PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Várj nem azt várom hogy DMC legyen, hanem hogy 1-etlen egy ütéstől az edlső paraszt szembejövő edllenfél elől ki lehessen térni sebzés nélkül, nem beszélünk it még ugribugriról meg visszatámadás, egyszerűen egy X-et nyomtam és tökmindegy mikor, merre gurultam megütött, azért bakker ez ne legyen már evidens súlyfelesleg végett, valamiért tuti berakták a játékba a gurulást. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Az más...nhéz de ne az irányítás. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Csodákat várni felesleges tőle, pontosan tudod, hogy 970-en sem adta ki a fix60-at, ezen a fingvason sem fogják tudni fix30-ra hozni. Nameghát a BB is messze van attól...
De legalább vsync legyen vazze. Attól én hányok.

Amúgy BB-t ne várjatok ám tőle. Eléggé ehysíkú, de artban rendben van.

Adversus solem ne loquitor

talaltam par ujabb, valszeg pöcsölt verzios, videot rola. keptöres van meg, de joval kevesebb, mint a DF tesztes videoban. viszont a frem az tovabbra is sub 30. altalaban 28-29 korul, de benez 25-be is. ill. nehany atvezetöben pillanatokra meg lejjebb is akar.
de irnak amugy PS4-es crash-rol is. jo lenne tudni mennyire gyakori.

art-ban nagyon jo, meg ugy a graf is durvis, ezert erdekel engem is. csak a stabil performansz is kene ala...

meg ott van a BB-hez hasonlo kockazatra ösztökeles. BB-ben az eletcsik visszaszerzese idöhöz kötött, LoTF-ben meg a halallal elvesztett "soul"-ok mennyisegenek a visszaszerzese.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.19. 16:32:50

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Meg kéne néznem. A pécés verza a polcomon rohad, momentán gépem sincs hozzá.

Ez a rugó jól hangzik.BB-be úgyse tudom összehozni.
Én is megnézem ezt a Lotf-t
AntiHero
Nem, de mivel tegnap kezdtem...eddig nem találtam benne hibát. Lehet majd idővel előjön, de látom volt itt pár patch megjelenés óta. Ami valljuk be nem most volt. Lehet azóta javították.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Még jó, hogy ps4-en metálra kódolták...LOL
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.19. 14:00:24

es a ps4-es tokeletesen fut... durvis.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

AntiHero
Ja hát PC-n elég gány lett sajnos. 0 optimalizálás kb.

Moby
Nekem a vsync hiányát kizárja a rendesen működés definíciója. Pécére van meg, ott meg fagyogat.

AntiHero
Hát amíg szórakoztat meg tetszik... addig felőlem lemásolhatnak mindent, orrba-szájba. 😄

AntiHero
Ps4-en működik rendesen.

Kandurex
LoTF tulajdonképpen egyetlen ötlettel nem rendelkezik, minden a Souls szériából jön, és mivel jótól, jót lopni nem bűn...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nekem a ket launch kontroller utan vett kek erezhetoen jobb. Nem esik szet a gumiboritas, jok a stickek, ravaszok, minden. Tavaly november ota van meg, semmi baja nincs, pedig nem keveset van hasznalva.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
Ja, jó a lotfallen, ha lesz belőle egyszer jólműködő, visdza is térek rá.

Kandurex
Csak nem a fővárosba élek 😞...ami egyébként nem baj, csak, ilyen esetben nem túl ideális.

AntiHero
Ja okés. <#whatever> nekem mint köztudott, kimaradt az összes souls. BB volt az első, most meg fallen.

Majd ha lesz 30$ért DS2 akkor meg az következik.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.19. 13:43:23

Kandurex
A Soulsokba eddig alap volt, hogy számított a cucc, viszont a BB-be csak könnyű szerelések vannak.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.19. 13:43:04

AntiHero
Így van. Jó ez. nekem nagyon bejön a fallen így BB után. Kicsit másabb. De tetszik, hogy figyelni kell arra, hogy milyen páncél van rajtam.

Ad egy kis realitást a játéknak. Senki ne akarjon már egy teljes fém páncélba ugri-bugrizni. 😄

De ha kaszabolni akar az ember akkor ott a "rugó". A kis lenge ruháival. 😊

deep
Teljesen ugyanaz a rendszer, mint a Dark Souls játékokban. Én meg azokat vittem végig 2x. BB is majd sorra kerül, az sem lehet azért annyira más.
Totti5
Budapesten pl akármelyik konzolboltba bemész és mondod nekik hogy csináld azonnal meg most. Megcsinálják, mindenféle konzolt szervizelnek a boltok, ha olyan hiba amit érdemes.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.19. 13:13:05

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Én most vettem nemrég egy fehéret. Hótkurváraugyanaz mint a gépmellé pakolt, bár végül azzal játszom, az eredeti meg marad tartalék/localcoop/remoteplaynek. Decsakmer a fehér az fenszi 😊

az a baj, hogy modellszam alapjan nem valtoztak az uj kontrollerek se. volt nalam uj feher, uj fekete meg egy bontatlan is figyel a szekrenyben. de ettöl meg javithattak. en is stabilabbnak erzem a gombokat. analog kar burkolatarol nem tudok mit mondani, mert rahuztam a kondomot azonnal.

