PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként anno azért is volt szívás, mert az első souls-játék volt, totál ismeretlen mechanikával stb. Jóval könnyebb dolgod lesz most ennyi souls-tapasztalattal.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS5 II PSVR
Lehet eloveszem ismét és adok neki egy esélyt.
PS5 II PSVR
Olvastam, hogy nem kerültek bele a kivágott részek, de erre egyelőre nem tudok mit mondani 😊 Nekem nem ment, a kivágott, meg a nem kivágott szinte ugyanaz 😊
/ami lement, arra sem nagyon emlékszem, csak az elejére. Rohadtul szenvedtem vele akkoriban 😄
Adversus solem ne loquitor
Naviszont hát megnéztem vagy harmincszor ma a trailert 😄 Párszor az oleden is. Ha nem vettem volna már meg, ma biztos megtenném.
Jó lesz egy kis Astro's Playroomal chillelni amíg letöltődik, mer azután 3 napig nem alszom 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.29. 15:35:16
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mondjuk lehet azért is, mert valszeg eddig a performance módban mutatták, mert csak az a 60 FPS dinamikus felbontással (ami ígyis szép!) - viszont a cinematic 4K30 FPS-est, ami elvileg ettől is sokkal szebb - szerintem nem láttuk még, vagy legalábbis én biztos nem.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.29. 15:29:33
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Viszont a nov 12. megjelenés zavar..
19.-ig kerűlgessem a spoilereker..
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De a legjobb az lenne, ha kiderülne, hogy mégsem Opel Kadettet, hanem egy fullos BMW-t kapunk. <#nevetes1>#nevetes1>. Legyen így!
PS5 II PSVR
/de szerintem itt olyanokról is szó van, amik már a kódba sem kerültek bele, hanem még a tervezőasztalon lettek kivágva
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.29. 13:43:58
Hmm, egy jó 6. archstone? Vajon mennyire fog érződni, hogy nem a From csinálta? (mármint oké, elvileg volt valami havas "pálya", amit kibányásztak a ps3-as kódból, de érted mire gondolok)
en inkabb ugy mondanam hogy most lett csak app mert az eddigi szegyen volt ?
arra hasznaltam max, hogy nagy nehezen megvegyek egy jatekot es elinditsam a letoltest mig meloztam es otthon mar letoltve varjon
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Bárcsak addig tudnék mindig menni hogy élőben láthassam a kiszemelt terméket, de ha most venni akarnék egy Maloja dzsekit akkor németországba vagy ausztriába kéne utaznom. Kösz nem.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nemrégiben volt téma - pár hete talán - ez az egész streaming itt a topicban, meg szerintem még legalább 2x máskor is 😄
amúgy TheVR-t én nem bántanám, rajtuk kívül egyetlen egy épkézláb magyar csatit nem tudok (de főleg azért, mert nagyon nem is érdekel), akik ennyi időt/pénz/energiát invesztálnának abba, hogy tényleg nívós legyen - itthoni viszonylatban pláne - a tartalmuk 😊
/nem vagyok VR-fan vagy ilyesmi, nem követem nagyon őket/
VR Pisti káromkodása/stílusa régóta nem vicces, max a 10-12 évesek röhögnek ugye a káromkodásokon, dehát ezvan 😄
De amúgy az fix, hogy a youtube/twitch és társai tartalmának alsóhangon 90%+-át fel kéne sózni.. 😄
Én is inkább játszom egyedül, mintsem másokat nézzem - legnagyobb kedvencem, amikor valaki azt mondja, hogy a "Youtube-on végigjátszottam" 😄DD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.29. 10:56:24
- ha nem eleg jo a gyartoi leiras, fotok, se a gyarto honlapjan, se a viszontelado(k) honlapjan, akkor -szerintem- az a termek szar, es tuti van olyan alternativa ami rendesen dokumentalt, megbizhatobb, "profibb"
- ha eloben akarnam megis latni, addig mennek amig nem tudom megtapogatni, nem pedig videon neznem
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De részemről elég ennyi is a témáról, már így is a kelleténél többet írtam róluk. Én a videóikat is kerülöm, mint a pestist, de ízlések és pofonok.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.10.29. 10:46:46
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.10.29. 10:44:21
- akkor csak azért jobb egy külföldi csatorna mert hamarabb jut hozzá eszközökhöz, játékokhoz? Meg az gondolom meg van, hogy szégyenletesen kevesen beszélnek angolul idehaza.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.10.29. 10:45:32
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.10.29. 10:36:40
PS5 II PSVR
Az meg hogy mennyire jó a techcsatornájuk, maximum magyar viszonylatban értékelhető. Külföldi techcsatornák jóval hamarabb kapják meg a cuccokat mint ők, szóval olyan embernek, aki tud angolul, nem igazán releváns a vr techcsatornája.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.10.29. 10:06:59
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
KV-nál vettem, csak európai. 😊 Én is sokszor próbáltam, 10-szer tuti, de egyszer se fogadta el, tehát az nem lehet, hogy már egyszer felhasználtam.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.29. 09:53:05
PS5 II PSVR