PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És valóban 1080p 60fps? 😄
Kíváncsi lennék PS3-hoz képest mennyivel jobb, nameg arra hogy a DLC valóban benne van-e a Remastered-ben.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.01. 20:12:57
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Avagy ha csak simán egy reporttal és videóval bizonyított report után banolnák a user-t aki egyértelműen egérrel tolja,simán megmondható. De nem fogják, ez van.
Igazából a legésszerűbb megoldás az lenne ha engedélyeznék az egér használatát és támogatnák. Máris odalenne az ujgazdagok előnye.
Az hogy analóg vs kormány vagy gamepad vs arcade stick...Ezek messze nem akkora előnyök.
Problem solved 😊
Adversus solem ne loquitor
Látom külön tölti a single és sultiplayer-t? 😄
Mióta van ennek multiplayer? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Régi bankkari adatomat hol tudom lecserélni a profilomban??? <#fejvakaras>#fejvakaras>
PSN: Nyuffi89
Ez tartalmazza a DLC-t?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.01. 18:03:07
egyetértek
én Halo 4-ben "arattam", mikor már belejöttem 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2014.12.01. 16:44:38
Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.12.01. 16:00:50
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Szóval nálam még nem merült le soha a kontroller és valószinü nem is fog😊
A light bar ha visszaveszem,ne világítson ennyire az befolyással van a jelerősségre vagy semmi köze hozzá?
Ekkor PS (gomb nyomvatart) -> Adjust Devices -> Output to Headphones -> All Audio
Én kikapcsoltam csak zabálja az is az amúgy sem rózsás akksiidőt, és maximálisan felesleges cucc. Ha fejesben játszom nem hallom. Ha a házimozirendszerrel,nos akkor sem hallom...😊
haza lehetne vágni egyébként ezt az egér vs kontroller mizériát a multikba egy max sensitivity limit beállítással. Az egeres cuccok alapja hogy a játékban maxra csűröd az érzékenységet (szerintem nincs ember aki ilyen érzékenységgel analógozna). E nélkül semmit nem érnek az egerek, pontosabbak maradnak de akármit állíthatsz vagy gusztustalanul darabos lesz ha az egér érzékenységét tolod fel, ergo szarabb lesz célozni vele, ha meg beállítod az egeret de nem tudod feltenni a játékban az érzékenységet akkor egy fél métert kell húzni az asztalon hogy csináljon egy 90 fokos fordulót.😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 22:27:26
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Imádom ezt a PS4-et.Most vettem hozzá +1 új kontrollert.Jövőhéten megpróbálok olcsón beszerezni Dragon Age 3-at és Diablo 3-at meg GTA5-öt.
Infamous,KZ,TLOU,CoD már megvan.
Igazából én az összes ilyen cuccot letiltatnám a gépeken, elég gáz hogy nextgenen is előjön hogy akinek több pénze van nagyobb esélyhez jut.....
COD AW multiban gamepaddal ritkán voltam első, általában középen végeztem átlagos stattal... Rányomtuk a gépre ezt a cuccot (35k a tuact, 20k az egerem+ a csodálatos 1500 forintos gamer billentyűzetem), és 2 órányi játékban egyszer kétszer voltam második az is holtverseny szinte és 3-4 fölötti K/D arány.....A kontrollereseknek nincs esélye egy ilyen ellen. Ahogyan annak se aki egy gagyibb egér miatt nem tudja beállítani profin.....
... csak akarni kéne 😉
Nem pedig győzködi magad, h az explorer a tuti, azt már ismered, a tc hülyeség és ha 1 hét után nem megy, akkor sose fog.
Forza.
Nem létszükséglet az autós játék, sőt igazából semelyik másik, csak a GTA5, a többi csak hab a tortán. Ha akad.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.30. 20:46:36
A Tuact cucc tartalmaz egy 8200dpi-s wireless egeret is.😊
Mint írtam ha saját egeret raksz rá ami 8200dpi alatti akkor lesz gond avagy ha a kütyü egerét nem 8200dpi-n használod.
Lévén az autós kínálatot hoztad fel a gta mellett így bizony van jobb választás, a Ps4 autós kínálata egy nulla. Gyatra. És az is marad,ezen az egyszer majdan érkező Gran Turismo sem fog semmit változtatni, ott is a hulladékgyártást folytatják minőség helyett.....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 20:43:10
Más konzolon sincs natív bill+egér támogatás, szal nem hiszem hogy lenne jobb választás. A majd' februárig váráson kívül. 😊
" ami még megoldás az a Tuact Venom-X, azt lehet nálunk kapni 33-35k között, próbáltam is nem rossz, csak macerásabb lévén a konfigolgatáshoz rá kell dugdosni számítógépre és nem OTA telón keresztül mint a XIM4-nél. A saját egerével sem rrosz de én amikor próbáltam saját egeret és billentyűzetet dugtam a vevőre. Azzal azért jobb volt.😊"
..😊
Hatásfokra ugyan az mint a XIM,csak mint írtam macerásabb a konfigolása. Illetve amit még tudni kell róla hogy baromira DPI érzékeny a cucc. Az egér ami a szettben van 8200DPI, erre be is kell állítani játék alatt vagy darabos a mozgás. 8200DPi alatti egérrel gyenge a cucc, én a saját 10200-as logitechet dugtam rá, 1/1 pc szint volt beállítgatva mindent.
Csak amíg beállítod addig van macera. 3 profilt tud tárolni a kütyü + az egér 3 dpi beállítást. Én a saját egeret és billentyűzetet dugtam rá,cirka 1 óra volt tökéletesre belőni (+gombok mi hogyan a billentyűzeten), hibátlan pc szintű egér/billentyűzet érzést adott....
Mindenesetre továbbra is ha a GTA volt a fő cél és mellette némi autós játék,akkor rosszul választottad meg a konzolt...😄
Pedig pont ez a célom. 😊