PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Semmibe, csak nekem másmennyit ér.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
Külön le kell tölteni majd armory

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Srácok nektek sem adja be az Order-nél a piros ruhát?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Miért, az Ordert fele annyit ember csinálta mint más játékot? fele annyi pénzből mint mást? fele annyi idő alatt mint mást? fele annyi szakértelemmel mint mást? Csak fele annyira AAA mint más?

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.21. 22:17:38

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
"Az Order nem ér teljes árat ezt mindenki tudja, csak nem vállalható kimondva mindenkinek."

Oké. Innentől kezdve nem lehet téged se komolyan venni már. Nyugtasd csak magadat ezzel. Két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy idén hány játék volt ami sokkal inkább nem érte meg a teljes árat. Order nem ezek közé tartozik. Ha ismered azt a szót, hogy "production value", na itt ez az egeket csapkodja.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Meg is veszem. Egy vállalható áron, amire belőttem a kritikák alapján. Amikbe nyilván nem teljesen, de azért megbízva letudom szűrni az információt, ha nem így lenne, minden szemetet megvennék, hisz ki tudja!? Szubjektívan bármi bejöhet! Na ez az amikor bilibe lógna a kezem, ami nem lóg és nem is fog. Az Order nem ér teljes árat ezt mindenki tudja, csak nem vállalható kimondva mindenkinek.

TDC Geronimo
Most pörög a credit. Hideg kirázott utolsó pár fejezetbe, a látványtól, zenétől, voice actingtől. Vége az... mondjuk azt hogy egyértelműen több részre rendezkedtek be ezzel az új IPvel, rengeteg elvarratlan szál maradt. Én azok véleményét meg se hallgatom, akik látatlanba fikázzák

Tatyla
Én ma fejeztem be olyan 8-10 óra volt és szerintem nagyon jó kis játék lett ha úgy állunk hozzá ahogy kell sajnos sokan vakon mint ahogy te is a kritikák alapján ítélkezik és amit sokan mondanak az Szent és sérthetetlen,én egy filmet is magam megnézem és eldöntöm én hogy tetszik e minden kritika másodlagos...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Fuss neki még1x. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Persze, ...nagyon jó. Attól, hogy nem kóstolom a szart még tudom, hogy nem vállalható! Azért ne legyenk már illuzióink, a fél net erről zsong, és olyan emberek is akiknek a véleményére adok! Attól, hogy páran megpróbálják a vásárlási bizonyítványukat magyarázni és olyat is belegondolni ami nem létezik az nem az én problémám. Egyébként pedig érdekel a valódi értékében.

Moby
Akinek bejön annak simán megéri. Semmivel nincs kevesebb tartalom benne, mint mondjuk egy unchartedban.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
😄D

Miért beszélsz úgy mintha már játszottál volna vele? Order amit képvisel azt iszonyat magas szinten teszi. Majd ha letoltad akkor mondhatsz róla reális véleményt.

darkSectorxxx
Nem hát, ezért felezzük meg. 😄

Kandurex
Igen, single a legfontosabb szerintem, de azért vannak igényeim annak kidolgozottságára. Akárhonnan nézzük, szerintem az Order nem ér teljes árat, de még egy általános hónapokkal a megjelenés utánni 10-12k -t sem! Van már tapasztalatunk egy játék minőségéről megjelenés után, és itt a helyzet elég siralmas, a játék nem jó, ezt le kell írni. És ennek fényébe árazom be magamnak.

Moby
Volt már 9.9-ért is. Bundle gondolom. Ahogy az várható volt.

Moby
> és felesleges köröket járod amivel az itt jelen levők nem igen fognak egyetérteni, sem megérteni.

És akkor ettől kevésbé releváns a véleményem? Vagy ez nekem akkor rossz? Nem, egyikben sem hiszek. Ha nem feleslesleges leírni, hogy ilyen render sehol nincs, akkor nem felesleges ezt megcáfolni sem. Hogy az idejárók szóhasználatában és fejében a render, szép, jó, gameplay, igényes, stb mind-mind ugyanazt takarja, jelesül, hogy az order egy fasza játék, ezzel én nem tudok mit kezdeni. Szorgalmaznám, hogy akit VALÓBAN érdekel a téma, az próbálja meg a posztokat, az abban szereplő kifejezéseket pontosan értelmezni. Ha nem megy segítek neki.

darkSectorxxx
Ja 5 órás, holnap meg 4 lesz. 😊

Totti5
5 órás a single.

TDC Geronimo
10 órás storyra fókuszáló single 6kt ér csak szerinted? Érdekes ezt pont tőled hallgatni, aki mindig singlet akar és a multit ki nem állja.

TDC Geronimo
huh 9-10-11 fejezetbe jól felpörögnek az események. Egyik dolgot sejtettem, másikról viszont fingom nemvolt. De jó, hogy nem spoilerezte el RAD ezt.

Kandurex
Na, a játékaimon felbukkant az Order már 12-13k körül, megy ez még lentebb is. Majd 6k körül (talán egy hét? <#nyes>) amikor közelít az ára a tartalmához be is zsákolom. 5-7 órás agyhalálnak kiváló lesz.

TDC Geronimo
Imádom a shotikat itt

Totti5
Nincs gond, de mindig ugyan oda lyukadsz ki, és felesleges köröket járod amivel az itt jelen levők nem igen fognak egyetérteni, sem megérteni. Pont te írtad h az Order nem volt zsákbamacska. Told le add el s kész. Meglepetést nem okozott, a grafot megkaptad. Amúgy neked bőven elég lett volna Uncharted 4hez venni a 4. vagy akárhányadik konzolt. Orderre géming szempontból semmi szükséged nem volt, ha bencsmarkra vetted akkor meg nyilván megkaptad azt.

darkSectorxxx
😄

yesname
A gond szerintem az, hogy ahányszor valaki valamivel kapcsolatban kifejti, hogy tetszik neki az Order-ben ez vagy az, akkor már jön is rá tőled a szapulás, hogy szar a játék, lószart sem ér stb. Mintha meg akarnád győzni újra és újra az illetőt, hogy tévedésben van: a játék nem jó. Pedig mindenki tudja, hogy neked nem jött be. De mégis.. újra és újra kapsz az alkalmon, ha valakinek tetszik benne valami.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
De mivel látom, hogy személyes sértének veszi, vagy legalábbis ekvivalensnek avval, mintha a drága anyukáját szidnám amikor az ordert rúgdosom: nem, semmi bajom azokkal akinek tetszik. Nincs róla negatív véleményem, vagy bármi ilyesmi. Attól, mert a játékot rossznak tartom, nem tartom annak, aki játszik vele. Én is játszottam vele. Nem lett jó véleményem róla, de az a vélemény, az enyém, és csak az.
Én azt gondoltam ez világos.

Moby
Mér teszel fel olyan kérdést, ami arra utal, hogy az elméd megbomlott?

/Sosem volt életcélom az átlagba tartozni, így az sem bánt, ha ez nem véletlenül sem jön össze, de ez nem tudom hogyan segít az orderen 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.21. 19:06:09

Totti5
Oké, és dögöljön meg az akinek tetszik?

Viszont nem álltalános hogy milliók gépet vesznek 1 játék miatt 1 év alatt 4szer. Te így működsz, ami valjuk be totálisan ellentétes az átlaggal.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.21. 19:04:40

darkSectorxxx
Hát jó én nem, nekem ilyen már rég volt egy játékban. az is PC-s warezban. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 18:33:31

Moby
Uncharted 3-ban nem egyszer kipottyantam a világból.

darkSectorxxx
Na itt a bug amit felvettem! 😄

Végleges letöltés után szerintem már nem működik. 😄

Moby
Próbáljatok meg kicsit racionállisak maradni, minnyá menni fog ez is.
Attól mer valami szép, nagyon szép még automatikusan nem jó játék.
Attól mer valami sony ex még automatikusan nem jó játék. Volt idő, amikor ez elég jó találati aránnyal működik, annak már nagyon rég vége.
Attól mer valami tetszik, tetszik egy-egy része, még automatikusan nem jó játék.

Moby
Szép a játék. Tényleg- Rohadtul szép.
Írtam valaha mást?

