PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De valami kikúrt messzire sodródott a topik a konzoloktól.
Adversus solem ne loquitor
Használt kereskedelem, bármilyen hihetetlen tudom mi az.
Nem megyek, ettől még pofátlanság. És most mivan ha leírtam? 😄
A logikátlanság nekem egy van az hogy miért szólsz be folyamatosan, azon kívül hogy érthető amint megharagudtál Skyline haverodat nem tudtad megmenteni a saját butaságától.
De ezenkívül?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 19:14:14
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az meg hogy NEKED mi tünik logikusnak....<#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 19:05:24
Rain beszélt az adóról, hogy cigi így meg úgy, én meg megemlítettem mellesleg hogy ilyen módon is trükköznek, vagyis ő azt gondolja tök szuper, mindenki átbassza az államot aki nem birka és én írtam olyan esetet, amikor nem éppen csak adó szempontjából "okosak" ezek a boltok.
Ennyi, semmi több.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most erre mit írjak? 😄
Mivel lennél, vagy lettél volna elégedett?
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.04. 18:57:01
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Írtam hogy ezzel egyetértek és utána írtam a többit. 😊
Hogy nem tetszik a pofátlanság? 😊
Hallottál olyanról , hogy egy boltos fog egy VGA-t tegyükfel, otthon nyüstöli, és mondjuk 4-6hónappal később eladja egy vásárlónak? Mondván hogy mondjuk megsérült a csomagolás?
Vagy kiküldenek egy terméket, aminek nincsen külső doboza?
Vagy visszavitt terméket (akár apróbb hibával) újszerűnek eladni megint?
stb.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 18:33:23
Jópofa mikor haverom itt egy boltba viszi a játékokat, és itt egy régi X360-as játékot bevesznek 2-3-4k-ért, de egy kb 1-2 éves cím 10-15k-ért árulnak....sehol avilágon nem adják ennyiértőket, én meg röhögök mikor külföldön ugyanez a játék kb feleennyi. POSTÁVAL.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 18:13:15
Amíg szinte világszerte de főként eu szerte nűlunk a legmagasabb az adó miközben a legalacsonyabb az átlagkereset, az adó után is adózol szerintem nem kérdés hogy aki nem birka az megkerüli ezt a szart ami itt van ahol tudja. Ettől hős nem lesz. Csak értelmes.
Aki meg akar álljon be a birkák közé bégetni.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.04. 18:11:47
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorú jogszabályok...Jah..Ami a NAV elnök erőssége is főként a betartása....<#kuss>#kuss>
Részemről is off,teljesen felesleges szájtépés,galamb....😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.04. 18:09:08
A dohány boltosnak KÖTELESSÉGE elkérni a személy igazolványát a legkisebb gyanúnál is vagy minden esetben,hogy ne járjon így!Nem lehetőség,kötelesség és ugyan úgy kötelesség megtagadni a kiszolgálást.Magára vessen,ha belefutott ebbe,de ott volt mint írtad 1 idősebb ember (hatósági tanú)és fel ajánlhatta volna,hogy vegye meg ő.Arról nem is beszélve,hogy szigorú szabályok vonatkoznak a próba vásárlásra is.
Na és természetesen ez a kismama meg a síró gyerek!Hát ott verje az anyát telibe az a kismama akinek csecsemő korú gyereke van és dohányzik és a legnagyobb problémája az,hogy miként mennyen be a dohányboltba,hogy tudom sajnálni,hogy nem gyújthat rá és a szenvedélye nagyobb mint esetleg az anyai ösztön erről meg ez a véleményem.Ja és ha már ettől eltekintünk hát persze,hogy csak gyerek sétáltatás közben fogyhat el a cigaretta minden esetben...És aztán itt végleg be is fejeztem veled,de viszont legalább tudom ,hogy reggelente ez a mérhetetlen sok sötétség hova távozik a világból,hiszen a fejedben talál erre 1 alkalmas helyet.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hogy kinél borulhatott ez a bili, nem tudom, de gondolom ha én így jártam, más is járt így. De az is lehet, hogy speckó szállítótól hoztak be cuccot, és azt nem forgalmazhatták volna, és a többi bolt nyomta fel őket. De mivel vannak egy páran a szakmában, így megtörténhetett a dolog. Majd most mást nyomnak fel.
A másik dolog!
A navos "véglények", emberek akik a munkájukat végzik,ha tetszik neked,ha nem.Történetesen 96000 forintér havonta (barátnőm adócsoport végrehajtó) és az ilyen és ehhez hasonló retardált gondolkodású egyéneket kell elviselniük nap mint nap,mint ahogy Te is megnyilvánulsz e téren.Az embereknek lényegesen több lehetőségük van adót csalni JOGSEGÍTSÉGGEL,mint a "nav alkalmazottaknak" ezt számon kérni vagy végrehajtani.Ahhoz,hogy 1 eset eddig eljusson kb 12 szűrön és 5 emberen fut keresztül és nem pár nap alatt...Hónapokkal ez előtt már biztosan tudott a ksz arról, hogy ez meg fog történni és gondolom a tegnapi nap délutánig is felvették esetleg elfogadták az előrendelések összegét,mert rendszeresen ez szokott történni a hasonló esetekben...Erről a témáról ennyit...
És gondold át a megnyilvánulásaidat!!!!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.04. 17:07:09
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.04. 16:19:57
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ilyen emberek kellenek ide magyarországra. 😄DDDD
shaken, not stirred
De mindig szeretnék mégjobb lenni benne 😄DD
Az amikor a melóhelyem közelében a NAV-osok úgy büntettek meg egy nemzeti dohányboltot, hogy bement egy erős 30-40 közöttinek tűnő csaj a barátjával, a csaj kért cigit megkapta, erre fószer elővette a NAV igazolványt, és megvb*szta a boltot mondván kiskorúnak árult cigit (a csaj 17 volt)......
Tetves rohadt pénzbehajtó cég az egész NAV semmi más, tömve bűnözőkkel meg véglényekkel akik hajlandóak ilyen és ehhez hasonló cselekményekre is szaros prémiumért....
Ekkora igényeket nem nagy truváj megugrani, bár ezt most betudom a kezdeti farkasvakságnak 😄
Ha valami akkor ez elég garancia, hogy ez most nem "olyan" 😊