PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
15% hallucináció.....
Így egyből könnyebb lesz 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.23. 08:29:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

A TOUR játékmód miatt pedig akár önmagában is megéri megvenni a játékot.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.22. 10:58:50
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
egy diétás souls kb - akinek nincs ereje/ideje grindolgatni meg a mapokat felfedezni, annak ez tökéletes kis játék lehet - elvileg 10-12 óra alatt nagyon max végigvihető, szal nem hosszú...
~15 fős indie csapat produktuma, szóval ahhoz képest le a kalappal előttük - ugyanakkor nyilván souls mélységet nem szabad várni tőle, de azért vannak benne jó ötletek, amit nem csodálnék, ha egyszer itt-ott átvennének majd 😊 de nyilván semmi korszakalkotó azért..
a mozgás néha sutácska, és az ellenfelek is nekem eléggé ismétlődőek voltak abban a pár órában, de szerintem szerethető is lehet akár, ha az ember ilyen souls-szerűségre vágyik 😊 a grafika elég jónak mondható, pláne soulsok után 😊
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
tetszetős - ugyanakkor iszonyat lehozós, hogy már megjelenés előtt ennyire tudni mindent előre, hogy mivel próbálnak meg még1x lehúzni, miután kifizetted a teljes árat... egyértelműen kivágott tartalom, még1x eladva és ez már full elfogadottá vált mára, sajnos...
nagyon gáz, ettől csak a mikrotranzakciók undorítóbbak 😄 mindkettő dolgot törölni kéne a gamingből, és visszahozni a kiegészítőket - de erre meg a futószalagon készülő címeknél nincs idő... kifizetsz 20-30k-t egy játékért, de utána még mindig kvázi korlátozva vagy, és nincs egy komplett cím a birtokodban.. 😄
A játékot megvetted, nem? 😄 Ingyen a Warzone van..
Mármint oké, értem én hogy ingyenes a kiegészítő és juhé, de ez lenne a normális egy ilyen játéknál.. CP2077-nél is ingyenesek lesznek a kiegészítők úgy tudom, végül is nem minden fejlesztő Ubisoft és ez az ingyenesség lenne az alap modell.
Még meg se jelent az új AC de tegnap már olyan videó került fel, hogy milyen lesz a két fizetős DLC. 😄
A 2fős modban még az első kapun se tudtunk átmenni, a 4 fős-nél meg a 4 hullám volt a 25-ből a legtöbb amit bírtunk. 😄
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ebből 4 kép a katana modosítása, vagyis hogy milyen dolgokat lehet kovácsoltatni még belőle, 106-os szintre fel lehet tornászni. 😄
Képek
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.20. 19:58:13
Most 105-ös szintű a KI-m és 110-es a max a rémálom napi kihívásokon. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.20. 19:51:15
Cross-gen online with PS4 players
4K and 120fps options
Faster loading
FREE upgrade from PS4
DualSense haptic feedback and adaptive triggers
120fps..hmmm.remélem fps-ek is kapnak ilyen módot.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A gameplay nem szar, csak nem igénylem.
Szubjektív vélemény, had ne vitatkozzunk már azon basszameg hogy szubjektíven nekem mi tetszik és mennyire.
Nem kell fennakadni már minden szaron, nem lesz ez nektek kevesebb mint játék, és a saját példámat csak arra írtam, hogy igenis sokaknak fontos hogy ha mást nézhet játszani, mert vannak stílusok amik nem érdeklik annyira hogy megvegye meg végigjátsza, csak szimplán valakinél egyszer megnézi.
Beszélget közbe a játékossal vagy eszik meg fekszik.
De nem kell ezt magára vennie senkinek, én így látom aztán ennyi, ha a fél ország a feje tetejére ál akkor se fog érdekelni, se a multi, se a verekedős játékok, se az online mmo, se semmi ami eddig se érdekelt.
Nem rábeszélni akartam valakit, nem is lehetne ahogy engem se más izlésére, csak annyi, hogy nem csak egy izlésvilág és stílus létezik.
Sokaknak elképzelhetetlen hogy nézzen játékokról végigjátszást, de sokaknak meg ez tetszik.
Játék közben amikor izgultam valamelyik karakterért, és éreztem hogy rajtam múlik minden akkor egyik ilyen jelző sem ugrott be. Igen is van benne játék bőven, csak te nem látod. Ha a te kedvenc játékaidnak ugrana neki valaki akkor szerintem te is harapnál. 😄
Van amúgy olyan 'játék' amikre igaz az amit írtál, de szerintem nem azok végigjátszását nézted végig. Ha igen, akkor egyetértek minden szavaddal és még elnézést is kérek...! 😄
Óriási különbség van pl egy Detroit és egy Late Shift között. Nekem a leírásod alapján úgy jött le, hogy a Beyond Two Souls, Detroit, Heavy Rain játékokra gondoltál, ezért éreztem szükségét, hogy írjak.
Van sok ismerős aki például 2-4 online rpg-t kivéve semmi másból nem áll az élete de nálam ha játszom story játékokkal akkor szívesen megnézi. Vagy valakinek nincs valamihez hardver, vagy emulátor stb.
Engem már kevésbé kötnek le ezeket a játékok, és egyszer érdekel a story egy verziója, nem akarom látni mind a 6 befejezését a játéknak, mert annyira nem érdekel.
Én nem is várom azt hogy bárki ezt érezze és megértse miért érzi egy másik ember másképpen, cska annyi hogy el kell fogadni hogy nem minden játkost érdekel minden egyformán.
Teljesen nem ugyanaz irányítani, mint végignézni, de ez nem is hiányzik pl nekem vagy pár másik játékosnak...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.19. 13:26:39
#4K@120@HDR <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
mondjuk szerintem még a 30 FPS is csoda RT-vel 4K-n.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.19. 11:15:11
Viszont belekezdtem a Hades-be, amit már egy ideje terveztem, de itt is említette pár ember, hogy mekkora jó játék. Nos durván beszippantott 😊
Kontrollerrel játszom, és remélem idővel jönni fog PS-re is, mert oda is tuti beszerezném. Csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki mindenki, mert remek játékélmény.
Pont az lenne a lényege, hogy te dönts, ne pedig valaki más döntse el, hogy mi történik. Egy olyan játéknál ahol egy befejezés van még megérteném, de a Detroitnál ez értelmetlen.
Ha egy Netflix sorozatként kezeled és csak megnézed ahogy más játsza AZ EGYIK LEHETSÉGES BEFEJEZÉST, akkor rendben, nézd meg a a játékos sztorija miatt, de mint játékot fikázni úgy, hogy azt se tudod milyen (mert nem tudod, ez látszik) az nagyon nagy fail. Nem a játék sztoriját kapod, hanem a játékosét akit néztél. Óriási különbség.
PS5 II PSVR
Nem rossz, de nem az a multi, amivel órákig eltudnék lenni. De majd visszanézek rá, kis napi fél órás adagokban bőven elég nekem
Én lenyomtam benne pár kört, de igazság szerint nem estem tőle hasra.
PS5 II PSVR
Why so serious?
Nyílván automata email, de korábban egy játékkal kapcsolatban se kaptam ilyen levelet. Most csütörtökön sikerült végig vinnem grounded, permadeath fokozaton és a trófea rendszert illetően látják, hogy ki teljesítette, gondolom emiatt kaptam az emailt. Csak nem tudom, hogy mennyire általános hogy emailt küldenek. Ti köztetek volt olyan, aki szintén kapott egy emailt, hogy teljesített egy adott játékot ?
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Adversus solem ne loquitor