PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
/igen, a eurogamer írja is: OneX
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 15:33:17
Adversus solem ne loquitor
Ez nagyon aranyos, de még mindig egy rohadt szó nincs róla, hogy miként fogjuk megkapni az adaptereket, egyáltalán hogy lehet igényelni, meg ilyenek. És 2(3) hét múla launch...<#rolleyes>#rolleyes> Inkább lehetne megvenni, akkor legalább tudnám, hogy a boltban legalább lesz (vagy nem).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 15:30:23
-Free upgrade, save transfers
-4K/60FPS, improved visuals, bigger worlds
-Greatly reduced loads, 32 player cross-play
-Tempest 3D audio, haptic controls on PS5
-PSVR playable on PS5
Tyűűű ezzel, hogy süvített a PS4 pro :D
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Remélem a PS5 nem hiába jó nagy és nem lesz gond a hűtéssel. Amelyik meg pattog a mérete miatt, az meg játszon egy porszívóval a füle mögött, utánna már nem fog panaszkodni!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eurogamer is cikkez róla.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 14:01:01
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ez is egy vélemény. Igaz, hogy a ostobábbik fajtából, de attól még az.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.28. 13:44:01
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 13:41:25
ettől nem csak moby szerint vagy hülye, hanem csak simán minek billentyűt koptatni? ő nem unja, szíve joga
én spec el se olvastalak volna ha ő nem reagál, éshát autókról olvasni ebben a topicban... sokat vesztettem volna valóban
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De én azt kétlem, hogy a Bluepoint fogja majd a kódot átírni, és új funkciókat, új pályákat, bármit beletenni, ami nem lett volna az eredetiben.
PS5 II PSVR
Mindenesetre én eleve úgy állok hozzá, hogy van a grafikai tuning és kész (ami szárazon bassz mindent!). Nem kapunk semmi újat a “váz alatt”, se új pályát, se új monsztát, se boss-t, se mondjuk újra dolgozott parry rendszert stb. stb.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.28. 13:26:31
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Szerintem erről írtak már, hogy milyen remake is lesz, mihez nyúltak, és nem nyúltak hozzá. Szerintem nem írták újra a játékot, nem tettek bele új funkciókat, elemeket, hanem csak csodálatosan kipofozták látványügyileg.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.28. 13:03:49
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.28. 12:58:20
PS5 II PSVR
Hogyan, milyen irányban fejlődnek ezek, amiben elavult lehet az egyik a másikhoz képest? Maga a souls széria milyen fejléődést mutatott? Ami nem változás, hanem konkrét fejlődés.
Semmi hónaljszag nincs benne, te beszéltél hülyeséget. Ha megnézel egy 90-es évekbeli filmet, amit először látsz, még mondhatod rá, hogy ajajjaj, ez már kicsit öregecske...
Egy játék azért, mert vizuálisan felújították, de mechanikailag nem nyúltak bele, még keltheti az idejét múltság érzetét, akármilyen jól is néz ki. A videók alapján ennek ékes példája lesz a DeS.
Ettől persze még fogok játszani vele, és élvezni is fogom.
PS5 II PSVR
/maximum a hi-tech opeled hasonlít nyomokban egy korábbi kadettre
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 12:49:22
Na ugye.
PS5 II PSVR
A DeS-ben vannak olyan játékelemek, amik azóta egyik from játékban sem köszöntek vissza.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 12:38:57
Nem hajt a tatár vele, ha nem jut gép, akkor majd tavasszal letolom, ott lesz az Xbox addig, jön a Medium, GP-ben is van pár cím, amivel elleszek. Ja, és a CP 7 ezerért, ami ugye ki tudja, mikor jön. :)
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
bár igaz, csak az első pár boss ment le, és utána offoltam, mert felkúrt, olyan nehéz volt (igaz, akkoriban még full nem értettem rendesen a souls-formulát)
így ki nem platináztam ugyan, de igazából soha semmit se életemben, mert soha nem érdekeltek az acsik/trofik :D
hozzáteszem biztos, hogy beszerzős lesz nekem is, ha egyszer lesz PS5-öm...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És? Kiplatináztad az eredetit? Vagy egyáltalán játszottál vele? Mert ez maximum azoktól érv. A többieknél a játék értékéből nem von le semmit. Pont annyi nekik, mint egy új from IP olyan minőségben, amit a fromtól sajnos sosem fogunk látni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.28. 09:11:29
annyira én se bánom őszintén, ahogy lwb is írja előttem, tényleg egyszerűen nincs értelmes next-gen cím, leszámítva a DeS-t...ami meg ugye egy remake..
de rohanni azért se rohannék, főleg nem ~30k-ért.. :\
(a crossgen címeket meg hanyagoljuk, CP2077 nextgen patch is csak jövőre.. (TALÁN <#idiota>#idiota>)
*sóhaj*
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.28. 08:45:11
Én az 5. levelet váltom velük amiben mindig megerősítik, hogy igen 10. én megkapom a konzolt,
(A rendelésének befizetése sikeres, a munkatársak folyamatosan vonják össze a rendeléseket így idővel az Önére is sor kerül, ezért a Nyers státusz, de ez nem jelent semmilyen formában sem hátrányt a rendelések esetében.)
Viszont mikor kitérek arra, hogy a rendelésemben, személyes átvétel van megadva, akkor arra eddig mindig kitérő választ adtak. Most utolsó levélben végre leírták (A sikeres befizetés garantálja azt, hogy november 10-én küldeni fogjuk a konzolt, viszont túlzott igény miatt sajnos a házhozszállítási lehetőséget kell majd választania, hogy biztosan épségben és időben megérkezzen Önhöz a csomag. A rendelésében szereplő címet ezúton is egyeztethetjük, hogy mi legyen a pontos szállítási cím?)
Megírtam a címet... Viszont érthetetlen módon azóta semmi reakció nem jött, hogy akkor ezt most így tudomásul vették....
Why so serious?