PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Karez
Csíra Lengyel néni, átbaszott a grafikával. <#rinya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Karez, 2015.05.18. 12:41:13

Moby
ÉS még az sem biztos, hogy jutott volna...

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Há' persze, csak épp én már baszhatom a fémdobozt, mivel lemondtam az áprilisi előrendelésem😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Ba+ haladok felé de hétvégén elhívott haver nem volt game, majd ha hazaérek, tátva marad a szád nyugi. 😊
Nem értem miért nem tudnám azt a 3 boss-t megölni életveszteség nélkül, bár ha megvakulok addig vagy elvesztem mind2 kezem akkor van esély hogy nem sikerül. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mondom nektek ez szép nekem csúnya ennyi, max annak hülyeség aki nem fogadja el más véleményét.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 12:38:24

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Na most van szopó.
A KS-be megjött a példányom, átvehetem most azonnal.
Az 576 viszont már most tudja, hogy nem kap elég fémdobozt, viszont a fémdoboz külön lesz, nem abban jön a játék, de nem tudják megmondani, hogy nekem jutik-e.
Mostmiagecitcsináljak... 😄

Moby
Ha valaki esetleg már megvette, és szívesen osztozkodna, a felére vevő vagyok 😄

Agyhalott,de csa fújja...
mar megint mit magyarazol?
megvan mar a triple anal no damage nelkul?!!! <#banplz> azzal foglalkozz!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
totálisan ignoráns a minden alapot nélkülöző ökörségeid a témában. Sem a szériát nem ismered, sem a műfajt.

darkSectorxxx
PC-n Ultra sem jobb (ezeken nem javít). Nincs ezzel gond mert RPG, mentségnek jó , de nem konzolok végett ilyen pl a fű a növényzet pc-n:

Haverok között is enyhén fogalmazva érdekes.

Én a hype miatt számoltam szebbre, ennyi történt csak. Amúgy a rajongóknak nem kell vérig sértődni.

Ennyit bírnak a nextgen vasak egy sandboxban,elfogadhatónak nevezhető frémmel. Hogy visszalépés? Loal.
Moby
Valakivel osztozkodva még meg is érné, de 2500-öt megér a fémdoboz+térkép+könyv.

arsmarci89
De van ám!😊

PSN: Nyuffi89

n000rbi
Megvettem digitálisan magyar storeból <#kuss> (ha minden igaz ennél is van magyar nyelv)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Na hát azért ne haragudj tényleg, de ez kurvamessze van az elsőosztályú nextgen experiencetől... 😄 Néztem most este streameket, meg kicsit jobban utánajártam a játéknak, mert engem is invitálgat egy útra a hype-train. Néha tényleg nagyon szép a játék, de néha kimondottan lastgennek mondható, főleg sötétebb helyeken (pölö barlang). Az animáció se túl toppos; én nekem videókból sokszor súlytalannak érződött a mozgás (főleg ugráskor), valamint erőtlen szaroknak az ütések... ettől függetlenül biztos nagyon jó játék, de sajnos minden tekintetben visszalépés a korábbi évek gameplayeihez képest... :\ bár azért remélhetőleg nem egy vácsdogz szinten talán.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.05.18. 00:55:59
TDC Geronimo
17500 magyar storeba, boltban meg 20k

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Mindig elfelejtem, hogy már van géped 😊
Amúgy hogy olcsóbb storeból? Max amcsisztórból, de úgy meg nincs rajta magyar lokalizáció, ami azért érték.

darkSectorxxx
Sehol. 😄

Kongy
PS4-re 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Mire?

Kongy
Na Witcher 3 előrendelve, kivételesen digitálisan, mert úgy OLCSÓBB, mint a bolti 20k-s, másrészt meg nem hinném, hogy el akarnám adni, főleg, hogy sok időm nincs is játszani, és látom, hogy elég hosszú a főszál is 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Az a baj, hogy nincs olyan jó angryjoe arcom, amivel beleüvölthetném az internetben, hogy kiagecitérdekelezkétnappalavicserháromrajtelőtt???

TDC Geronimo
Megmondom. PC>PS4>Xbox 😊

Jött elég videó/frém teszt meg összehasonlítás már, hogy ezt bátran ki lehet jelenteni.

es kiderul, hogy nem tudja a hatvantat! <#idiota><#banplz>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
És mivel jön ki a DF? Na?
Oddworld faceoffal LOLASDDASAAAFFASSDSDS

Egy fél világ várta. Tömegek virrasztottak, hogy mi a gecire vegyék, ami amúgy ingyen van lassan mindenre.
Ezeknemnormálisakbazdmeg...

darkSectorxxx
Az oké láttam hogy frame teszt de attól még szemügyre vettem. 😊
Volt már játék, asszem AC U ahol voltak gameplay-átvezető fps eltrések fordított arányban.

TDC Geronimo
A kép lényege nem a graf, hanem a számok bal felső sarokban...

darkSectorxxx
Aha. akkor majdnem ugyanaz nem? max , bár nem tudom ez is a fényeknek tudható-e be, az arcszőrzete kicsit más a 2 képen a többi elég egyformának tűnik.

TDC Geronimo
dinamikus napszak miatt

darkSectorxxx
A fényhatások a váltakozó időjárás következménye vagy ennyit eltér a 2 változat?
Meg olyan különbségek mint a ruha pl. vérfolt, a csatok stb

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez első osztályú, geci akkor télleg velem van a gond.
Igazad van értetlenkedem ha ez mindenki másnak első osztályú.

