PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nagyon várom. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogom (nem titok, akarom is, nagyon szép emlékeim vannak róla), csak ezek idők ilyen túloptimista túlzások. Nagyon kevesen fognak hónapokig vadászgatni, meg kártyázgatni, meg tanulkodni, meg akármizni a semmiért, miközben a háttérben helybentopog a sztori, vagy már asse. Ergo a semmiért. Ezek ilyen fura elképzelések a legtöbb sandboxnál, és van talán összevissz három négy olyan, ahol a többség erre hajlandó is.

Adversus solem ne loquitor

1-hez nem mennek. eleve PC only, meg ott kontroller se jatszik ugy tudom.

ja amugy most valami teljesen mas jatekra van szuksegem, minimum egy par orara, hogy elfogadjam a visszalepest BB utan. mondjuk kis ótóka.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nem elengedhetetlen, de kerekebb a dolog. Viszont arra már ne menj vissza, azt már nem fogja bevenni a beled

(ó/a kettővel is legylél majd megbocsájtóbb most a BB után. A harc...hát az nagyon meh...😊

elsö reszt kell hozza ismerni?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

elöbb voltam setalni kutyussal es hallgattam legujabb Beyond Podcast-ot. voltak Lengyelorszagban probara. ugy volt, hogy 2 orat engednek nekik jatszani, de 6 lett belöle. NAGYON szepeket mondanak rola.

Moby
Gecijó a kettő. Őrültség kihagyni, a wild hunttól teljesen függetlenül is.

Moby
Nagyon értelme sem lett volna, és itt is kétségeim vannak ezügyben, mert amíg szalagon húznak egy sztorit, addig nem sok értelme a nyitott világnak, hacsak nincs telirakva _tényleg_ élvezetes tartalommal. Csak ahhoz meg a rockstaron kívül nem sokan értenek.

erdekel a Witcher 3 (Steam-en elö is van rendelve, csak most gep nincs hozza... LOL), DE meg a 2-t se toltam le. itt figyel a polcon. szted foglalkozzak vele, vagy szarjam le es durr bele Wild Hunt? van ezekben felvezetes az elözmenyekröl?

Totti5
Open world lett, ami vagy jobbá teszi vagy elvesz belőle. Meglássuk. W1-2 habár nem volt cső természetesen, de nem is engedett szabadjára.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Igazából a kettő avval együtt, hogy imádtam túlzóan egyszerű és könnyű. Ha minden lootra rámész, a játék felétől már istenmódban vagy. Remélem ezen változtatnak most.

Moby
Én az egyel és a kettővel szumma nem játszottam másfél hónapot úgy, hogy a kettőt letoltam vagy 3x.
Ez most mitől lesz olyannagyonhosszú?

Moby
Nekem nem a stílussal volt gondom, hanem a játékkal. Ezzel, konkrétan. Nem tartom magam különösebben alien rajongónak (bár alapműnek tartom a filmeket), és elhiszem, ha ez egy rajongónak nagy cucc. De mint játék, háááát izé 😊 Hogy az utóbbi években ez miben legjobb, ami nem-alien-related, ezt nem is tudom értelmezni. Végig sem bírtam játszani. Ami persze az én preferenciáimat tükrözi, de jót sem olvastam róla senkitől, aki nem alien fan.

amiket hallok mostanaban, az alapjan inkabb masfel evet tippelnek.😄

TDC Geronimo
<#wow1>

BB után pont jó lesz újabb másflé hónapra 😄 Aztán jön Batmaaaaan ütütütüt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

yesname
Az utóbbi évek egyik legjobbja. Alien játékok közül pedig egyértelműen. Ízlések tudod. Sokaknak nem jön be hasonló stílus.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.04.10. 18:02:13

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Jajmekkorarakatszaraz...

n000rbi
Alien-t én is megjelenéskor nyomtam, akkor elég moslék volt, azóta meg már nincs meg <#nemtudom>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Evil withint én megjelenéskor toltam, azóta nem játszottam vele és fent sincs már. Elvileg valóban jött patch ami tovább javított rajta, de szerintem launch day állapot se volt annyira vészes, hogy ne élveztem volna

Diablo 3 elég csak letölteni a 20Gb-os file-t vagy kell a 40Gb is?
Mert külön van a 2
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

norbi / gero?

Kongy
Trine 3 gameplay Akarom! MOST!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Újabb project morpheus játék van bejelentve: EVE: Valkyre
darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Ilyen miracast is van rajta?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kerdes azokhoz, akik nyomtak az Evil Within-t:
Digital Foundry elemzes alapjan a day1 patch-es frame rate igencsak messze van a stabil 30-tol, de olvastam valahol, hogy jott ki ujabb patch is (DF nem update-elte a cikket), ami javitott ezen. meg tudjatok ezt erösiteni vagy bullshit?

kerdes azokhoz, akik nyomtak az Alien Isolation-t:
szinten DF elemzesben latszik, hogy stabil 30-as PS4-en, de neha (amde vegig a jatekban) van egy rövid megakadas / freeze. erre erkezett valami javitas vagy csak az atvezetök szar fremjere?

