PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
1. A Special Edition nem csinál network checket töltésnél a simával ellentétben.
2. Szerintem a PC-s hdd-ről nyökögteti, mert nálam ez a töltőképernyő egy putri dram cache nélküli sata ssd-n 8 másodperc alatt tölt be, nem pedig 12 után.
shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ulthanito
Darky, nem fognak elkopni a bitek belőle, hidd el. Ugyanolyan jól fogsz játszani vele márciusban, mint most. Persze, értem, én is tolnám szívesen, de ha nem lesz, hát nem lesz.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nekem nem előleg van ott, hanem a teljes vételár, és simán lehet, hogy nem kapok. Sőt, inkább arra számítok.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Konzolvilág Ricsitől? :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.31. 17:21:36

PS5 II PSVR

Ulthanito
Köszi!

Egy új, Sandisk pendrive-val az istennek nem akarta nekem megcsinálni. Aztán fogtam egy régebbi, lassabb, kisebb Kingstont, azzal meg elsőre sikerült. <#nemtudom>

65C9PLA

PS5 II PSVR

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Miért lenne kidobott pénz? A PS5-öt nem csak november19-én kell eladni.

Adversus solem ne loquitor

deep
Holy shit, thx 😊
darkSectorxxx
Igen ezaz.
Igen kellemetlen, mert itt a lóvé és egész egyszerűen 2021 február 1 előtt majdnem hogy esélytelen hogy kapj....
Persze nem lesz akkora gáz mert én lefoglalom majd magam, de azért a Demons Souls miatt gáz. a Pókember annyira nem érdekelne hogy rohanjak érte de a Des Remake azért csorog a nyálam. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Influenszerek reklàm miatt kaptak..csak szarul jön ki, hogy ők játszanak a ps5-ön, te meg ha akarsz se tudsz játszani vele.. így kb kidobott "reklàm pénz" az egész.

Én is félek a 1%-tol, hogy nem kapok. Pedig előleg is ott van.

Akkor mit érezhet az, akinek semmi konkrétuma nincs honnan is fog szerezni idén.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Na ez a vicces, És tuti hogy legelőször mindenhol 2000-ről beszéltek és azt írták hogy ennek a felét kapja a KV mert az valami partnerük.....és a maradék 1000 megy szétszórásra, szóval itt keményen elszámolták magukat vagy mi.

És akkor a sok influenszert vegyük le, mert valaki szerint nekik alanyi jogon kell jusson. meh

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
1000db érkezik MO-ra. Hivatalos forrásból tudom.

darkSectorxxx
Buziság az egész, elsőnek 2000 darabról beszéltek, legutóbb meg arról olvastam hogy csak 1000-et kapott magyarország összesen.

n000rbi
Reméljük legalábbis. A napokban jártam az egyik KV-ban, rákérdeztem a ps5-re, hogy akkor ugye 19-én kapom, mert az előleg is be lett fizetve stb., erre azt mondja a srác: 99%. Kilencvenkilenc?! <#idiota>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
1 perc alatt lefrissült pendriveról, de ja, végülis ráész vele. Még három hosszú hét 😞 Vagy majdnem annyi.

n000rbi
Megvárom, hogy kidobják ota-n is, úgyid csak a ps5-tel tudnám kihasználni, de kösz az infót!

Moby
Akkor ide is: kijött C9-hez és B9-hez a 4K@120Hz@VRR firmware. Tölthető az LG oldaláról!

Ez nem igaz. Ugyanis közöl az Ms eladási adatokat csak össze kell adni a Live előfizetőket, majd gyököt vonni a Halo -ban eltöltött órák számával, amit szinusz függvénnyel négyzetre kell emelni a GP előfizetők számával, utána reciprokot vonni az acsik számával, és végül megszorozni pi-vel Spencer mosolyainak összegével. Ennyi. Ebben nincs semmi bonyolult.
Moby
Ebben a legszebb az, hogy az ms évek óta nem közöl konzoleladásra vonatkozó adatokat. Tuti, hogy teljesen hivatalos a forrás 😊

Kandurex
Ez a híres brit tudósos hoax 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehet a legolcsóbban venni PS Plus előfizetést?

