PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tegnapi gamescom mókából a Wukong vitte nálam a show-t, de ki tudja hány évig kell még rá várni.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.08.23. 11:04:41
Ha kijön valami új és jó ps-re vagy konzolra úgy általában, akkor feléled a topic is szerintem, de ez most a nyári uborkaszezon.
Mondjuk az ősz elég durván néz ki. Az egész év kiemelkedően jó. 10 éve legalább nem volt ilyen jó év a videójátékokban.
Érdekes, hogy újra és újra előkerülnek ezek, valójában ezek a játékok szórakoztatnak, más nem.
PS5 II PSVR
Én sem voltam odáig érte, a platina után még vagy kétszer próbáltam nekifutni, mindkettő érdektelenségbe fulladt.
Én sem akarnék újabb open world From-játékot. Nekem elég lenne a régi formula, megfűszerezve esetleg valami kis újdonsággal.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2023.07.30. 07:28:49
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.29. 10:03:54
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Valahol ugyanakkor igazad van, olyan lenne ez mint felújítani a DaS2-t, pontosan egy évben jelentek meg.
Mivel az Elden Ring nagyot ment, meglepő lenne, ha nem annak a második részébe tennék bele mindenüket, ami van.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.07.26. 22:35:44
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az az érzés, amikor egy új pályát kezdesz el, és fogalmad nincs, mi vár rád, mi merre van, csak érzed, hogy ebből baj lesz, az számomra baromi izgalmas.
Ez a robotos izé kicsit se érdekel.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2023.07.26. 07:53:33
PS5 II PSVR
Bár lehet, h velem van a baj. Nálam szuper sztárrá avanzsált Elden Ring is egy közepes újrahasznosított DaS open world-nek tűnt. A Bloodborne és Sekiro óta a lejt menet látszik.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az a helyzet, hogy az a benyomásom, hogy ha most kéne tévét venni, nem tudnék jobbat, nincs miért eladni, lecserélni. Ez nekem tökéletes most.
PS5 II PSVR
Az a helyzet, hogy úgy emlékeztem, hogy ez nehezebb játék, gyakorlatilag két boss volt, akinél kicsit többetg időztem.
Az egyik Smelter, nála több mint 2 órát, meg volt még egy, akinek nem emlékszem a nevére, nála másfelet. A több max. 2-3 próba után lement. Még a főboss is, aki elsőre, rá emlékeztem, hogy nagyon gyenge.
Jöhet a DLC, ami anno kimaradt, tudom, hogy baromi nehéz.
Összességében tök szórakoztató volt a játék, azt elfelejtettem megnézni, hányszor haltam meg, de majd munka után ma megnézem.
Egy idő után az se zavart, hogy randa, a végén már szépnek láttam. :-D
Soha nem fogom megérteni, hogy miért egy 8 éves játék az, ami leköt, talán ez a második játék, amit idén végigjátszottam, pedig lenne választék bőven, de egy se érdekel. Ez meg ronda is, öreg is, és beletoltam most is vagy 30 órát, és megint előjött az az érzés, hogy már munka közben azt terveztem, merre fogok menni, mit fogok csinálni, és alig vártam, hogy hazaérjek. Szóval ez egy örök rejtély marad..Ahogy Bandi mondta anno, a Dark Souls nem ereszt el...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2023.07.17. 07:31:36
PS5 II PSVR
egyébként én is rohadtul fostam a beégéstől, próbáltam "ésszel" használni, nem széthajtani a picsába, meg bejáratni is az ajánlások szerint (mégha lehet placebo is volt), és szerintem betegesen sok órát feccöltem abba, hogy melyik TV legyen (C9/G9 lett volna itt is eredetileg, de addigra pont kifutott totál, úgyhogy "rákényszerültem" a maradék B9-re), de végtére nem bántam meg. azért persze remélem, hogy nem kell kibasszam tokkal-vonóval azért 3 év után, de nyilván lesz utódja neki is.
monitornak mondjuk nem biztos, hogy mernék OLED-et amúgy 😄
a butításban meg szerintem is lehet valami, eleinte okádékszar volt az interpoláció B9-en (nyilván szarabb SoC is egy C9-hez képest), amit amúgy idővel tök faszán feljavítottak, de most egy ideje megint ótvaros, szóval ez tuti "tudatos"...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2023.07.16. 19:22:03
Szóval abszolút jogos. Szerintem a Hisense-nél ilyet nem kap az ember, bár nem ismerem őket, simán lehet, hogy akkor aljapatkányok, mint az LG, meg a Samsung. Vagy a Sony, ha már a szuper és megbízható gyártókról beszélünk.
Szóval ha tényleg jót akarsz szoftveresen, akkor ne habozz LG-t venni, csak az internetre jobb ha nem kötöd, mert a C8-C9-CX-en már végigbutították, előbb-utóbb lesz energia az újakat is butítani, csak nem tudni mire, mert azokból alapból is lassan kipusztít mindent az LG.
A Hisense-szel kapcsolatban attól félek, nincs mögötte olyan jó szoftver, mint az LG mögött (hiába van onnan a panel). Egyébként valószínűleg az lesz augusztusban, hogy azt rendelem, ami épp elérhető lesz. Ha mindkettő, akkor mérlegelek, vagy eccpecckimehetsz...
pláne gyanítom az újabb szériák azóta méghatékonyabban implementálják a pixel-shifter/dimming/pixel-frissítő algoritmusokat
igazából amire szerintem figyelni kell csak, hogy ne max OLED fényerő legyen folyamatosan (leszámítva HDR persze), és hogy változatos tartalom menjen rajta; ha nem 0-24 megy valami statikus tartalom, sokszor ismételve, akkor sztem nem kell fosni, persze olvasni horror storykat, főleg a régebbi modellekről, de szerintem ez az 1000-ből 1 effekt
ha játszol többmindennel, filmezel, sorizol felváltva, és nem hiszem, hogy gond lesz
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2023.07.14. 22:49:59
De a haverom tavaly szeptember ota nyomatja a Samsung S95B 55" (2022) verziojat, szinte ejjel nappal megy neki, PS5, Series X, es o nem kapcsolgatja ki... Semmi beegese nincs pedig kapja nala az ivet rendesen...
Ráadásul nem tudom azt sem, mennyire megbízható ez a Hisense márka. És nincs Rtings teszt róla, a többi meg nem elég részletes. Például a grey uniformity se derül ki.
Utoljára szerkesztette: csgj, 2023.07.13. 11:12:33
Amit Moby linkelt na az 10bites 120hz-es,sokkal komolyabb tv és nem sokkal kerül többe.
"Az ár ingatag kifogás" duma sajnos csak egy könnyű duma, az ország nagy részének olyan szutyok fizetése van, hogy nem engedhet meg magának még 200 ezerért sem tévét. Én a 300-at tettem meg limitnek, de már 2-3 éve gyűjtök tévére, a mostani sajnos nagyon csúnyán beégett, nem szeretném már így használni (nem is oled, mégis beég a kép). (Hogy tisztán lássatok: nettó 210-et keresek, ilyen fizunál igenis számít, hogy mennyit költök egy tévére.)
PL.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.07.05. 13:36:46
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2023.07.05. 12:05:07