121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#113148 +Davidka003
Gondolkodj logikusan.
ha ez lenne minden, akkor nem kellene várni Upgrade-re.... az Upgrade-ben más textúrák is lesznek... PC-n is sok textúra FULL más...
Nézd meg pl a műszerfalat a kocsiba mikor beül a karakter az inditó gomb full más PC-n, ez nem szimpla felbontás kérdése.
Játszottam eleget pc-n tudom mi az amikor csak felbontást meg élsimitást adok rá vagy veszek le. -
#113147 A nagyobb felbontásnál meg frémnél többet mit akarsz? :) -
#113146 Nem egészen, ha megnézed a felvételeket nem erről szól az egész...itt nem homályosságról van csak szó
-
#113145 "max annyi, hogy nagyobb felbontással meg frémmel...."
Pont az a lényeg. :D Ezt jelenti a PS5-ön futtatás, hogy nem egy homályos 30 FPS-es fost kapsz hanem mondjuk 4k 60 FPS. -
#113144 Pont ez miatt raktam be, ha jól értettem amiket mondtak NEXTGEN update az csak jövőre jön. Vagyis most 10-én egyelőre a Pro verzió fog futni PS5-ön, max annyi, hogy nagyobb felbontással meg frémmel....
Ez itt a probléma.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.05. 16:04:20 -
#113143 Hááát. :D -
#113142 Várható volt. Túl komplex a játék ahhoz, hogy PS4-re is jobban optimalizálják.
Egyértelmű volt, hogy PS5-ön kell majd játszani. -
#113141 pfff...ez várható volt, hogy vállalhatatlan lesz...
a base PS4-et nem is merik mutatni inkább :D -
#113140 Szerintem ha PS5-ön akartok ezzel játszani akkor várjatok még vele... a nextgen frissítésig!
-
#113139 Sikerült kimaxolnom Twitch-en ezt a minijátékot, kb ~6 óra volt, ebből 7x adta be a legendás állatot , de csak 5x jegyezte be valamiért...
Immortal Fenyx Rising-hez ad loot-okat ugye.
-
#113138 A piros 25 az arany 33 -
#113137 jaja, trú :) alzáról vettem én is
már tesztelgetem, igaz eddig csak PC-n :) fasza cucc, bár szoknom kell azért, de gamehez tényleg brutál tud lenni (Warzone-t toltam eddig)
bár van valami szarásom, hogy visszahallatszik a mikrofonba a hangosabb hang néha, de ez valszeg vmi driver... -
#113136 A múltkor téma volt itt: 25 pénz alzában a cloud alpha. Van piros is meg arany is. -
#113135 Azért jó a cross platform cím, mert tegnap jöttem rà, hogy a Fenyx nàlam ps4-es verzió volt. Azzal jàtszottam. :D
Aztàn ràjöttem, hogy a ps5öst külön kell letölteni. -
#113134 A DeS-re ez nem él. Az PS5 ex. -
sgfool #113133 Előbb csöngetett a postás, mindenféle előre jelzés nélkül megérkezett az ingyenesen igényelt psvr adapter. Nem vitték túlzásba a csomagolást, sima lapos levél méretű karton dobozban volt. Hirtelen nem tudtam mi lehet benne -
#113132 Persze ami ilyen crossplatform azt kerülöm én is de a Demon's Souls az only PS5 -
#113131 Kíváncsiságból néztem meg csak, nem hiszem, hogy annyira ez behúz majd, hogy 50 órákat töltsek bele, de amit eddig láttam, az dícséretes egy free-to-play címnél. -
#113130 De legalább az működik. -
#113129 Pont ezért írtam neki, hogy csak óvatosan ezekkel a kódokkal, mert olvastam hasonló eseteket, hogy nem mennek PS5-ön ezek a kódok. -
#113128 Mi 20? Ja hogy 20k inkább 21 de mindegy ketten vettük öcsémmel és vele csak egy irányban van az osztás és neki magyar accja van nem akarom tovább ragozni :D -
#113127 20 az usák sztórban. És akkor jó helyre megy a pénz is. Ezek nem bugázott kódok, hanem promokódok. Sziv is vele Logan, mert nem megy egyiknek sem a PS5 verziója, hiába árulta úgy őket (Sackboy, MM). Ahogy látom már le is vette a PS5 verzákat. Pedig 10-ért behúztam, volna a sackboyt, de így nem játszik sajna.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.04. 09:41:27 -
ppista #113126 Ha csak simán játszol a programmal, ládákat nyitogatsz, teleportokat aktiválsz, küldetéseket csinálsz, ritka ellenfeleket csapsz le, stb., akkor kapsz csillagokat, meg mindenféle cuccot, amit be tudsz váltani olyan érmékre a shop menűben, amivel a wish almenűben karakterekre, vagy tárgyakra költesz. De vehetsz csillagokat lóvéért is. Viszont ezek nélkül is bőőőven boldogulsz a Genshin-ben. Nem kényszerít vásárlásra, mert megakadsz valahol, mert ilyen szitu nincs.
Mindezek ellenére rengeteg lóvét kaszálnak, mert sok olyan ember tolja, akik mindent meg akarnak szerezni, viszont ez olyan mint a lottó. Hiába raksz egy csomó csillagot a wish-be, semmi sem garantálja, hogy benne lesz a pakkban, mondjuk Jean, akire csorgatod a nyálad már hetek óta. Kivan ez találva.
Nem én vagyok a célközönség ebben, de olvastam már olyanról, aki több mint ezer!!! dollárt nyomott eddig bele a Genshin-be. Nem itélkezek. -
#113125 Nem tudom ezt hogy érted már be van aktiválva és pihen a libraryban de ok, te úgyis mindig belekötsz ebbe a témába -
#113124 Van benne bőven de anélkül is el lehetsz nekem már vagy 200 órám van benne úgy hogy a US accon is volt egy karakterem amit ott hagytam mert a magyar accomon szerencsésebb karakter nyitásaim lettek -
#113123 Egyelőre azzal akkor nem sokra mész...Illetve, a bugázott kódokkal PS5-ön én vigyáznék... -
#113122 15 de öcsémmel ketten vettük -
#113121 Nagyon is van köze egymáshoz, mind a kettő egy open world Zelda-klón. Ráadásul a grafikai stílusuk is ugyanolyan.
Már beletoltam vagy 3-4 órát a Genshinben, eddig egyetlen egy mikrotranzakcióval nem találkoztam, de még azt sem tudom, hogy ha van benne, azt hogy lehet igénybe venni, mert egyszer nem tolta az arcomba. 4k 60FPS-sel hasít, kurva szép köntösben, és rengeteg tartalom van benne.
Szerintem te nem játszottál egyikkel sem, különben egyértelmű lenne, hogy a két játék nagyon is hajaz egymásra. -
#113120 Mennyiért adta? -
#113119 PS5-öm még nincs de Demon's Soulsom már van Logannak köszönhetően -
#113118 Még mielőtt continue-ra nyomnál, ott kellene lennie lent. Lehet azért mert nem egyezik a játék és user régiója? (mintha írtad volna korábban, hogy digitálisan veszel mindent USA-ból) Próbáld meg az amcsi accounttal indítva felajánlja-e. -
#113117 Én nem látok ilyen opciót :/ -
#113116 Igen sejtem hogy kicsit nehézkes. :) Bár én ha játszanám úgyis előről kezdeném. -
Newfronter #113115 Ja csak kicsit trükkös a mentés áthozatal. Le kell tölteni a PS4-es verziót is, és abban a mentésnél rányomni a feltöltésre, majd átlépni a PS5-ös remasterbe, ott meg a mentés letöltésre, na és akkor át tudod vinni a régi mentésedet. :D
A cloud-os mentést alapból nem látja a remaster verzió(hiába töltöd le PS5-re), ezért kell a fenti módon megcsinálni. -
#113114 Az nem rossza kkor, ha van Upgrade funkció -
#113113 Nagyon szép a raytracing a Milesban, de basszameg 60-nal ez egy másik játék. Ja és most néztem a főmenüben, hogy 6500-ért lehet upgrade-elni Ultimate-re a lemezes standardot is (azaz megkapja az ember annyiért a Remastert hozzá) -
#113112 Ettől még más. -
#113111 Az szép. Nem mondom, hogy rossz jàték csak nekem nem jött be. Mondjuk a harc az nekem is tetszik benne. Meg a vilàg is. Csak azok a frànya karakterek. :/ -
ppista #113110 Kb. ötven órám van a Genshin-ben. Tizenkét karakterem van, amikből kettő ötcsillagos. A felének ötcsillagos fegyverrel, úgy, hogy egy fillért nem költöttem rá.
Bizonyos értelemben pofátlan Botw koppintás, a világ, ellenfelek, mechanikák és még sok minden. Viszont a harc a karakterek kombói miatt lénegesen izgibb. Töménytelen titkos hely, milliár kisebb-nagyobb rejtvény, pazar zene, hihetetlenül aprólékos, és gyönyörű világ, megszámlálhatatlan küldetés és fejleszteni való cucc, amiből még ötven óra után is jönnek be újdonágok. INGYEN! 2020-ban.
A generáció legnagyobb pozitív csalódása. Jönnek hozzá ingyenes tartalmak. Nemsokára egy új terület lesz elérhető, az amúgy is baszott nagy térképhez. Erre varrjanak gombot a fejlesztők. -
#113109 Egyébként nem annyira érdekmentesen szar, mint a valhalla, de nem is annyira jó, mint az WD:L. Azt is kipróbáltam a minap, ééés egészen...meglepően jó. Az eddig látott anyagokhoz mérten meglepően. Persze olyan UBI skálán jó, de azt egy jójátékmentes időszakban simán be is vállalnám. Lehet, hogy be is fogom egyszer.