Ulthanito
A Sony nem nyeli le a keserű pirulát

Szomorú. Volt egy zseniális ötlet, egy zseniális névválasztás, és a Sony elfojtja, szerintem nem fair módon.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ulthanito
Megmondták, hogy nem marad ilyen.

PS5 II PSVR

Az animációk pont olyanok, mint az animációs filmben. Imádom.
Mephike

AntiHero
Így van. Nincs új terület. Csak a digital deluxhoz jàró dolgok szàmítanak újnak.

Bővebben itt.

n000rbi
Az a kisebbik baj, de hogy az is marad SX-en is... (egyébként nem akarom elhinni, biztos javítják)

Ulthanito
Most is olyan. 😊

PS5 II PSVR

n000rbi
Biztos jó lesz a 1080p-s menürendszer a C9-en <#banplz>

Ulthanito
Kettő! <#banplz>

PS5 II PSVR

n000rbi
Azt tudom, hogy Switched van, de ha azt a golyós játékot nem próbáltad a 1-2 Switch-ben, akkor nem tudod mire képes a haptic feedback. Na most ha ezt hozzák a sonynál még jobban, akkor én kurvaélet, hogy nem fogom kikapcsolni. 😄

Kandurex
Switch igen, de alapvetően a rezgést már akkor is torkon brunyáltam.

n000rbi
A Switchtől jobb elvileg és én pl. a 1-2 Switch golyós cuccától ott is beszartam. Azt próbáltad?

Kandurex
3 hét....

mucsácsó
😄DDDDDDD azt adnám

nagyon kíváncsi vagyok rá, de azért akkora világmegváltást nem várnék.. nem fog ezzel foglalkozni a 3rd party fejlesztők túlnyomó része valszeg :\
Kandurex
Az esőcseppeket,...szerintem, ha elég sok pontot gyűjtesz, még egy kéz is előugrik belőle, ami rá ránt....

Valószínüleg valahol a Switch kontroller között fog működni.

n000rbi
Pedig eddig mindenki amiatt van elájulva, hogy mennyire sokat hozzáad az élményhez az Astrobot-nál, hogy érzed a felületeket, esőcseppeket, csobbanást stb., DeS Remakeben is rámentek erre.

Kandurex
Kifogom próbálni, de én leszek az első aki kikapcsolja. Gyűlölöm, ha rezeg, vergődik a kontroller, agyon csapja a finom mozdulatokat és bosszant is.

https://hu.ign.com/dualsense/62719/news/kikapcsolhatoak-lesznek-a-dualsense-kontroller-legfontosabb-ujdonsagai-meghozza-jo-okkal

Ulthanito
Engem még nem rántott be, kipróbáltam VR-ban is, úgy vicces volt, de valahogy nem éreztem, hogy akarok játszani ezzel, Talán majd most. Egy esélyt adok neki, az tuti.

PS5 II PSVR

benőmenő
Már eleve az sokat fog könnyíteni a DeS-en, hogy nem zuhan be 20 frém alá amint valami fizikát számol (robbanás, több hordó törése, stb.)
AntiHero
Kivàncsi leszek. 3 napos szabi alatt meglàtom meddig jutok. 😄

*Aztàn majd 19.-én meg nem jön meg a PS5...mondjuk akkor lebontom a hàzat. 😄

Kandurex
A legnehezebb játék volt a klasszik DaS sorozatban. Hogy nehezebb, mint a Sekiro vagy a BB? Szerintem nem.

n000rbi
Fogsz ám! 😄

Egyébként anno azért is volt szívás, mert az első souls-játék volt, totál ismeretlen mechanikával stb. Jóval könnyebb dolgod lesz most ennyi souls-tapasztalattal.

Mephike
Megelőztél, pont ezt a videót néztem én is 😊

AntiHero

Origins patch óta egyfolytában játszom,nem tudom abbahagyni!!