TDC Geronimo
MINDIG ezt csinálja. Észrevehetted volna már.

"Szarjáték, de játék, semmi több. "

Ez megint csak a saját egyéni véleményed

AntiHero
De amugy no offens. Nem te voltal aki elsőnek játszott az orderrel itt?

Az elején mondtad milyen szép, kepeket is raktál fel.

Utanna péntekre teljesen megutáltad a játékot.
Amit nem tudok hova tenni.

De lehet keverlek massal. Akkor bocs

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
>Akinek meg tetszik az már egyből fanboy.
Neeeem. Aki totális hülyeségeket rángat elő, csakhogy ne taknyoljon a hyptrain sínpárja közé. Hogy tetszik-e neki az order az irreleváns. Az csak egy játék. Szarjáték, de játék, semmi több.

>már játszanod se igen kellene
Tény, hogy már nem vagyok a fókuszcsoport része, de rengeteg fantasztikus játékkal játszom szinte minden nap.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.21. 18:04:49

AntiHero
Mit letudtok kinlódni ezzel az order-el. 😄

Akinek tetszik jatszik..akinek meg nem eladja.
Akinek meg nincs meg az hiába károg. Akinek meg túl könnyű..az tolja hard-on.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Remélem nyár végére már az értékesítéssel lesznek elfoglalva
Ha már tavaly júniusba "majdnem" kész volt...
TDC Geronimo
Miért akarod a te véleményed rátukmálni másra? Észrevehetnéd, hogy itt rajtad kívül mindenkinek tetszik. Akinek meg tetszik az már egyből fanboy. Amúgy meg tényleg nem értelek. Neked egyáltalán nem való már konzol és amilyenek a játékok mostanában már játszanod se igen kellene, mert árad belőled a negatív cucc. Észrevettem mindennel így vagy. Elsőre szar, aztán mégis jó végére meg már szinte gyűlölöd. Ezt eljátszod mostanában szinte minden játékkal.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.21. 17:55:44

Moby
A sonyt??? Nem a sony miatt lett olyan az order amilyen. Ez a RAD produktuma.

Csibe001
Azt megnézném majd, vicces lehetett. 😄😄
Én még nem találkoztam buggal. De ez a filmszerű hatás bejön, mármint a csík alul-felül. Meg a történetmesélés is jól lett megoldva. Csak a marketing volt fos, mert rég be kellett volna harangozni, hogy nem hagyományos tps lesz. S ezért csalódott mindenki s utálják szerintem.

Moby
Már nincs.

Moby
Folytatódik a kínszarás a morpheussal. 4 órás event lesz a gdc neki. Ebből megint valami taknyolás lesz.

Csak hülyülök!
darkSectorxxx
Ne is említsd azt a részt.
Ott volt egy piszoknagy bug, de utolag azt hiszem ez a bug csak azért volt mert még töltött a játék, 56%-osd volt.

belesétálhattam a falba és a másik felén kimászva a levegőbe mentem a pálya meg ellenfelek feje felett. 😛
Felvettem videóra. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 17:39:45

Csibe001
Én mediumon tolom, akkor csak nekem tűnt úgy. Viszont az fasza amikor Lafayette lerohan s mondja, majd onnan írtja a népet, s kb minden második shotgunost felengedi. 😄😄

Rájöttem! Had fogyón ne maradjon másnak.Igaza van, azt kell mondjam.
darkSectorxxx
Imidzsépítés, csak forumon utálja. 😄

Szerintem fél hogy netán bármiben egyetértenénk valaha. 😄
De amúgy télleg megvan neki a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 17:37:45

darkSectorxxx
Sehol nem végtelen max azt hiszed mindenhol elfogynak, egész egyszerűen ennyit küld rád a gép, de mondom a harcstílusodtól függ szerintem mert ha fedezékben habozol valóban több és helyenként izmosabb ellenfeleket küld a gép, de egyszer kifogynak az tuti.
Hard-on vittem ott nem volt végtelen. 😊

Nem értem! Ha rühelli a Sonyt miért veszi meg a játékát. Ez csak 1 kérdés!