121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#113348 Àhh nem szarakodok màr, ezen végig tolom.
Szerencsére a fő story azért nem vészes. Tud szép is lenni néha. XD
Na meg a story amúgy az visz magàval. Azt nagyon megírtàk, ehez értenek. -
#113347 Bocs tegnap a Gylt nagyon behúzott nem tudtam lenni, de mindenképpen majd belesek ma később ha leszel.
Amúgy igen, pont ez miatt írtam multkor, nem volt szándékomban elvenni másnak a kedvet, csak szerintem full korrekt ha azért tudjátok hogy ha lesz upgrade akkor kb milyen egészen más minőséget kaptok.
És nem azt mondom hogy hagyják a fenébe konzolon, MERT nem azért vettétek meg, de hogy PS5 upgrade-kor TUTI megint egyszer végig fogjátok játszani a látvány miatt, abban is biztos leszek.
És az élmény, story így is ott van, de a főstory után a kimaxolást, mellékküldiket lehet elhúznám a helyetekben a PS5 grafikai upgrade-ig.
Illetve szeretném felhívni a figyelmet, akinek nincs gép hozzá! Az Nvidia Now és Stadia-n játszható a Cyberpunk!!!!
Stadia-n meg kell vásárolni, de fut egy böngészőből.
Nvidia Now meg GOG-ot és Steam-et tud kezelni, kliens kell pc-n és egy app telefonokon!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.10. 16:21:20 -
#113346 közben haladtam előre, és hát azért vannak érdekes dolgok...
az AI az segghülye néha, ha harc van (vagyis kéne lennie) - értsd SEGGHÜLYE - szal így olyan szinten kikapcsol és áll egy helyben lövöldözés helyett, hogy ilyet utóljára akkor láttam, amikor a törtverziós HL2-t toltam 16 éve :D
+egyszer elakadtam a lépcsőn felfele menet, és alig tudtam kimozdulni - lenéztem a lábamhoz, és egy lépcsőn átbukkanó levő fej volt, mert a lépcső alatt állt egy NPC, nahááát jót röhögtem, nagyon tré :D
a jó gunplayt is részben vissszaszívom, brutál, hogy mennyire bullet sponge egy szívósabb ellenfél :DDD azért ne kelljen már 3 tár fejlövés egy 40 kilós nőbe..
Viktor Vektorral való találkozásom is bebuggolt, nem tudtam továbbmenni, mert beragadt a quest - be kelllett töltsem újra az uccsó checkpointot
+amivel kivan a faszom, az a dashelés... random duplán érzékeli néha a WASD-ot, ééés ha egy NPC-re rádashelsz, azt támadásnak érzékeli, és ezért még a rendőrök is megbasznak
de amúgy fasza game! :D
amúgy milyen rivalizálásra gondolsz Moby? :D részemről nincs ilyesmi, csak látszik, hogy a konzolos verzákat mégjobban összeokádták, pláne lastgenre :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.10. 16:20:52 -
#113345 Előrendeltem a ps5-öt is, de az csak tavaszra ér ide. 7 évente 180 ezer forint az nem akkora luxus szerintem. -
#113344 hát, nem annyira szar csak a jó nem ilyen
az meg hogy korszakalkotó, egyenesen bicskanyitogató
hangulata van, az tény, de minden másban elég necces -
#113343 Tegnap 6 órát toltam ma lassan 10 nél járok, de simán játszható és rohadt élvezetes. A fő szállal sehol nem tartok a térkép és küldetés lista kb úgy néz ki mint egy kiborult tál rizs ahol minden szem egy feladat. Azt se tudom mit csináljak annyi minden van. A karakter fejlődésről nem is beszélve ahhoz kell 1000 óra farmolás, ha engedi majd. Én simán úgy játszom jogy ha bug van benne az része ennek a cyber világnak... A világ meg a kinézet szerintem "szemcsere" negoldja -
#113342 2012. októberében volt a title reveal trailer. Abban az állapotában már nyilván a koncepció, a rajzolás és minden egyéb megkezdődött, alsó hangon egy évvel korábban kezdték az egészet. Inkább kettő.
