fákin ószom...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.07. 21:12:36
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The teardown also confirmed the speeds of the PS5’s various USB ports. The USB-C on the front, as well as the two USB-A (blue) ports on the back are all SuperSpeed-rated, capable of speeds up to 10Gbit/s. The only standard speed USB port is the USB-A on the front (black).
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.07. 17:47:20
Milyen fura, hogy ilyen apró az ssd, én azt hittem, ez jóval nagyobb, legalább mint egy kisebb mobiltelefon.
Meglátjuk, én nem kívánom szétszedni ilyen szinten.
PS5 II PSVR
* minimális játékidő. Mondjuk 10 óra alatti kampány nem lehetne teljes áras játék.
* vannak-e mikrotranzakciók benne. Ha igen, nem lehet teljes áras játék
* mennyire szar a játék technóban. Milyen bugok vannak benne, milyen mértékű - nem lehet teljes áras, ha egy szintet meghalad
* sportjáték skin, FIFA, amiben nincs érdemi tartalom változás - nem lehet teljes áras
stb.
Nálam jobban hozzáértők biztos össze tudnának hozni egy szűrőt, aminek semmi köze az ízléshez, hogy egy játék tetszik vagy sem.
PS5 II PSVR
hát ez kb a DiRT5-öt juttatja eszembe 😄 linkelték egyik fórumban, hogy a DiRT3 szebb tőle, és amúgy tényleg van benne valami...
felszakadt forrasztásos SSD-k incoming?😄D kicsit RROD előérzet, csak ott GPU jött föl anno 😄
XSX-en is rá van forrasztva, vagy..?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.07. 15:58:54
Igen, megoldhatták volna az M.2-es ssd slottal, mert ha az beszarik, az elég kellemetlen. A ps4-es cuccaimat egyébként én nem az onboard ssd-n tervezem tárolni, mert tök fölösleges azt "nyúzni". Oda csak a ps5 cuccok mennek majd.
1. Folyékony fém paszta
2. Bluray meghajtó szigetelése (gyűlöltem a régit, hogy rezonált miatta a ház)
3. Nagy hűtő borda
Ami nem:
1. Lapra rakott SSD
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.07. 14:56:56
Míg a tvnel vagy ciponel meg kell fizetni a technológiát és a minőséget úgy egy játéknál csak egy dobozt lemezzel vagy egy kódot fogsz kapni. Ez egy szoftver amit ,ha akarnak adhatnak a piaci ár felett pl : Photoshop ,de a kutya sem fogja megvenni.
Én pl biztos nem fizetnek egy GOWert 60e ftot. Alá pedig miért menne az aki gyengébb minőségű tartalmat tud készíteni mikor ennyiért is megveszik ?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.10.07. 14:44:49
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.07. 14:17:33
Mint ahogy a Budmil cipő sem kerül annyiba mint egy Nike-futócipő, és egy C9 sem annyiba kerül, mint egy low-end tescos tévé.
Nyilván egy szórakoztatóipari termék esetén ez nehezebb feladat, de nem lenne lehetetlen. Persze, soha nem fog megvalósulni, mert ez a kiadóknak nem érdeke, csak a játékosoké.
PS5 II PSVR
na de, ez volt a PS4 -nél beígérve:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.07. 12:34:22
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA