PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Borzalmasan játszik a pali. Mondjuk tőle származik a hírhedt Cuphead tutorial videó is, miért csodálkozom 😄

PSN ID.: Beegabor

AntiHero
Lehet hallgatózni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Seth
Hát akkor AC Valhalla lesz 😄

PSN ID.: Beegabor

AntiHero
Mocskos K**** **** ****** azt!

Lassan nem is érdekel..

Viszont! Ha ezek utàn nem jön egyből a Next Gen Update akkor elkönyvelem..hogy a CD Project is balfasz lett az évek soràn.

Na akkor Demon's Souls maradt..

mucsácsó
Tikal
De azért ha egy mód van rá, csak megvenném, de nem tudom hogy lenne érdemes?
-Iratkozz fel minden website hírlevelére, és ha szólnak hogy van vedd meg 😊 Más opciód nem nagyon van már sajnos.

Mármint minek rendeljem előre, amikor a webshop-ok azt írják nem is lesz bizonytalan ideig?
-Azért hogy ha van akkor az elsők között legyél aki kap.

Én kifizettem előre, olyan helyen ahol lesz is megjelenéskor.

Esetleg vegyél egy box-ot addig ha már next gen lázban égsz😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mucsácsó
szerintem mostmár sehogy nem lehet venni (legalábbis hivatalos úton)... ha most rendeled elő, akkor talán tavasszal kapsz, de még azt se tudni persze. fullra bizonytalan az egész, senki se tudja. egyszerűen későn és keveset gyártottak le, meg túlnyomórészt nem hozzánk/EU-ba jöttek a kész gyártmányok, úgyhogy ebből kell gazdálkodniuk 😞 a boltok polcaira szerintem sehova nem fog kikerülni - vagy ha ki is kerülne esetleg 1-2 db, azt majd az ott dolgozók elnepperkedik heroináron.. 😄

én emiatt se rendelek semmit elő, majd ha már nem lesz hiány belőle, akkor berántok egyet.. azaz Ratchetig és/vagy a God of War Ragnarokig nem látom sok értelmét az egésznek PC mellett továbbra sem 😊

ez van... ráadásul 1 napon jön ki a CP2077-tel, amit szintén nincs sok értelme tolni egyelőre next-gen konzolokon, lévén a nextgen update csak jövő tavasszal jön legkorábban hozzájuk.. 😞 (ugyanakkor a base PS4-es verza is vállalhatatlan lesz szerintem, szóval akkor már inkább a PS5... 😄)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.27. 16:43:17
Nagyon kíváncsi vagyok ,hogy tudok-e venni majd.
Nekem nagyon fura, hogy sokan mondják idén már nem lesz több, jövőre, sőt jövő tavasszal. Hát én ilyet a modern időkben még nem láttam, hogy valami nincs.

Azt eltudom képzelni hogy hetente megjelenés után kevesebbet küld a Sony mint amire igény van a kereskedőkhöz, és azt pár nap alatt elkapkodják, és ez így megy hetekig. De hogy egy se se legyen, hogy megjönnek az előrendelt darabok és utána hónapokig semennyi?

Ilyen hiány a kommunizmusban volt utoljára.

Én kisvárosban élek, bementem egy itteni informatikai üzletbe, nem tudtak mondani semmit. Hát nem tudom hogyan érné meg. Mármint minek rendeljem előre, amikor a webshop-ok azt írják nem is lesz bizonytalan ideig?
Pláne, fizessek is előre, egy bizonytalan időben érkező termékért?
És akkor még fizethetek utiköltséget, vagy házhozszállítást.

Úgy vagyok ezzel, ha épp nem tudok venni, mert mindet elkapkodták épp előlem, hát várok. De azért ha egy mód van rá, csak megvenném, de nem tudom hogy lenne érdemes?

Pláne, hogy járványhelyzet is van és ki tudja ez is gondot okozhat De másrészt decemberben minden üzlet túl van terhelve, a futárok, a kiszállítás, a boltok
AntiHero
Szerintem meg szép. Igaz, nekem csak a digi verzió tetszik.

Mondjuk valami màs b@szó boritàst tuti veszek rà kínàbol.

Ulthanito
Ronda szegény. Azon túl, hogy nagyon nagy is. 😊

PS5 II PSVR

Ulthanito
KV most hívott, hogy nem lesz személyes átvétel a romló járványügyi helyzet miatt, futárral küldik majd az új konzolokat.

PS5 II PSVR

Kandurex
Nagy...very big! Egyre biztosabbnak tűnik a halk működés <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Szép nagy darab 😄

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.10.27. 14:02:47

mucsácsó
G365 fórumban írták, hogy olyanok is megkapták a mélt, aki elő se rendelte... valszeg téves rendszerüzi volt, de azért még lehet reménykedni 😊
darkSectorxxx
Azt nem a 4k-ba meg nem a fps számba fogod majd észrevenni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvitték az X1X Scorpiot. Most már csak PlayStation-öm van. <#nemtudom>

Még két hétig. <#pias>

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.27. 10:15:08

PS5 II PSVR

mucsácsó
dettó.
én is mindkettőnek adtam esélyt - a második tényleg jobb lett, de valahogy nekem nemgyerebe. Legion max a helyszín miatt érdekel, mert London nagy szerelmem, de még így se ad annyit a videók alapján, hogy ránézzek... 😞
Ulthanito
Nekem nem csúszott le egyik része se, pedig mindkettővel tartósan próbálkoztam. Nekem ugyanilyen benyomásom volt róluk.

PS5 II PSVR

Moby
A WD kettő volt az előző generáció legjobb ubi játéka nekem. És az egyetlen, amiből kiesett a platina.

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Én tőlük nem rendeltem, mert a Media Marktban ki is fizettem a teljes összeget egyre, így csak reménykedem, hogy jut majd.

Ha az Edigitalnak jut, akkor ugyanannyi csak jut egy Media Marktnak. 😊

Ha belépek a fiókomban, ott a rendeléseknél ezt látom a PS5-re: "Rendelését fogadtuk, a csomag előkészítését azonnal megkezdjük, ha a termék raktáron van. Amennyiben nincs raktáron, gondoskodunk annak mielőbbi beszerzéséről."

Ez a nesze semmi fogd meg jól. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.27. 08:50:42

PS5 II PSVR

Ez kb az előző Watchodgsokra is igaz volt. Olyan semmilyenek.
mucsácsó
persze, ingyen se virágbótbó se... 😄
ellenben az AC Valhallában látok fantáziát egyre inkább, csak gyanús (és remélem is), hogy CP2077 mellett eszem ágába nem jutna, hogy toljam majd 😄
Kandurex
Nézem ezt az új watchdogs-ot, de nem tud átjönni, valahogy nincs benne...élet, szív...játék, nem is tudom.

Nem érzem, hogy én ezzel valaha is játszani akarok.

shaddam
Ajaj nem látszik a 2 teraflops

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

darkSectorxxx
<#worship>

Reméljük nem valami hibás rendszer üzenet. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Ubisoft Games on #PS5 and #XboxSeriesX

Watch Dogs Legion - 4K/30FPS with Ray Tracing
Assassins Creed Valhalla - 4K/60
Far Cry 6 - 4K/60
Immortals Fenyx Rising - 4K/60
Riders Republic - 4K/60
Rainbow Six Siege - 4K/120
For Honor - 4K/60

Siege 120fps hmmm..

Kandurex
Haver is most kapta! <#eljen>

AntiHero
Extreme digital most küldi az emailek.

"Mint te is bizonyára tudod, a termék a megjelenéskor limitált darabszámban lesz elérhető! A rendeléseket az előjegyzési/előrendelési sorrendben dolgozzuk fel és szolgáljuk ki.
Jó hírünk van, Te már biztosan megkapod a PS5 előrendelésed a megjelenés napján."

Lesz itt ps5 bőven szerintem mindenkinek.

Mephike
A kínaiak biztos olcsóbban fognak majd ilyen oldallapot csinálni, idővel remélem nagyobb választék is lesz. A 12600 pénz azért nem olcsó.

Néhánynál csak dizájnelemnek tűnik. Másoknál meg úgy tűnik, h valamiféle modifikációk.
Itt van jópár belőle Cars
Utoljára szerkesztette: szebag79, 2020.10.24. 14:03:52
Nem lehet, h csak néhány autó olyan? Esetleg az olcsóbb fajták vagy a modifikáltak közül? Most néztem meg párat és egyik se volt köztük az.
Azt lehet tudni hogy a Cyberpunkban levo autok eleje-hatulja miert asszimetrikus, foleg a hutoracs es a lampakra gondolok? Van valami funcionalis oka a vilagara nezve, vagy csak dizajnelem?
Rage47
no
Voltan
Úgy értem, AI társakkal lehet-e menni valahogy?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rage47
igen...
Ulthanito
Igen, csak AI.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Szerintem most is kilenc rugó, valamelyik nap néztem a PS Plus akciós árát fontban.

PS5 II PSVR

Tikal
és tényleg, 10 másodpercig bírtam nézni
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.10.23. 23:36:47

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shaddam
Egyik legirritálóbb tech youtubeos

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kandurex
2 óra alatt 327e megtekintés? Ez csak egy kontroller...

AntiHero
Ja meg közben webes új Playstation storon fent vannak a magyar àrak.

Godfall
Sima- 27.490Ft
Ascend - 37.990ft
Deluxe - 34.490ft

Demon's Souls
Sima - 27.490Ft
Deluxe - 34.490ft

AntiHero

Voltan
A csucsima legends-ben AI társakkal lehet menni? Multizni nem akarok, egyedül meg felaprítanak gyorsan.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

n000rbi
Az új ára volt 8990, most kicsit több, mint 7ezer akciósan (ha van ps plusod)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Mephike
A Mortal Shellhez a napokban jelent meg pár új apróság. Szóval foglalkoznak még a játékkal a fejlesztők.
Azt mondjuk nem értem, hogy miként lett akciósan 9k a játék, amikor én annyiért vettem meg újonnan. :S

davidka003
Én az Origins-t játszottam. Az bejött. Odyssey még várat magára. Az biztos, hogy sok játékra igaz az, hogy mindig a régebbivel kell kezdeni, mert ha valaki nem úgy csinálja akkor nem fogja elkapni az élmény. Például AC Origins után az AC: Unity is fapados hiába lenne jó maga a kor.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mucsácsó
+1 és +1.
ha kimaradt volna nekem az Origins, akkor Ody tényleg iszonyat nagyot szólt volna - így viszont csak lekötögetett egy pár órára, majd nálam ellaposodott az egész 😞
ugyanakkor Valhalla eléggé érdekel, elvileg megkopasztották a sallang időelcsesző mellékküldik többségétől... hát kíváncsi leszek 😄
darkSectorxxx
thx

Ulthanito
Érdekes, nekem abba beletört a bicskám. Kétszer is. Az Odyssey-t viszont platináztam. Az Origins már látványban is esik szét sajna, az Ody szerintem egyrészt látványosabb, másrészt egy csomó újítás van a harcrendszerben az Originshez képest.

Ha valaki játszott már az Odyval, annak szerintem utána a Origins már fapados.

De egyébként a világ, meg a Tour az tényleg nagyon jó.

PS5 II PSVR