PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2023.07.05. 12:05:07
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(ha a mobil oldalról nézed az sg fórumot, akkor jó, de a desktop verzió döglődik)
A DeS nekem most volt meg, amikor kijött a remake, anno egyszer kipróbáltam PS3-n, de olyan ratyadék ronda volt, hogy abbahagytam az első pálya elején, ahogy felértem a lépcső tetejére. :-D
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Nekem alig van már meg, csak az Ajula zene. Amúgy teljesen keverem a DS1-gyel meg kicsit a 3-mal is.
Nekem az első souls az az első souls játék volt: Demons' Souls, még ps3-ra. System seller volt, lényegében miatta vettem ps3-at az xbox után. Nyilván akkor már becuccoltam unchartedekből is egyben, de a DeS volt az, ami miatt igazából a konzol mellett döntöttem. Mondanom sem kell, hogy természetesen évekig nem tudtam végigvinni, nyilván semmi trükköt nem ismertem, bár royallal mentem (varázsló), de nem tudtam, hogy kell a firestormot meg a többi táp varázslatot megszerezni, ezért alap soul arrow-val meg ilyenekkel szenvedtem végig és rendszerint adjudicator környékén meg is haltam. De firelurkerrel se nagyon bírtam, pedig az még ráadásul gyenge is a varázslatok ellen.
Hát így is lett, és az akkori életem egyik legnagyobb szopója lett belőle, ugyanis meg kellett vele küzdenem. Húúú, egy világ dőlt bennem össze, olyan mérges voltam Bandira, hogy másnap reggel írtam neki itt egy üzenetet, hát eléggé lekaptam a lábáról, hogy mi a szarért nem mondta előre, ha tudom, tuti nem baszarintok rá, csak elveszem a gyűrűt vagy mi, és továbbállok. Aztán utólag elnézést kértem tőle, mert tényleg nélküle addig se jutottam volna a játékban, kvázi nekem ő tanította meg a DS-t (mondjuk úgy, megfertőzött egy életre :-D ), de akkor lehetetlennek tűnt, hogy lenyomjam azt a sárkányt, azt hittem, neekm itt lesz vége a játéknak. Hát nem így lett, a sárkány elhullott, persze Midir ezen jó nagyokat röhögött már akkor is...
Ha egy valami, nekem ez jut eszembe a DS2-ről, remélem Bandi nem haragszik, hogy leírtam ezt ide. Amúgy nem szerettem ezt a játékot, állandóan eltévedtem benne, ez a Majula központi hub-os dolog nem jött be. Ronda is volt, most még rondább, de valahogy tolom egyik pályát a másik után.
Nem emlékszem belőle szinte semmire, néha azért bevillannak dolgok, de hogy mi merre van, meg milyen sorrendben kell haladni, az totál kiesett.
PS5 II PSVR
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Jobban állt volna a nyitott világ neki.
A velünk szintet lépő ellenfelek mechanikát elfelejthetnék végre.
Ez rengeteget csapdosó, alig látok valamit harc is gyenge volt.
XSX-en lehet fasza, ott is meg kéne nézzem, mert PS5-ön és/vagy a TV-t akárhogy állítom a black levelt, fátyolos/mosottas marad
És lvl64-en mentem át WT4-re (most vagyok 75-ön, tegnap csináltunk kettő 31-es nightmare-t is, mindenki kontrollerrel volt, a legmagasabb szintű tag 78-as).
/ok, nem PS5-ön, hanem XSX-en, ott a színek, a black level, és minden más fasza DolbyVision-ön.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.07.01. 19:51:19
Adversus solem ne loquitor
Sajnos ha a HP alacsony akkor nincs.D3-ba volt ilyenkor rezgés a szívdobogásnál mikor alacsony volt.
Ha Nightmare necces lesz kontrollerrel akkor rámegyek egérrel ha szükségeltetik.Egyelőre veterán lvl45 itt még vígan elvagyok:)
de aztán lehet megvan erre is praktika, nemtom, de PC-n én sokkal jobban és pontosabban mozgok - ráadásul fakó, szar a HDR is, akármilyen beállításokkal, és nem is annyira éles a kép (nincs sharpening slider, pedig amúgy closed bétában tuti volt anno) - úgyhogy itt bizony a mászterrész a befutó nálam, áldom az eget, hogy oda vettem meg (PS5 verza kölcsönben van nálam átmenetileg)
btw, nálatok amúgy rezeg a controller? akármit akárhogy állítottam, egy rezzenést nem éreztem még :D
szerk2: PC-n is van amúgy natívan controller support, ha valaki emiatt nem venné oda
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2023.07.01. 11:22:30
PC-re csak az irányítás miatt vettem volna de így akkor a konzolos lesz.
Utoljára még 23évvel ezelött használtam Diablo 2-höz egeret de akkor is azért mert nem volt még kontroller Pc-hez:)
De Diablo mindig is jeleskedett a kontrolleres irányításban!
Én eddig csak PC-n diabloztam, de PS5-tön van lehetőség a couch co-opra szóval lehet arra venném meg és barátnőm néha becsatlakozna.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Az infók szerint több, mint 3 millió példány talált gazdára a játékból a megjelenés óta!
Nem rossz! :)
Why so serious?
Zeldánál kicsit megroggyant a térdem, majdnem vettem miatta egy oled switch-t, már meg is rendeltem, majd utána lemondtam. Ennek két oka is volt: egyszer már eladtam egy Switch-t, kizárólag zeldát toltam rajta egyszer, másrészt láttam az új Zeldából egy before you buy videót, és az meggyőzött, hogy nekem ez nem kell.
Bármilyen furcsa, most azon keveset, amit játszom, a Dark Souls 2 SOTFS-nel teszem.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: MrDevil, 2023.06.27. 09:33:53
Én már megváltam tőle. 1x lement a story, utána még kicsit bohóckodtam vele nehezebb fokozaton, de nagyon meguntam.
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.26. 13:22:32
Why so serious?
Azt nem tudom hogy csinálod. Megjelenés óta csak azzal játszom, tegnap volt először támadás/problémák, illetve olyan eset, hogy nem lépett azonnal.
Adversus solem ne loquitor
Még érkező játékok, mint a: Baldur's Gate 3, Starfield, Mortal Kombat 1, Alan Wake 2, új 2D Mario, Mario RPG Remake, Pókember 2, Cyberpunk kiegészítő.
Igen, erős év.
Direkt csak nagyobb neveket soroltam. Kisebb címeket, meg indie és VR játékokat kihagytam, mert már túl nagy lenne a lista.
Amúgy meg ízlés kérdése, h kinek mi erős, de akármerre nézel, az átlagos gamer konklúzió az, h az idei év régóta az egyik legerősebb.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.06.25. 21:49:05
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.25. 21:37:10
Meghülyült már mindenki. És nem azt mondom, hogy a minimumpontoknak nincs létjogosultsága, csak már tényleg elkezdett sérelmi politikás ideológiai/ízlésharccá válni. Lesz ez még rosszabb is.
Én még nem játszottam vele, de látni, hogy közelében nincs a 0 pontnak.
Ez az egész felhasználói értékelés full felesleges.
Manapság minden hülyeségen kiakadnak egyesek és ennek hangot is adnak.
Nincs benne elég etnikum 0 pont
Sokat tölt a játék, nem ezt igérte a szupergyors nextgen PS5, 0 pont
Konstans 60 fps helyett néha beesik 29 alá, 0 pont.
Őszintén kit érdekel?
Hogwarts Legacy sokat töltött mikor a kastélyba rohangáltam, az új Zeldánál néha nagyon beesik az fps, de számomra ezek annyira banális dolgok.
2 éve van lassan PS5öm, de egyszer nem fordult velem elő, hogy ezen pörögjek mások meg szó szerint idegösszeomlást kapnak, ha az adott játék nem kostans fps-sel fut.
Szerk: Amúgy nekem tetszik, de annyira nem vok elájulva tőle. Főleg ilyen erős évben, mint az idei nem egy annyira kiemelkedő darab.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.06.24. 14:20:59
Vannak akik 0 pontot adnak az egész játékra, mert nem tetszik nekik a harcrendszer, vagy a grafika... 0 pontot... Mintha totál rossz és élvezhetetlen lenne, pedig messze van ettől a szinttől a játék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.24. 14:04:34
Ifrit és Garaguda vagy ki harca…atyaisten! Pusztult a világ :D
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.24. 10:38:35
Nekem semmilyen elvárásom nem volt ezzel kapcsolatban, az előző részt megvettük digit felesben egy barátommal, egyikünk se játszotta végig.
Jó hosszúra sikerült, belepakoltak mindent, amit tudtak az elejébe, jó vegyes érzéseket hagyott nálam is hátra. Egyrészt úgy vagyok vele, hogy na, erre kíváncsi lennék, folytatnám, másrészt ott van rögtön az az érzés is, hogy úgyse tolnám végig. Engem kifejezetten zavart az állandó akadás-röcögés, és hogy a világa elképesztő steril. Csak és kizárólag arra tudsz menni, amerre a fejlesztők akarják, felfedezési lehetőség nulla, élettelen az egész környezet. Az egyik résznél egy csóka ott mókolt valamit egy fával a kertben, gondoltam odamegyek, megnézem, hátha egy mellékküldetés lesz. Aha, oda se lehetett hozzá menni, nemhogy még szóba elegyedni vele..
A harcrendszer jó, bár nálam kimerül abban, hogy nyomkodom az x-et meg a háromszöget, én képtelen vagyok megjegyezni a kombókat, ez persze nem a játék hibája,
Nem tudom mennyi mélység lesz benne, én nem játszottam az előzményekkel, csak az előző résszel, de ez eddig kevésbé tűnt FF-isnek.
Egyszer talán majd akcióban, pár ezerért, vagy amikor bekerül GP-ba.
PS5 II PSVR