PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Majd 2 év múlva tuti lesz mondjuk 220 ezer körül 2 TB-os.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem PS4-en és Xbox ONE-on sincs fent 4-5 játéknál több. Indie game-ek meg szinte alig foglalnak. Szóval 4-5 AAA mellett csomó kisebb is elfér.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy a Sony és a Micro is megtehette volna ,hogy már első körben kiad egy 3tbos verziót 1kval többért. Akinek van pénze vigye azt.
A mentések nem foglalnak nagy helyet ,de pl epic pillanatokról már nem érdemes videót készíteni.
Az mondjuk meglepő ,hogy a CP77 ilyen kicsi talán a Witcher 3 is közel ekkora volt.
Ha meg valami kell gyorsan, pikk-pakk letöltöm. Nem betàrcsàzós màr a net sem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.04. 20:52:36
Adversus solem ne loquitor
/ igyekszem 😊
/és még mindig tera, nem terra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.04. 20:40:28
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
jövőben meg aztán kitudja, hogy mi lesz a tendencia - lehet mégtöbb jön majd PC-re idővel /habár pl. a Nioh 2-vel nem tudom mi a helyzet PC fronton...
Érdekes módon nem én kaptam figyelmeztetést.
Pozitívum :
Páran írtak itt olyan exkluzívokat amik jövőre jelennek meg. Pl GOW 2 ennek nagyon örülök.
Reméljük ez csak kezdeti nehézség és jövőre újra az élen lesz a Sony ! Én boldog lennék ,ha jövő év közepén normalizalodna minden és tudnék egyet venni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Aszondjàk.:
The PlayStation 5 is a very quiet console, according to hands-on previews. via.:vg24/7
Elden Ring-ről kutyát se tudunk, még azt se hogy mikor melyik évbe várható... és hogy jó-e lesz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(amúgy valszeg azt már az MS se biztos, hogy kipengetné/kitudná pengetni... 😄)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.04. 14:46:41
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.04. 14:42:41
Turn 10 akik csak autóversenyt tudnak, ne is csináljanak mást?
Coalition aki szarabb Gears 5-öt csinált mint a 4 volt?
Vagy a soha el nem készülő Fable csapattal?
Vagy a 311-es Halo csapattal?
Melyikkel csináljanak 100M-ból egy exclusive-ot?
Szerintem ez kellett nagyon az MS-nek hogy felvásároljon csapatokat, de a baj az hogy már Gamepass-ba gondolkodnak, most nem fognak egy 10 euro-s előfizetésbe beletenni 5-6 évig fejlesztett exclusive-okat, ez felejtős....
Majd ilyen átlagtól egy csöppet jobb címek max és ezek is főként multival, hogy ne az legyen hogy story letudva és ennyi.
Szerintem. Meg látszik is, a pár utolsó MS cím alapján is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.04. 14:40:24
Mit változtat azon ha hinne?
A Sony címeivel akkor se tudnál Xbox-on játszani.
Vagyis nem az MS-nek KÉNE hinni a játékokban, hanem a SONY-nak NEM!
És nemhogy alábhagynak ezzel de pont hogy erre fognak ráfeküdni még jobban.
Ha igaz akkor 2021-ben jön a Horizon 2 és a GoW2 is,
Egy kiba..ott éven bellül ez a 2 játék és akkor még kitudja mi....olyan lesz kb mint a mostani a Last 2 + Tsushima.... Ja és idén még Pókember csomag + Demons Souls.... igazából 4 nagy Exclusive és ebből 3 PS4-en is játszható!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.04. 13:38:31
PS5-ön elvileg nem lesz, bár ez eléggé furcsállom is...
Emlékszem mikor kijött a Remnant, akkor is sok ember legyikntett, most meg hogy az Epic free adta hirtelen mindenki elkezdett vele játszani.....
Lehet rossz lesz, de hagyjuk meg az esélyt hogy nem.
A géppel nem tudom mi lesz, de max garanciába kicserélik ha gond lesz. De reméljük nem....
Kis tárhely mondjuk személyszerint nekem nem gond, mert én egyszerre max 2 játékkal játszom és mindig letörlöm ami nem kell.
Van amiben egyetértek veled is, de van amiben nem.
Illetve az is érthető ha PC-t szeretnék vagy Xbox-ot a gamepass miatt, de ettől még ugye nah vagyunk akiknek még ennyire fontosak a Sony címei...
Hogy ez fanboyság?
Lehet, lehet az, lehet fanboy vagyok én is, de nem a Sony-hoz, vagy a hardverhez, hanem egész egyszerűen olyan stílusú és "szerintem" minőségű játékok jönnek, story játékok, amivel máshol nem tudok játszani és kellenek, és lenyelem a 30 ezret meg hogy süvít a gép és 90 fokra melegszik netán....
Mi a faszom baja van ezeknek?
<#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
PSN ID.: Beegabor
Ha te ez alapján határozod meg más személyek véleményét akkor nem biztos ,hogy a regisztráció ideje hanem sokkal inkább az IQ szint kellene a meghatározó legyen mások szemében is. Persze a "boszorkanyt kialtok" itt is működik csak pár minimálisan szorosabb személyes kapcsolat vagy eggyezo vélemény kell és már meg is van a tökéletes összhang.
Ez egy PS topik ,nem PSfanboy csak pozitív gondolatok című topik.
Eddigi pozitívumok :
-
Eddigi negatívumok :
-kisebb tárhely
-kevesebb exkluzívok
-drágább exkulzívok
-készlet hiány
-jövő évig elhúzódó frissítések
-dizájn
Nyugodtan írd meg a pozitívumokat szemelyeskedes nélkül.