PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Hát nem vagyunk egyformák. Nekem marhár bejött ez a lopakodás. Az Alien tényleg veszélyt jelent a progiba, ha elkap vége is a dalnak és gyakran elég hosszú részt kell újratolni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szinte semmit sem veszítesz a DLCk nélkül. Ahogy Shaddam mondta, szerintem is egyedül a retro Nostromo-s ér valamit (kb 15 perc végigvinni), de a többi eléggé kukába való.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Moby
Én szeretem az Alient, meg eléggé horrofan is vagyok, de ezt a játékot kínnlódva vittem el a feléig és ott ki is szálltam. Ilyen működő általánosítások nincsenek. Vagy tetszik vagy nem, irreleváns, hogy mit szeretsz amúgy.

Adversus solem ne loquitor

bexinho
Igen, az Isolation-ről van szó. Tesztek alapján nagyon jónak tűnik, és az Alien-saga-ért is odavagyok. Csak véleményekre voltam kíváncsi, hogy DLC nélkül érdemes-e beruházni a játékra. Persze tudom, hogy utólag beszerezhetők a DLC-k, de azokat mindig aranyárban szokták mérni, így sosem veszek DLC-t. 😊

shaddam:
Ha az időre túlélős dolgokat nem szerezem be, akkor ezek szerint nem veszítek sokat. Viszont a Retro DLC az jobban felkeltette az érdeklődésemet.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Gondolom az Alien Isolation-ról beszélsz. Ha szereted az Alient akkor kötelező darab az nagyon megéri. Meg mondjuk amúgy is, ha csíped a horrort. Inkább lopakodós fajta, paráztatós, nem a nagy hentelésen van a hangsúly.

hmm ezek a mortálos átvezető videók...mé szaggatnak nem is értem....
AntiHero
Witcher 1et én sem toltam végig. De a feléig 4x elvittem. Ne kérdezzétek miért így csináltam 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

shaddam
DLC-ből nekem a filmes retróságok vannak meg, azok a magamfajta alienbuzinak azért elég sokat jelentenek. Ezen kívül csak ilyen időre túlélős hülyeségek vannak.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Köszi!

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

TDC Geronimo
Hurrá itt az fw 2.51

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kongy
Én a Witcher 1-el voltam így, hogy kb a felénél abbahagytam, mert azt hittem sose lesz vége 😄 Aztán a 2. részt meg kétszer is végigvittem 1 hét alatt 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bexinho
Sziasztok!

Alien vásárlás előtt állok. DLC-k nélkül szerintetek megér 8ezret?
Witcher3 előtt szeretnék valamivel játszani (heti szabad 4-5órában), de annyira kevés játék érdekel a jelenlegi felhozatalból (Dying Light, GTA5, Fifa15, Tlou --> ezekkel játszottam eddig), hogy a ps porosodásának elkerülése végett muszáj valamivel szinten tartanom a gépet.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

csak minek...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Atyám, 6.5 gb patchet kell még hozzá letölteni? Nem gyenge.

Lehet újra elő kéne vennem a Witcher 2-t. Azt a felénél meguntam és abbahagytam, amúgy nem rossz játék, csak valahogy ez az őszhajú fazon nem jön be nekem (a Witcher 1-el nem játszottam, így nem tudom a faszi háttértörténrtét). Mindenki dicsérte, hogy szex, erőszak, harc... pont ami nekem kell, de aztán valahogy mégsem ragadott meg.

csodas

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Az "Assassin’s Creed Unity" az milyen PS4-en?
Szeretem az Assassins Creed sorozatot, de ez teljesen kimardat, mert csak most let PS4-em. Gondolkodom rajta, hogy megvegyem (bár most még Last of Us-t nyomom).

Itt 17500 a Witcher 3 ingyenes házhoz szállítással és szintén magyar nyelven. (A magyar nyelvet levélben is megerősítették).
shaddam
Jaj de hisz 300 óra gémpléj! (Azért én 50 dollárért vettem)

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Harlekin
X1 kezelőfelülete és a felhasználhatósága messze jobb az x360 hoz képest.Csak tudni kell használni ismerni kell és a lehetőségeit ki kell használni.Mitől ne lenne jó egy olyan dolog ami alakítható egyénre szabható!?360 on erre lehetőség sincs. X1 en NEKEM minden napi szinten fontos ikon pinbe van bal oldalt party,settings game dvr,broadcast,friends,jó pár játék amikkel sűrűn játszok stb stb.1 gombnyomással azonnal elérhető minden fontos dolog...Mi kell ettől több???Mi az ami felhasználható barátabbá tesz 1 rendszert???És ezt mindenki úgy alakítja ahogy neki tetszik...
n000rbi
Mondjuk ezesetben az alapváltozat is kb. egy limitednek felel meg a cuccokkal. Viszont tényleg röhej, hogy a játékárak nemhogy lejjebb mentek volna, még nőttek is. <#levele>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ja, itt is 70 ojro (~ 21e)

Kongy
ezért kell inkább collector's-t venni, az legalább megéri ha +10k-val drágább, legalább szobor van mellé....<#banplz>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
20k witcher is dobozosan mi a picsa... Eddig 17990 volt. Remélem felmennek árak lassan 22-23ra. Szerintem az lenne a reális! *okád
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.20. 23:57:05

n000rbi
Settings/
Playstation Network/Account Management/
Account Information/
Services List

Sziasztok
Hol tudom megnézni, hogy mikor jár le a PS plus-om?