Akkor rosszul fogalmaztam nem kell a nextgen animáció, nekem az kell amit a prevgenekben alkottak.

TDC Geronimo
na GSes ürge csinált egy gyors frém testet 2 verzióból

Well the comparison thread has been locked as I was posting this, hopefully this will be ok in here, otherwise please feel free to remove this post.
Anyway, I've just finished the first prototype of my frame rate analysis system, it's extremely rough right now, but I think it's not too bad in terms of accuracy.
So I use the two clips from the comparison video I did yesterday, and it yielded some pretty interesting results:
This is PS4:

This is X1:

Quick explanation for the last 3 info. Max dupes is the maximum of times a frame was duplicated in the video, the two pace info show how many times (and why) the game deviated from a perfect 29.97 fps. Short pace means a frame was shown immediately after the one before (at 29.97 each frame is supposed to be duplicated once), long pace means that a frame has been duplicated at least twice. Obviously you want these to be as close to 0 zero as possible for the game to look smooth.
So yeah, the X1 version is unlocked, and (at least for me) it leads to very very ugly frame pacing problems, and in the end it looks way less smooth than on PS4.

Nextgenben is első osztályú, és többször is leírtuk többen is de fújod a baromságod tovább. Nem személyeskedés hanem tények, mert rohadt idegesítő hogy megint kezdődik a DS féle értetlenkedés és megmagyarázás miközben ordító baromságokat írsz. És itt részemről befe.
darkSectorxxx
///Ja amúgy mentségére legyen szólva elvileg ezen nincs peccs amit játszik még a gyerek. Ahogy irogatták a kommentekben, vagy kérdezték.

darkSectorxxx
Az hogy 1-2 ember nem érti mire írom az egy dolog, lentebb írtam egy példát ha az alapján levágjátok akkor jó ha nem akkor nem, nekem ez nextgenben gyengének számít, izlések és pofonok..

Ne személyeskedj, én sem tettem, ha igen akkor áthelyezzük a dolgot magasabb szintekre, tőled függ tudsz-e a témában annélkül véleményt alkotni egy játékról hogy embereket ne szapulnád.
Tuti okosabb vagy te ettől.

darkSectorxxx
Ja a levegőben ment a karakter énis néztem, meg a háttérben volt amikor későn töltött be bizonyos textúra itt-ott. :S

Animációt nem a sebességre értem meg hogy szaggatott vagy nem, hanem ez 200 fps-el sem lenne jobb, nehéz leírni más szavakkal mire gondolok.
Mindegy megtartom magamnak ezen véleményemet, ez kb olyan mint ha egymás mellé teszed a TR nderworld-öt meg a 2013-as részt.
Ha példázni szeretnék.

Ne menj bele. Maximálisan sötét a témában. Az animáció szar mert neki nem tetszik. Az hogy az egyik ha nem a legjobb animációval rendelkezik a külsőnézetes rpg-k közt az nem baj. Szar és kész. Pinókiós...
Nem tudom még hányszor kell totál idiótát csinálni magából a témában hogy inkább ne írjon róla...
Moby
Fogalmam sincs miről beszélsz. Pontosan a 60 frémes sztrím mutatja, hogy mennyire kurvajó az anim JÓ frémmel. Egész másképp fest így a játék, ráadásul a srác még ügyes is, szal ez így egész más.
Viszont a pécés verza hemzseg a bugogktól, olyanoktól amiket eddig a konzolos sztrímekben nem láttam (levegőben lovagló npc-k, világból kiesés, stb).

darkSectorxxx
1-1 ahogy Havas mondaná.

Továbbra is jobb lenne ha animáció témában meg se szólalnál és nem csinálnál 4723-jére is hülyét magadból...
darkSectorxxx
Van Witcher 3 PC stream, ha érdekel valakit. Hálisten nem belső terek meg pofázás.

mindenféle komment, megbántás nélkül mondom aki nem értette mire írtam hogy ostoba harc meg mozgás az ézzem már bele a stream-be... azok a szörnyek 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 20:41:25

shamans(tm)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.17. 20:12:29

30-as lockot tényleg nem értem miért nem raknak bele,60 úgyse lesz,főleg nem stabilan 30 fölött ugrálva idegesítő és az fp is jelen lesz...Simán lock 30-ra és 99% hogy problem solved...+ esetleg még egy kis butítás hogy meglegyen a fix 30...
darkSectorxxx
Witcher 3 ....... 1 órával korábban indul ahogy látom. 😄
Már nem kedd hajnali 1 (eddig minden platformra ezt írta), hanem éjfélkor. 😊

TDC Geronimo

Moby
A kettő kéz-a-kézben jár.

TDC Geronimo
NAGYON remélem, hogy frame pacing javítva lesz, mert akkor különösebb gond már nem lesz frémmel. Ha nem akkor meg ez is felsorakozik a nagy címek közé, ami ezzel az okádék hibával rendelkezik.

unlocked & frame pacing
ettöl a ket kifejezestöl hanyni tudnek. ps3-era elejen a v-sync hianya volt mindenhol jelen, most meg ezek... sámánok meg a tököm. idiota barmok... na nem mintha en ertenek az ilyesmihez, de ha nem megy, akkor ne verjek a melluket!

Tatyla
Az fasza akkor mindent kivesézve 100-150h

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA