PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Na pont ez a legnagyobb bajom a kontrollerrel cod destiny titanfall mind mind max sensitiven volt a játékba és kibaszott csiga lassú volt úgy 5-6 óra játék után kontrollerrel...ezért volt jó 360 on az xfps mert az 3x gyorsabb volt medium játék beállítás mellett is
DarkSector
The Last of Us télleg sokkal szebb PS4-en?
És valóban 1080p 60fps? 😄

Kíváncsi lennék PS3-hoz képest mennyivel jobb, nameg arra hogy a DLC valóban benne van-e a Remastered-ben.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.01. 20:12:57

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tudnának ha a játékon belüli sensitivity-t lecsökkentenék reális maximumra.😊
Avagy ha csak simán egy reporttal és videóval bizonyított report után banolnák a user-t aki egyértelműen egérrel tolja,simán megmondható. De nem fogják, ez van.
Igazából a legésszerűbb megoldás az lenne ha engedélyeznék az egér használatát és támogatnák. Máris odalenne az ujgazdagok előnye.

Az hogy analóg vs kormány vagy gamepad vs arcade stick...Ezek messze nem akkora előnyök.
Moby
Ódehogyisnem. Dobok egy csulát a multira. Azt a garatból felköhögött fajtát. A fakezűek meg fakezűsködnek egymással.
Problem solved 😊

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
El se hiszed mekkora móka a multiba!!!<#eplus2>De mindenkinek adott a lehetőség hogy jobb legyen,hogy használja,és ezt már párszor átbeszéltük ahogy másnak totál elfogadott a kormányal autósban az ELŐNYSZERZÉS,MEG ARCADE STICKEL verekedősben akkor ez is legyen az...És arról nem is beszélve,hogy jó sokan használják...<#kacsint>És a legszebb az egészben,hogy senki semmit nem tud ellene tenni!!!<#nevetes1>
arty
<#levele>

Forza.

DarkSector
The Last of Us Remastered megvéve! 😊

Látom külön tölti a single és sultiplayer-t? 😄
Mióta van ennek multiplayer? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
360 on Én is xfps-t és smart joy fraget használtam bill +egérhez,Én se tudom megszokni normálisan a kontrollert pedig 6 éve konzolozok.FPS hez fos a kontroller alkalmatlan a célzásra és ez a legdühítőbb számomra is,hogy nem tudom azt produkálni mint pc-n bill egérrel...A közelében nincs a kontrolleres célzásom a pc egér bill kombóhoz,de a konzolon bill egér valahol a 2 között helyezkedik el, de inkább a pc felé...Ha van rá pénzed vegyél nyugodtan Én is szerintem hamarossan beruházok majd X1 hez cronusmaxot!
DarkSector
srácok.
Régi bankkari adatomat hol tudom lecserélni a profilomban??? <#fejvakaras>

arsmarci89
Èn kb 1hónapja vettem az egyik haveromtól a Last of Us-t 5ezerètt(bundle copy).Ennèl jobb vètelem mèg sose volt😉

PSN: Nyuffi89

DarkSector
Más nyalánkság? 😊

Ez tartalmazza a DLC-t?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.01. 18:03:07

Rage47
válasz Kongy ▼#19052 -re
egyetértek
én Halo 4-ben "arattam", mikor már belejöttem 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2014.12.01. 16:44:38
arsmarci89
Az lényegében mind1 hogy ki tölti le először nem?Akkor annyi hogy 1xre nem lehet.Mivel én kártyámról vettem, és ő még nem ért haza így gondoltam még előtte lehúzom😊
Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.12.01. 16:00:50

n000rbi
Magyaron is (6921Ft psplus-tagoknak) , csak rá kell keresni, mert még nem látni a "12 Deals of Christmas" cuccokat.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nem tudja. A primary account töltse először, utána a másodlagos.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arsmarci89
Olyan kerdesem van hogy, megvettük haverral a shadow mordort.Èn vásárolok az èn gèpemen csak 1 profil van,ami másodlagos nálam.Nála enyèm az elsődleges.Namármost ha èn elindìtom letölteni a játèkot ès berakom rest modeba akkor ő letudja szedni a játèkot ugyhogy engem nem vág ki a profilomból?Vagy várja meg mèg leszedem?😊

TDC Geronimo
Írtam már, animációs rendszerrel magyarázták. Nem a játék szaggat, hanem az animáció darabos.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Soha nem merül le?

Erös a Dof,sok a gépnek,majd patchelik valszeg.
Valaki meg tudja mondani, hogy Dragon Age átvezető videók miért szaggatnak???

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

samsung123
Nem a ledbar fogyaszt sokat, van teszt róla , maxon is 20% fogyaszt. Ami zabálja az aksit az a rezgő funkció, kikapcsolásával duplázható az aksi idő. de 2500Ft ért lehet bele venni 2,5x nagyobb aksit és megoldva a problem.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Nncs befolyással semmi,még nagyon az akksiidő se javul hiába veszed le minimalra. Én szívemszerint kikapcsoltam volna a hangot és a pilácsot is a francba, teljesen felesleges feature-ök és zabálják az akksit...
Van 4K-ért Ghosts-om valakit érdekel írjon
Csak a fénye volt erős az zavart de így minimálisra állítva szuper
Az akksi nekem nem probléma.Laptop mindig itt van mellettem,észre se veszem ha rá van kötve(van usb hosszabbítóm is de nincs rá szükség).
Szóval nálam még nem merült le soha a kontroller és valószinü nem is fog😊
DarkSector
Inkább az amúgyisbotrányosan fos aksira van hatással. 😄

Ja ok köszi.

A light bar ha visszaveszem,ne világítson ennyire az befolyással van a jelerősségre vagy semmi köze hozzá?
DarkSector
Csak headset-re tudja kinyomni a teljes hangot.
Ekkor PS (gomb nyomvatart) -> Adjust Devices -> Output to Headphones -> All Audio

Onnan csak effekthangok jönnek 1-2 játékból vagy diktatfonhang,stb...Minimális....
Én kikapcsoltam csak zabálja az is az amúgy sem rózsás akksiidőt, és maximálisan felesleges cucc. Ha fejesben játszom nem hallom. Ha a házimozirendszerrel,nos akkor sem hallom...😊
Miért nincs hang DS4-en?Felhúztam hangerőt de semmi
Én elhiszem, és gondom sincs vele, de sajnos ahogy a pc multit hazavágják a csalók, úgy a konzol multit hazavágják azzal hogy minden újgazdag gyökér egérrel tolja.😊
haza lehetne vágni egyébként ezt az egér vs kontroller mizériát a multikba egy max sensitivity limit beállítással. Az egeres cuccok alapja hogy a játékban maxra csűröd az érzékenységet (szerintem nincs ember aki ilyen érzékenységgel analógozna). E nélkül semmit nem érnek az egerek, pontosabbak maradnak de akármit állíthatsz vagy gusztustalanul darabos lesz ha az egér érzékenységét tolod fel, ergo szarabb lesz célozni vele, ha meg beállítod az egeret de nem tudod feltenni a játékban az érzékenységet akkor egy fél métert kell húzni az asztalon hogy csináljon egy 90 fokos fordulót.😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 22:27:26
Kongy
Amúgy gyerekek, higgyétek el, fél óra beleszokni az irányításba kontrollerrel. Én ezer éve PC-n játszottam CoD multit, de kb 1-2 óra alatt úgy belejöttem az irányításba, hogy úgy arattam, mint PC-n!! Precízen kell a karokat kezelni, ennyi a titka. Persze, sose lesz olyan jó, mint valakire rárántani az egeret, de így is bőven élvezhető. Most a Titanfall-nál ugyanez. Sokkal jobb, mint billentyűzet előtt görnyedni... igaz pontatlanabb vagy, de bőven van sikerélmény, ha belejössz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

De, tudnának. Alap Egér/bill támogatás, és helló.. Máris kisebb a különbség multiban, aki akar tolja gamepaddal. tetszetősebb megoldás mint az hogy minden újgazdag kis köcsög elvegye a kedvét az embernek a multitól...Egér és egér között nincs megközelítőleg sem akkora különbség mint jelen állapotban amikor az egér azok kiváltsága akik nem sajnálnak erre 50-60ezreket elverni, és fosba lehet vele szivatni a kontrollereseket....Tudom hogy azt fake-elik Tuactnál is bedugva kellett lenni a gamepadnak a vevőbe.😊
Plazmához milyen beállítást ajánlotok?RGB Range,Ypb,cb Range és Deep colour output?
Moby
Sajnos semmit nem tudnak ezek a retkek ellen tenni. Valódi kontrollert fakeelnek.

Last of Us Remastered valami istenes jó GAME!!!
Imádom ezt a PS4-et.Most vettem hozzá +1 új kontrollert.Jövőhéten megpróbálok olcsón beszerezni Dragon Age 3-at és Diablo 3-at meg GTA5-öt.
Infamous,KZ,TLOU,CoD már megvan.
Naja, de nem kötelező az sem,mint mondtam én billentyűzetet dugtam rá azzal próbáltam.

