PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ez télleg állat.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Party cset hangját betudom úgy állítani,h rögzítse azt is a videoval?
SweeneyTodd
Majd élménybeszámolok mennyire folytam el a kanapéban <#bee1>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Kongy
Épp most vettek ugyan ilyen TV-t rokonaim 😄 Nagyon szép képe van az biztos.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tatyla
Hmmm tetszetős majd véleményt ha megvan

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SweeneyTodd
Egy kis tv-s off még...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hiszem du. megyek is érte, egész jó árban van most mediamarkban... Sony

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Amiga
Valami nagy baj van veletek, basszus. 10-20 óra a két expansion játékideje, itt meg megy a hőzöngés anélkül, hogy bármit tudnátok róla. Jobb lenne, ha az egész Witcher 3 csúszna megint fél évet, mert megvárják vele a kiegészítőket?

Különben is, 20 óra játékidő az 3 Order vagy egy fél Mass Effect, mire megy itt a szájtépés?

Ha meg nem most jelentenék be, hanem egy hónappal a játék megjelenése után, az miért lenne jobb? Úgyis tudjuk, hogy minden sikeres játék kap kiegészítőket.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Üdv Mindenki, érdemes megvenni a Unity-t egy jó kalandra?😊) sikerült már bepatchelni az fps-t?Köszönöm
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Animációkkal 60fpses videóban semmi baj sincs.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.07. 21:31:05

a minap elcsiptem egy stream-et belöle (par perc utan abbamaradt... vajon miert).
story-t nyomhatta a srac, de hallod... azok a ps2!!!-es szintu karakterek + animaciok atvezetökben... nem hittem el.
meg a rendes harc se ugy nez ki, mintha kurrensgen-re szuletett volna.

engem ez nagyon nem, stream utan meg annyira se. kivancsian varom az ertekeleseket.<#nezze>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Annyira beteg, hogy félelem. Nagyon várós! 😄

Na de most komolyan. Már az is nevetséges volt, ahogy büszkén bejelentették a 16 ingyen dlc-ét. Frizura, kosztüm, kutyát nem érdeklő utolsó gagyi sidequest-ekel, mindezt majd úgy hogy időt húzva vagy írogathatom be a kódokat, vagy majd időszakonként kapom meg. Egy vásárlót már vesztettek, nem szeretem ha hülyének néznek, legalább a megjelenés után pár héttel jelentették volna be, de így nem sok kedvem van megvenni, hála a hazai pénzéhes boltosoknak, nem 20 ezer kemény magyar forintért. Aki tele van pénzzel annak jó, de én megveszek egy játékot, végigjátszom, eladom, majd az abból befolyt pénzből veszem meg a következőt. Teszem azt 1 hónap alatt végignyomom a 20 ezer forintos játékot, bőven esik az ára, és még várjak x hónapot/hetet hogy majd azt a nyamvadt dlc-ét megtudjam venni, plusz 8 ezer forintért, mikorra már szart se fog érni a játék. Frászt! Használtam 10K-ért majd megveszem.

TDC Geronimo
Nem is azzal van a bajom, hanem az időzítéssel.

AntiHero
Akkor ha annyi játék időt adnak akkor megéri szerintem. 25$ a kettő.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.07. 20:24:47

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Hülyét csináltak magukból, ennyi történt. Talán többször nem fogják. De mindegy, ezen semmi nem múlik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Emlékszem, hogy sokan májereknek tartották a 16 ingyenes dlc bejelentésekor, mert Ők nem akarnak a többi játékgyártó útjára lépni. Jó ezt most nem dlc-nek hanem expansion-nak írják, de ahhoz meg nem kevés a 20-óra? De én is utálom, hogy meg sem jelent a játék és már azt hangoztatják, hogy húzhatnak le újra pénzel.
Totti5
Ingyenes a fanszervíz DLCk lesznek, mármint azok melyeket direkt kivágtak, és 16 DLCnek odaraknak 1day, mert ez szerintük vicces és jól mutat vagyis bemutat másoknak. Szerintem meg macera és semmi értelme, de hát ők most a Jófiúk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Ezek nem. Ez 10-20 órás story DLC. Ingyenes kis biszbaszok lesznek. A DLC oké, főleg az ilyen tartalmúak, de miért kell már megjelenés előtt bejelenteni meg erről beszélni? BBhez is biztos lesz, de nem beszélnek róla pedig már kint a játék.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.07. 19:09:25

Nem lesz ingyenes, ellenben plusz 20-20 játékórát ígérnek Witcher 3 +2 dlc
AntiHero
ami ingyenes lesz. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
2 "MASSIVE" EXPANSIONS ANNOUNCED FOR THE WITCHER 3: WILD HUNT

sigh... ki se jött ez se, de már 2 DLC be van jelentve.

Moby
Nem, de mindegy, mindenkinek van/lehet meggyőződése 😊

/40k se egy 750Ti, ami fogja hozni a ps4 szintet, ahogy hozza minden másban is. Ez az egész kevéssé szól pénzről.

Adversus solem ne loquitor

Engem a One HDD kerregése tud zavarni nagyon
ja, vagy nem 😛 Pl ,ha én a mostani pc-mmel akartam volna a witcher 3-mat nyomatni minimum egy 65-70 ezres vgat kellett volna vennem 😄
darkSectorxxx
" Amellett meg kis költségvetéssel sem gond több platformot tartani."

Erről van szó.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
Mondom, szerintem halk, es csak éjszaka hallom, de akkor se zavaró, nem tudom milyen egy One, szóval nincs összehasonlítási alapom. A régi super halk PC-mnel hangosabb, de a mostaninál nem😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Tehát akkor nem az van, hogy halk a gêp, csak nem baj, ha hangos 😄
A pécé emellett néma, és a one is. Éjjel, kussban a ps hangja irritálóan, gyökér módon zavaró.

Tikal
En is kb 2 méterre ülök a ps-tol de csak éjszaka hallom mikor mar csendesebben játszom, nappal nálam uvoltenek a játékok😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Mármint mi? Hogy ugyanolyan, mint volt?😄

Vacilláltam is eleget, hogy egy 100 ezres vgat vegyek és cipeljem a dögnehéz pécém a telekre hétvégente, vagy egy jó pár évig működő péest vegyek amit bárhová el tudok hurcolni amihez szintén lesz VR kütyü..
Moby
Persze nem mind, tudom. De szóval van választás, az meg sose rossz.

Moby
Azokhoz a gémekhez jórészt elég egy fing pécé is, ami a háztartások jórészében azért akad gémerkörökben. Amellett meg kis költségvetéssel sem gond több platformot tartani. De a szélsőséges gondolatok megfogalmazásánál nem ez kering a levegőben 😊

Az a baj, hogy sajnos vannak olyan pc-s rpg-k amik nem lesznek multiplatformok. Szerintem félreérted, vagy én

szerk: Neked mondom, mikor csak meg kell nézned az aláírásod.. High pécéd van 😊
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2015.04.07. 17:34:47
Tikal
Aha😊 mondjuk egy proci ventillatort ajanlhatnal is, mert az hangos jelenleg.

Köszi szépen! Ez jó hír! 😊
Moby
Ezt nem értem. Olyan hogy tud jönni? Ez csak a TE döntésed, nem a lineup-é. Ha csak ex jönne rá, az az jelenti, hogy semmi más nem jön rá ami a többire(ld. WiiU), akkor meg azért tartasz mást.

Részemről nem baj sőt.., de jöhetne néhány olyan játék is ami miatt nem kellene pc-t is tartanom 😊
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2015.04.07. 17:24:02
Moby
Építsek neked gecihalk pécét?😄

szia! ha süketszobában játszol akkor biztos nagyon zavaró a hangja, de én normál televízió hangerő mellett eddig még nem hallottam a hangját, pedig tőlem másfél méterre van a pées. Nyilván nyáron a hőségben, meg egy teljes napi használat mellett hangosabb a ventije
Moby
Nem. Az ötödik gépemet nyüstölöm. Egy üvöltő notebook volt mind.

Tikal
En nem tudom milyen volt akkor de szerintem halk most, legalábbis a PCmhez képest 😊)

Moby
A leáld tizensok éve egy max 6 useres, jó hangulatú fikatopik. Kedvelem az odajárokat, de nem tartom követendőnek minden gondolatot, ami ott felmerül (meg amit máshol sem).

Sziasztok!

Nem szeretnék egy vitát indítani, de az alábbi kérdésem lenne. Amikor kijött a PS4 akkor elég hangos volt (én 2 haveromnál néztem meg és volt hangja rendesen).

Jobb lett azóta a helyzet?!
Moby
Miért sajnos a multiplatformitás? Az egyik legjobb dolog, hogy mindenkihez eljussanak a játékok.

Tikal
Semmi gond ezzel, en is azon játszom amin van jo játék, legalábbis nekem az.

A leáldozott topikba😊

Moby
Milyen topikba?
Én azt tudom, hogy egyes játêkok jók, mások kevésbé. A platform ebben a kérdéskörben sokadlagos. Multiplatform címeket lehet minőségben/árban satöbbiben összemérni. Erre jó, egy centivel se többre. Hogy ezen kívül ki és mit akar belelátni, önigazolni, birkanyájban bégetni, okoskodni, szakérteni, nos, ezt én a felismerhetetlenségig telibekettétorkonszarom. MINDENRE nagyon pontos, azonnali rálátásom van. Platformügyekben őrület, ami fórumszerte megy. Nem kell ezért sehovase mennem. Helyben is jól látom ezt 😊

Sajnos tény, hogy a játékok többsége multiplatform, de rengeteg olyan játék van ami sajnos csak pc.. Talán még emlékeztek arra, hogy a ps2-re mennyi játék volt és mennyi uniqe 😞 Egyenlőre a pées négy a pár exkluzív játékával nem jeleskedik, persze a zikbokszon sincs másképp egyenlőre. Bocsánat vannak egyedi gammák is ,de a többsége indie cucc :S
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2015.04.07. 17:14:39
Tikal
Pff, leírtam hogy szerintem mi van. Nyilván vannak olyan emberek akik megvesznek minden platformot, de akkor most nézz mar át a másik topikba.... te is tudod, hogy szarok a konzolok mar most, egyre kevesebb racionális érv van mellettük..a játékok legnagyobb része multiplatform.

Tikal
Nem nem erről volt szó, olvass vissza. Írtam hogy a pc jobb grafikailag, erre írtak hogy ja, de nincs ra exkluzív cím, míg konzolra van.... Es itt jöttél te 😊 a társalgás nem veled kezdődött, persze hogy nem érted mire irtam az 1080p 60-at.