121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
    köszi
    procid?
  • Moby
    Várjuk, hogy jobb legyen. Valami...A hangulata odabasz. Azon az egyen nem kell változtatni. Minden máson kéne. De csak kevés dolgon lesz. Reméljük, hogy az elég lesz egy végigjátszáshoz.
  • AntiHero
    Ps5 ugyan ez csak 60fps. XD
  • Evoluti0N
    Mondjuk a tegnapi kommentjeidből csodálom, h egyáltalán megvetted most.
  • Moby
    Ennek nem a hardver a hibája, hanem a hozzánemértés. Azt nem hardverrel szokás gyógyítani. Vagy nagyobb gpu kell, hogy az NPC legalább úgy tekerje a kormányt, ahogy az autó kanyarodik? Meg, hogy minden mindenbe egymásbalóg? Nem kérem. Ez a játék jelen állapotában igénytelen. De rettenetesdurván.
  • Evoluti0N
    Mindenki azzal járt volna legjobban, ha ez PC exkluzívként jött volna ki, jövőre meg nextgen konzol verziók. Minden másról meg megfeledkezni. :D
  • Moby
    Tegnap toltam vele egy órát. HDR nincs (vagyis van, de nincs), ronda, mint a k.élet (ha ez közel van a pc-s maxhoz, akkor mucsácso nem tudom milyen verziót kapott, valszeg nem ezt :D). A karakteranimációk olyan 20 éves távlatban értelmezhetők. Különösebb bug nem volt, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy az egész az :D
    Igazi polák fércmunka.
    Az audio viszont kurvajó.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.10. 12:55:10
  • MrAndree
    Nekem 1440p-ben eddig tartja a 60 FPS-t, max beállitásokon (talán egy setting nincs a legmagasabbon). Ryzen 2700x, RTX 2080 (még a sima, nem Super), 16 GB Ram. Voltam már pörgős/autós akcióban is, ott se zuhant be.
  • Evoluti0N
    Lol. Alap PS4.
  • j0nNyKa
    koszi :)
  • mucsácsó
    monitorom nincs, de majd rányomom a TV-re és ott kipróbálom 1440p-n, aztán jelentkezem :D
    az már lehet beszakítja azért RT nélkül is
  • j0nNyKa
    na az tokjo van 1440p-s monitorod? ki tudod azon is probalni?
  • AntiHero
    Most gondoljàtok el milyen lett volna ha rendesen első megjelenéskor jön..

De még bugok oké..túl teszem magam rajta mert tényleg jó a hangulat..de PS5-ön ne PS4 érzetem legyen màr..igazàn kiadhattàk volna kicsit szebben.
  • mucsácsó
    én is PC-n nyomom, habár még csak 1-2 küldit toltam le...
    performance-al semmi baj nincs, nem tudom mi volt ez a riogatás, hogy egy 2060-al lowon-mediumon alig fut majd el:D valszeg az a pre-patched + denuvos fos változat lehetett

itt minden ultrán, be se esik 60 FPS alá - RT nyilván megfektet viszont DLSS nélkül, de azzal együtt még quality módban is nagyon szépen fut, úgy tolom egyelőre - igaz, csak 1080p.. (RTX2060S + Ryzen 5 3600)
    néha baszottul durván néz ki a játék, de azért vannak elnagyolt textúrák-részletek itt ott, de nekem eddig pozitív csalódás abszolút az összkép ^^

lastgenre ennek nem szabadott volna kijönnie, persze hogy megy a köpködés és csalódottság.. extra cink, hogy a PS5/XSX gépek nem kapták meg az upgrade-et day1, és a hoki verza megy 60 FPS-sel.. :D

ja, és a gunplay! meglepően jó így elsőre, picit Destinyt idézi nekem - ami förtelem viszont, az a közelharc, de ezt már láthattuk a gameplayekben is .... :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.10. 12:33:21
  • j0nNyKa
    ingame felvetelek vannak, spoileres!

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.12.10. 12:32:15
  • j0nNyKa
    series x-esek ugyanazokat irjak mint a ps4esek
  • lwb
    Azért nem hibátlan pc-n sem. :D De ilyen, amit ott írnak, ilyen kategóriát még nem láttam. Megvettem boxon series x-re is, megnézem ott hogyan muzsikál.
  • Evoluti0N
    Azt olvastam máshol, h gyengébb PC-ken vannak bőven gondok. Így nem csodálom, h előző gen konzolokon is. Tudom, h pénz, meg minden, de azokra már ki se kellett volna adni. Az én gépemen sem volt eddig semmi gond szerencsére.
  • j0nNyKa
    pedig van sok pc hozzaszolas, kivanom hogy neked maradjon is igy
  • lwb
    Ez elég durva, pc-n nem ilyen, ott én még nem találkoztam semmi meredekkel.
  • j0nNyKa
    azert ez a thread eleg jol porog
  • Mephike
    Player’s Voice Winner!
  • Mephike
    Köszi az infót, ezek után én biztos megvárom a patcheket.
  • Harlekin
    Na hasonló a tapasztalatom. Bár nekem nem volt küldetés beakadás. Szimplán csak érthetetlen dolgok történnek. Ezeken én viszont simán átsiklok, mert a hangulat meg a zenék az valami brutálisan magával ránt. Aludtam 4 órát, de már nyomom megint.

