PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Lassan nem is érdekel..
Viszont! Ha ezek utàn nem jön egyből a Next Gen Update akkor elkönyvelem..hogy a CD Project is balfasz lett az évek soràn.
Na akkor Demon's Souls maradt..
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
-Iratkozz fel minden website hírlevelére, és ha szólnak hogy van vedd meg 😊 Más opciód nem nagyon van már sajnos.
Mármint minek rendeljem előre, amikor a webshop-ok azt írják nem is lesz bizonytalan ideig?
-Azért hogy ha van akkor az elsők között legyél aki kap.
Én kifizettem előre, olyan helyen ahol lesz is megjelenéskor.
Esetleg vegyél egy box-ot addig ha már next gen lázban égsz😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én emiatt se rendelek semmit elő, majd ha már nem lesz hiány belőle, akkor berántok egyet.. azaz Ratchetig és/vagy a God of War Ragnarokig nem látom sok értelmét az egésznek PC mellett továbbra sem 😊
ez van... ráadásul 1 napon jön ki a CP2077-tel, amit szintén nincs sok értelme tolni egyelőre next-gen konzolokon, lévén a nextgen update csak jövő tavasszal jön legkorábban hozzájuk.. 😞 (ugyanakkor a base PS4-es verza is vállalhatatlan lesz szerintem, szóval akkor már inkább a PS5... 😄)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.27. 16:43:17
Nekem nagyon fura, hogy sokan mondják idén már nem lesz több, jövőre, sőt jövő tavasszal. Hát én ilyet a modern időkben még nem láttam, hogy valami nincs.
Azt eltudom képzelni hogy hetente megjelenés után kevesebbet küld a Sony mint amire igény van a kereskedőkhöz, és azt pár nap alatt elkapkodják, és ez így megy hetekig. De hogy egy se se legyen, hogy megjönnek az előrendelt darabok és utána hónapokig semennyi?
Ilyen hiány a kommunizmusban volt utoljára.
Én kisvárosban élek, bementem egy itteni informatikai üzletbe, nem tudtak mondani semmit. Hát nem tudom hogyan érné meg. Mármint minek rendeljem előre, amikor a webshop-ok azt írják nem is lesz bizonytalan ideig?
Pláne, fizessek is előre, egy bizonytalan időben érkező termékért?
És akkor még fizethetek utiköltséget, vagy házhozszállítást.
Úgy vagyok ezzel, ha épp nem tudok venni, mert mindet elkapkodták épp előlem, hát várok. De azért ha egy mód van rá, csak megvenném, de nem tudom hogy lenne érdemes?
Pláne, hogy járványhelyzet is van és ki tudja ez is gondot okozhat De másrészt decemberben minden üzlet túl van terhelve, a futárok, a kiszállítás, a boltok
Mondjuk valami màs b@szó boritàst tuti veszek rà kínàbol.
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.10.27. 14:02:47
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még két hétig. <#pias>#pias>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.27. 10:15:08
PS5 II PSVR
én is mindkettőnek adtam esélyt - a második tényleg jobb lett, de valahogy nekem nemgyerebe. Legion max a helyszín miatt érdekel, mert London nagy szerelmem, de még így se ad annyit a videók alapján, hogy ránézzek... 😞
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
Ha az Edigitalnak jut, akkor ugyanannyi csak jut egy Media Marktnak. 😊
Ha belépek a fiókomban, ott a rendeléseknél ezt látom a PS5-re: "Rendelését fogadtuk, a csomag előkészítését azonnal megkezdjük, ha a termék raktáron van. Amennyiben nincs raktáron, gondoskodunk annak mielőbbi beszerzéséről."
Ez a nesze semmi fogd meg jól. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.27. 08:50:42
PS5 II PSVR
ellenben az AC Valhallában látok fantáziát egyre inkább, csak gyanús (és remélem is), hogy CP2077 mellett eszem ágába nem jutna, hogy toljam majd 😄
Nem érzem, hogy én ezzel valaha is játszani akarok.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Reméljük nem valami hibás rendszer üzenet. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Watch Dogs Legion - 4K/30FPS with Ray Tracing
Assassins Creed Valhalla - 4K/60
Far Cry 6 - 4K/60
Immortals Fenyx Rising - 4K/60
Riders Republic - 4K/60
Rainbow Six Siege - 4K/120
For Honor - 4K/60
Siege 120fps hmmm..
"Mint te is bizonyára tudod, a termék a megjelenéskor limitált darabszámban lesz elérhető! A rendeléseket az előjegyzési/előrendelési sorrendben dolgozzuk fel és szolgáljuk ki.
Jó hírünk van, Te már biztosan megkapod a PS5 előrendelésed a megjelenés napján."
Lesz itt ps5 bőven szerintem mindenkinek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.10.23. 23:36:47
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Godfall
Sima- 27.490Ft
Ascend - 37.990ft
Deluxe - 34.490ft
Demon's Souls
Sima - 27.490Ft
Deluxe - 34.490ft
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Azt mondjuk nem értem, hogy miként lett akciósan 9k a játék, amikor én annyiért vettem meg újonnan. :S
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ha kimaradt volna nekem az Origins, akkor Ody tényleg iszonyat nagyot szólt volna - így viszont csak lekötögetett egy pár órára, majd nálam ellaposodott az egész 😞
ugyanakkor Valhalla eléggé érdekel, elvileg megkopasztották a sallang időelcsesző mellékküldik többségétől... hát kíváncsi leszek 😄
Ha valaki játszott már az Odyval, annak szerintem utána a Origins már fapados.
De egyébként a világ, meg a Tour az tényleg nagyon jó.
PS5 II PSVR