TDC Geronimo
Most fogok fehéret, de ezt olvastam mindenhol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Öhhh, hirtelen nem volt tervben 15k mínusz 😞 <#help>

Miért? Te már vettél újjat a régi helyett?

Kandurex
Az a helyzet, hogy HW téren kétbalkezes vagyok, talán még szétszedem, de összerakni!? <#banplz> inkább rááldozok valami lóvét...higyj nekem,... a kilinccsel sem bírok <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.19. 12:57:41

TDC Geronimo
Vegyél újat szerintem jobban jársz. Új kontrollerek elvileg jobb minőségűek. Analóg is meg a ravaszok is. Most megjavíttatod azt lehet 2 hónap múlva meg befosik az R1 vagy R2

Moby
Rendelj ebayről/aliexpressről hozzá gombát.

Kandurex
Sajna úgy néz ki a controllerem bal analógja rövidesen megpusztul, bal fel irány helyett inkább bal lefele megy <#csodalk> hova érdemes lenne küldeni javítattni? <#kerdes> Garancia már lejárt. <#boxer>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.19. 12:51:04

Kongy
Ezt egy olyan embernek írod, aki vagy 10-szer vitte végig a Bloodborne-t... csak hogy tudd 😛 Én mondtam, hogy ahhoz képest fapados!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

deep
A harcrendszer a lehető legtökéletesebb. Jobb lenne valami egygombos assassins creed vagy batman szerű szutyok mi? Mert ott instant a sikerélmény?
Totti5
Bullshit.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Elég szép játék ez a Fallen, de a harcrendszer <#zavart2>

darkSectorxxx
Magyarul übersirályul néz ki a játék? Mert azokon a képeken nem jön annyira át nekem.

kurva nagy BS. az amit lattunk nem lehet gameplay-hez meg csak hasonlo se, mert a kutya se tudna ugy uranyitani olyan tempoban... de van aki benyalja ezt a kamu szart.

itt most nyilvan a repkedesre gondolok a fak kozott. nezelödeses lassu pillanatok meg masert nem lehetnek gameplay kivagasok...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.19. 01:49:57

TDC Geronimo
How good is the PS4 graphics compared to the trailer we all saw?

I got to see the gameplay trailer twice and never really saw any major difference in terms of graphics, it looked just as good. If I understand correctly the reveal trailer was also recorded on the PS4 which shows the graphical ability of the game.

Some things were most likely scripted in this trailer though like a rebel reaching down to look at his dead buddy and things like that but in terms of graphics I did not see any major difference as far as I can remember.

Újabb emberke aki látta a PS4 demot. Továbbra is hiszem ha itt látom a saját PSemen .y

darkSectorxxx
Müsör az van mi? 😄
Nem aludtam rendesen a bB megjelenés óta, lehet kéne kicsit, de most sem hagy nyugodni. 😊

Kongy
Istenem dark, nem kell kabarét néznem, amit itt csinálsz, azon jobban szakadok 😄DDDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Ja oks. 😊
Minnya mutatom a cuccost akkor, miközben fallen-ezel nézd a monitort. 😊

AntiHero
Dlc egyből instalt írt. Gondolom a patchben van benne.

darkSectorxxx
Nézem a szellemírtókat tv-be, és VHS hangsávval megy a tv-ben lol. 😄

darkSectorxxx
5gigát tölt előre, és 5.5 az update. 😄DDDDDDD
DLC mennyi? mert nekem valszeg manuálisan kell.
Ha odáig eljutok, most már kevés az 500GB 20 játékra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.18. 21:15:42

AntiHero
Hát ennyiért megéri. 😄

darkSectorxxx
Ajánlom is, nézegettem videókat, olyan Dark Souls klón, Darksiders stílusban (kinézetre).
Nem mondom hogy nem esne jobban mint egy DS, de Bloodborne után nem biztos hogy annyira függő leszek, de ennyiért nem volt rossz. 😊 DSok maszekot el kell baszni valamire. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.18. 21:14:04

Tikal
aztaku...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AntiHero
töltöm. <#wave>

darkSectorxxx
Anti kész a LOTF. <#integet2>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.18. 20:47:56

darkSectorxxx
Én is így vagyok, ez a név jobb lenen eredeti névként, de már nem változtathatom meg...:S
Fránya törvények. 😊

ehhh...