PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Mert? 😊
Jó nem nyomtam csak játszottam velük. 😊

nem a kis zacskó porrol beszéltem. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 19:41:30

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
szerintem hagyjuk, hogy te hol láttál és milyen lengedező cuccot....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Hát banyek értem mert én végigvittem ám az Alan Péket, ismersz, láttam lengedező cuccot.
De az ronda ahogy kinéz, nem az a ronda ahogy fújja a szél. Ne szórakozz velem , hogy kelljen magyaráznom mi ronda egy kartonból kivágott fűcsomón . 😄

Játékokban fű és fű közt van eltérés, nem a színe vagy szaga alapján, hanem zavar hogy egy csomóban lévő fű az egy lap, látszik rajta, és a 2 széle sem mindig illeszkedik normálisan a talajhoz, Na szóval elüt kicsit, a fákra is igaz ez, meg az élsimitás ha gyenge még jobban rátesz a dologra.
Mivel RPG nem küll Crysis 3 focipálya, de banyek kicsit jobbra számítottam, nem vagyok witcher buzi de van egy koszos dollárom rá hogy a 2. részben szebben volt kivitelezve!
Csak ennyi az egész , annyira nyomták hogy azt hittem nagyobb durranás lesz, azért merje valaki azt mondani hogy ez a végleges megüti az E3-as bemutató szintjét, mert akkor zárdába vonulok.

De rohadjak meg mindjárt visszanézem második részt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 19:38:49

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
S ha valaki a Move / Kinectet akarja az vegyen PS3 / 360, van rájuk egy tonna mozgásérzékelős cím ( vagy Wii ). Az az éra annyi volt, ki lett maxolva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Igen, gyakorlatilag arra használja mindenki. És erre nem is rossz, meg végülis nem is drága annyira.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Feltételezem a pc-hez nem járna fémtuk?

Totti5
Hajlik helyett inkább a szél miatt lengedezeik. Watch Dogsban is mocsoklátványos volt ahogy mozogtak a fák, viharban még jobban. Ott még dinamizmusa is volt. Megállsz és él a környezet ahogy kell. Hogy ebbe mit a ronda. Xakta.

Moby
Felhívtam az 576-ot. 42 előrendelésre kaptak 19 fémtokot. Érkezés szerint...Nah hát én ezért, egy fémtokért nem fogok sorbaállni.

darkSectorxxx
1.
Hogy más a véleményem egy dolog, a személyeskedés az meg egy megint másik. Te személyeskedtél.
2.
Ez nem árulkodás, lerendeznéém veled ha ilyen van, csak utána megkérdezik megint hogy miért nem szóltam az elején mint anno ha emlékszel és ne tudnék mit válaszolni a moderátoroknak.

(ja és a 2-2 büntetés anno régebben a te árulkodásod eredmánye volt, még visszanézheted megvan , ha estleg még1x árulással vádolnál, elsőre számoltasd el magadat ezügyben)

Próbálj meg komunikálni annélkül hogy "agyhalott".
Egyelőre én sem személyeskedtem veled, viszont elvárom tőled is. Független mit látunk egy játékban.
Az hogy nekem a növényzet ronda az nem csak az én véleményem, és nem mondanám ha nem láttam volna szebbet, sőtt rpg-ben szebbet, az egy dolog hogy hajlik a fa meg a fű és?
Nekem ronda oszt jó8, ennyi.

Túlértékeltem a hype-okat.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 19:30:22

Totti5
Twiccs igen😊

Moby
Semmi nem támogatja. Ilyen táncolós baszomok lehet hogy lőhetőek, nekem ezek erősen kiesnek a látómezőmből, de az AAA játékokból mára totálisan eltűnt a támogatás.

darkSectorxxx
Hát ilyet nem ír, ellenben hogy egy sz'rkupac az biztos semmit nem hajlandó megcsinálni rendesen.

Totti5
Just Dance nem hazudik. Ebben a legjobban ezek a kamerák. És ezek a táncika, fitness megmozgatós cuccok minőségek is.

Gyerekeknek valamilyen táncos játékhoz?
Mi a gond a kamerával?
Moby
Kamerát? Minek? A move olyan szitokszó lett a sonynál mint a 3d vagy a psvita 😊

PS4 megrendelve lenne pár kérdésem.
Kamerát is tervezek venni, ahhoz kell fagyi kontroller vagy jó hozzá a ps3-as?
PS plust hol érdemes venni?
Moby
Majd 9-től...😊

Kongy
Én sajnos igen :/ Akadtak röhejes dolgok a Witcher játékokban is, csak ugye tudni kell hozzá angolul, hogy észrevedd 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Rossz fordítást még nem láttam AAA szegmensben.

Kongy
Magyar fordítás milyen? 😄

Moby
Ó ez igazán könnyű: rendelkezem a játékkal, és a hozzá megfelelő eszközökkel<#banplz>

fremrol rendszeres jelentest kerek! harcnal, brutal televagott helyszinen, ...
... s akkor lehet felall ra.

bar most Shadow Warrior vanik. fogalmatok sincs... 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Hogy a péklapáttal vert kékkupakós lópélóba tudod már nyomni?? <#idiota>
Totti5
<#eljen>

Moby
Nyah, first impression:

A csodás minőségű intro(k) szaggatnak<#wilting>
A beállítások látszólag pc-s high-nak felelnek meg, vagy valami olyasmi (kép alul).
A frém kurvára rendben van addig, amíg láttam. Nálam perpill 1.02-es.
Csodás az egész, ne ítélj megjelenés előtt vol.7653.

PC-s komperzsön.

mucsácsó
Na erre nagyon kíváncsi vagyok! Remélem összeszedettebb lesz, mint anno a Doom 3... (bár szerintem az se lett annyira hitvány, mint amennyire sokan beállítják, de azért ez legyen jobb! 😄)

kis OFF: Warcraft múviból 2 kép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vajon a next-gen majd hozza ezt a grafikát? <#idiota> <#idiota> <#idiota>
Moby
Szent küldetésem lett, hogy minden először kell lássak a topikban (és utoljára befejezni)<#banplz>

Moby
Ja igen (ha megjönne az 576-tól a pakkom): ugyanitt eladó lesz holnap egy bontatlan fóliás ugyanez (witcher3, kompedium könyv, térkép, zenecédé, matrica, stb) + adok hozzá witcher3 plakátot + witcher3 kulcstartó. Tizekilencezer. Már ha megjön persze.
Ha kell valakinek dobjon privit, fenntartom. Ha nem, megy a hwapróra.

Kongy
Nekem már telepítve van, csak számol vissza az a szar 😞

n000rbi
Vudumedzsik!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Telepedik a kicske. Volt a dobozban kiskönyv, térkép, matrica, apámfasza. Olyan nehéz a lemez, mintha ólomra nyomtatták volna. Sohanemláttamilyet*.

/biztosasokadat...LOL

n000rbi
Én meg leghamarabb holnap este tudom kipróbálni, mert ma meg holnap melóügyben rohadok 400km-re a géptől. <#falbav> (és nincs psvitatívím)

Moby
Majd holnap kiderül. Ha lesz, kiveszem belőle, a többit eladom.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem biztonságos...Ráadásul dél óta utána csak scriptek jönnek be.....
Hetek óta nem is tudok belépni a rendes oldalra csak a szutyok mobilos felületre....
Tudom és mész árulkodni. Persze az árulkodásból azt majd kifelejted hogy kábé 5-en írták le hogy ostobaságot beszélsz és folytatod mint valami troll.
Csak a szokásos.
n000rbi
Lesz végül fémtokod is?

n000rbi
Jah... el tudnám viselni konzolon is, sokkal természetesebb.

TDC Geronimo
PC

n000rbi
Mert nem jött csak boxra? Furcsa lenne.

Moby
Ja. Lépd át.

Tatyla
mobilról másnak is "nem biztonságos"
az SG?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
én igen de 4-re megyek melózni 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Csak a szokásos kormányos...de most rombolok postára, mer Ádi letépi a fejem, hogy maganak vásárolgatok, az ő oldbloodját meg nem küldöm ;D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.18. 14:26:20

TDC Geronimo
different color grading at the same time and weather when compared between pre and post patch
less colourful

na ez vajon PSre miért nem jött?

Patch utáni színvilág sokkal jobb

előtte

utána

TDC Geronimo
Én biztos, mert dolgozok! 😄

TDC Geronimo
Vedd meg KSbe és toljad már ma...

darkSectorxxx
Hányan lesztek ma fent éjjel? 😄

Moby
Mindvótmá, kurvafelesleges teliverni a topikot képekkel.

darkSectorxxx
Nekem mond ha bánt valami, megkértelek valamire, uccsó lépésed volt.