PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az biztos, hogy tökéletes bevezetése az új érának.
De ez nem feltétlen arról szól hogy mit adhattak volna ki hová, de ezt így tuti nem mert használja a RT-et és már a szar minőségű videóban is látszik hogy a 60fps mellett is sokkal élesebb a kép mint PS4-en.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.30. 21:49:20
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spider-Man Remastered - #PS5 Details
-Ray-traced reflections & ambient shadows
-Updated city environments, new weather effects, improved models & materials
-New Peter model
-Near instant loading
-60FPS performance mode
-New suits, photomode features
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN ID.: Beegabor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
/szerintem a váltás csak jövő héten lesz
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha már Final Fantasy. Nekem a Final Fantasy 8 volt a nagy szerelmem. Ha nem vittem végig vagy 4-5-ször akkor egyszer sem. ÉS meg van Ps4 -re is a feljavított változata. Én anno imádtam a körökre osztott harcokat és még a Persona 5-ben is bejött, de az FF7 Remake hibrid harcrendszere szerintem a legjobb ebben a témában.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.09.29. 19:44:57
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.09.29. 19:42:34
De minden nextgen címben lesz RT, csak hol kisebb, hol nagyobb mértékben, de szerintem pont az árnyékokra felesleges ez a megoldás, de hát na, letojom, ha kezeim köz kaphatnám időben a játékot, de ez egyre inkáb nem idén lesz majd.
Amúgy valóban egyetértek, hogy a RT egy faszság, én untig elvoltam a sima megoldásokkal, akár egy Uncharted Lost Legacy-ban is eszméletlen látványvilág van este a játékban RT nélkül is....
Én ezt az energiát másra használnám fel.
De van egy olyan gyanúm, hogy mivel egyre több idő és pénz egy normális játék fejlesztése, 2 menekülési esély van.
1: VR, ott a kutyát nem érdekli
2: RT és akkor majd lehet mondani, hogy hááát nézzétek ez szebb játék mint az előző generációban, holott ugyanazok a textúrák lesznek csak a bevilágítás meg sok tükröződés miatt szebbnek hatnak.
Mint itt a Demons Souls-nál, ez is nem gondolnám szebbnek vagy részletesebbnek csupaszon a játékot, serintem ez a motion bur meg fények, ezek miatt hat nagyon szépnek a játék.
Legalábbis nekem iszonyat bejön a látvány benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.29. 17:56:17
Tudom a hiba bennem van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.29. 17:17:57
A fények brutáljók a játékban....
Itt meg 1440p-ben 60fps és 4k-ban lehet megoldják a megjelenésig ott is....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.29. 16:34:03
2 napja jelet meg kb mindenre is..ingyenes.
Anime zelda klónnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.09.29. 16:09:29
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
PS5 II PSVR
Heroes 3-4-5öt imádtam anno, de mostmár szerintem az se kötne le sajnos...
XCOM is kapott 1-2 esélyt, meg a Mutant: Road to Eden is, de nagyon off nekem a formula, JRPG-t meg bottal se :D már attól rosszul vagyok, hogy meglátom a sok HUD-ot meg számot a képernyőn.. :D
Irányítható bármelyik karakter, támadhatsz, védekezhetsz, mozoghatsz bármikor. Amikor feltöltődik a csík akkor lehet használni varázslatot, speckó támadást, tárgyat.
Limitált igen, pl nem értem, hogy tárgyakat miért ne lehetne használni az ATB csík nélkül, de hát ez van.. :D
Ha akarod meg se kell állítani az időt, úgy is nyerhetsz ha ügyes vagy.
Nekem "a nagyok" közül egyet sem sikerült végigtolni, pont a körökre osztott harc miatt. Rühellem.
Persona 5 (40 óra), Dragon Quest XI (25 óra), Divinity: OS (3-4 óra) mind elvérzett. :( Egyszerűen nekem nem megy.
Múltkor kipróbáltam a Wasteland talán 3-at, nem tudtam, milyen játék, ahogy nyilvánvaló lett, hogy körökre osztott, azonnal töröltem le.
PS5 II PSVR