Viszont ránéztem one x en is. Na ott egy teljesen más játékot láttam. Konkrétan van, hogy szerintem 20 fpsre beesik. És valahogyan az egész más.
  • Harlekin
    Na hasonló a tapasztalatom. Bár nekem nem volt küldetés beakadás. Szimplán csak érthetetlen dolgok történnek. Ezeken én viszont simán átsiklok, mert a hangulat meg a zenék az valami brutálisan magával ránt. Aludtam 4 órát, de már nyomom megint.
  • AntiHero
    Na közel 4 óra utàn, azt kell mondjam baromi jó eddig a jàték.

Viszont nekem tele van buggal. Konkrétan van ez a T alakos karakter bug. Vagy van az, hogy elcsúszva ülnek az emberek a levegőbe.

Sőt van olyan is, hogy a küldi is beakad és nem megy tovàbb, hanem csak beszélgetni lehet. De ha újratöltöd akkor meg megjavúl.

PS5ön meg...hàt szarul néz ki mondjuk ki..de hàt ez nem a next gen verzió..de azért többet vàrtam.

Konkrétan még a texturàk is töltödnek előttem 5m-re. Vagy villognak.

Kocsi vezetés közben, meg durvàn le tud esni az FPS.

Ha nem lenne ilyen jó story meg a vilàg..akkor én inkàbb megvàrnàm a nextgen verziót. De így nem bírom ki és jàtszanom kell ezzel a félkész termékkel.

• Evoluti0N
    Nekem eddig szerencsére nem volt semmi bug. 2 órája játszom. (PC).
  • AntiHero
    Vannak bajok a játékkal..pedig még csak 1 órája játszom..vagy csak nagyon be van mindenezve az a karakter. :D

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.12.10. 01:11:31
  • n000rbi
    Annyira, hogy most már csak így játszom :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.12.10. 00:49:53
  • Kandurex
    Én megvárom a rendes PS5 verziót, addig legalább még javítgatják.
  • darkSectorxxx #113278
    Az durva!!!! 1080p-ben nekem tökéletes lesz-! :)
  • n000rbi
    Mileshoz jött egy patch, Performance + RT is választható már, 1080p 60fps

• darkSectorxxx #113276
    Igen ez a csalóka, ha benti részeket nézed vagy zárt helyen kevés npc-vel akkor NEM tűnik fel annyira.
  • mucsácsó

kommentár nélkül
  • mucsácsó
    hátjah, azért ez ég és föld... :D gyakorlatilag egy generációnyi eltérés látszik a 2 képén (PS3-PS4 módra), de logikus is, hiszen a PS5-ön a PS4-es játék fut ugyebár
  • darkSectorxxx #113273
    A nextgen konzolokon ugyanaz fog menni mint prevgenen.
  • darkSectorxxx #113272
    Én amúgy értem hogy vírus meg halasztások, meg sok a home office, de ez nem fer a játékosokkal szemben így kiadni a játékot! És pláne a játék életvonalát tekintve, TÖKÖS legényeknek kellett volna lenni és azt mondnai, hogy bocs srácok ezt majd megjelentetjük ha minden kész....lehet utána is BUG de ezt így nem.

Csak hát belekeveredtek a saját ostobaságaikba szerintem hogy egyrést már a véres népnek oda akartak dobni valamit és ellőtték magukat ezzel a megjelenéssel, most idén meg szerintem nem merték már halasztani tovább, pedig ezt akkor se szabadott volna így!

Korrektebb lett volna ha a Xbox One és PS4-et késleltetik. Csakhogy szerintem a számításaikat keresztülhúzta az hogy készlethiány alakult ugye ki!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.09. 15:10:35
  • darkSectorxxx #113271
    Ne legyen itt félreértés, szép lesz ez a játék MINDENEN IS!

De azt ne mondjuk azért hogy nincsen nagy eltérés, mert lehet bizonyos területeken kevés, vagy csak kevesebb NPC lesz...
    De itt nagyon látszik a spórolás. És ez se tragédia, csak illett volna úgy kiadni hogy ha vezstek egy XSX vagy PS5-öt 185 ezerért akkor mát tiszteljenek meg pláne a sokéi csúszássla hogy ha bugosan is de nem így kell elkezdeni a sok várakozás után a játékosoknak.

És nem csak a fényekre gondolok, hanem tárgyak, pl középen az épület ott távol is másképpen néz ki....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.09. 15:03:07
  • Moby
    Mivel nincs "új konzolok" verzió, ezért ugyanaz pro-n mint ps5-ön. Csak utóbbin 60fps.
  • Harlekin
    Igen.