PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jön a karácsony, kell valami a férgek hülyegyerekeinek ,de nehogymár fizessenek érte....Nosza kipakolnak egy konzolboltot és hazavágják.
Tetves féreg szarháziak...Remélem eljön az idő amikor valaki besokal és kinyírja a vele szembe álló NAV ellenőrt, egy percig nem fogom sajnálni,egytől egyig véglények.
Nem bírok betelni ezzel a látvánnyal amit Watch Dogs elém tár😮
Kezdem úgy érezni,hogy ez a Cur.gen bizony k...a jó dolog😄

És még be se szereztem D3 ultimate-t,GTA5-t,Unity-t,Alien-t.Ezeket még mind meg kell vennem,jó,hogy mindjárt fizu😊
TDC Geronimo
LOL most jött meg tőlük a box. Milliárdos adócsalók meg a korrupt NAVos banda vígan szaladgál ezeket meg lekapcsolják. Hányok ettől az országtól.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
KSZ-t lezúzta a NAV

Még jó, hogy a hónapban akartam a 3ds-em gariztatni <#boxer><#falbav>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Továbbra sem szenvedsz hátrányt a kormányosok ellen max rükvercnél ott is ha 1 másodpercet akkor sokat mondok, fel le váltásnál gyorsabb gombokkal váltani mint kuplung + H váltó.😊
De látom még mindig itt tartunk....Galamb...😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.03. 22:20:50
Harlekin
Ha úgy érzed,hogy egy kormányos csicska csaló különb az 1 dolog.(jól tudom van kormányod!?)<#vigyor0>De csak szeretnéd,hogy Én hátrányt szenvedjek azért,mert ellenük kell játszanom!Pontosan azért,mert használom tudom az ellenszert is meg amúgy sincs okom panaszra,mert bőséges profi tudás van bennem.<#kacsint>A kontrollereseknek meg aztán végkép nincs esélyük,se így se úgystat,stat.Ha használnám a billegért akkor annyiban változna a dolog hogy a K/D arányom ennek a 2xese lenne,ami karácsony után be is következik,hála nektek.Végre azt kapják a suta kezű kontrolleresek amit érdemelnek.Te meg max megmaradsz kormányos csalónak...Üdv a csicska klubba<#nevetes1>
Kongy
Helyes 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nyugika, én biztos nem foglak nyúzni ac előrendelés miatt 😄 Tőlem most nyomhatnak egy shiftdeletet az egészre.

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Most ezt az új AC-t akkor se veszem meg, ha Moby megveszi. Nem felezek és kész 😄 Unity is hiba volt, nagyon bánom azt az 5000 Ft-ot.... Azt meg még jobban, hogy az uborkáék zsebébe vándorol mindez, és dagad a mellkasuk, hogy milyen fasza az AC-széria. Nem, nem fasza az AC-széria.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Jó lenne már villantani valamit, mer a szájkarate má kikúrt unalmas. Jó lenne tudni 2016-ban visszatérek-e a platformra 😊

Miért nem veszel egy PS4-et?Játékokat szinte úgy dobálják utánad és bitang szép minden PS4-en,nagyon rendben van a masina😊
arty
akkor te minimálisan jobb helyzetben vagy, de 25fps-re day8 szavazni továbbra is hülyeség és rossz folytamatokat hoz magával

nademindegy, nem mérgezem tovább ezt a topikot se, ugyse lesz még évekig ps4em
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:11:51

Forza.

Hogy lehet kijelentkezni PS4-en a Uplay fiókból?
Totti5
Mondjuk ezt direkt nem preordereltem ( nem is terveztem megvenni idén ), megvártam a megjelenést s utána vettem meg pár fontos dolog tudatában ( meg féláron is mentek a kódok ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
minden unity preorderes moslékot érdemel, de jobbat legalábbis sose kapjon! 😞

nemigaz nem látjátok, h mire szavaztatok a pénzetekkel 😞(
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:07:36

Forza.

arty
mivel nem multizok, csak ti csicskák lövitek egymást 😄

és mivel eddig nem volt bill+egered, jólesik a tudat, h eddig mit összeszoptál a többi magadfajta csalótól 😄D

Forza.

Totti5
Én igen, elő fogom rendelni amint lehet 😄 már holnap tolnám!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
köszi, de tőled is hallottuk már ezt 😄
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:03:07

Forza.

arty
nem tanultál

Forza.

DarkSector
Nem.

2 legtávolabb álló stílus, nem is lehet elvileg szebb.

KZSF -> aránylag lineáris , exclusive játék
FC4 -> openworld , multiplatform játék
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.03. 18:36:44

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Far Cry 4 szebb mint a Killzone?
DarkSector
Remélem ez nem csak a karakter vagy annak arcára vonatkozik, hanem a környezet is legyen brutális.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fel is lehet esetleg telepíteni játékokat?Csak mert van már 6 dobozos játékom és a HDD meg üres..
Nekem a kis robotos téma eddig a kedvenc.De majd nézek valami fizetőst is,világos háttér nem tetszik
Egyszerűen hülyeség amit írsz. Írtam hosszú választ, de inkább kitöröltem. Menthetetlen vagy. 😄

shaken, not stirred

TDC Geronimo
Remastering The Last of Us for PS4 let us get our first taste of the impressive new hardware, but switching gears back to Uncharted and developing our first game dedicated to PS4 is really letting us see it’s true potential. Since this is the first time we’ve carried a franchise over from one generation of hardware to the next, it’s amazing to look back and compare Uncharted 1 to Uncharted 4. It’s crazy to see how far the state of the art has advanced in just seven or eight years. Looking at Drake on PS4, it’s almost embarrassing to see what we considered ground breaking back on PS3. And we’re only a year into the life of PS4!