Igazából én az összes ilyen cuccot letiltatnám a gépeken, elég gáz hogy nextgenen is előjön hogy akinek több pénze van nagyobb esélyhez jut.....
COD AW multiban gamepaddal ritkán voltam első, általában középen végeztem átlagos stattal... Rányomtuk a gépre ezt a cuccot (35k a tuact, 20k az egerem+ a csodálatos 1500 forintos gamer billentyűzetem), és 2 órányi játékban egyszer kétszer voltam második az is holtverseny szinte és 3-4 fölötti K/D arány.....A kontrollereseknek nincs esélye egy ilyen ellen. Ahogyan annak se aki egy gagyibb egér miatt nem tudja beállítani profin.....
arty
Hozzáállás kérdése. Ők is tudnának TC-t használni, ahogy te is tudnál kontrollert...

... csak akarni kéne 😉
Nem pedig győzködi magad, h az explorer a tuti, azt már ismered, a tc hülyeség és ha 1 hét után nem megy, akkor sose fog.

Forza.

Moby
Mer ha már mindenképp a szart kell paszírozni, annak is vannak fokozatai 😊 Ez épp egy olyan fokozat, amiben van ráció. A moveot is lehetett úgy használni, hogy a fagyi mellett a kontrolleren nyomtad, de az is rühesszar volt összehasonlítva a motioncontrollerrel, pedig a ds3 nagyon kicsi a ds4 mellett. Itt ilyennel meg sem próbálkoznék. Még akkor sem, ha esetleg nem kell feltétlen tartani.

És az miért jó? "Konzol likenak" ott a kontroller, ingyé.
Akkor jobban utánézek ennek az XIM-nek hogy ehhez is "speckó" egér kell-e, vagy elmegy bármivel.

Nem létszükséglet az autós játék, sőt igazából semelyik másik, csak a GTA5, a többi csak hab a tortán. Ha akad.
Moby
Ebben a tuact akármiben legalább az a motion controller okés, vagy legalábbis némileg konzol-like.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.30. 20:46:36

.....😊
A Tuact cucc tartalmaz egy 8200dpi-s wireless egeret is.😊
Mint írtam ha saját egeret raksz rá ami 8200dpi alatti akkor lesz gond avagy ha a kütyü egerét nem 8200dpi-n használod.

Lévén az autós kínálatot hoztad fel a gta mellett így bizony van jobb választás, a Ps4 autós kínálata egy nulla. Gyatra. És az is marad,ezen az egyszer majdan érkező Gran Turismo sem fog semmit változtatni, ott is a hulladékgyártást folytatják minőség helyett.....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 20:43:10
Egy Logitech Anywhere notiegerem van, ezzel játszok. Nem egy gémer egér, de megteszi. Biztos nem 8000 dpi. Ráadásul wireless, madzagosat nem szeretem. Most ezzel milyen lenne a Tuact, szaggatna a kép ha mozgatom az egeret?

Más konzolon sincs natív bill+egér támogatás, szal nem hiszem hogy lenne jobb választás. A majd' februárig váráson kívül. 😊

" ami még megoldás az a Tuact Venom-X, azt lehet nálunk kapni 33-35k között, próbáltam is nem rossz, csak macerásabb lévén a konfigolgatáshoz rá kell dugdosni számítógépre és nem OTA telón keresztül mint a XIM4-nél. A saját egerével sem rrosz de én amikor próbáltam saját egeret és billentyűzetet dugtam a vevőre. Azzal azért jobb volt.😊"

..😊
Hatásfokra ugyan az mint a XIM,csak mint írtam macerásabb a konfigolása. Illetve amit még tudni kell róla hogy baromira DPI érzékeny a cucc. Az egér ami a szettben van 8200DPI, erre be is kell állítani játék alatt vagy darabos a mozgás. 8200DPi alatti egérrel gyenge a cucc, én a saját 10200-as logitechet dugtam rá, 1/1 pc szint volt beállítgatva mindent.
Csak amíg beállítod addig van macera. 3 profilt tud tárolni a kütyü + az egér 3 dpi beállítást. Én a saját egeret és billentyűzetet dugtam rá,cirka 1 óra volt tökéletesre belőni (+gombok mi hogyan a billentyűzeten), hibátlan pc szintű egér/billentyűzet érzést adott....

Mindenesetre továbbra is ha a GTA volt a fő cél és mellette némi autós játék,akkor rosszul választottad meg a konzolt...😄
Ezt már tudom. 😊 Viszont ezekkel az XIM / Tuact féle kütyükkel mindet rá lehet kötni, még az is lehet hogy autókázni kontroller, lőni egér + bill kerül. Nem elvből utálom a kontrollert, hanem célozni kényelmetlen. Amire jó, arra nyilván mehet az.
Moby
Ez esetben a konzol nem neked való.

"Soha nem leszel olyan pontos mint egérrel"
Pedig pont ez a célom. 😊
Moby
Mindenkinek megy. Neked is menni fog. Soha nem leszel olyan pontos mint egérrel, de erre a kampányokban semmi szükség nincs. Multiban meg szimplán csalás.