PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom már senkit nem érdekel, mert kiveséztétek, de én most tolom az Ordert. Gyerekek, botrány!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.04.27. 14:05:57
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
(ellenben magyar acchoz sokan-sokhelyen akcióznak, pl edigital újabban, de pont most a nagykerem is)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Najó, néha volt QTE is bossnál 😄
For the first time ever, watch Batman: Arkham Knight’s exciting new “Dual Play” mechanic in action as you switch seamlessly between The Dark Knight and his allies including Robin, Nightwing, and Catwoman in free-flow combat.
With his back against the wall, Batman turns to his closest allies to help him save Gotham City from the clutches of Scarecrow and the Arkham Knight’s army. A familiar face also returns to give The Dark Knight a message he cannot ignore…
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.27. 13:04:01
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ősz körül írta ezt a játékot marvelous aql usába.
A vita verziója elvileg csak kevés ellenfelet jelenít meg, és lagzik kicsit.
A
Nem néztem körül, mert nem itt kerestem, hanem a menüben, ahol amúgy mennie kellene. Mindenestre jó, hogy legalább innen elérhető

Featured, Deals&§offers, Star Wars, Just for You, Playstation Plus, Games, Music, Apps, Library, Redeem Codes
Ennyike. Bármelyik relevánsat tovább bontva SE kapok olyat, hogy themes. Vagy én bénázok.
A menüben a megvásárolt/letöltöttek mellett van egy olyan item, hogy "find in a playstation store", na arra kapom azt a két koszlott ikont (ugyanez egyébként kiválóan műlködik az usa és a uk sztorban, azaz ha erre bökök, bezáporozik negyvencsilliárd theme)
Ellenben a menüből akkor nem is nézted, hogy megyen-e? Meg hogy keresel a sztórban témát? Nincs is olyan szekció, hogy témák.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.26. 20:09:48
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ghost nem érdekelt anno, aztán belevetettem magamat és az egyik legjobb COD élményem volt.
AW érdekelt és a felénél valahol abbahagytam s már el is adtam.
Majd elválik, a coop mindenkép jó dolog így biztos játszani fogjuk.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.26. 19:38:58
Tehát ha a _leghtöbb_ játékra igaz, hogy geoloc alapjkán pakol szerverre, akkor viszont a store miatt mégiscsak a US profil lenne nyerő...Hát nemtudom 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.26. 19:10:11
trágyadomb. AW dlc és annak ellenére, hogy currgen only még szerintem rondább is. BB után ezektől a cashgrab fosoktól okádni tudnék már 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Beszántom az eddig egyedüliként használt UK profilom, mer mióta iceákos megőrült, kb semmi értelme nincs. Jelenleg a a Magyar profilomon van psplus, és a szerverek miatt ez tűnik nyerőnek main profilnak. Ér-e hátrány/javasolt-e ehyelett US profil használata mainnek?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.26. 18:49:56
– Rayman Legends (PS4/PS3)
– Knack (PS4)
– Shovel Knight (PS4/PS3/PS Vita)
– Need For Speed: Rivals (PS3)
– Asphalt: Injection (PS Vita)
– Fruit Ninja (PS Vita)
ez igen, ez mar felhozatal! Shoval Knight brand new es mar magaban odabasz. Knack tudjuk, hogy underrated (bar messze nem hibatlan) gem, Rayman faszanyos, ... mi kell meg?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.26. 16:53:33