Kent véjt! Most már nagyon remélem lesz gameplay PSXen szombaton.

TDC Geronimo

Bejelentések ami talán körvonalazni fogja hogy a ps4 is egy jó gép lesz 2-3 év múlva az exkluzívjai miatt...Talán....Ennyi lesz.😊
Harlekin
"játékra csak ti csalók használjátok (koznolon)"

És el se hiszed mennyire boldogan főleg így,hogy van az a tudat,hogy ez másokat rohadtul idegesít...De ne aggódj egy kicsit sincs lelkiismeret furdalásom...És szerintem annak a jó pár ezernek se aki még használja vagy annak aki ITT is azon a véleményen volt amin Én...<#kacsint><#nevetes1>És Nem Én vagyok a szarabb helyzetbe hiszen NEM nekem kell ezt eltűrnöm!<#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.12.03. 13:12:55
TDC Geronimo
Itt a promója <#idiota>

TDC Geronimo
Szombaton este 7től meg PS4 keynote a PS eventről. Kíváncsi leszek mik lesznek. ELőtte hajnalba meg Game Awards lesz szintén bejelentésekkel.

n000rbi
Hehe, király 😊

TDC Geronimo
új ingyenes retro ps1 téma a ps1 boot hangjával :o

Moby
Na ez a hajó már nélkülem fut ki.
Bye-bye fosomkríd.

Kongy
Hurrá....

TDC Geronimo
day 1...lenne, ha nem tanultam volna unityből

Elmegyek én érte.Azt mondta most 5-ért is odaadja.Azért csak Open World lehet lesznek benne jó dolgok
Megyünk Angliába is a Viktoriánus korba😊

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zzeN
Fiúk biztos éjjel-nappal dolgoznak keményen:

"Heads-up: PS4 system software update v2.03 arrives later tonight, and will help improve usage of some applications."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

n000rbi
Kéne.

Az biztos jó lehet csak az a gond,hogy van már 3 FPS játékom:-)
arty
nem győzöm újra és újra elmondani: egy kormány, egy joystick a valóságot közelíti
amint mutatsz fps-re a kontrollernél a valóságot jobban közelítő dolgot (lomhább, analóg mozgás, ravaszok, rezgés), vígan bólogatok a postodra 😉

amugy szép ez a korcs billentyűzetdarabka, de még mindig billentyűzet, amit gépelésre(!) találtak ki, játékra csak ti csalók használjátok (koznolon)
játékra a kontroller, a játékkormány és az árkádstick* van kitalálva 😛

*mondjuk a valóságközelítésben ez az eszköz sem brillírozik éppen 😄DD
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 08:52:21

Forza.

arty
megvolt? és azt is pixelpontosan célra rántottad 0.4mp alatt? 😄
nekem valahogy kurvára nem ment ... biztos ez csak a wsad-egérhuszároknak megy...

kontrollerrel nehezebb célozni, de absz nem lehetetlen, csak meg kell szokni, ennyi a titok
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 08:47:13

Forza.

LoSA
Inkább tegyél hozzál egy picit és vegyél egy FarCry 4-t! <#eljen>

Watch Dogs-ot érdemes 6e.ft-ért megvenni helyben?PC-n játszottam pár órát de sz@r volt a frame.PS4-en mi a helyzet ezzel a játékkal?
DarkSector
Én úgy mondanám használni kéne mindent a saját helyén. 😄 Tudni nem elég. 😄

Nem te tárgyilagosan hülyeségeket közölsz VAGY a saját meglátásaidat amire ha bárki reagál rögtön elkezdesz okoskodni.😊
Leírtad a véleményed amire leírta más is a véleményt és rögtön visszatértél a szokásos okoskodással és a vigyorgó kommentekkel. Mondtam,megszoktam. Már látom hogy ki a galamb.😊
Moby
Nem, nem kérek. Ha kellene, tolnám pécén mindet húszszor jobb graffal, ingyenmultival stb. Nem vicceskednék ezzel a hardveresen kvázi vállalhatatlan fisemfos generációval. Te is tudod, hogy egy fillérembe nem kerül.
A vicc az, hogy pont a wasdegér miatt nem teszem.

Harlekin
Ha kérhetném holnapra írd össze miként tudok ezen 1 függvényekkel teli táblázatot össze hozni,vagy leírni azt gépelés gyanánt,hogy ajajajaj esetleg hűűűha.
Vagy netán ez akkor már nem is bill tehát mehet konzolra???
Esetlegez ,mert ennek aztán semmihez semmi köze...
Vagy akkor a konzol fps irányítás vagy úgy minden konzol irányítás csak kimondottan a kontrollerel ér hoho akkor mit is keres ott a kormány meg az arcade stick???Félve kérdem,mert tudom,hogy szerintetek az egyik totál elfogadott a másik meg nem csak azért,mert azt TI nem úgy gondoljátok.<#kacsint>

Moby ha rendelek kérsz te is?És problem megoldva,vagy esetleg akkor ne fps-t tolj abban a 2 órában nyomd a tekkent,soul caliburt,forzát gridet F1 et és ott nem találkozol "csalókkal"ott csak ugyan úgy skill mentes ellenfelek lesznek<#kacsint>

Na jó8 megyek a galamb duccba hunyni Ti meg csak mérgelődjetek tovább...<#nevetes1>