121254
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#44070 Ez szubjektív, max több. Mennyiségre. :) -
#44069 A BF4 konzolon messze nem akkora szopás újoncként mint pécén. A kontroller nagyon erős limit mindenkinek. -
#44068 En masok tapasztalataibol tudok kiindulni,es sokan voltak akiknek az elso par hetben szopas volt a BF4 controlleren (konzolon),pedig addig pc-n meg kiralyok voltak...ezert nem vagtam bele,nekem a géming arrol szol hogy kikapcsolodok es fasznak se hianyzik hogy bucira verj valami munkanelkuli pocs amint belepek a jatekba :D -
#44067 Bármilyen álmot dédelgetsz most, a vége pofáraesés lesz :D -
DonPedro22 #44066 Szóval akkor megéri váltanom Xbox One-ról PS4-re azt mondjátok? -
#44065 Nincs olyan h jobb. Mindenre vannak kihagyhatatlan és ami a lényeg hogy más fajta exek, PC, WiiU, PS, X.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.29. 19:42:53 -
Etelkozi Vata #44064 Ez, bár nem nekem szólt, de JUJJJJJ.
50-60 óra mészárszék?
Akkor ezzel úgy kell lenni, mint a cipővel, ami az első 3 hétben szorít kicsit? -
#44063 Plusz jobb exkluziv cimek -
#44062 Illetve kimenthetsz mindent pendrive-ra. Játékmentést is. -
#44061 Részletesen nehéz felsorolni, de ami fontos hogy kép, videó feltöltés ingyenes. Ez a legfontosabb. -
#44060 Persze azt vagom,csak nekem konzolon eddig idegen terep volt az FPS es ezert sokkolt le hogy bitang lassu a reakcio idom :D Ezert nem vagtam bele a BF4-be se mert 50-60 oraig csak lemeszarolnanak,de ez a Siege ez jo lesz,bele fogok jonni :) -
Etelkozi Vata #44059 Sziasztok! A january sale hatására ügy döntöttem, belevetem magam a BF4 világába.
Van valami jó tanács, hogy vegyem fel a lépést? Nem igazán játszottam még Fps-t online.
Seduxenem van, úgyhogy ezt már nem kell tanácsolni. -
DonPedro22 #44058 Karácsonykor annyi ember vásárolt PS4-et hogy a boltok polcai üresek lettek csak Xbox One maradt sok... Xbox tulajként arra a döntésre jutottam, hogy eladom az Xboxot... és veszek egy PS4-et röviden tömören leírja valaki, hogy mik a lényegesebb változás a két konzol között? mire kell számítanom a PS4-en? pl ami van PS4-en de nincs boxon vagy fordítva... pl Youtube van ezen is? -
#44057 Hát pedig ennél lassabb játék kevés van :D -
#44056 Behuztam en is ma :D 2 orat toltam bele eddig es nekem eleg nehez,allitottam az erzekenysegen de sokszor nem tudon idoben lereagalni a torteneseket (elszoktam a lovoldetol), de osszessegeben nagyon bejon a jatek es ugyis belejovok elobb utobb :D A fizika nagyon adja,a robbanasok,a fustok komolyak es atom60 fps :) -
#44055 az amcsi amazon-on vásárolt játék kódot csak az amcsi psn accountom alá tudom beregisztrálni? Nem úgy volt, hogy DRM free minden cucc? -
#44054 Ne is mondd. Azért elég gáz, hogy 1 hónapja van kint, de a szerver még mindig egy kalap szar. Ennek ellenére nem bírom abbahagyni... -
#44053 Na ezért imádom ezt a játékot, már ha működik és kör végén nem 0 pontot ad. -
#44052 -
#44051 komoly lesz... csak jönne már -
#44050 -
heady #44049 Előfordul :) -
#44048 Na en voltam a balfasz,csak chatre volt allitva az opcioknal a tema,atallitottam "all audio"-ra es mostmar mukodik :) -
heady #44047 Elvileg minden jackes fulesnek működnie kene. Én próbáltam többel is, mindegyik működött. Más eszközzel jó az a Philips? -
#44046 ti milyen headsetet használtok a géphez? Van itthon egy régi Phillipsem rádugtam a DS-re és semmi hang nem jött,pedig rendes jack-es. Vagy csak kifejezetten PS4-es headsetek kompatibilisak?? Néztem mediaban egy sima Sony fejhallgatót 10k-ért,de nem merem megvenni mivan ha nem jó az se -
Szerzetes89 #44045 Sziasztok!
Tud valaki olyan magyar helyet, ahol még kapható az Until Dawn Special Edition? -
#44044 aha, de ha előre elutalom a pénzt, akkor máris nem szabályellenes, igaz? Mert a legtöbb boltnál így müködik... a másik meg, hogy, a nagyobb, ismert boltoknál nincs online fizetés, a futárral kell baszakodnom, agyrém... -
TomStorm #44043 Livekodok.hu meg végkiárusítás volt 2 hétig.Az már nem fog újra müködni sz.tem,sajnos -
TomStorm #44042 Persze mert nem képes egyik bolt sem lekaparni és elküdeni email-ben vagy szabályellenes azért nem.Pedig jó biznisz.. -
#44041 és figyelj, ilyen szöveggel árulják az egyik helyen:
"Manapság egyre fontosabb a digitális játékvásárlás: ha egy éjszaka kedved támad egy új játék megvásárlásához, akkor nem várnod arra, hogy megérkezzen a futár a dobozzal: egy kattintás, és már játszhatsz is! Ha nem akarod megadni a bankkártya-adataidat (vagy nem rendelkezel online fizetésre alkalmas bankkártyával), akkor segíthet a 6000 forintnyi digitális vásárlást lehetővé tévő prepaid kártyánk, amit a Sony online piacterén költhetsz el, akár játékokra, akár DLC tartalmakra!"
várható szállításra meg kedd van írva, azt hiszem ez nem éppen az amiről a termékleírás szól, ja és még van szállítási díj is, óriási :DD -
Zozo76 #44040 https://www.otpbank.hu/portal/hu/Bankszamla/Net -
Zozo76 #44039 Nekem OTP MasterCard van (mogotte a szamlaszam, oda meg a fizetesem), meg hozza NET webszamla. A ketto kozott tudok lovet mozgatni oda-vissza. A neten mindenhol ahova nem nekem kell utalni, hanem ugymond megterhelik a szamlaszamot (tehat engedelyt kell adj hogy levegyen a szamladrol) kizarolag a NET webszamlamat adom meg. Oda meg annyit rakok hogy eppenhogy eleg legyen. -
#44038 Ez engem is nagyon érdekelne.... Régen volt egy magyar oldal, ahol vettem, de az most nem üzemel. -
#44037 Hol tudok venni PSN Card-ot online, ami azonnal adja a kódot és amit magyar boltban fel tudok használni? Ha veszek amazon.co.uk-n az nem lesz jó, igaz?
-
atesz034 #44036 De van rá pénzem csak kb-ban. És ma szeretnék vásárolni. -
#44035 csinálj paypal-t -
#44034 A hitelkártyáról nem tudsz az otp virtuálisra utalni? -
#44033 És nem lenne jobb bankkártyával fizetni? Miért erőlteted a hitelt? Ha most az a válasz, hogy nincs rá gempa,...keress más hobbit. De tényleg. -
atesz034 #44032 Hitelkártya. Áruhitel igénylésekor csinaltattam az euronicsba. A rendes OTP-s bankkártyámat elfogadja csak ezt nem. Pedig olvastam, hogy lehet a storba hitelkártyával vásárolni. -
#44031 Az bankkártya lesz az a hitelkártya, nem?
Amúgy meg fizikai kártyát psn-be? Szerettek veszélyesen élni...LOL