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

darkSectorxxx
Azért a magas minőségű grafikához tegyük hozzá hogy az Unleashed-ben is mekkorát durrantottak SW fronton látványban???

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jó túloztam, Xbox Classic. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
PS2 szint. oké. Meg se szólalj inkább 😄

darkSectorxxx
Ja akkor azért ilyen ps2 szin a grafika. 😄

TDC Geronimo
split screen

darkSectorxxx
Osztottképerynő ami szélesvásznon fut. 😄DDD

n000rbi
Na, ez is szélesvásznú szinematiktéem lesz? 😛 (vagy ez osztottképernyős coop akar lenni?)

darkSectorxxx
Nem vészes így elsőre.

TDC Geronimo
dev diaryból. Első gameplay (bull)shot?

Minősége fos, mert videó capture

darkSectorxxx
Az Matt Damon. 😄F

TDC Geronimo
Witcher 3 - 3 részes gamespot videósorozat első rész

Holnap meg holnapután jön a 2. és 3.

Mert nincs benne a Wahlberg gyerek a Bourne trilógiából?<#kuss>
darkSectorxxx
Nem tünik annyira jónak.
Gondolom Star Ocean 5

Totti5
<#finom>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SO5

Totti5
Meg lehet bolondítani, de attól függetlenül sok mindent tud, funkciók terén igencsak tartalmas lett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Egyetértek, ráadásul bugos is néha. PS4-é sokkal jobb, letisztult, gyors.

arsmarci89
Nálam a lotf utolsó elötti bossa bugzodott be.Hangyafasznyi èlete volt neki is meg nekem is.De vmi miatt a az utolsó támadása nem vette le az èletemet mikor lekellet volna ,èn meg leütöttem.Mikor meghalt a karakterem is összeesett.A mentő pontot betöltötte,visszamentem a bosshoz ès már halott, de mèg van èletereje.Leverem de semmi.kb 100x probáltam nem adta be a halál animációját.Sajnos itt megrekedtem 30órát kibasztam a picsába..Amúgy fasza kis játèk😊

PSN: Nyuffi89

PSN IDs excelt frissíti vki vagy már annyira nem foglalkoztok vele?
Jogos. Az Xone-ét nem láttam, a Xbox360-ra céloztam.
Szóval akkor az Xone-nál még a jó kis menüt is elcseszték... hmm

TDC Geronimo
xbox kezelőfelülete remek? 360nak jó volt, Onenak elég fos még így is,hogy már szarrápatchelték. Lassú, körülményes. PS4 ui-ja sokkal gyorsabb, egyszerűbb és felhasználóbarátabb.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.19. 18:41:37

Na tegnap én is beléptem a PS4 tulajok táborába.
Ebben azaz érdekes, hogy amúgy hardkor Xbox360-as vagyok, de az Xone körüli mizéria idején eldöntöttem, hogy inkább PS4 (mocsok amerikai üzletpolitika, az állandó internetkapcsolat, játék használati korlát,... tudom, hogy ezeket visszavonták, de már az is szégyen, hogy valaha komolyan gondolták). Mondjuk az is közrejátszott, hogy lett használtan egy PS3mam, pár exkluzív cím miatt.

Az első játék, amit a géphez megvettem Last of Us (ami lenyűgözött PS3-on). Nem vagyok egy HD buzi, de ez valami gyönyörűen fest PS4-en. Láthatóan szebb és remekül fut is. Rögtön első futása a PS4emnek így vagy 5 óra hosszára nyúlt hehehe.
Ahogy látom a PS menüje bár sokat javult, mégsem változott gyökeresen (az sajna sehol sincs a Xbox kezelőfelületéhez, menüjéhez, ami remek,... gondolom azt mégsem kopizhatták le).
A távirányítójától még tartottam egy kicsit, mert a PS2 és PS3 távirányítók borzalmasak az Xboxéhoz képest. Ám kellemesen csalódtam a PS4 kontrollerében!!! Még vacillálok, hogy van-e olyan jó vagy tán még jobb mint a Xbox-é. Minden esetre remek lett, kényelmes fogni, jó kiosztás, meg minden. Sajna az aku élettartalma nem valami sok, mondhatnám baromi hamar lemerül.

Na ennyi volt az első meglátásom. remélem ha kérdés merül fel bennem akkor itt feltehetem. 😊
Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2015.04.19. 18:33:55