Így bizony ezt a játékot közel 10 éve fejlesztették. -
#113341 Ja. A pc port nem lett rossz. Mondhatni üzemszerű működés, amikor mucsácso az autón kívül utazik. A fos animációk, meg a többi :D
Sajnos pont csak konzolon lett szar :D
Úúristen ez az állandó relativizálás mennyire kikészít.... -
#113340 azért ez nem az életéről szól, csak egy vásárlásról :D
amúgy örülök, hogy visszamondtam az előrendelésem Slimre :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.12.10. 15:52:29 -
#113339 Attol tartok ez sose lesz normalis. Egyszeruen ehhez a részéhez nem értenek. Kiadhatták volna bér munkaban a kódolást Rockstarnak:) -
#113338 Agyfaszt kapok hogy ugy indul a jatek hogy promozza magat egy videoval, ek kell ugranod, aztan főcím es megint el kell ugranod, de most masik gombbal! Es akkor megérkeztél a menube. Remek design, 7 év fejlesztés meg látszik. -
#113337 nincs értelme annak ahogy a másik ember él? azigen -
ppista #113336 Van egy bivaly pc-d, és mellé vettél egy SX-et, és nem egy PS5.-öt? Valahol mélyen biztos van valami értelme. Annak viszont nem sok, hogy megvetted mind a két gépre a játékot. Vagy lehet inkább rosszul értelmeztem. -
Evoluti0N #113335 Gondolom, h nem volt idő rá és úgy voltak vele, h egyelőre a backwards compatibilty megteszi. Ez azzal járt, h legalább azon megvan a normális FPS, de kb úgy néz ki, mint a PS4 verzió minden más szempontból. -
#113334 Este megnézem series x-en és megírom, ott milyen. Ps5-ön pedig bőven szépen kéne futnia, messze nem olyan vészes konfig kell hozzá, mint amit írtak. -
#113333 Ps5.
Igen làtom, hogy PC-n baromi szép és igényes. Ezért nem értem PS5-ön mi a francért néz ez ki úgy mint a PS4 gen eleje..(tudom...nincs még nextgen patch..na, de miért nincs?) -
#113332 na igen de ha minden igaz ezek pcn egészen rendben vannak (nemsoká megnézem amúgy), szóval elvileg a kód készen áll rá hogy a portokon is rendben legyen
értem hogy ez nem ilyen egyszerű, de távlatból nézve nem lehet akkora a baj, mint ami most látszik -
#113331 Ez min? Ps4, ps5? -
#113330 És ezt akarták az év elején kiadni?? -
#113329 Azért ott nem volt 3 percenként grafikai bug..
Kocsival megàllok és a kereke beleolvad az aszfaltba majd pattog.
Fegyvert vàltok és üres a keze a karakternek..de lőni tudok.
Sorolhatnàm..egyre több bug jön elő ahogy a vàrosban kószàlok.
Siralmas.. -
Evoluti0N #113328 Akkor talán ez is jó lesz majd pár hónap múlva PS5-ön és Series X-en, amikor már nem backwards compatibilityben fog futni. PS4-re és Xbox One-ra nem várok csodát. -
#113327 Mondjuk alap ps4-en csak egyszer vittem végig, de pro-n kétszer és ott nem volt semmi komoly probléma. One X-en is kétszer végigvittem ott sem tapasztaltam semmi komoly bugot, egész jól kipeccselték az évek alatt. -
#113326 én nem tudom, naívan azért kérdezem, hogy a cyberpunknál mikor várható jelentős javulás :D ha a válasz az hogy soha, akkor az -
#113325 És az a vicc, hogy ez nem vicc. Tróger legalja. -
Evoluti0N #113324 Normális lett az valaha? :D Láttam olyan videót, elég sokkal a megjelenés után, h átvezetők között jelenetváltáskor nem egyszerre töltődik be minden. Nem túl hosszú, de van egy nem egész 1 másodperc mire minden megjelenik. -
#113323 én naív leszek és azt jósolom, hogy jó része ezeknek javítva van, csak kiadva nincs
én negatív vagyok a játékkal kapcsolatban, de még így sem akarom elhinni hogy itt tart a prevgen állapot, szerintem rövidesen szignifikáns javulás várható -