elöre is köszi-puszi! (mindkettö megvan amugy pc-re, de akarom lemezen is öket, most lohugyert meg tudnam venni mindkettöt)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.09. 17:02:44

SweeneyTodd
Nagyon okos nagyon szép egyszerűen zseniális a tv, nem látok recéket tű éles a cucc a psel össze kötve, kicsit finomhangoltam azon amit automatikusan beadott beállítást ,de fantasztikus... még ismerkedünk nem volt még okos tv-m , szóval lassan de biztosan rájövök mit merre kell, más sikerült a telefonokat is össze cooperálni 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az utolsó kép nagyon szar lett... nem látszik mennyire jó 😄 , kocsiba épp hogy befért 2-2 cm maradt mind két ajtónál .
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.04.09. 15:59:27

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Kandurex
Mi ez a szájonkurelt szinematik élmény? <#wilting>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

várjuk

Vagy ha wirelessre megy, akkor a nyuljon melyen a zsebebe. Fel eve vettem az enyemet, nagyon jo, iszonyat kenyelmes, 20 oras akksi (jar hozza egy tartalek is), barati koromben azota harom masik ember is vett egyet, senki nem banta meg.

"It's the best gaming wireless headset I have ever encountered."

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tikal
Szerintem vezetékest vegyél, ne wireless-t.

Egyébként ami jó még Turtle Beach, Tritton....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Ahogy látom a rendszerfrissítéssel sokkal gyorsabban másol a gép pendrive-ra USB 3.0. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amiga
2013-as interjúból: http://www.pcguru.hu/hirek/witcher-3-a-cd-project-red-nem-hisz-a-fizetos-dlc-ben%20/23925

"A cégtől Konrad Tomaszkiewicz az Examinernek adott interjújában mondta el, hogy a CD Projekt Red nem hisz a fizetős DLC-ben. Azt ugyan nagyon jól tudják, hogy minden megjelenés utáni extráért pénzt kérhetnének, de ezt nem teszik, a meglátásuk ugyanis az, hogy a bővítések és a javítások ingyenesen illetik meg a vásárlókat, s csak akkor lenne szabad pénzt kérni egy-egy tartalomért, ha az valóban sokat ad a játékhoz, a megvétele pedig nem érződik lehúzásnak.

Tomaszkiewicz szavaiból az vehető ki, hogy a Witcher 3-hoz meg fog jelenni néhány kisebb kiegészítő, s talán lesz legalább egy testes expanzió is, de az már fizetősen -- ez persze csak találgatás, ugyanis az interjúban nem került részletezésre a DLC-stratégia, bár korábbról már tudtuk, hogy lesznek ingyenes DLC-k, csak azt nem, hogy fizetős bővítményeket is kaphatunk. "

Egyértelmű, hogy "testesebb expanzió"-t sosem ígértek ingyen a Witcher 3-hoz. Vagy ha igen, mutass már hozzá egy hiteles linket arról, hogy masszív sztori DLC-ket ígértek ingyen a Witcher 3-hoz.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
<#eljen>

SweeneyTodd
Hát ez valami nagyon király ! A kocsiba épp hogy befért hátulra a kis drága... de valami eszméletlen.... nagyon durva, kész vagyok tőle teljesen <#fogmosas>

Majd dobok fel képet , szállítás meg az össze szerelt állapotról ! 😄

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Moby

Én sem értem mi a jó ebben a mortal combat-ban.. Inkább ilyen Soulblade féle verekedős játékokat kéne feltámasztani 😛
Van jó fejhallgató PS4-hez?Ami nagyon kényelmes.Mit ajánlanátok?
Olyat szeretnék ami nem nyomja szét a fülem ha van ilyen😊
shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

darkSectorxxx
😊

yesname
A rend helyreállt. Úgy tűnik rövid UPC-s üzemzavar volt.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

darkSectorxxx
Azt hittem télleg nem megy a psn....bloodhoz kell. 😊

Totti5
Nem indul el a gép, nincs áram?

darkSectorxxx
Nemár, ma először nem kockulok? 😄

yesname
PSN csak nálam nem megy vagy máshol is probléma van vele?

Totti5
Hívhajták bárminek, az DLC. DLC jelentése Downloadable content azaz letölthető tartalom, tehát 2 letölthető tartalom lesz hozzá. A gond itt az hogy a CD Project tartott tavaly szentbeszédet a fizetős DLCKről és ment szembe mindenki mással. Erre most ők a megjelenés előtt sokkal árral és pre orderrel kipakolnak 2 DLCt és aki szeretné veheti a játékot 90 dollárért. Nincs azzal gond hogy lesz hozzá DLC, csak vagy nem kellett volna pofázni, vagy megjelenés után 2 hónappal előjönni ezzel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.08. 17:51:34

Totti5
Arcok és a hajak minden máshoz képest elég gyatrák lettek.

Totti5
Nekem ez már nem. Valahogy nem vagyok kívánics arra ahol 110 centin egy állkapocs leszakad. Ez már sok, de ez az én bajom.

Kandurex
kivégzések terén elég brutális lett a játék, nyilván kinek mi a legdurvább, de kétlem, hogy ezt annyira lehetne még fokozni <#guluszem1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo