PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Na jó, de Marques Brownlee az egyik legjobb techvideós úgy kb a világon, és nem egy streamekben, gameplayek előtt visítgató gyökér ( mint pl a VR). Hogy ő kap PS5-öt ennyivel a megjelenés előtt az engem speciel nem basz fel. 😄 A hype miatt meg nem csoda ez a hatalmas megtekintésszám.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mephike
Ez az app eddig is megvolt? Nekem valahogy teljesen kimaradt. Nem mintha telepíteném...

mucsácsó
a PS5-re vonatkozóan értettem ofkorz 😄
és sztem kb ez hogy tudja még az ember, hogy nem is jut a többségnek, ez még lehet inkább fokozza😄 nyalogatni a mézescsuprot kívülről effekt... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.29. 08:39:50
j0nNyKa
informacio ehseg 2020ban? vagy kifejezetten a ps5-tel kapcsolatban? mer ugy meg talan ertem is

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mucsácsó
olyan szintű információéhség van, hogy minden kutyaszart megnéznek az emberek 😄

nem értem... ez csak egy baszottnagy reklám a csatornáknak, mert totál semmi értelme így, hogy csak unboxing van + Astrobotról lehet szó legfeljebb.. ez ugyanaz, mint amikor kijön egy játék betaja, és a streamerekkel játszatják először.. meg nyilvánvaló az ömlengés a DualSenseről, ennyi..

#csakirigyekvagyunk
Moby
Iszonyú felfokozott az érdeklődés a PS5 iránt, annak ellenére, hogy lassan mindenkinek világos, hogy az idén már nem jut több. 12 óra alatt adtak el annyit előrendelésben, mint a PS4-ből hét éve az első 12 hétben.

Adversus solem ne loquitor

j0nNyKa
marketingbol csillagos otos..

Moby
Annak a 8.6 milliónak. Egyébként megnéztem én is, a végére kiderült, hogy feleslegesen, mert a végén mondja, hogy egyelőre ennyit mutathat, érdemi információt a teardown videóhoz képest nem hordoz.

Nekem sajnos egyre kevésbé tetszik a ps5 külseje. Leginkább egy iratgyűjtő mappára emlékeztet, ami megázott és ezért meghajlottak a borítólapjai.
Tudom, hogy nem ez a lényeg, de azért na.....
j0nNyKa
de kinek? mer nekem se, es feltetelezem... neked se
meg innen kb.... senkinek se?!

Moby
Nem nektek készülnek. Közben azért Marques Brownlee PS5 unboxing videóját 8.6 millióan nézték meg egyetlen nap alatt.

Moby
Az mit jelent? Kiírja, hogy nem jó a szám?

Ulthanito
Nekem az istennek nem fogadja el a számomat. Felhívom ma őket.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Egyet értek"

Kettőt nem? 😊 Egyetértek az.

Abszolút, én pont így vagyok vele.

PS5 II PSVR

Ulthanito
:-D

Inkább 90-es majdnem.

PS5 II PSVR

Mephike
+1
Egyet értek. még annyival egészíteném ki, hogy számomra az lesz érdekes, ha a saját gépemet csomagolhatom ki, és még csak véletlenül sem vágyom előre látni, hogy mit és hogyan rejt a doboz.

lwb
Szerintem is kurvára kontraproduktívak ezek az unboxing videók. A világon mindenhol elfogyott a PS5, erre jönnek a zseléshajú majmok, lilafejű 40 kilós nindzsák meg bimbó THOT-ok a yt-ról és a twitch-ről, akiknek nemhogy nem kell 2021 márciusig várni, de már a hivatalos megjelenés előtt egy hónappal ott irritálják az embereket azzal, hogy ingyen a seggük alá tolták azt, amiért ők nemcsak fizetnek, de még hónapokat várni is kénytelenek. Azt se értem, hogy erre mi szükség? Ami előrendelésben azonnal elfogyott, azt minek továbbreklámozni? Nyilvánvaló, hogy viszik, mint a cukrot majd, reklám nélkül is.

Szóval egy ilyen szart se nézek meg. Adjon nekik nézettséget, akinek hat anyja van.

n000rbi
Kösz, én is igényeltem.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shaddam
Na ezt gyorsan kinyomtam, adjon a faszom ezeknek nézettséget

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ebből a videóból azt tudtam meg, h ott, ahol most tartom felállítva a PS4 Pro-t, a PS5 nem fog elférni. 😄
Kandurex
Oké,...szeretem a VR-os srácok videóit.

De azt nem csipázom, hogy majd 1 hónappal hamarabb már ott van, mint nekünk, akik fizetnek is érte. És ez nem csak itthonra igaz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
pont nemrég tévedtem oda és így gondoltam, hogy hello 2000-es évek 😄
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
jaja, tényleg nagyon gáz, én is kb párhavonta felhozom a G365 Next-et (szerintem vagy 5-6 éve ígérgetik a mobilverzióval együtt), de majd a Half-Life 3-mal együtt jön valszeg... 😊

WD: Legiont illetően meg cseppet sem vagyok meglepne, n+1-edik generic open-world tucatszar, ez az átlag 7-es pontozásban is még elég nagy jóindulatot érzek.. 😄

inkább tolom tovább az RDR2-t; döbbenet, hogy mennyire brutál benne a HDR és hogy néz ki ez a játék a mai napig; néhol bőven Cusima magaslatokat ölt, vagy még talán azt is übereli 😄 lemászik az OLEDrű
Moby
Van már magyar igénylőoldal, és megy is, le tudtam adni az igényt.
link

lwb
Nekem az első tetszett. Még a downgrade-ek ellenére is. A másodikba már bele se kezdtem, ezt akkor fogom menzéni, amikor games passon lesz majd X év múlva.

Ulthanito
Szerintem az összes rész az volt. Eddig se akartam megvenni, ezután sem fogom.

PS5 II PSVR

lwb
Nem is azon tervezem. Ilyen ütemben kb márciusra érek az alapjátékhoz.

(még a csucsimát se vittem végig ...)

Kandurex
Megjöttek a Watchdogs kritikák, kevesebbet pontot kapott, mint az előző kettő, azaz az eddigi legrosszabb rész. Ahogy várható volt, mérhetetlenül unalmasnak írják és monotonnak, ahogy én is láttam.

Ulthanito
Döbbenet, hogy ez az oldal még ennyi év utána is ezt a döbbenetesen szar dizájnt erőlteti. Azaz, beéri vele. 😞

PS5 II PSVR

Moby
Igen, láttam. De csak amerikai régiók.

AntiHero

shaddam
A bugsnaxnek örülök

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

AntiHero
In November, PlayStation Plus members will receive two PS4 action-adventure games – Middle-earth: Shadow of War and Hollow Knight: Voidheart Edition – dropping on Tuesday, November 3. We’re also thrilled to announce PlayStation Plus members who own a PlayStation 5 console will receive Bugsnax (PS5)** when PS5 launches, beginning November 12

mucsácsó

szerintem eléggé érdekes cikk, a CP2077 + aranylemez révén:
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=2925&article&%20Az%20Aranylemez%20%E9s%20ami%20m%F6g%F6tte%20van]Az Aranylemez és ami mögötte van - G365[/url]

+ami viszont beteg:
Look, a CDPR dev told me recently that they'd just clocked a 100-hour week. Another (former) dev just told me they saw some of their friends there and they looked "physically ill." So kindly gtfo with the "but but but I work long hours too" responses

és ami mégbetegebb:
Cyberpunk 2077 Developer Denounces Death Threats After Delay

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.28. 16:31:39
Rage47
lehet ez a game fogja megadni a végső döfést a Slimemnek és kiszáll az ablakon tényleg 😄
de amúgy nem tereveztem megvenni, várok egy DF tesztet mindenképp
Kandurex
Akkor meg nem is érdekes.

mucsácsó
CD Projekt’s CEO: Cyberpunk 2077 is ready on PC, delay due to current-gen consoles

elmegyek valami látnoknak mostmár 😄

azaz lefordítom: sub20 FPS, lowres mosottszar textúrák, telis-tele popupokkal tűzdelve - legalábbis One S és base/slim PS4-en fixen, de nem lepne meg ha csak kevésbé lenne jobb a helyzet Pro/One X-en.. 😄
AntiHero
Szerintem az utolsó cím az lesz.

shaddam
Kiváncsi vagyok a bloodborne is listára kerül-e

Moby
Ez(a szóban forgó konzol)szerintem one, nem series.

/igen, a eurogamer írja is: OneX
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 15:33:17

Rage47
igen én is inkább választom a nagy méretet, mint hogy zúgjon
Moby
-PSVR playable on PS5

Ez nagyon aranyos, de még mindig egy rohadt szó nincs róla, hogy miként fogjuk megkapni az adaptereket, egyáltalán hogy lehet igényelni, meg ilyenek. És 2(3) hét múla launch...<#rolleyes> Inkább lehetne megvenni, akkor legalább tudnám, hogy a boltban legalább lesz (vagy nem).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 15:30:23

Moby

AntiHero
No Man's Sky on #PS5 & #SeriesX

-Free upgrade, save transfers
-4K/60FPS, improved visuals, bigger worlds
-Greatly reduced loads, 32 player cross-play
-Tempest 3D audio, haptic controls on PS5
-PSVR playable on PS5

Tyűűű ezzel, hogy süvített a PS4 pro 😄

Kandurex
Mondjuk mintha lett volna 1-2 hete róla szó, h genyó meleg a Box, csak nem kapott olyan nagy figyelmet. Ha pedig ilyen pár kiadott darabnál jelentkezik a dolog? Nem jó, nem jó.

Remélem a PS5 nem hiába jó nagy és nem lesz gond a hűtéssel. Amelyik meg pattog a mérete miatt, az meg játszon egy porszívóval a füle mögött, utánna már nem fog panaszkodni!

Kandurex
Ez azért annyira nem jó jel. Még ha szoftveresen is korrigálható a dolog.

Moby
Beleolvastam a twitterébe. Annyi történt, hogy túlmelegedett az xboxa. Nem halt bele, vagy ilyesmi. Ennek meg lehet, hogy pusztán annyi köze vana játékhoz, hogy a szokásosnál jobban melegszik tőle a konzol. És emellett elég, ha szar helyen van szellőzésileg, vagy kiszáradt a paszta, koszos, bármi.
Eurogamer is cikkez róla.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 14:01:01

Ulthanito
Az szép.

PS5 II PSVR

shaddam
Ez aztán a hacker játék