#113322 Én PS4-en vittem végig elsőnek a W3-at, de ilyen durva soha nem volt , mint itt a videón a CP2077 PS4-en. Ez nagyon kemény. -
#113321 és a w3 konzolokon mikor lett normális? -
#113320 valszeg PC volt a main platform itt is, mint a W3-nál anno, konzolok úgy lettek parallel valahogy kiizzadva, látható is az eredménye :\ -
#113319 Ja, szerintem a pc port nem lett rossz. Konzolt cseszték el nagyon. -
Evoluti0N #113318 Igen, PC-n. Kint vok a városban. Nagy tömeg. És mindent normálisan tölt. Nem úgy, mint a lenti PS4 videóban :D
i7 8700K, 16 csigabájt ram, 2080Ti és SSD ofc. -
#113317 Mármint PC-n? Még csak a corpo kezdésbe néztem bele, de nem volt bajom a grafikával. (megvettem pc-re is meg boxra is) Series X-en megnézem este, ha hazaértem, már le kellett, hogy töltse. -
#113316 "ahogy Evoluti0N is írta, ennek nem szabadott volna kijönnie lastgenre"
Akkor kezdték el fejleszteni, amikor azok újak voltak! :D
Én nem tudom mennyire fasza időgép kellene ezeknek a magasan képzett lengyel szakmunkásoknak, hogy valamit nem rakat szarként tudjanak piacra dobni. Mondjuk egy 3 generációra előre fejleszteni. Hátha ott menni fog viszonylag simán, hogy az autó felett utazol...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.10. 13:30:06 -
#113315 :DDDDDDDDDD
ATYA ÚR-IS-TEN... :( siralomház, de ez várható volt szvsz, totál papírforma.
sajnálom tényleg, akinek így "kell" játszania vele, ennek így nem szabadott volna megjelennie..
ez olyan, mint amikor Watch Dogs kijött PS3-ra :D
ahogy Evoluti0N is írta, ennek nem szabadott volna kijönnie lastgenre, és új konzolokra is csak jövőre, amikor jön majd a nextgen patch hozzá (szvsz lesz az 2021 Q3 is bőven..)
és az megvan ugye, hogy ez a játék alapból 2020 áprilisban jött volna? :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.10. 13:29:21 -
#113314 Hát min nyomnám? :D
A facial anim az külön szektor ebben a pöcegödörben :D Én értem, hogy AI, meg nyelvfüggetlen. De kérem, kedves lengyel balfaszkáim szakemberek! Ne legyen az, ha ilyen tróger a végeredmény! Jó? Légszi! :D
ÚÚÚristen, elképzelhetetlen az ugrás, amikor belököm utána a Miles Morales-t :D Szigorúan csak azért, hogy ne folyjon ki az agyam a fülemen az igénytelenségektől :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.10. 13:23:01 -
Evoluti0N #113313 Majdnem ugyanez a gép. Erősebb kicsit proci. Grafikailag, animációk és NPC sűrűség szempontjából úgy néz ki kb. mint a 2018-as gameplay videó. -
MrAndree #113312 Ott van az is. :) Ryzen 7 2700x. Csak "7" lemaradt -
#113311 PS5-ön nyomod amúgy?
egyébként az animok néha tényleg darabosak, vagy csak egyszerűen nem léteznek, mert egyik állapotból másikba átlendül az állapot :D bár ezt csak videón láttam eddig
viszont az nálam sokszor van, hogy nem mozog az NPC szája beszédkor, még egyik autóban ülős átvezetőben kiteleportálódtam egy pillanatra az autó fölé, majd vissza :D de amúgy mindenfasza!!! :D -
#113310 Uhh ... Ez kemény. PC-n nem ilyen, messze nem.
A teljesítmény is teljesen jó: i7-7700K, 2080 Ti, 16 GB ram és 3440x1440-ben ultrán, RT off, DLSS quality 80-110 fps. Semmi texture pop in nem volt, vagy legalábbis nem láttam semmit.
Series X-en megnézem este. Sanszos, hogy uaz mint PS5. -
#113309 Viszont legalább felértékelte a wicser3 initial verzát :D Pedig ott is ment a rinya. Szerintem visszasírja mindenki.
Ennek minden perce Crookback bog :D