PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tetves féreg szarháziak...Remélem eljön az idő amikor valaki besokal és kinyírja a vele szembe álló NAV ellenőrt, egy percig nem fogom sajnálni,egytől egyig véglények.
Kezdem úgy érezni,hogy ez a Cur.gen bizony k...a jó dolog😄
És még be se szereztem D3 ultimate-t,GTA5-t,Unity-t,Alien-t.Ezeket még mind meg kell vennem,jó,hogy mindjárt fizu😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Még jó, hogy a hónapban akartam a 3ds-em gariztatni <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De látom még mindig itt tartunk....Galamb...😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.03. 22:20:50
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nademindegy, nem mérgezem tovább ezt a topikot se, ugyse lesz még évekig ps4em
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:11:51
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nemigaz nem látjátok, h mire szavaztatok a pénzetekkel 😞(
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:07:36
Forza.
és mivel eddig nem volt bill+egered, jólesik a tudat, h eddig mit összeszoptál a többi magadfajta csalótól 😄D
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:03:07
Forza.
2 legtávolabb álló stílus, nem is lehet elvileg szebb.
KZSF -> aránylag lineáris , exclusive játék
FC4 -> openworld , multiplatform játék
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.03. 18:36:44
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
shaken, not stirred
Kent véjt! Most már nagyon remélem lesz gameplay PSXen szombaton.
És el se hiszed mennyire boldogan főleg így,hogy van az a tudat,hogy ez másokat rohadtul idegesít...De ne aggódj egy kicsit sincs lelkiismeret furdalásom...És szerintem annak a jó pár ezernek se aki még használja vagy annak aki ITT is azon a véleményen volt amin Én...<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>És Nem Én vagyok a szarabb helyzetbe hiszen NEM nekem kell ezt eltűrnöm!<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.12.03. 13:12:55

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"Heads-up: PS4 system software update v2.03 arrives later tonight, and will help improve usage of some applications."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
amint mutatsz fps-re a kontrollernél a valóságot jobban közelítő dolgot (lomhább, analóg mozgás, ravaszok, rezgés), vígan bólogatok a postodra 😉
amugy szép ez a korcs billentyűzetdarabka, de még mindig billentyűzet, amit gépelésre(!) találtak ki, játékra csak ti csalók használjátok (koznolon)
játékra a kontroller, a játékkormány és az árkádstick* van kitalálva 😛
*mondjuk a valóságközelítésben ez az eszköz sem brillírozik éppen 😄DD
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 08:52:21
Forza.
nekem valahogy kurvára nem ment ... biztos ez csak a wsad-egérhuszároknak megy...
kontrollerrel nehezebb célozni, de absz nem lehetetlen, csak meg kell szokni, ennyi a titok
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 08:47:13
Forza.
Leírtad a véleményed amire leírta más is a véleményt és rögtön visszatértél a szokásos okoskodással és a vigyorgó kommentekkel. Mondtam,megszoktam. Már látom hogy ki a galamb.😊
A vicc az, hogy pont a wasdegér miatt nem teszem.
Vagy netán ez akkor már nem is bill tehát mehet konzolra???
Esetlegez ,mert ennek aztán semmihez semmi köze...
Vagy akkor a konzol fps irányítás vagy úgy minden konzol irányítás csak kimondottan a kontrollerel ér hoho akkor mit is keres ott a kormány meg az arcade stick???Félve kérdem,mert tudom,hogy szerintetek az egyik totál elfogadott a másik meg nem csak azért,mert azt TI nem úgy gondoljátok.<#kacsint>#kacsint>
Moby ha rendelek kérsz te is?És problem megoldva,vagy esetleg akkor ne fps-t tolj abban a 2 órában nyomd a tekkent,soul caliburt,forzát gridet F1 et és ott nem találkozol "csalókkal"ott csak ugyan úgy skill mentes ellenfelek lesznek<#kacsint>#kacsint>
Na jó8 megyek a galamb duccba hunyni Ti meg csak mérgelődjetek tovább...<#nevetes1>#nevetes1>